Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik zal mij eerst even voorstellen ik ben Brabo 50 jaar en al een tijdje getrouwd met Missy 51 jaar. Missy is slank en heeft grote borsten, een leuk koppie met een lekker figuur. Het gaat goed met ons behalve op sexgebied. Al een tijdje is sex iets plichtsmatig, geen variatie en zeg maar even hard trekken doet ze dan 10 minuten neuken in haar klaarkomen in haar en opruimen de boel. Ik heb al verschillende malen geprobeerd er variatie in te brengen, dildo’s dvd sexy lingerie en dergelijke, maar ze moest daar allemaal niets van hebben. Ik was verder gelukkig met haar en gebruikte het internet en mijn handen maar om aan mijn trekken te komen.

 

Bijna een jaar geleden kwam ik een vriend tegen in de stad en die vertelde mij dat hij Missy al een paar keer op een vrijdagmiddag had zien wandelen met 2 gespierde negers. Ik kon het eerst niet zo plaatsen, aangezien mijn vrouw meer preuts was dan dat ze zich liet verleiden door 2 mannen laat staan verleiden. Maar toch was ik er niet gerust op en ging op onderzoek uit. Ik besloot de komende vrijdag vrij te nemen terwijl Missy er niet van af wist. Er gebeurde niets en besloot het de komende weken weer te proberen. Uiteindelijk in mijn schuur verscholen kwamen 2 negroïde mannen aanlopen bij ons huis. Ze liepen via de tuin naar binnen. Alles stond open met dit mooie weer dus dat was niet zo moeilijk. We wonen in een vrijstaand huis en erg afgelegen. Al snel liep Missy naar deze mannen toe en gaf ze een heftige zoen, zelfs ik had dat de laatste jaren niet zo bij haar gedaan. Terwijl de ene man haar stond te zoenen stond de ander achter haar en masseerde haar grote borsten.

En vroeg de een ”heb je ons een beetje gemist sletje”. Intussen was ik dichterbij gekomen zodat ik alles goed kon zien en horen. ”Mmmmmm kreunde mijn vrouw ja mmmmm ja ik heb jullie gemist”. En heeft dat ventje je nog geneukt vroeg de ander. ”mmmmmm ja maar hij bakt er niets van ik heb gedaan of ik klaarkwam maar het was net als altijd fake”.

 

 

Ik stond te kijken naar mijn vrouw die bezig was met 2 andere mannen en ze vertelde doodleuk dat ze nooit door mij klaargekomen was. Ik voelde schaamte boosheid en geiligheid door mijn lichaam gaan, was van woede bijna weggelopen maar iets weerhield me. Intussen stond Missy alleen nog met een paar zelfophoudende paar kousen en hoge hakken tussen de 2 heren in. Missy ging op de bank zitten en de ene neger ging op zijn knieën ongegeneerd het kutje van mijn vrouw likken. Daar moest ze nooit wat van hebben maar nu kronkelde en kreunde de kamer bij elkaar. ”Zo Dino we gaan de komende uren dit sletje weer eens heerlijk uitwonen”. Hier stond ik dan mijn vrouw die niet langer dan 10 minuten sex had met mij ging uren sex hebben. John die deze woorden sprak was zich aan het uitkleden en ik moest zeggen dat hij een fantastisch figuur had. Gespierd, niet overdreven maar hij verzorgde zich goed in de sportschool dat zag je. Zijn boxer trok hij uit en daar kwam een grote half stijve donkere geschoren lul naar voren. Deze hield hij voor mijn vrouw en zij hapte deze gulzig naar binnen. Ik zag zijn pik groter en groter groeien door het trekken en zuigen van mijn vrouw. Hij beaamde nog ”wat een heerlijk geil wijf ben je toch he, ik hoop dat je snel zegt dat je er klaar voor bent om onze andere vrienden een keer mee te mogen nemen”. Ik wist niet wat me overkwam al deze verhalen. Dino de man die tussen de benen van mijn vrouw aan het likken was reageerde ”Nou inderdaad, je bent nu al zo heerlijk geil en nat, ongelooflijk.

 

Mijn vrouw pakte met 2 handen zijn hoofd en dirigeerde hem terug op haar kut. Dino gebruikte zijn vingers en tong en niet veel later kwam mijn vrouw klaar zoals ik haar nog nooit klaar had horen komen. Ik kon alleen maar denken ja dit heeft ze nooit zo laten horen bij mij en nu komt ze dus echt. Dino liet mijn vrouw echter niet lang los hij kleedde zich uit en een imponerende dikke grote lul stond recht voorruit. Hij spuugde wat op zijn lul schoof zijn voorhuid over zijn grote eikel en hield deze al voor Missy d'r kutje.

Dino drukte die grote vleesboom zachtjes de schede van mijn vrouw in. Beetje bij beetje verdween deze machte pik het lichaam van mijn vrouw in. Ik stond vol verbazing te kijken hoe dit machtige apparaat bij haar naar binnen ging. Ze bleef John ook gewoon doorpijpen. Dino begon nu zachte neukbewegingen maken en dreef het tempo steeds meer op. Haar grote tieten deinsde heen en weer en ze had moeite om John nog te kunnen pijpen. Dino neukte haar kut over zijn dikke zwarte lul heen zeker wel een half uur lang en Missy kwam klaar en klaar en klaar. Ik telde zeker wel 3 orgasmes van haar.

Dino had waarschijnlijk genoeg en trok zijn lul terug, al snel werd ze opgevuld door John die zijn lul in een keer tot zijn stam in mijn vrouw d'r kut drong. Zijn tempo ging al snel omhoog en hij neukte haar als een heipaal. Weer kwam Missy heftig achter elkaar klaar. ”Jezus wat een fantastische neukers zijn jullie, neuk me neuk me ik kom weer ahhhhhhh oehhhhhhh ja harder harder neuk me ja ik kommmmmmmmmmmmm”.

 

Dit was mijn vrouw?. Even wist ik het niet meer. Dino die intussen zijn grote lul weer in Missy d'r mondje had geduwd werd heftig gepijpt. Dit alles ging een 2 tal uren door tot Dino die weer bezit had genomen van Missy d'r lichaam heftig in haar klaarkwam. Hij stapte van mijn vrouw af en John nam nu bezit met zijn pik in het volgespoten kutje van Missy. Hij ramde nu letterlijk zijn lul in haar tot een hoogtepunt. Ook hij kwam heftig klaar in de al volgespoten kut van mijn vrouw.

Ik kon eerst niet zien wat de schade was maar toen ze naar de keuken liep voor een paar biertjes zag ik de slierten langs haar benen naar beneden glijden. Zo zei Dino eerst even wat drinken en dan op voor de volgende lekkere ronde. Ik keek toe met een harde lul, kwaad geil en vol ongeloof.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen