Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Hoi, mijn naam is Dylan. Ik ben 23 jaar en een normale Nederlandse geile jongen. Dit verhaal is waar gebeurd en zo geil voor mij dat ik het daarom hier wil vertellen. Zoals zoveel jongens en meiden breng ik veel tijd door op internet en doe daar van alles en nog wat, zo ook chatten. Omdat het mij niet uitmaakt hoe oud iemand is chat ik met meiden van 16 maar ook met vrouwen van 48. We vertellen elkaar wat we allemaal meemaken in ons leven. Zo kwam ik op een dag Missy tegen. Ze vertelde dat ze een vrouw van 49 was en getrouwd was met Brabo van 47. Het klikte heel goed tussen ons. Eerst ging het over de algemene dingen zoals wat we deden. Na een paar gesprekken stuurde ze een foto van haarzelf op. Ik moet zeggen dat ze er goed op stond, eigenlijk was ze een heel lekker wijf. Je zou niet zeggen dat ze 49 was. Het was de ideale droomvrouw, lang, en een paar geweldige borsten. Ik stuurde ook een foto van mijzelf op en kreeg als reactie terug: het is dat ik getrouwd ben ander zou ik het wel weten hoor.

 

Naarmate we elkaar beter leerden kennen kwamen ook de wat gevoelige onderwerpen aan de orde. Ze vroeg of ik veel sex had. Ik antwoordde dat ik op dit moment vrijgezel ben maar dat ik niets te klagen heb. Missy vertelde ook dat ze een goed sexleven had, zeker omdat Brabo en zij een vrij huwelijk hadden. WAAAAATTT? antwoordde ik. Ze vertelde dat zij en haar man een open relatie hadden, dus dat ze elkaar vrij lieten in hun sexleven. Ze hadden niet alleen sex met elkaar maar ook met anderen. Ik vertelde dat dit wel een openbaring was voor mij. Missy vroeg hoe mijn sexleven er uitzag. Ik vertelde dat ik wel 1 of 2 keer per maand sex had met een meisje. Ze vroeg hoe oud die meisjes waren en ik antwoordde: tussen de 17 en 21. Ik vertelde ook dat mijn verkering een half jaar uit was. Opeens vroeg ze of ik wel eens een trio gedaan had. Eén keer antwoordde ik, dat was een vvm-trio met mijn vriendin en een vriendin van haar en dat was me wel goed bevallen. Je hebt dus nooit een mmv-trio gedaan vroeg Missy. Nee antwoordde ik. Heb je daar interesse in vroeg Missy want mijn man en ik zoeken al heel lang een man om een mmv-trio mee te doen. Oh, en nu wil je vragen of ik dat ben zeker? Ja kwam er als antwoord terug. Ik schrok eigenlijk wel van die vraag en typte even niks terug. Hallo? Hallo? verscheen er op mijn scherm. Mag ik er even een dagje over nadenken vroeg ik. Natuurlijk zei Missy, als ik wel voor morgen een antwoord krijg want anders zet ik een advertentie op internet. By the way, ik zou je ook graag een keer in levende lijve zien. Ik jouw ook antwoordde ik terug, tot morgen.

 

Terug in mijn bedje begon ik pas goed over het voorstel na te denken. Mijn motto is: je leeft maar één keer dus waarom niet? Hoe meer ik er over nadacht hoe harder ik mijn pik voelde worden. Het leek me eigenlijk wel geil om met twee mannen tegelijk een vrouw te nemen. Ik zag al voor me hoe we haar om de beurt zouden neuken. Als de een ophield zou de ander doorgaan. Er zou altijd een paal in haar kut zitten. Ik werd er eigenlijk heel erg geil van dat ik deze mooie ervaren vrouw mocht neuken ook al was het samen met haar man. Denkend aan het trio trok ik me gigantisch lekker af. De volgende avond kwam ik weer op internet en zag ik Missy al staan. Ze klikte mij gelijk op privé en vroeg: wat is je antwoord, ik heb de hele dag al buikpijn. In antwoordde dat ik het wel eens een keer wilde meemaken maar dat het trio wel op de vrouw gericht moest blijven. Dat is goed kwam er gelijk als antwoord terug. Wat heb ik hier naar uitgekeken. We spraken af dat ik vrijdagavond langs zou komen en dat ik om 8 uur bij hen thuis zou zijn. Ik kreeg haar adres en telefoonnummer. Tot over 3 dagen vertelde ze. 1 dag later keek ik zoals gewoonlijk mijn mail na en zag daar een mailtje van Missy staan. Hey kanjer, ik kan niet wachten tot vrijdag, ik wil je nu al hebben. Hier heb je alvast een voorproefje. Ik maakte de toegevoegde foto open en zag daar Missy staan in haar lingerie. Mijn lul werd weer keihard. Ik haalde hem uit mijn broek en rukte me gelijk af op de foto. Man o man, was het maar vrijdag.

 

De dagen leken wel eeuwen te duren maar eindelijk was het dan vrijdagavond. Ik kreeg eerst nog een sms van Missy: Tot zo kanjer wij wachten op je. Ik haastte me dus als een gek naar het opgegeven adres. Binnen drie kwartier stond ik voor het huis, de zenuwen gierden door mijn keel. Het was een zomerse avond dus al lekker warm. Ik liep naar de deur en belde aan. Het duurde misschien 5 seconden voor de deur open ging maar voor mij leek het wel een uur te duren. En daar stond ze dan, Missy, in een wit topje met een leuk blauw spijkerrokje. Hey Dylan, daar ben je dan eindelijk, zei ze. We gaven elkaar drie zoenen en ze liet me binnen. Brabo zat in de tuin. Ik gaf hem een stevige handdruk en zei: je hebt maar geluk met zo’n mooie geile vrouw. Ja en jij nu ook antwoordde Brabo. We moesten allebei lachen. Hij had wel gelijk. Ondertussen kwam Missy aan met bier en een cocktail voor zichzelf. Ze bukte vlak voor me en ik zag haar lekkere billen onder haar rokje vandaan komen. Missy fluisterde in mijn oor: ik heb speciaal voor jou geen ondergoed aangedaan. Ik kreeg gelijk een harde paal van hier tot Tokio. Wauw, wat een droomvrouw was dit zeg, het geil droop er gewoon aan alle kanten vanaf. Ze ging nu op mijn schoot zitten. Zo dit voelt goed zei ze toen ze op mijn harde pik ging zitten. Vind je het gek antwoordde ik.

 

Weet je wat, zei Brabo, ik vind het nu nog wat te warm maar jullie mogen best van mij met z’n tweeën alvast beter tot elkaar komen. Ik hoor van Missy al een week dat ze zo benieuwd is naar jou en ik zie dat ze niet kan wachten. Missy sprong op en trok mij mee naar boven. Ik wilde wel even wat beter kennismaken. Binnen de kortste keren lagen we in haar slaapkamer in elkaars armen te kroelen. We zoenden er lustig op los en onze handen waren overal. Ik greep haar bij haar borsten en zij mij bij mijn pik. Ze gooide me nu achterover op bed en ging naast het bed staan. Ze zette een muziekje op en begon een striptease te geven. Ze deed nu haar topje uit en er kwamen een paar mooie D-cup borsten tevoorschijn. Ik hield het niet meer en dook er gelijk op af en begon haar mooie roze tepels te zuigen. Ik word helemaal gek van je hoorde ik Missy hijgen. Ook mijn kleren gingen nu uit. Ondertussen had Missy ook haar rokje uitgedaan en dus stonden we nu naakt tegenover elkaar. Een flink apparaat hoor zei Missy toen ze mijn harde paal zag. Ik zei: en jij hebt een mooi kaal kutje.

 

Missy ging nu door haar knieën, pakte mijn pik beet en begon er plagerig aan te likken. Ze nam mijn pik steeds verder in haar mond en bleef mij tijdens het pijpen strak aankijken. Daardoor werd het nog geiler. Ik kwam al bijna dus stopte Missy eventjes. Zij ging op het bed liggen en spreidde haar benen. Dus dook ik gelijk op haar kut af en begon haar heerlijk te beffen. Ik duwde heel mijn tong haar kut binnen en was haar nu feitelijk gewoon met mijn mond aan het neuken. Ik beet ook zachtjes in haar schaamlippen. Ik hoorde nu flinke kreunen van Missy. Ik stopte met beffen en pakte mijn lul beet en stopte die in de natte kut van Missy. Ik begon flink in haar te stoten. Ook onze monden vonden elkaar. Ik lag haar te neuken en gelijk heftig te tongen. Heel mijn lul zat nu in dat heerlijke kutje van deze slet. Even later draaiden we ons om en ging Missy op mijn pik zitten. Ze begon mijn lul heerlijk te berijden. Na een paar minuten zo lekker te hebben doorgeneukt voelde ik dat ik opnieuw op het punt stond om klaar te komen. Ja spuit me maar lekker vol geile jongen want dat ben je riep Missy. Met een oerschreeuw kwam ik klaar in haar lekkere kutje. Dit werd ook voor Missy teveel en ook zij kwam klaar op mijn pik.

Terwijl we nog wat lekker lagen te knuffelen en na te praten kwam Brabo de kamer binnen. Hij had wat drinken voor ons meegebracht dat was wel even een lekker ter afkoeling. Zo hebben jullie het leuk gehad vroeg hij. Ja antwoordden we tegelijk en Missy zei: trek je kleren uit en kom er gezellig bij liggen. Brabo kleedde zich uit en stond even later naakt voor ons. Zijn lul was al hard en ik zag dat zijn eikel goed nat was. Misschien had hij wel stiekem staan kijken toen ik zijn vrouw aan het neuken was. Hij stapte in bed en ging aan de andere kant naast Missy liggen. Zo, hier lig ik dan tussen mijn 2 mannen zei Missy en gaf ons allebei een tongzoen. Haar handen gingen naar onze pikken en ze begon ons rustig af te trekken. Ik en Brabo gingen allebei naar een tiet van Missy toe en begonnen er aan te sabbelen. Ondertussen ging ik met een vinger het kutje van Missy binnen en begon haar te vingeren. Na haar een tijdje gevingerd te hebben ging Brabo achter Missy staan en begon haar doggy te neuken. Terwijl Missy mij lekker begon te pijpen. Ze pijpte op het ritme van de stoten van Brabo. Na zo minutenlang door te zijn gegaan wisselden ik en Brabo van plaats. Nu was het mijn beurt om haar doggy te neuken en werd Brabo gepijpt. Ik neukte haar nu heel rustig dus werd ook Brabo zachtjes gepijpt. Ik besloot om Missy gek te maken en neukte haar soms hard en dan weer heel erg rustig. Aa, ah, wat heerlijk, hoorde ik Missy kreunen toen ze even de pik van Brabo uit haar mond haalde.

 

Ik wil gesandwiched worden gilde Missy nu. Ik pakte wat glijmiddel dat naast het bed stond en smeerde Missy haar sterretje in. Toen duwde ik mijn pik zo haar kontje in. Ik begon haar heel langzaam te neuken maar al snel kreeg ik de aanmoediging om harder in haar kont te neuken. Het is niet de eerste keer voor mij hoor, riep ze. Oké, jouw wens is mijn bevel, antwoordde ik en neukte haar hierop nog harder in haar kontje. Brabo was ondertussen op bed gaan liggen en Missy had zijn lul in haar kut geschoven zodat ze nu inderdaad gesandwiched werd. Ze had twee harde palen in haar lijf en genoot er hoorbaar van. Na zo een paar minuten te zijn doorgegaan hoorde ik een schreeuw en kwam Brabo in Missy klaar. Ook ik stond bijna op het punt om weer klaar te komen in Missy. Maar ik wachtte even, trok mijn lul uit haar kont en liet hem nu in haar mondje glijden zodat ze me kon klaar pijpen. Ondertussen begon Missy zichzelf klaar te vingeren en was Brabo het kontje van zijn vrouw aan het likken. Niet veel later voelde ik het zaad opkomen en spoot ik het mondje van Missy helemaal vol. Op hetzelfde moment kwam ook Missy klaar.

 

Deze ervaring was nog veel beter dan ik had durven hopen. Ik besloot te blijven slapen en het werd nog heel gezellig. Ik ben daarna nog vaker langsgekomen en ik en Missy hebben samen ook nog andere geile dingen gedaan.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen