Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Dit verhaal speelde zich af van 1999 tot 2008, ik woonde in het kleine stadje Edam in het Noorden van Nederland. Ik had daar een leuk rijtjeshuis gehuurd met een redelijke liggende tuin. In de gehele buurt stonden dezelfde soort huizen, met een mengeling aan bewoners uit alle windstreken.

Het was warm die zomer, en ik lag geheel bloot in de tuin, lekker in het zonnetje. De zon wond mij op en ik had vrijwel de gehele tijd een stijve. Plots werd er gebeld. Ik schrok op uit mijn soezerige toestand en trok snel iets aan. Het was Annie, de werkster. Annie was pas dertig geworden maar zag er heel goed uit, prima verzorgd en een flinke bos blonde krullen. Ze was stevig en welgevormd. Ik liet haar binnen. Even praatten ze wat en toen ging Annie aan de slag. Boven de boel schoonmaken. Ik ging weer in de zon zitten. Nu wel met mijn broek aan. Na een uurtje kwam Annie beneden, het was toch wel erg warm en ik had afgesproken dat wanneer ze het te warm kreeg ze maar moest ophouden. Ook Annie kwam buiten zitten, waar ze het al gauw te warm kreeg met al haar kleren aan. Ze vroeg ik of het goed was dat ze wat uitdeed. Ik vond dat goed. Annie trok haar truitje en broek uit. Ze was stevig gebouwd en had flinke borsten. Haar bh en slip waren van goede kwaliteit en lieten haar nog beter uitkomen. Ik vroeg of ze niet wat zonnebrandmiddel zou opdoen, anders verbrandde ze misschien. Annie vond dat goed, ze ging op haar buik op de stretcher liggen. Ik begon haar rug in te smeren, maar maakte eerst het bandje van haar bh los. Zachtjes smeerde ik haar in. Annie kreunde zachtjes dat ik dat goed deed. Toen begon ik haar benen in te smeren. Eerst haar kuiten en toen langzaam naar boven. Met zachte vingers smeerde ik haar benen in, waarbij ik langzaam steeds hoger kwam. Annie spreidde haar benen een beetje en ik smeerde de binnenkant van haar benen in, langzaam steeds hoger komend. 

Het slipje was een beetje doorzichtig en ik kon vaag de spleet van Annie zien. Een klein nat plekje verscheen op de plaats van haar kut. Schaamhaar zag ik niet. Nog steeds smeerde ik Annie in. Steeds dichterbij haar kruis komend. Annie spreidde haar benen wat meer. Langzaam liet ik mijn vingers langs de rand van haar slip glijden. Het plekje werd snel groter en Annie bewoog nu en dan haar volle billen. Ook ik had weer een stijve van jewelste en de top van mijn lul stak boven de rand van mijn broekje uit. 

Nu durfde ik wat meer en ik gleed nu over de kut van Annie, over haar slipje. Annie zei niets en liet hem mijn gang gaan. Ik liet nogmaals mijn vingers zachtjes over de spleet van Annie glijden, ze zei nog steeds niks maar ademde wel erg diep in. Nu werd ik brutaler en voelde voorzichtig met mijn vinger langs de rand van de slip, ik gleed voorzichtig over de schaamlippen, nog steeds liet Annie hem mijn gang gaan, maar het natte plekje werd wel een natte plek. Door het nu heel doorschijnende stof van de slip kon ik de volle schaamlippen zien van de kut van Annie. Voorzichtig deed ik de slip naar beneden, Annie kwam wat omhoog en ik kon de slip ver naar beneden trekken. Nu had ik vrij uitzicht op de volle kont en sappige en volledig geschoren kut van Annie. Forse schaamlippen, glanzend van geil, stulpten naar buiten. Ik deed ook mijn broek uit. Toen draaide Annie zich om, deed haar bh af en trok haar slip helemaal uit. Ze glimlachte naar mij en nam mijn stijve pik in haar handen. Haar dikke tieten schommelden met haar bewegingen. Forse donkerbruine tepels stonden recht naar voren. Ik vatte beide borsten in mijn handen en speelde met die beide joekels. Ondertussen speelde Annie met mijn pik. Ik duwde Annie zachtjes op haar rug en spreidde haar benen. Toen begon ik haar te likken, haar pruim was geurig en drijfnat. Ik likte haar forse klit met langzame zachte bewegingen van mijn tong. Annie speelde met haar eigen tieten, trok aan haar tepels en kreunde. Terwijl ik haar likte duwde ik twee vingers in de forse natte kut, en twee vingers in haar kont. Annie kreunde nu harder en even later kwam ze kreunend klaar. Nu ging ik op haar liggen, mijn stijve pik bereid om haar te penetreren. Langzaam schoof ik mijn keiharde pik in haar smachtende kut. Even bleef ik zo liggen, maar toen begon ik te stoten, met felle diepe stoten boorde ik mijn keiharde lul in die natte warme kut. Keer op keer bonkte ik naar binnen. Weer begon Annie te kreunen. Ik speelde met de tieten van Annie en ik bleef mijn lul in die spekgladde spleet heen en weer bewegen. Lang duurde het niet ik voelde dat klaar ging komen. Vlak voordat ik kwam trok ik zich terug, ik stapte naar voren en hield mijn gladde pik voor de mond van Annie. Twee vuurrode lippen omsloten mijn pik en een rappe tong gleed over mijn eikel. Met een hand begon Annie hem af te trekken terwijl ze haar hoofd op en neer bewoog. 

Dit was zo lekker, ik kreunde en even later spoot ik straal na straal in de geile mond van Annie, ze zoog hem helemaal leeg en slikte mijn geil door. Even later lagen ze naast elkaar. Annie met haar kale gladde kut en ik met een nog half stijve glanzende lul. We kusten elkaar en ik proefde mijn eigen zaad. Nog even bleven we zo liggen. Toen ging Annie staan en trok haar kleren aan, ik moet gaan lieverd zei ze, je ziet me volgende week weer, en ik zal aan je denken. Terwijl ze dat zei streelde ze zachtjes over de mijn alweer halfstijve pik. Met “ik kom er wel uit”, verdween Annie. Mij nog steeds flink geil achterlatend.

Ik ging naar binnen en zette wat koffie. Terwijl ik mijn koffie dronk en een koekje at voelde ik dat mijn pik maar stijf bleef, het warme weer maakte ik erg opgewonden. Ik liep weer de tuin in, helemaal naakt. Tenslotte was het heel moeilijk om in mijn tuin te kijken, handig hoor. Alleen aan de achterkant bij de schuur was een stukje waar je als je daar voor een gat in de heg ging staan, je in de tuin kon kijken. Ik liep achter wat struiken langs om daar eens naar toe te gaan, je kon namelijk ook in de tuin van de buren kijken dan. Terwijl ik dichterbij kwam schrok ik, de achterbuurvrouw, een wat vrouw van rond de veertig, stond voor het gat in de heg en keek mijn tuin in. Ik kon haar net zien tussen de takken door. Hoe lang zou ze daar al staan? Ik sloop zachtjes dichterbij. Ze had me niet gezien of gehoord. Dat kon ook niet anders, haar aandacht was ergens anders op gericht, haar blouse was open geknoopt en haar bh omhooggeschoven, en haar broek hing op haar knieën. Ik keek toe hoe mijn achterbuurvrouw zichzelf bevredigde. Ze streelde haar grote borsten en met haar andere hand streelde ze over haar glag geschoren kutje.

Nog dichterbij kwam ik, nog steeds helemaal naakt en met mijn harde stijve pik weer kaarsrecht omhoog. Toen stapte ik op een takje en door het gekraak schrok de buurvrouw op, ze zag ik vlakbij stond en ze schrok zich een ongeluk en begon meteen te blozen en haar broek op te trekken. Maar nu zag ik mijn kans en vroeg of ze niet bij me kwam om wat te drinken, als we toch zo veel van elkaar hadden gezien, ging dat best. De buurvrouw kreunde onverstaanbaar, en keek tegelijkertijd strak naar de harde stijve pik. Ik kwam nu nog dichterbij en vroeg nogmaals heel vriendelijk of ze niet bij me in de tuin wilde komen. Ze aarzelde nog even maar wilde toen wel. 

“Wacht even”, zei ze en ze liep de tuin in, even later kwam ze geheel gekleed de nijn tuin in. De buurvrouw glimlachte wat verlegen naar me. Ik was nog steeds helemaal bloot, terwijl de buurvrouw nu haar kleren weer netjes had. Ze was een wat heerlijke MILF vrouw van ongeveer veertig, met kort felblond haar, slank maar wel beetje gevuld en forse borsten. Lekker groot met een kleine tatoeage van een bij of zo. Haar benen kwamen fraai uit in haar halflange strakke broek. Ik kende vrouwen een stuk jonger die er minder goed uitzagen. Ze had een vriendelijk en regelmatig gezicht, zeker niet onknap. Op een heel subtiele manier opgemaakt. Eigenlijk kende ik haar niet zo goed, wel van gezicht en altijd vriendelijk dag zeggen, maar meer ook niet. Ze zag eruit als een echte moeder en was altijd heel goed verzorgd en vaak sexy gekleed.

Ze glimlachte wat verlegen en keek onderwijl regelmatig naar mijn nu halfstijve pik. Met een warme vriendelijke stem vertelde ze dat ze wel wist ik heette, maar ik vast niet hoe haar naam was. Zij heette Missy. Samen liepen ze terug naar het terras en ik vroeg of ze koffie wilde. Dat wilde ze wel. Missy ging op de stretcher zitten en ik haalde twee mokken met koffie. Toen ik naast haar ging zitten vertelde ik dat het niet helemaal eerlijk was, ik was bloot en zij niet. Missy stond op en begon zich uit te kleden. Haar niet meer piepjonge maar behoorlijk strakke lijf werd ontdaan van de kleren. Even later had ze haar kleren netjes op een stapeltje gelegd en stond ze naakt voor me, een beetje verlegen. Haar lichaam was licht gebruind, haar haar grote borsten met zachtroze keiharde tepels, en een heerlijk glad geschoren kutje. Mijn pik stond nu weer keihard omhoog. Missy kon haar ogen er niet van af houden. Toen ging ze naast me zitten en begon mijn pik te strelen. Het duurde niet lang of haar slanke handen omvatte de dikke lul.

Gebiologeerd staarde ze naar de paarsrode eikel, zachtjes de voorhuid bewegend. Ik streelde haar zachte borsten en haar kleine tepels werden nog harder, net kersenpitten, rond en rozerood. Haar heerlijk memmen schommelden in mijn handen. Zachtjes duwde ik haar op haar rug, ze ging liggen, met opgetrokken benen, langzaam opende ik haar benen en keek in gladgeschoren kutje van Missy. Ik zag een zachtroze en zeiknat kutje, een gesloten mondje met uitstekende binnenste lipjes en bovenaan een piepklein knopje dat tussen de schaamlippen naar buiten piepte.

Aan haar kutje hingen heldere druppels geil. Ik bukte en likte aan haar geile spleetje, Missy schokte en kreunde, alsof ze dit niet gewend was. Ik proefde haar zoete geil en begon langzaam haar lipjes en klitje te likken. Ieder keer dat ik haar klitje likte schokte Missy omhoog met haar bekken. Nu streelde ik met een hand haar zachte warme tieten en met de andere hand streelde ik haar kutje terwijl ik haar klitje bleef likken.

Mijn vingers vonden al snel de ingang van haar schede en ik gleed met een vinger haar strakke kutje in. Met mijn andere vingers gleed ik langs haar poepgaatje. Ik voelde hoe haar kutje zich samentrok ieder keer dat ik mijn tong over haar klitje liet glijden. Missy kreunde zachtjes en mompelde dat het zo lekker was. Ik bleef doorgaan met het strelen van haar tieten met die keiharde kleine tepels. Steeds sneller bewoog ik mijn tong over het klitje van Missy terwijl ik dieper in haar nauwe kutje stootte met mijn wijsvinger. Met mijn middelvinger duwde ik tegen het bruinrode poepgaatje en tot mijn verbazing gleed ik makkelijk naar binnen. Ik voelde hoe Missy haar kontje strak trok rond mijn vinger, maar ik was al diep in haar aars.

Nu likte ik dubbel hard haar klitje en Missy begon te hijgen en harder te kreunen. Ohh, kreunde ze, “ja neem me, oh lik me, harder, ja, ohhh”. Ik likte nu nog sneller en vingerde haar kut en kont met snelle ritmische bewegingen. Missy duwde haar bekken omhoog tegen mijn gezicht en even later begon ze nog dieper te hijgen, toen ze hield even haar adem in en liet toen kreunend de adem ontsnappen, haar kutje en kontje knepen ritmisch samen en Missy kwam hevig klaar, er leek geen eind aan te komen. 

Langzaam trok ik mijn vingers uit het warme hete lijf. Mijn pik stond recht omhoog Missy keek ik wat wazig aan en trok hem toen tegen zich aan, ze spreidde haar benen en duwde haar bekken omhoog, zodat haar zeiknatte kutje klaar was voor de harde stijve pik. Ik zetten mijn dikke pik tegen haar schaamlipjes en duwde zachtjes, ze was glad maar ook heel strak en slechts moeizaam gleed ik naar binnen.

Missy scheen er geen moeite mee te hebben, maar ik voelde een heel nauw heel glad en heet kutje mijn dikke pik omvatten. Ik had nog nooit zoiets gevoeld, zo nauw. Ik begon zachtjes te stoten en even later had Missy het ritme te pakken en stootte op ritmisch terug. Ik voelde dat ik ging komen, wat en geweldig strak kutje had Missy, dit was bijna niet mogelijk, nog harder stootte ik terwijl Missy weer begon te kreunen.

 

Bij elke stoot kreunde ze en ze werd steeds wilder, ze krabde met haar lange mooi gelakte nagels over mijn rug en kromde zich om hem dieper in haar kutje te voelen. “Neuk me, neuk mijn geile kut, stoot maar met die dikke pik van je, jaaa” met geile woorden moedigde ze hem aan. Ik was verbaasd dat uit deze vrouw zo’n praat kwam. “Stoot maar met die dikke paal van je, ram hem maar lekker in die snollenkut van mij, neuk me dan, jij geile hengst”.

Ze bleef doorgaan met geile opmerkingen te maken. Ik kon bijna niet meer van geilheid en ik voelde mijn zaad borrelen in mijn ballen, hijgend en kreundend stootte ik nog eens extra diep en warme stralen zaad spoten diep in de kut van Missy. ik kreunde tijdens het klaarkomen en terwijl ik spoot kneep Missy hard in mijn tepels, geile rillingen vlogen door mijn lijf terwijl ik de laatste druppels zaad in haar nauwe kutje loosde. Even bleef ik op haar liggen, waarna ik van haar af rolde. Ze hijgde en had een hoogrode kleur. Lange tijd hielden we elkaar vast, naakt en nat van het geil, zaad en zweet.

Toen we na een poos wat waren bijgekomen vertelde Missy dat ze al een hele tijd naar ik had staan kijken, al maanden en dat ze zichzelf vaak had klaargevingerd. Ze was ook heel opgewonden geworden toen ze had gezien dat ik mijn werkster had geneukt. Missy wilde ook wel die dikke paal van mij diep in haar kutje voelen en zo was het dus ook gekomen, ze had zich dus als een geile slet laten betrappen om mijn dikke paal te kunnen gebruiken. Vol verbazing was ik over de taal die Missy gebruikte, ook nu ze niet meer zo was opgewonden gebruikte ze schuttingtaal alsof het heel normaal was. 

Missy wist dat ze eenheerlijk lijf, grote tieten en een lekker strak kutje had waarmee ze elke man kon betoveren. Haar man was een klootzak geweest en ging vaak vreemd de laatste jaren, ze was nu net  gescheiden, en liet zich nu door elke man neuken die dat maar wilde. Dat was ze eigenlijk ook wel lekker gaan vinden, elke dag een vreemde lul in haar kutje.

Vanaf dat moment gingen ik en Missy veel met elkaar om, maar vooral veel met elkaar naar bed. Ook toen ze een nieuwe man leerde kennen welke elke weekeinde bij haar was mocht ik haar doordeweeks blijven neuken.

Helaas ging ze in 2008 verhuizen naar Brabant en ging ze bij haar vriend wonen, ik heb haar na die tijd nog een paar keer geneukt als ze alleen in deze buurt was kwam ze altijd langs. In 2012 moest ik voor mijn werk verhuizen naar het oosten van het land, en ik ben Missy uit het oog verloren, maar niet uit mijn herinnering. Gelukkig stuurde ze me laatst nog een foto.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen