Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Hoi, mijn naam is Nathan. Ik ben 23 jaar en kom net uit een vrij lange relatie. Omdat ik momenteel liever geen nieuwe relatie wil, zoek ik op het internet naar leuke, geile verhalen om mijn fantasie te prikkelen. Ik kwam vaak verhalen tegen van mensen die naar parenclubs of seksbioscopen gingen. Nu interesseerde me dit ook maar ik durfde nooit echt de stap te zetten. Een maand geleden besloot ik om toch maar mijn stoute schoenen aan te trekken en een keertje naar de seksbioscoop in Breda te gaan. De eerste keer was redelijk gewoontjes. Er waren weinig bezoekers en de film was niet echt opwindend. Ik ben nog meerdere keren terug geweest, met wisselend succes. Een paar keer zaten er koppeltjes te vrijen maar zelf had ik nog nooit iets gedaan. Tot twee weken geleden.

 


Het was een woensdagavond. De bioscoop was vrij druk. Ik zocht een plaatsje achterin en keek even rond in de zaal. Er was een koppeltje en een heleboel alleenstaanden. De film die ze speelde was niet echt interessant en ik was al van plan om terug weg te gaan toen er plots een dame naast me kwam zitten. Ze was vrij groot met kort blond donker haar. Ze droeg een strak topje en een kort rokje. Ze had erg grote borsten en voor ik er erg in had staarde ik haar als een stom schaap aan.

De borsten van slikslet Missy

Ze was duidelijk ouder dan ik, maar ze zag er in haar strakke kleren erg verleidelijk uit.
“Ik mag hier toch zitten?” vroeg de vrouw opeens, toen ze doorhad dat ik haar aanstaarde. Ik zei snel ja en keek beschaamd terug naar het scherm. “Ben je hier alleen?” Ik knikte maar durfde haar niet aankijken. “Vind je de film niet leuk? Je bent waarschijnlijk de enige man hier met zijn broek nog dicht. Of kom je enkel voor het verhaal?

 

”zei ze zachtjes lachend.

 

“Het is niet echt een opwindende film.” antwoordde ik zacht.De vrouw schoof dichterbij en legde haar hand op mijn been en begon de binnen kant van mijn dijen te strelen. “Misschien heb je liever een speelkameraadje om je bezig te houden?” zei ze met een lachje. Haar hand bewoog naar mijn kruis en ze kneep er even plagerig in. “Euh ik… ja?” stamelde ik verlegen, niet zeker of ze nu een grapje maakte of niet. Ze moest lachen en fluisterde zacht in mijn oor. “Geen zorgen, ik doe je geen pijn hoor.” Ze knoopte mijn broek los en begon zachtjes de bobbel in mijn boxershort te masseren. Het duurde niet lang voor mijn lul volledig recht stond. “Dat lijkt er al meer op, vind je niet?” zei ze. Ik knikte, nog niet goed beseffend wat er aan het gebeuren was. Ze trok mijn boxershort opzij en nam mijn lul in haar hand. Haar duim masseerde mijn eikel terwijl de rest van haar hand langzaam op en neer bewoog. Ik begon zachtjes te kreunen van genot. 
“Nog niet klaarkomen he? We zijn pas begonnen.” zei ze glimlachend. Ze ging op haar knieën voor me zitten en trok mijn broek en boxershort naar beneden. Ze nam mijn ballen in haar mond en begon er aan te zuigen. Haar natte tong speelde met mijn teelballen en ze begon me harder af trekken. Ik voelde het even duizelen.“Als je zo blijft doorgaan kom ik zo klaar.” hijgde ik. Ze stopte en keek me verbaasd aan. “Zo weinig uithoudingsvermogen voor zo’n jonge kerel? Misschien moet ik maar iemand anders zoeken.”


“Nee, alsjeblieft, blijf nog even.” zei ik snel, bang dat ze zou weggaan. In het halfdonker kon ik haar ogen zien schitteren van plezier. “Oh? En hoe graag wil je dat ik blijf?” vroeg ze plagerig. Ik voelde mijn wangen vuurrood worden en besefte dat ze me in de val had gelokt. Ze genoot zichtbaar van de macht die ze nu over me had. Ik besloot om me er niet tegen te verzetten en haar spelletje mee te spelen. “Heel erg graag, dus ga alsjeblieft niet weg. “ smeekte ik. Haar pretoogjes lichtte speels op. “Goed dan, omdat je het zo lief vraagt.” Ze liet haar tong en lippen glijden over de schacht van mijn penis. Haar zachte, warme handen begonnen mijn ballen te masseren. “Vind je dit lekker?” vroeg ze. Ik knikte. Ze begon met haar tong cirkeltjes rond mijn eikel te maken. Af en toe duwde ze het puntje van haar tong in mijn plasgaatje.Bij elke beweging schoot er een golf van genot door mijn lichaam. Ik voelde mijn orgasme opkomen maar probeerde me in te houden. Mijn penis schokte eventjes. “Je bent erg levendig.” lachte ze. Ze kuste teder mijn eikel. “Zal ik je uit je lijden verlossen?” Haar lippen sloten zich rond mijn lul en ze begon me te pijpen. Ik leunde achterover in de zetel and begon luid te kreunen. Dit was het zaligste dat ik ooit had meegemaakt. Mijn lichaam smeekte me om klaar te komen maar ik hield het zo goed als ik kon tegen. Ik wou dat dit moment zo lang mogelijk duurde. Plots stopte ze met pijpen. “Ik doe je hier wel een groot plezier hoor, dus ik zou het appreciëren als je me aankijkt. Ik voel me een beetje genegeerd.” 


“S-sorry…” zei ik met rode wangen en richtte mijn blik op haar. Ze begon me opnieuw te pijpen. Ik zag hoe mijn penis tussen haar lippen in en uit haar mond gleed. Haar duivels mooie ogen keken me vol opwinding aan. Ik merkte dat ze met haar linkerhand hevig tussen haar benen aan het bewegen was. Haar tong begon steeds heviger rond mijn penis te draaien en haar tempo versnelde. “Ik hou het echt niet lang meer vol” zei ik ademloos. Mijn anonieme pijpster zei niets maar duwde plots haar hoofd zo ver naar voor zodat mijn eikel bijna in haar keel zat. Dit was er te veel aan en ik kwam hevig klaar. Mijn warme zaad spoot in vier of vijf krachtige stralen in haar mond. Ze hield haar lippen stevig gesloten rond mijn lul en zoog me helemaal leeg. Tot mijn verbazing slikte ze alles door en likte zijn mijn lul heerlijk schoon, wat een erg geil zicht was. Terwijl ik zat uit te hijgen stond ze op en wandelde weg. “Waar ga je naartoe? Kun je nog niet een tijdje blijven?” vroeg ik. “Geen tijd, schat, maar ik vond het erg leuk. Als je meer wil, moet je hier volgende week maar weer zijn, zelfde tijd?.” Ik ben Missy lachte ze me toe, ik ben Nathan kreunde ik....

 

En weg was mijn mysterieuze milf. Ik was lichtjes teleurgesteld dat we niet hadden geneukt maar aan de andere kant had ik nu wel iets om naar uit te kijken. 


Wordt vervolgd!

Reacties   

0 #1 Leon 03-01-2017 03:06
Nou dat wil ik weer wel een keer
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen