Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Het was een aantal weken geleden. Ik was gewoon rustig aan het werk. Werk in een zwembad en ben zelf 22 jaar. Daar zag ik opeens een kindje dat ik zwemles gaf. We raakte wat aan de praat en ik voelde dat er iets ongemakkelijks was. De moeder bleek mij helemaal van top tot teen te bekijken.

Ze maakte wat grapjes waarvan ik dacht “Dit hoort toch helemaal niet”. Na een aantal dagen kwam ze steeds vaker zwemmen en dacht bij mezelf zit ze nu te flirten of is het een spelletje. Met die gedachte bleef ik heel lang rond lopen. Toen ik op woensdag na een dag hard werken thuis kwam zat ik op een sociaal media dat ze me had toe gevoegd. Met nogal een pikante uitnodiging. Dit zette mijn koppie helemaal op ze kop. Ik had natuurlijk nooit gedacht dat een moeder van zwemles zo zou reageren op mij. Op het moment dat ze om mijn mail adres vroeg wist ik dit word spannend.

 

Zij is een vrouw van 36 heeft 2 kinderen en is gelukkig getrouwd. Ze ziet heel mooi uit. Mooie donkere haren, 2 mooie borsten, 2 pracht van een billen waar je je goed kan vasthouden. Eigenlijk een lichaam waar je u tegen zegt. Zelf ben ik regelmatig in de sport school te vinden en heb dus ook te horen gekregen dat ik beter in alleen een zwembroekje zwemles kan geven dan in me wetsuite(dan zien ze minder)

 

Het was vrijdagmiddag en m’n telefoon ging af. Zij was het. Ze had me nummer ergens gevonden en vroeg zich af of ik niet eens zin had om met haar wat te drinken zonder pottekijkers erbij. Dus ik stapte braaf op het fietsje en reed naar haar toe. Ik belde rustig aan en ze deed de deur open.

 

Ze droeg een mooie satijnen badjas die ze goed had dicht geknoopt. Ze zei doe maar alsof je thuis bent. Ik was nog even aan het douchen. Ik kon niet anders als m’n mond open doen en vol bewondering kijken naar dat prachtige lichaam. Ze liep tergend langzaam de trap op en schudde met haar billen. Toen ze bijna boven was riep ze: 'wat ik in de mails ook zei. Als je een echt man bent en mij wil hebben moet je maar meelopen. ' Eerst dacht ik waar ben ik in belandt, wat is dit voor grap. Maar ik durfde nog niet echt snel dus riep naar boven.

Doe maar rustig aan ik vermaak me wel even hier. Waarop haar reactie was: 'In je mails kom je heel stoer over en bij het zwembad heb je zo'n lekker lijf. Die wil ik nu wel eens voor me zelf hebben. Hoe eerder je komt hoe langer je kan genieten van mij. ' Toen dacht ik bij me zelf. Je bent niet slim bezig zo'n pracht vrouw die wil je.

 

Dus ik ging maar snel naar boven. Onder weg vond ik opeens haar badjas. Paar stappen verder een mooie BH. Daarna hing haar stringetje op de deurknop. Ze hoorde me al aankomen en deed zachtjes de douche kraan aan. Ik stond voor de deur en telde tot 10. Er was geen weg meer terug. Ik ging door de deur en zag haar onder de douche lekker haar borsten in smeren. Ze vroeg kan jij het niet voor me doen. En weer stond ik met me mond vol tanden en kon niks meer zeggen. Ze keek naar beneden en zei: 'Zo te zien aan die lekkere pik van je wil je wel. ' En ze boog voor over. Nu kon je mooi zien dat der borsten mooi waren want ze bleven op der plaats hangen.

 

Ze kroop tegen het douche raam aan en begon over haar tong te likken. De douchekop was ook niet meer veilig want die straal richtte ze op haar klitje. Ze zei: 'En nu wil ik jouw pik hier voelen dus kom snel onder de douche anders kom ik je halen. ' Ik ben bleef vol verwondering staan en ze stapte de douche uit. Begon me te zoenen en kleedde mij uit.

Damn, een vrouw van 36 zoent alsof haar leven er vanaf hing. Het was zo lekker dat ik automatisch mijn handen op de billen plaatste. Ze zei:' Zie je nou wel jij wil ook. ' Ze pakte me pik beet en nam me mee in de douche. Ze ging rustig op der hurken zitten en pakte me paal beet en deed hem in der mond. Nou die meid kon er wat van niet normaal. Na een tijdje kwam ik bijna toen zei ze. Nog niet spuiten , tenminste niet in m’n mondje dat is voor later. Dus ik richtte m’n paal naar haar borsten en spoot daar overheen. Ze kwam overeind en zoende me. En weer voelde ik de passie door mijn lichaam heen stromen. Al mijn bloed leek wel naar me lul te gaan. Ze stopte met zoenen en zei. Wil je soms meer omdat die weer zo hard is. Als je meer wil moet je eerst mij ergens mee helpen. Ze haalde de douche kop er weer af en ging weer richting haar klitje. Ze riep daar wil ik jouw gezicht hebben. Zo niet, dan doe ik ook niks meer. Nou ik wist niet hoe snel ik met mijn gezicht tussen haar benen zat. Ze kreunde het uit. Het duurde ook niet lang voordat ik een warm staaltje over mijn gezicht voelde.

 

Ze stond met haar handen in het haar. Dit heb ik al een tijdje niet gehad. Wat ben jij een lekkere badmeester. Ze spoelde zich af en ging onder de douche vandaan. Ik vroeg wat ga je doen. Ze antwoordde deze douche is te klein om jou alle hoeken te laten zien. Ik wist even niet wat ze bedoelde dus ik ging snel achter der aan. Ze pakte uit haar nachtkasje een setje handboeien. Ze zei tegen mij: 'Nu ik je hier heb laat ik je niet meer gaan ook. ' En ze maakte me vast aan het bed. Ze kroop als een tijgertje over mij heen op zoek naar mijn gezicht. Onder weg stopte ze een aantal keer en met haar tong bewerkte ze een aantal dingen. Ze zag dat ik al helemaal lag te genieten. Ze zoende me en ging met haar hand richting mijn paal. Ze vroeg aan mij hoe vaak ik klaar kon komen en ik wist geen antwoord.

 

Toen zei ze onder de douche was 1 en straks misschien 10. Ik lag weer met een mond vol tanden en kon niks vertellen. Ze ging met haar hoofd naar mijn pik en begon weer te zuigen. Damn, zo fijn heb ik het nooit 2 keer gehad op een dag. Op het moment dat ik bijna klaar kwam zei ze plagerig als je nu komt pijp ik niet meer en als je niet komt krijg je een toetje. Ik moes alle zeilen bij zetten om niet te komen en toch bleef ze plagerig zoentjes op me paal geven. Toen zei ze: Nou wil ik hem een keertje in me hebben en ging op mijn paal zitten. Ik voelde zo haar kutje over heen glijden. Ik dacht dat een moeder van 2 kinderen niet meer zo strak was. Maar dit voelde goed. Ze begon mijn paal te berijden. Ik lag nog steeds vast dus ik kon helemaal niks doen. Ze begon heel zachtjes en steeds harder en weer zachter. Ik kreeg een compliment omdat ik nog niet klaar kwam en ze lekker lang kon rijden. Maar juist op dat moment knapte mijn spanning en spoot in haar. Ze kreunde van genot mijn zaad dat ze voelde was een extra puntje waardoor zij ook klaar kwam.

 

Ze stapte van me af en liep naar beneden. Ik kom zo terug riep ze nog. Zat vast bij haar en kon niks doen wist niet wat er gebeurde helemaal niks. Ze kwam weer naar boven met een bakje aardbeien en slagroom. Ze begon me te voeren. Ze maakte me weer los en zei kies jij nu maar plekjes uit waar je het slagroom spuit en zelf weghaalt. Dus begon ik netjes haar gezicht een beetje te vullen. Langzaam naar haar borsten met hier en daar een toefje slagroom. En door naar der navel. Tussen der liezen spoot ik ook een beetje. Ik begon het er af te likken en hoe lager ik kwam hoe meer ze kreunde en met der benen ging bewegen. Ik was bij der borsten aan gekomen en ze duwde me hard tegen der aan. Op het moment dat ik bij der kutje kwam dacht ik slim te zijn en mijn paal er stiekem in te doen. Eerst riep ze dat is vals speel, maar zodra die binnen was genoot ze weer volledig. Ik begon met zachtjes te stoten waarop ze riep. Harder, Harder, Sneller....

 

Dat laat ik me niet 2 keer zeggen dus ik ging door. Ze kroop wat omhoog dat me lul er uit ging. Ze draaide zich om en zei. Neem me achterlangs en hou me bij me borsten vast. Ik vond het wel geil klinken dus ik deed wat mij werd gezegd. Ik stootte alsof mijn leven er van af hing. Ze verplaatste der eigen hand naar der kutje en begon zich zelf extra te verwennen. We kwamen heerlijk klaar en ze keek op der klok.

 

Shit mijn man kom over een klein kwartiertje thuis. Dus we sprongen in onze kleren en zoende nog stevig voor de laatste kus. Ik reed naar huis en mijn telefoon ging over.

Wanneer zie ik je weer kunnen we verder. We hebben nu een afspraak staan voor volgende week. Dan is haar man op zakenreis. Ik heb erg genoten en hoop zeker dat de volgende afspraak weer zo verloopt.

 

Als het lekker was krijgen jullie het te horen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen