Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Hoi ik ben een 29 jaar oude meid die alweer 10 jaar een heerlijke relatie heeft. Vreemdgaan heb ik een hekel aan maar toch gebeurde het mij.
Zal mezelf omschrijven, Ik heb bruin/rood kort haar in een wild model. Ben 1. 61 lang en heb een slank figuur met een 85c cup maat. Altijd een glad geschoren kutje en volgens mijn vriend, en toch ook wel anderen, een paar heerlijke billen. Krijg dit wel eens te horen als ik ga stappen. Diverse tattoos over mijn lichaam en een tong piercing. Helaas een beetje een witte huidskleur. Zo dat is dat. Ik heb dus al een kleine 10 jaar een heerlijke relatie met een 10 jaar oudere man nu. We hebben het goed en ik kan en mag bijna alles. Waar ik zelf een beetje jaloers ben is hij dat helemaal niet. Op seks gebied helemaal niks te klagen want dat is altijd goed en lekker.Afgelopen zaterdag was er een feest bij ons in het dorp waar ik nu woon. Een vriend van ons van een bevriend stel wilde ook langs komen om te feesten en zijn vriendin moest werken dus die was er niet. Zoals zo vaak blijft hij dan slapen. Dat is nooit een probleem. Afgelopen zaterdag was het zoals altijd op het feest er gezellig en genoeg drank. Aangezien het al in de middag begint werd iedereen langzaam maar zeker flink aangeschoten. Het feest eindigt dan ook vaak al rond de klok van 10 uur in de avond. Zo ook nu en we waren bij ons thuis. Het was knap weer en ik droeg een rokje met en een halter en plofte op de bank nadat ik mijn laarzen had uit gedaan. De heren dronken nog een biertje en ik zelf een wijntje. Een klein half uurtje later was mijn vriend klaar met zijn bier en zei sorry maar ik ga naar bed. We lachte erom en hij wandelde beschonken naar boven. Zo bleven wij nog op de bank en ik schonk nog een wijntje in en hij een biertje. (laat ik hem Michel noemen en me zelf even Kim. )

We lachten en kletsten nog wat en aangezien we twee drie-en-een-halfzits banken hebben lagen we beide een beetje lang uit. Er werd gelachen en gedold, Het was rond de klok van 1 uur dat we beide toch wel genoeg drank op hadden en ook besloten te slapen. Tot zo ver was er niks aan de hand. We ruimde de spullen op in de keuken en hoe het kwam niet duidelijk maar Michel stond achter me tegen me aan. Even stonden we beide stil en werd er niks gezegd maar was er een bepaalde spanning. Ik begon te lachen, deels door dat ik nerveus werd en duwde mijn kont naar achteren om hem weg te duwen. Dat was even lachen maar er hing in eens een bepaalde spanning.

 

We liepen de woonkamer in en op naar de badkamer boven. Even tandenpoetsen. Te horen was dat mijn vriend al sliep en flink snurkte. Michel lachte en zei, tja dat word geen seks voor jouw. Ik lachte en zei denk het niet, ach jij toch ook niet. We lachte erom en Michel trok zijn kleding uit om zich klaar te maken voor het slapen. Via de badkamer spiegel kon ik alles zien en zag dan ook dat er in zijn boxer een flinke bult zat. Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden en het leek wel of hij met opzet zo langzaam deed. Tja wat nu, ik was klaar met poetsen en boog voor over om water te spoelen. Ik bleef zo even staan om te spoelen en had het gevoel dat ik begluurd werd. Ik keek zo via de spiegel en zag Michel inderdaad naar mijn achterkant kijken.

Tja mijn rokje was vrij kort dus zal zeker uitzicht hebben gegeven dacht ik. Shit ik kreeg een onwijs geile tinteling door mijn lijf. Ik lachte en kwam omhoog en keek weer naar zijn kruis deze was nu in te zien dat zijn lul groter en stijver was geworden en hij deed geen moeite dit te verbergen. Damn, Kim dit kan niet lachte ik in mezelf. Ik liep weg en zei, ach ga nog even een sigaret roken. Ik stond beneden in de deur opening aangezien het nu regende en rookte mijn sigaret.

Terug denkend aan die toch wel flinke grote stijve lul van Michel wat in zijn boxer zichtbaar was. Ik stond wat te dromen en liet een vinger door mijn kutje glijden welke toch ook wel erg nat was geworden. Shit ik stond te geilen op een andere lul. Ik was toch niet verliefd op hem? Nee dat was het zeker niet, het was puur seks wat ik voelde. Nee dat kan echt niet stond ik tegen mezelf in mezelf te zegen. Hierdoor had ik niet door dat ook Michel naar beneden was gekomen. Ik stond daar in de deur opening en had nog steeds een vinger welke ik door mijn klets natte kutje liet glijden.

 

Nu hoorde ik wat en schrok en stond aan de grond genageld. Ik voelde dat er iemand vlak achter me was gaan staan. Ik keek scheef omlaag en zag nu een blote eikel en de rest was een stijve flinke lul. Nu stond ik helemaal aan de grond dit was volgens mij de lul die ik net stiekem via de spiegel bekeek. Hij leek niet op die van mijn vriend. Mijn vinger nog steeds tegen mijn kut aan en die voelde ik nu echt mega nat worden. Shit die spanning was bloed geil. Maar dit kon gewoon niet we hadden beide een relatie en waren al jaren goede vrienden. Die lul kwam weer een stuk dichterbij en was nu bij mijn hand die langs mijn lichaam hing.

Mijn sigaret was net weg en ik wist me echt geen houding te geven. Die spanning was onwijs en mijn kut werd echt met de seconde natter en natter. Ik keek voor me en wat onwijs nerveus, wat ging ik doen weg lopen? Nu voelde ik die natte eikel tegen mijn hand aan glijden. Hij was nog dichter tegen me aan komen staan. Ik deed niks en die eikel gleed door mijn hand en uuuhhh wat deed ik nu, ik sloot mijn hand iets. Die lul gleed heel zachtjes door mijn hand heen. Shit wat was dit een geil gevoel zeg, ik begon nu ook heel zachtjes weer mijn vinger door mijn onwijs natte kutje te bewegen.

 

Dit kon toch niet, maar voelde zo verdomd lekker aan. Michel stond nu tegen me aan en ik had zijn hele lul in mijn hand welke er door heen en weer gleed. Wauw wat een heerlijke grote en stevige lul was dit. Zijn hand gleed over de zijkant van mijn bil en zijn aanraking zorgde voor een zachte kreun van mij. Ik hoorde hoe hij zachtjes in mijn oor hijgde. Wauw ik werd onwijs ranzig en slot mijn hand nu om zijn lul heen en pakte hem goed vast en trok hem af. Wauw wat een mega geil gevoel was dit. De ranzigheid nam de over hand en ik voelde hoe hij mijn billen begon te kneden en ik zijn lul stevig trok. Hij trok mijn billen open en gleed met zijn vingers langs mijn onwijs natte kut opening. Shit ik stond geil te trillen op mijn benen. Wat een onwijs geil en ranzig gevoel. Ik vergat alles om me heen en liet die vinger heerlijk in me glijden en opende mijn mond en sloot mijn ogen. Die heerlijke harde lul nog altijd in mijn hand die ik af trok. Zijn handen gleden naar voren en trokken mijn string opzij en ik voelde hoe hij zijn vingers door mijn klets natte kutje liet glijden. Zijn tong gleed over mijn nek langs mijn oorlel. Ook al wist ik dat ik fout bezig was alles in mijn body zei neuken.

 

Hij pakte mijn borsten vast en duwde zijn lul tussen mijn billen. Zijn schacht gleed langs mijn klets natte kleine kut lipjes en hij kneedde mijn borsten door mijn halter heen. Deze ging snel uit en had greep mijn blote borsten en hijgde in mijn oor wauw wat ben jij lekker geil zeg. Zijn mond en tong langs mijn wang en ik draaide mijn hoofd en onze lippen vonden elkaar en we tongde intens en erg geil met zijn harde lul nog altijd langs mijn kut. Hij pakte me vast en trok me naar de bank. Daar zakte ik naakt op en hij bood zijn heerlijk lul aan. Ik pakte met beide handen zijn lul en schoof mijn mond over zijn heerlijke natte eikel en zoog zijn heerlijke mannen sap en likte en pijpte als of het mijn laatste was. Hij pakte mijn hoofd en maakte neuk bewegingen terwijl ik zijn lul diep in mijn mond voelde en het kwijl over mijn borsten voelde glijden.

Na een tijdje pijpen duwde hij me weg en opende mijn benen en duwde zijn mond op mijn kutje en likte mijn heerlijke klets natte kut en zoog mijn geile meisje sap. Mijn kont en kut likte hij gek en ik had moeite om niet flink hard te gaan hijgen. Zo likte en vingerde hij mijn beide gaatjes totdat ik flink trillend klaar kwam. Hij kwam tussen mijn benen zitten en wreef zijn eikel langs mijn klets natte kut en zei, eigenlijk kan dit niet, ik hijgde nee en voelde hoe hij eindelijk zijn flinke lul in me liet glijden. Hij pakte mijn borsten vast en speelde lekker met mijn tepels en trok er aan en duwde zijn lul heerlijk heen en weer in mijn kut. Ik had mijn benen ver uit elkaar om zijn hele lul in me te voelen en langzaam ging het tempo omhoog. Hierdoor hijgde ik toch wel wat harder en Michel likte mijn tepels en duwde zijn heerlijke gevaarte er stevig en zei toen.

Ik weet zeker dat je vriend boven aan de trap staat te luisteren. Ik schrok hiervan en keek hem met grote ogen aan.

 

Hij zoende me zei, hij was wakker toen jij omlaag liep en zag mij staan met een stijve lul. Legde hem uit dat ik jouw gebukt had zien staan en daar lachte hij om en had gezegd, wil je haar. Hij knikte ja en hij zei, dat wil ik horen. Ik geloofde hem niet maar hij bleef me rustig door neuken en ik deed niks om het te stoppen en probeerde te luisteren of hij er inderdaad stond. Michel lachte stond op en trok mij omhoog. Liet me twee treden de trap op stappen duwde me voor over en ik voelde zijn lul weer in me glijden.

Hij pakte mijn heupen en begon me op een flink tempo te neuken. Met moeite keek ik omhoog en hijgde wederom weer stevig. In het donker leek er inderdaad iemand te staan. Shit wat lekker die lul in me, zou hij er echt staan. Even ging gleed hij rustig in me en ik keek weer omhoog. Ja daar stond echt iemand.

Damn, hij keek echt. Ik weet niet waarom maar werd hierdoor weer onwijs geil, wat denk nog wel geiler dan ik was. Ik draaide me om op de trap legde mijn benen wijd en pakte de hoofd van Michel en duwde deze op mijn kut en liet me weer heerlijk likken. Ja in het schim van boven zag ik min vriend staan die zich zelf aftrok. Shit hij wist dus wat ik aan het doen was en vond het prima, wat hij stond zelf te luisteren en nu te gluren na me. Jezus wat een mega geil gevoel, ja weer die heerlijke lul in me en ik liet me nu echt helemaal gaan en hijgde zoals ik altijd hijgde en liet mijn nagels zachtjes over de borst van Michel glijden. Hij bonkte hard en stevig en ik kwam dan ook met een flinke gil klaar.

 

We gingen terug naar de bank en hij kroop op me en ik sloot mijn benen om zijn billen en spoorde hem aan me flink te pakken. Dit deed hij ook en likte mijn tepels en we tongde heerlijk. Shit wat een heerlijk gevoel was dit. Ik kroop op hem en eerst tongde en liet ik mijn borsten likken en draaide toen om en zakte weer omlaag. Ik voerde het tempo en liet zijn heerlijk harde lul diep in me glijden. We zaten op de bank welke naar de trap keek en ik zag dat mijn vriend nu op de trap lachend met zijn lul in zijn hand naar me keek.

Dit spoorde me aan en ik hijgde en lachte naar hem terug. Ging iets omhoog pakte die heerlijke stijve lul en liet deze zachtjes tussen mijn billen glijden. Na een paar keer gleed hij heerlijk in me en ik had mijn voeten op zijn boven been en leunde tegen zijn borst om zijn lul diep in mijn kont te voelen. Ik keek naar mijn vriend die dichterbij kwam en mijn kut streelde en mijn borsten.

 

Ging tussen mijn benen en lachte en zei, geile sloerie en duwde zijn lul zachtjes in mijn klets natte kut. Wauw twee geile lullen in me, ik dacht dat ik weg zweefde. Die twee in me bonkte heerlijk en dat zorgde voor en heftige orgasme aan mijn kant. Hierdoor spaande ik mijn gaatjes aan en de heren ramde door en ik voelde hoe twee geile donder me vol spoten met hun heerlijk zaad. Jezus wat was dit lekker zeg.

 

Moe en schoon kroop ik op bed, schaamde me rot. Mijn kanjer gaf me een zoen en zei, wist wel dat je een geil ding was. Dank je dat je mijn fantasie heb laten uit komen. Oké het was dus een fantasie dat ik me liet neuken door een ander en hij me zou bekijken. Nou ik zeg nog eens lekker doen en zoende hem terug en zei, volgende keer nog maar eens met en geile bink en we vielen in slaap.

 

Nu weet ik dus dat hij onwijs heeft genoten. Van het moment bij de deur en alles op de bank en trap. Hij had alles gezien en gehoord. Jezus wat een vreemdgaan leek was gewoon en kleine geplande seks spel.

 

Ik ben blij dat ik die heb doorgezet.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen