Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Hoi mijn naam is Ben en ik was 24 jaar toen dit met mij gebeurde (2 jaar geleden). Het was zomer en ik had een bijbaantje als bezorger van een groot bedrijf. Het bracht mij in allerlei plaatsjes in de buurt van Tilburg. Heel de zomer lang reed ik rond en kwam allerlei mensen tegen; knappe grietjes, oudere mannen, vieze mensen, huisvrouwen en ga zo maar door. Tot op de dag dat dit verhaal gebeurde, was leukste dat ik heb meegemaakt, een knappe vrouw die 's ochtends in haar nachtjapon de deur opendeed en er weinig te raden viel, hoe ze eruit zou zien.

Niets gebeurde en mocht ook niet gebeuren omdat ik natuurlijk wel voor iemand aan het werk was. Nu was het een warme zomerdag en ik stond ergens in Geertruidenberg. Ik belde aan en kreeg geen gehoor, en na nog een paar keer bellen nog geen gehoor. Die dag had ik dat al een paar keer meer meegemaakt, en stond op het punt om weer te vertrekken, totdat ik wat muziek hoorde achter het huis. Ik besloot om achterom te lopen en even over de poort te roepen. Grappig genoeg, riep een hoog stemmetje terug en zei dat ze naar de voordeur zou komen. Ik dus terug lopen en na een paar minuten werd er open gedaan. Ik begroette haar en zei dat ik een pakketje had, ze antwoordde met haar verontschuldiging dat ze me niet gehoord had. Ze zei dat het zo heet was en ze maar achter in de tuin was gaan liggen. Ik reageerde daarop, door te zeggen dat ik dat ook zou doen als ik vandaag niet hoefde te werken. Ze lachte en zei: "ja, je kan niet alles hebben. Maar wil je wat drinken want je ziet er dorstig uit". Ik wilde dit wel want ik had mijn fles water allang op, en vroeg haar of ik deze ook even mocht bijvullen. Zo gezegd zo gedaan, ik stond in de keuken mijn fles te vullen en zij stond in de koelkast te kijken voor wat fris. We gingen in de achtertuin zitten en ik stelde me netjes voor als Ben, ze antwoordde hierop en zei dat ze Missy heette. We praatte over koetjes en kalfjes en ondertussen nam ik Missy eens goed onder de loep. Dit doet toch elke man, vrouwen vast ook wel!Op het eerste gezicht was het een mooie vrouw, voor haar leeftijd een van de aantrekkelijkste vrouwen die ik ooit had gezien, maar na wat geklets en bewegingen van haar geile lijf zag ik haar wel zitten. Ze had blond haar, grijsblauwe ogen, knap gezichtje, paar kilo'tjes teveel (maar niet om je zorgen te maken), een paar prachtige tieten, rond kontje en een leuke lach. Ik schatte haar rond de 50 en had een simpele sportieve bikini aan. Mijn conclusie was te merken aan mijn gevoel. Dit gevoel was natuurlijk een opgewonden gevoel, zoals jongens van mijn leeftijd bij alles wat vrouwelijk is wel kunnen krijgen.

Het gesprek ging gewoon verder en na 10 min zei ik dat ik moest gaan. Ze vroeg of ik nog een glas wilde, want ze vond het wel gezellig. Ik zei voor de gein dat ik graag bij zo'n leuke vrouw een hele middag zou blijven maar dat ik echt verder moest. Ze reageerde met de vraag waar ik vandaan kwam, en ik zei: "uit de buurt van Tilburg, hoezo?". Ze zei "Oke, dan schrijf ik even mijn nummer en adres op en dan kom je nog maar eens een keer een middag langs, want het kan soms erg saai zijn hier". Nou, ik dus met een nummer en adres op zak, verder naar het volgende adres.

Die volgende dag was ik gelukkig vrij, want ik kon niet wachten om daar weer langs te gaan. Het kon een gezellig middagje worden en als ik geluk had misschien wel meer haha. Ik belde haar op en ze was thuis en beschikbaar, dus ik reed er met een halve stijve naartoe, fantaserend over haar. Aangekomen deed ze de deur open met een leuke glimlach en begroette me in diezelfde bikini. Ze zei: "ik hoop dat je ook je zwembroek mee hebt genomen, want ik ga in de tuin liggen". Ik dacht, ja shit die heb ik niet bij, kom ik hier aan in m'n kniebroek. Ik zei dat ik dus weer net vergeten was en wel in de broek die ik aan had zou zonnen. Nou zo gezegd zo gedaan, 10 min later lagen we met een lekker muziekje, een koud glas drinken in de tuin weer te kletsen over koetjes en kalfjes.

Na een half uurtje kreeg ik het toch wel erg warm en begon een beetje te puffen van de hitte. Ze had dit door en zei: "je moet die broek wel uittrekken hoor, ik neem aan dat je een boxer aan hebt". Ik ging staan en begon mijn broek dan maar ook uit te trekken. Terwijl ik dit deed, was ze duidelijk geïnteresseerd in mijn knopen of hetgeen wat daarachter zat, want ze zat nogal te staren. Ik ging weer liggen en het gesprek ging weer verder. Ik kwam erachter dat ze getrouwd was en dat ze 4 weken vakantie had van haar baan als verzorgende. Ik vroeg haar waarom ze jonge mannen uitnodigde als ze getrouwd was en ze antwoordde: "Ja, ik heb graag knappe jonge mannen om me heen, en mijn man vindt dat niet erg, hoezo?". Ik antwoordde daarop met: "nou, jij ziet er ook niet verkeerd uit als ik zo vrij mag zijn". "Nou jij ook niet hoor, jij mag er ook wezen" reageerde ze gelijk. Ze vroeg me naar mij story en ik zei haar dat het een nogal beschamend verhaal was. "Kom maar op" zei ze. Ik begon te vertellen over mijn ervaringen met meisjes in het algemeen, allemaal ok maar mijn verlangens lagen ergens anders. Ik vertelde haar mijn ervaring met een oudere vrouw en met een shemale (zie andere verhalen). Ze was nogal verbijsterd en lachend zei ze: "Ja dat is nogal wat ja, maar vind je dat fijn dan?". Ik verteld haar dat het wel een fijn extra was om iets in je kont te krijgen. Ze giechelde nu toch wel een beetje en vertelde me dat ze dat soms bij haarzelf liet doen, en als een ander dat fijn vind dat ook wel zou doen.
Missy's tieten Het gesprek ging op dezelfde voet verder en opeens stopte ze het gesprek. Ze liep naar binnen en kwam terug met 2 koude glazen drinken en zei: "Ik heb even nagedacht en heb besloten dat ik je wil neuken". Ik reageerde door de vragen: "wat!?". "Ja, jij bent een jonge man die op oudere vrouwen valt en ik ben gewoon een geile slet, dus wat zeg je ervan?". Ik knikte en vroeg haar hoe we dit aan gingen pakken.

We gingen naar binnen en begonnen gelijk te zoenen.

De boxer en bikini waren binnen no-time uit en ze begon haar tieten tegen me aan te schuren. Ik pakte haar kont beet, zodat haar borsten nog steviger tegen mijn lichaam aangedrukt waren. Een kreun gaf mij het signaal dat ze het wel lekker vond en daarbovenop pakte ze me hard bij mijn kont, zodat mijn stijve lekker tussen haar benen gekneld zat. Ze stopte met zoenen en zei: "lang geleden dat ik zo'n stijve gevoeld heb". Ik zei: "nou die ga jij nu nog niet voelen", en gooide haar op de bank. Ik begon haar weer te zoenen en ging langzaam van haar mond via haar nek naar haar borsten toe. Ik begon haar ene borst met 1 hand te masseren en de andere te likken met mijn tong. Ze werd nog meer opgewonden en zei: "Lik mijn tepels", dus deed ik dit. Ik lag lekker haar ene tepel te likken en zag hoe ze haar andere tepel beetpakte en er best hard aan trok. Ik probeerde dit na te bootsen door even goed hard aan haar tepel te zuigen en dit beantwoorde ze met een lekkere kreun. "Yes!"dacht ik.

Na zo een tijdje verder te gaan, ging ik naar onderen en begon aan haar liezen te likken en langzaam de weg naar binnen te zoeken. Ik bouwde het zo op dat, toen ik eenmaal bij haar buitenste schaamlippen aankwam, de ene kreun na de andere volgde. Ik ging rustig door naar het midden en begon heel langzaam maar redelijk drukkend haar hele vagina te likken. Ze hield het niet meer en drukte mijn hoofd nog harder tegen haar kutje aan en zei: " aaaaaah ik ga zo komen, sneller en harder". Ik deed wat me gezegd werd en ging nu voor de eindsprint. Ik likte als een gek en speelde ondertussen met haar tepels. "Oooohhjaaaah ga door, ik kom" zei ze, en dit was te merken want ze lag goed te schokken. Toen ze eenmaal wat rustiger werd, begon ze mij rustig af te trekken en te zoenen. Na een paar minuten baande ook zij haar weg naar onderen en zei:

"Je hebt me heerlijk gebeft, nu ga ik mijn best doen".


Ze kuste mijn eikel en langzaam maar zeker zoog zijn mijn lul in haar mondje. Ik heb met mijn 19 centimeter, niet de grootste lul maar dit heeft ook zijn voordelen. Vrouwen kunnen hem vaak dieper in hun mond nemen wat ik een enorm lekker gevoel vind. Missy had dit na een paar minuten door en spuugde heel geil wat speeksel op mijn lul waardoor hij er makkelijker in gleed. Ze begon me diep te pijpen en na een paar minuten voelde ik mijn orgasme naderen. Ik zei dit netjes zodat ze niet zou schrikken. Ze begon nu heel snel op en neer te bewegen en toen ze mijn zaad in haar mondje voelde, begon ze heel hard te zuigen. Tot de laatste druppel zoog ze me leeg en slikte het in een keer door. Ik weet dat sommige vrouwen het absoluut niet lekker vinden maar Missy vond het zo te merken niet erg.

Nadat ik was klaargekomen gingen we verder met heel erg sexy tongen (al zeg ik het zelf), en na een minuut of 5 voelde ze alweer een stijve tegen haar buikje aan tikken. Ze zei: "he he, daar had ik nu net zin in". Ze sprong op me en richtte mijn stijve penis op haar kutje en liet hem er langzaam inglijden. Beide vonden we dit lekker want onze zuchten konden niet worden weerhouden. Ze begon mij te berijden en ze liet haar hele natte kutje lekker over me heen glijden.

Missy zakt over een dikke lul

Na een paar minuten, ging ze op haar hurken zitten en liet haar vagina nu lekker op me kletsen, een heerlijk geluid vind ik zelf. Ze vond dit duidelijk erg lekker en ik zei: "ik weet nog wel een standje wat erg hard kletst". Ik draaide haar om en gooide haar benen over mijn schouder heen en begon rustig te neuken. Dit vond ze niet zo fijn want ze was al dicht bij een orgasme en zei: "haha jij klootzak, mij nu niet plagen, maar gewoon goed hard neuken!". Ik moest lachen en begon meteen hard te neuken maar nog niet op mijn hardst.

Ze kreunde er op los: "oeeh jaa dat is geil, ga zo door want ik ga zo komen". Ik ging gestaag door en toen ik in de gaten kreeg dat ze echt ging komen, neukte ik haar zo hard als ik halen kon. Een korte schreeuw kon ze niet onderdrukken en ze begon hevig te schokken. Zo'n intens orgasme had ik al lang niet gezien en vond dit zo geil dat ik haar kutje helemaal vol spoot.

Zo lag ik nog met mijn lul in haar, nog even na te genieten. Ze zei me dat ze dit nog wel vaker wilde doen en beantwoorde dit met een volmondige "JA IK OOK". Ik heb weer een les geleerd; MILFS kunnen je net zo hard of soms wel harder laten spuiten. Deze geile vrouwen hun doen en laten op gebied van seks kunnen de jonge meisjes nog veel van leren!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen