Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Missy is met haar 51 jaar nog een heerlijke verschijning, met haar slanke lichaam van 72 kilo, blonde haren, dikke cup D tieten en zeer slanke benen kan je wel begrijpen dat haar kutje ook van perfect formaat is, alles is heerlijk aan haar. Reeds vele jaren getrouwd met Brabo heeft Missy geen ervaring met een lul van een andere man, interesse heeft ze daar ook niet in want Missy is monogaam en wordt regelmatig bevredigt. Haar man Brabo heeft echter andere wensen en droomt van dikke lullen die bij Missy naar binnen glijden en hij piekerde dagelijks hoe hij dat kon organiseren. Het bedrijf waar ze beiden werken had een feestje te geven en ze besloten dat bij hun privé te doen, met een tuin van 2000 m2. en vrijstaande villa waren daar genoeg mogelijkheden toe.

De avond begon, er kwamen circa 60 gasten waarvan 40 mannen, alle kamers in het huis waren open en voor iedereen toegankelijk zo ook de slaapkamers.

 

 

Na enkele uren begon de drank zijn werking te doen en diverse personen en stelletjes kwamen lekker los en het kattenkwaad begon, dansen, plagen stoeien etc. waarbij de handjes los begonnen te zitten. Diverse mannen hadden een oogje op Missy en toen Brabo dan ook riep, we geven Missy de kieteldood, sprongen diverse mannen op en renden naar haar toe en grepen haar tieten vast.

 

De dikke tieten van MILF Missy, een brabantse slet

 

Brabo had Missy reeds in de brandweergreep en onder luid gejoel liep hij met een horde mannen naar een donkere slaapkamer waar hij haar op bed gooide, diverse mannen doken ernaast en begonnen haar te kietelen. Missy had het niet meer, ze kon niet tegen kietelen en helemaal niet met zoveel handen aan haar lijfje, het was donker, dekens werden over haar heen gegooid, het werd een chaos van het zuiverste water. Eensklaps voelde ze vingertoppen langs haar beentjes glijden richting haar buikje, ze wilde zich verweren maar kreeg geen kans, haar protesten smoorden in het gejoel rondom haar, niemand had iets in de gaten, de vingers gleden door.

 

In al het gestoei met al die lichamen werd haar lijfje alle kanten opgewerkt, haar minirokje was totaal opgeschoven tot boven aan haar middel maar in het donker en onder dekens zag je niets maar Missy besefte het wel degelijk, ze probeerde haar rokje te fatsoeneren tot plotseling haar handjes omhoog werden getrokken, andere handen spreiden haar beentjes, ze voelde met een ruk dat haar slipje werd verwijdert onder de dekens.

 

Met een schok voelde ze twee vingers diep in haar kut glijden, draaiend en diep stotend haar kittelaar duidelijk rakend. Ze hield haar adem in en wilde zich verweren maar wat ze ook deed de kluwen mensen om haar heen bemerkten niets en ze was volstrekt kansloos en er trok tegelijkertijd een wee gevoel in haar buikje van die vingers die de juiste plekjes raakten. Ze poogde met een uiterste krachtinspanning te ontsnappen en drukte haar kontje ferm omhoog om vrijheid en ruimte te krijgen, met een verbijsterend resultaat want ze kon niet weten dat de magazijnbediende Bertje zijn enorme lul recht voor haar kut had gericht onder de dekens en met het opheffen van haar kontje was dat alles wat hij nodig had.

 

Bertje voelde de verboden kut recht tegen zijn eikel rusten en met een vloeiende beweging stootte hij zijn heupen naar voren en penetreerde die kleine kut volledig, zijn enorme formaat lul werd aan alle kanten omsloten door heerlijk warm en heet vochtig vlees, zijn vlezige eikelknop ter grootte van een paddenstoel voelde zich rondom gestreeld door een heerlijk kutwand, zijn snikkel van 23 centimeter trok de schaamlipjes naar binnen waardoor haar kittelaar sterk gestreeld werd door zijn stotende penis. Bertje gleed in een stoot door tot hij haar baarmoeder voelde, maar zijn lul stak er nog een stuk uit, hij lag zijn hand op haar buikje en stootte opnieuw, voelde zijn lul erlangs glijden en zijn hand werd opgetild door zijn eigen knop.

 

Afspreken met Missy

Missy snakte naar adem en besefte amper wat haar overkwam.

De lul van haar man was bescheiden van formaat en had nooit een dergelijk gevoeld bij haar losgemaakt maar wat ze nu in haar kut voelde kloppen was ongekend, haar kutwanden werden naar binnen gezogen en de kittelaar idem dito, met een hulpeloos en weekmakend gevoel moest ze haar beentjes meer spreiden wilde ze dit kunnen verwerken, nog dieper voelde ze de eikel binnen glijden, langs haar baarmoeder tegen haar buikwandje stoppend.

 

missy 1038

 

De kluwen mensen gingen in de duisternis voort, overal werd aan getrokken, de sfeer veranderde,nog steeds met veel rumoer, het werd warm en heet in de kamer, Missy lag inmiddels helemaal naakt, haar kut geheel gespreid, de grote lul met dikke eikel gleed stevig in haar kut op en neen, bij het terugtrekkend steeds een enorm smakkend geluid makend, ze voelde een enorme climax naderen maar ook dat de dikke lul zijn knop diep in haar stootte en daar bleef zitten, een fractie van een seconde later voelde ze veel hete sperma in haar kut lopen, de lul trok zich langzaam terug, het geil liep daardoor langs haar benen.

Een moment was het rustig, Bertje dook weg onder dekens, niemand had iets gemerkt, maar de dekens schoven weg en in het maanlicht ontwaarden enkele mannen de blote slanke bennen met het glinsterende vocht. Brabo haar man had alles wel gevolgd en was degene die stiekem iemand en iedereen geholpen had, onder dekens had hij het slipje weggerukt en diverse mannen in hun lul geknepen net doende of Missy dat was, Toen Brabo dan ook de lul van Bertje voelde was zijn keus snel gemaakt.

Deze enorme lul moest in de kut van zijn vrouw.

Missy probeerde overeind te komen maar Brabo was sneller, drukte haar achterover op het bed en gaf haar een kus, Missy kuste Brabo terug, blij haar eigen man weer veilig om haar heen te zien maar Brabo stak tegelijkertijd twee vingers in haar kut waardoor haar beentjes gespreid bleven liggen. De tong van Brabo gleed diep in haar keel, plotseling voelde Missy de vingers van Brabo eruit glijden en een zachte warme druk tegen haar schaamlippen, ze kon niets roepen vanwege de tongzoen en voelde haar kut weer gevuld door een lul van een andere man, niet zo lang maar immens dik, Missy hijgde naar adem, Brabo stopte met zoenen, Brabo snakte ze naar lucht happend, ze zitten aan mijn kutj....verder kwam ze niet want haar kut werd volkomen gevuld en haar kutwanden werden weer heerlijk gemasseerd, de man stootte achter elkaar door, de benen van Missy in spagaat leggend, zijn zware kloten kletsend tegen haar billetjes en met een diepe grom spoot hij zijn warme geil in haar kut die nu meer dan nat was door al dat mannengeil.

 

 

Missy openende haar ogen, ze voelde nog de tintelingen van die spuitende lul in haar kut, ze keek opzij naar het glimlachende gezicht van haar man, Missy ik hou van je en van je heerlijke natte kutje maar vanavond gaat elke man je kut volspuiten met of zonder je medewerking en daarna glij ik in je lekkere met geil gevulde kut. Missy protesteerde en wilde overeind komen maar Brabo drukte weer haar armen tegen het bed, tegelijkertijd voelde Missy alweer een zachte dikke warme lul in haar kut glijden die met dwarse stootjes en kringetjes allerlei effecten sorteerde, machteloos spreidde Missy haar beentjes helemaal en voelde ze de geile zachte dikke lul zeer soepel haar buikje binnenglijden vanwege al datgene wat hiervoor al geschiedt was.

 

De sensaties schoten door haar lichaam, al die lekkere handen aan haar borsten, beentjes, buikje, het glibberige gevoel in haar kut, de tongzoen van Brabo en daarna van andere tongen, Missy ontspande zich en ze hield haar kut de hele nacht open voor elke lul die in haar kut wilde glijden en soms leek het wel een bekende zeer dikke lul meerdere malen te voelen.

 

Enkele weken na het leuke feest was Missy bijgekomen van al die sensaties, ze had er met Brabo niet meer over gesproken en was nog niet op haar werk geweest, ze wist dat diverse collega’s haar geneukt hadden. Er werd er gebeld, Missy was alleen thuis opende de deur en zag Bertje staan, ik wilde graag mijn excuses aanbieden stamelde hij met een rood hoofd. Missy begreep er niets van, maar liet Bertje binnen en vroeg hem waarvoor dat excuus was, Bertje stamelde wederom wat onverstaanbare woordjes over seks en eensklaps besefte Missy dat Bertje misschien ook op die bewuste avond aanwezig was geweest.

Ze kon zich dat niet voorstellen, zo’n joch met een kinderpikkie dacht ze, Bertje sprak ze ik vergeef het je maar je krijgt straf kom maar hier, een reden verzinnend om het geslachtsdeel van de jongen te zien om vast te stellen dat ze gelijk had. Bertje stond recht voor haar en ze maakte zijn broeksriem los en trok zijn broek en slipje in een ruk naar beneden, met verbijstering zag ze hoe de natuur Bertje had bevoordeeld, tegelijkertijd kreeg dezelfde natuur greep op het buikje en kut van Missy ze werd week.

 

 

Kleed je maar weer aan sprak ze streng, ze wilde zich plotseling omdraaien maar viel hierdoor achterover op het bankstel tegen Bertje aan, Bertje zag de heerlijke slanke beentjes hoog de lucht in gaan en stak in een reflex zijn vingers tussen de pijpjes van haar slipje tegelijkertijd haar kut binnenglijdend. Missy probeerde overeind te komen maar ze lag achterover op het bankstel en haar kontje lag op de armleuning helemaal omhoog, met een schok voelde ze haar slipje weggetrokken worden en een warme gloed drukte tegen haar schaamlippen en met een onbedwingbare beweging schoof de enorme paddenstoel eikel haar kut binnen.

Missy was hulpeloos van genot, haar kut werd helemaal gevuld en nu de jongen in een prima standje stond schoof hij zijn geslachtsdeel helemaal in haar en in een hoog tempo stootte hij zijn hele lul diep in en uit haar kut wat gepaard ging met zeer luid gesmak, tot aan zijn kloten verdween de lul van de jongen in haar kut, bleef diep zitten en spoot al zijn geil tegen haar baarmoeder, het orgasme van Missy in haar buikje blussend.

 

Na enkele minuten kwamen ze allebei weer bij hun positieven Missy maakte een kopje thee voor de jongen. Na een kwartje stond Bertje op om weg te gaan, ze liepen beiden naar de voordeur, Missy nog steeds zonder slipje en een natte kut. Vlak voor de voordeur draaide Bertje zich om, Missy stamelde hij, onderwijl zijn broek en slip naar beneden trekkend waardoor zijn geweldige lul bloot kwam, mijn lul heeft alweer trek.

Missy zag het zachte dikke vlees van de jongen alweer dikke vormen aannemen, 10 minuten na de eerste neukpartij, de jongen stond op de deurmat van de voordeur en keek smekend. Missy keek niet meer naar de jongen maar volgde de lusten van de natuur, tot haar eigen onbegrip werden haar beentjes zwak en ging ze vlak op de vloer liggen in de hal, ze sloot haar ogen en bevochtigde haar lippen met haar tong, tegelijkertijd spreidde ze haar benen tot in een spagaat waardoor haar kut helemaal open stond met uitpuilende schaamlippen.

Enkele seconden later vergat ze wederom de gehele wereld en genoot, genoot en genoot. Beseffend dat Bertje ook die bewuste nacht haar diverse malen had volgespoten.

Ik lag erbij als een echte neukhoer. Je bent een echte slettenbak. Missy zei Bertje. Ja, zei ik hees. Kom op dan Bertje, geef me een goeie beurt. Geil wijf zei Bertje. Zijn pik was keihard. Hij hield hem voor mijn kutje en meedogenloos hard ramde hij zijn dikke stomende paal diep in mijn. Ooh.. aaha... Missy kromp iets ineen maar al gauw weer voelde ze de hete keiharde pik van Bertje in haar kut stampen. Bertje pakte haar onder haar billen vast en tilde mijn kontje op, ik trok aan mijn benen, ze moesten nog verder uit elkaar hem nog harder en dieper in mijn kut te laten komen. Zijn ballen kletste tegen mijn kutlippen. Je neukt zo lekker ooho jaa mm.., ja ga door neuk me maar, pak me, neuk me maar oo jaa harder toe maar. Bertje ging wild tekeer, maar soms ook veranderde hij zijn tempo en ging dan met lange grote halen langzaam maar heel diep in mijn kutje.

Ooh jezus ik ga je helemaal volspuiten geile neukteef schreeuwde Bertje. Met een luide grom spoot Bertje zijn dikke pik leeg in mijn geile wachtende kut. Ooh.. aahaa...,jaa toe spuit maar, spuit me helemaal vol met je warme geil. Ik voelde het geil uit mijn kut druipen. Ooh jaa ooh lekker, heerlijk, zalig om je geil in mijn kut te voelen. Bertje bleef doorhalen en deed nog meer zijn best met mijn clit. Ik kwam  klaar, luid jammerend.... Aahjaaa...mm., oohjaaa oohh wat lekker mmoo, wat een geile dikke neuklul heb je Bertje. We bleven even liggen.

Bertje kuste Missy op haar lippen en Missy tongde terug. Je bent een heerlijk goor neukwijf. Dit moeten we vaker doen. MmmMjaaa... Missy knikte instemmend.

We namen afscheid, maar spraken wel gelijk af voor aanstaande vrijdag.....

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen