Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mijn vriend heeft al jaren een fantasie, dat ik me eens laat neuken door een andere man en hij dit weet. Iets waar ik helemaal geen zin in had. Vond het maar vreemd en raar, maar naar mate de jaren volgde werd ik toch ook wel nieuwsgierig. Toen hij het mij vertelde was ik 20 en waren we net een jaar samen. Hij was toen 29. Maar had nog niet de behoefte om het echt te doen.

Tot vorige week zaterdag. Ik laat me al een aantal jaren masseren gewoon omdat ik het lekker vind. Bij degene waar ik altijd kwam stopte ermee. Deze vrouw had een andere baan en geen zin meer erin. Dus moest ik opzoek naar een ander. Ik zocht op internet en vond een man wie het thuis deed voor de hobby en goedkoper was dan ik normaal betaalde.

Hij deed diverse vormen van masseren en had overal wel een diploma in. Oké die kan je vervalsen maar alles zag er netjes uit op foto. Oké het idee dat een man het deed moest ik aan wennen. Maar toch besloot ik bij hem langs te gaan.

Eerst maar eens kijken of ik het wat vond. Ik heb donker tot zwart haar in een wild model, helaas een vrij witte huidskleur, 85c cup maat ronde borsten met kleine tepels, slank figuur en niet al te lang met wat stevige billen en altijd heerlijk glad geschoren.

Ik had die dag mijn joggingpak aan en reed er heen. Het was een nette woning en Dave die man dus, liep in een joggingbroek met wit T-shirt. Hij verzorgde zich goed dat was te zien. Hij liet me de kamer zien, speciaal bed, diverse boeddha’s en wierook.

 

De kamer was netjes en alles zag er goed uit. Ook Dave was aardig en netjes. Ach waarom niet dacht ik, wat voor soort ik wilde. Tja daar had ik niet over nagedacht. Hij zou van alles laten voelen zodat ik dan de volgende keer kon zeggen dat wil ik wel. Ik trok mijn joggingpak uit achter een scherm deed een handdoek voor en ging op mijn buik liggen.

Er klonk rustige muziek en rook best wel lekkere wierook. Mijn rug nek en schouders deed hij heerlijk ik lag lekker te genieten hiervan. Mijn kuiten en boven been ook. Ik werd heerlijk ontspannen. Nu gleed hij steeds naar mijn billen en nam deze ook mee. Dat was een apart gevoel een paar mannen handen op mijn billen. Iedere keer noemde hij een naam wat hij deed. Maar nu deed hij iets wat me eigenlijk wel opwond. Hij was met mijn billen bezig en dat voelde lekker en best wel geil. Of ik me om wilde draaien. Oké daar lag ik dan met mijn blote borsten.

 

Hij stond achter me en deed mijn schouders en nek en gleed zo naar onder. Weet niet wat voor spul hij gebruikte maar dit maakte me lichaam warm en ik werd echt met de minuut geiler. Hij deed mijn borsten en oké ik werd nu echt ranzig geil. Hij stond naast me en ik kon nu zien dat hij een beste bult in zijn broek had. Huh zou hij er ook geil van worden. Veel olie over mijn lichaam en zijn handen steeds lager. Ik keek ook steeds vaker naar zijn bult. Daar moest toch een flinke pik in zitten.

Hij zat nu vlak boven mijn kutje en de handdoekje wat daar lag gleed hij iets onder. Nu stond hij mijn bovenbeen te doen en stopte steeds vlak bij mijn kutje, het handdoekje gleed weg en hij deed hem niet terug. Zijn kruis was heel dicht bij mijn hand. Hij deed mijn benen wat uit elkaar en 1 been omhoog en deed die boven been tot net voor mijn kutje. Maar je voelde wel dat hij hem zo iets open trok. Shit ik was bloed geil en onwijs nieuwsgierig naar zijn lul die echt wel stijf in zijn broek moest staan.

Ik verschoof mijn hand iets en hierdoor tikte hij af en toe met zijn kruis tegen mijn hand. Oké ik wist het zeker daar stond een harde pik in. Zijn handen gleden weer net boven mijn kutje en die smeekte om aan geraakt te worden. Ik was nu ook zo geil dat ik mijn hand draaide en de gok ging wagen. Ik pakte hem vol in zijn kruis en voelde duidelijk de contouren van zijn harde inderdaad grote lul.

Ik kneep er zachtjes in. Hij deed niks en ging gewoon door. Alleen gleed er nu wel twee vingers door mijn kutje terwijl hij mijn borsten kneedde. Ik liet mijn hand in zijn broek glijden en pakte daar gelijk zijn harde stijve gladde lul vast.

 

Wauw ik kreeg een grote smile op mijn gezicht. Ik trok nu een heerlijke stijve grote gladde lul. Dave vond het dus prima en deed dingen met mijn kutje wat ik nog niet eerder had gevoelt. Zijn broek was uit en hij kwam met die heerlijke grote lul naar mijn hoofd. Wauw ik draaide mijn hoofd en zag echt een heerlijke gevaarte. Ik draaide mijn hoofd en begon deze lul te likken met mijn tong en tongpiercing.

 

Dave duwde zijn lul in mijn mond terwijl hij mijn lichaam bleef strelen en kneedde. Wauw na 10 jaar toch een andere lul in mijn mond en die was nog lekker ook. Mijn borsten en kutje werden heerlijk verwent en al snel kwam mijn eerste orgasme. Dave ging nu helemaal naakt en spreidde mijn benen wijd en begon mijn klets natte kutje heerlijk te likken.

 

Wauw ik smolt helemaal weg.

Hij kwam nu ook op het bed en zei niks en kroop op me en ik voelde zijn heerlijke harde pik mijn klets natte gaatje in glijden en mijn kutje oprekken. Jezus wat een onwijs geil en lekker gevoel was dit. Hij begon met te tongen en ik was echt mega wild en wilde maar 1 ding neuken keihard neuken.

Hij begon zijn heerlijke grote gevaarte onwijs lekker in me en liet me dan ook al weer snel komen.

 

Hij ging staan en trok me omlaag en pakte twee beugels welke in de tafel paste. Mijn benen erin en deze gingen flink wijd en mijn kutje plopte heerlijk open. Hij wreef zijn heerlijk eikel door mijn kutje en begon me nu genadeloos hard te neuken. Ik gilde het uit van genot en kwam dan ook met een heftige gil klaar en voelde gewoon dat ik spoot.

 

Dat was echt nieuw voor me. Diverse standjes kreeg ik heerlijk zijn lul in me en hij liet me nog een paar keer heftig komen. Zelf anaal was een mega genot. Ik liet met helemaal gaan op die heerlijke pik.

Nu stond hij op het punt te komen en kwam met zijn lul bij mijn mond. Normaal wil ik dit echt niet maar nu liet ik alles toe en voelde hoe hij mijn gezicht mond en borsten onder spoot.

Ik zoog zelf de laatste druppel uit zijn heerlijke lul en al het zaad dat ik in mijn mond had slikte ik door.

 

Wauw ik was zojuist dik 2 en half uur verwent.

Moe en voldaan ging ik weg en het koste met niks. Ik maakte zelfs een nieuwe afspraak.

 

Thuis vertelde ik dit verhaal. Binnen 5 min lag mijn kanjer me te likken en te neuken. Ik smaakte nog altijd naar Ollie en mijn borsten pakte nog van het zaad.

 

Ook mijn kanjer neukte me zoals hij alleen dat kan. Ik heb dan nu ook toestemming om me af en toe door Dave te laten masseren met een heerlijke Happy end.

 

Tja zo liet ik me na 10 jaar toch neuken door een ander en kwam de fantasie van mijn vriend uit.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen