Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Ik ben Jan en ik heb sinds een tijdje een beetje vreemde seksuele fantasieën: ik droom er van dat mijn vrouw vreemdgaat met een andere man. Ik heb geen zin in een triootje, ik wil er ook niet bij te zijn, het gaat me puur om de ontrouw en de pijn die dat zal doen te weten dan ze ligt te neuken met een ander. Dat een vreemde kerel haar vol spuit met zijn sperma, de schaamte en pijn doet me bijna klaarkomen als ik er alleen maar aan denk. We hebben het er vaak over. Ze wordt er ook ontzettend geil van als ze mij vertelt wat ze met andere mannen heeft gedaan. Ik word er nog geiler van als ze vreemdgaat en wat ze dan doet.  

 

Het gebeurde voor het eerst op een feestje waar ze maar bleef dansen met een jongen. Ik kan niet dansen en zat al een uur op een stoel te kijken naar hoe mensen op de dansvloer bezig waren. Toen ze zich eindelijk weer liet zien was ik dronken, moe en jaloers. Ik begon haar te vragen naar wat ze allemaal had uitgespookt en ze vertelde dat ze de hele avond met dezelfde vent had gedanst, een grote sterke vent met harde spieren en aan de bobbel in zijn broek te voelen een lekkere dikke lul.

Toen ik doorvroeg, zei ze dat ze hem een stijve pik had bezorgd door tegen zijn gulp aan te wrijven. Dronken als ik was vond ik het eigenlijk wel een geil idee dat ze zo'n succes had bij die kerel. Mijn jaloezie werd naar de achtergrond verdrongen door een geile bui. Het was eruit voor ik er erg in had: "Als je wil mag je wel met hem zoenen." Ze keek me even raar aan en zei toen:"Tja, dat heb ik al gedaan."  

 

 

Toen het tot me doordrong wat ze had gezegd belandde begon mijn brein te racen: een enorme knoop in mijn buik van de spanning en jaloezie, maar ook een zeer perverse trots dat mijn sexy vrouw andere mannen wist op te geilen. Ik wist al wel dat ze in de smaak viel bij alle mannen. Ze is brunette, 33, voluptueus en sexy, met lange benen en bruine kijkers die glinsteren van geiligheid. Haar lenige lijf ziet er uit of het gemaakt is voor sex. Ze is een echte MILF.

We pakten onze jassen en vertrokken we naar ons hotel. Over wat er was gebeurd zeiden we geen van beiden wat. In de taxi was ze zwijgzaam. Ik vond dat best, want ik had ook weinig zin om te praten. Wat moest ik zeggen? "Het is maar een kus," hield ik mezelf voor. Niks aan de hand, ze gaat toch met mij mee naar huis?  

 

Die nacht neukten we als dieren we waren zo geil allebei. Ze leek te willen bewijzen dat ze nog steeds van me hield en dat was er was gebeurd alleen maar om te spelen was, en eerlijk gezegd had ik dat ook wel nodig. Ze gedroeg zich onderdanig en gaf me alles wat ik wilde. Grommend en kreunend neukte ik haar zo hard ik kon, harder dan nodig was. Haar benen vasthoudend omhoog. Dwingend en bestraffend. Ze trok keihard aan haar dikke tieten, af en toe een hand naar haar druipende kutje om haar klitje te vingeren.

Af en toe sprong de herinnering aan haar, dansend met die jongen weer in mijn hoofd, maar ik probeerde dat van me af te zetten, ik zag haar bezwete naakte strakke lijf, haar natte kut en mijn harde pik, die ik in haar natte kut ramde met een kracht die haar volle borsten op en neer liet dansen.

 

"Oh, wat lekker geil. Neuk me hard en maak me klaar," kreunde ze.

En even later spande haar lijf zich samen in een intens orgasme. Haar natte gleuf klemde zich als een bankschroef om mijn dikke pik, en ik spoot mijn sperma in haar natte kut. Met een zucht viel ik over haar heen. "Je hebt me helemaal kapot geneukt," zei ze, daarna bleef het stil. "Wat is er?" vroeg ze, bang voor mijn antwoord. Aarzelend vroeg ik haar hoe het zo ver kon komen dat ze met een andere vent had gekust, terwijl ik in hetzelfde huis was. Ze begon erover te vertellen, eerst verlegen, maar toen ze zag dat mijn pik er weer van begon te groeien steeds zekerder. Ik was net zo verbaasd als zij, dat haar verhaal van ontrouw me zo geil maakte.  

 

Ze hadden al direct oogcontact gehad toen we het feest binnenliepen. Vanaf het moment dat ze op de dansvloer was gestapt had hij haar niet meer losgelaten. "Eerst dansten we gewoon maar Piet, zo heette hij, heeft een paar drankjes gehaald en daarna hebben we geschuifeld," vertelde ze zachtjes. Ik wist precies wat ze bedoelde: die bewegingen met het onderlichaam die verdacht veel lijkt op droogneuken. Dat is het eigenlijk ook. De beelden van haar en die kerel die avond gingen door mijn hoofd terwijl mijn jaloezie en opwinding vochten om wie er won. "Kom hier, neuk me nog een keer," fluisterde ze.

Ze draaide zich op haar zij. Ik wou net mijn harde lul weer in haar natte doos rammen toen ze me tegenhield. "Niet in mijn kutje, die is te gevoelig," zei ze. Ze boog voorover en trok met haar handen haar lekkere billen uit elkaar, zodat haar bruine sterretje goed zichtbaar werd. Ik kon mijn ogen niet geloven. Nog nooit had ze haar kontje aangeboden, terwijl ik er al heel lang haar daar wou neuken. Met spuug bevochtigde ik haar strakke bruine ster en duwde voorzichtig mijn pik naar binnen. Eerst mijn eikel, daarna langzaam verder totdat mijn pik helemaal in haar reet zat.

 

"Oh," kreunde ze. "wat voelt dit lekker."  

 

Ik neukte haar zachtjes in haar strakke kont, toen ze fluisterde: "wil je de rest van het verhaal ook nog horen?" "Ja, vertel verder," kreunde ik nu helemaal gek van geiligheid. "Weet je het heel zeker," vroeg ze. De boosheid begon het te winnen van mijn opwinding, maar mijn nieuwsgierigheid won het van allebei. "Ja, ik wil alles weten." zei ik. "Ben je boos op me?" vroeg ze. "Niet als je me zo lekker anaal laat neuken als nu," antwoordde ik. En ze begon verder te vertellen. "Piet kreeg al snel een stijve. Ik vond het best wel eng, maar hij deed alsof er niets aan de hand was , hij bleef gewoon met me dansen." Ik kon er niet meer omheen: het was gewoon ontzettend geil om haar te horen praten hoe ze deze kerel geil had gemaakt.

 

Had hij een grote lul?" vroeg ik.

"Het leek wel een honkbal knuppel. Hij was echt groot." zei ze. Ik begon harder in haar reet te pompen. Haar sluitspier ontspande zich om mijn pik makkelijker in en uit te laten glijden. "Wat gebeurde er toen?" vroeg ik ik was nu echt super geil. "Piet ging met zijn handen onder mijn jurkje en heeft in mijn billen geknepen, fluisterde ze. "Werd je daar geil van," vroeg ik. "Ik werd er erg geil van," zei ze. Haar heupen gingen mee met mijn bewegingen. "Oh, wat lekker geil. Ik heb hem toen verteld dat ik een vriend heb, en dat jij er ook was. Hij vroeg of jij het wel goed vond wat we aan het doen waren en ik zei dat ik dacht van niet." Ik gromde. Ze zou nu toch wel in de gaten moeten hebben dat haar verhaaltje me super geil maakte.

 

"En hoe ging het toen verder?" vroeg ik.  

 

Mijn pik stond al bijna op springen. Ik moest me echt inhouden om niet klaar te komen voordat ze me alles had verteld. Ze duwde haar heerlijke dikke billen in mijn kruis en was begonnen zichzelf te vingeren. "Weet je nog dat je naar de wc ging?" vroeg ze kreunend. Zonder mijn antwoord af te wachten zei ze:"ik heb je toen aangewezen. En zodra je wc binnenliep nam Piet me mee naar buiten en daar is het gebeurd." Het was alsof er een bom in mijn hoofd afging. Ze stopte met bewegen. Daar lagen we, mijn pik kloppend in haar kont, zwijgend. Ik probeerde te vragen wat er was gebeurd. "Wat?" zei ik. "Wat is er gebeurd?" "Ik hou van je," zei ze zacht. Ik was stil. Ik was zo diep in gedachten, dat het even duurde voordat ik doorhad dat ze zachtjes huilde. "Hee schatje, ik hou ook van jou," fluisterde ik, en kuste haar op haar wang.

 

"Hij heeft me geneukt," huilde ze. Ik heb hem me echt laten neuken snikte ze. Ik zei niets. Het moment van de waarheid was aangebroken. Wat net nog een geil dingetje had geleken bleek nu een zeer serieuze zaak. Ze had me bedrogen. Onze relatie was nu niet zeker meer. Hoe kan ik haar ooit nog vertrouwen? In mijn hoofd flitste alles door elkaar heen. Jaloezie? Zeker. Boosheid? Hell yeah. Teleurstelling?, Natuurlijk. Verdriet? pffffff. Ik zoende haar in weer op haar wang en begon weer in haar kont te bewegen.

"Hoe was het?" vroeg ik haar. Ze kreunde. Ze veegde haar tranen weg en gaf een diepe zucht. "Hij duwde me tegen een muur aan en begon me te kussen. Ik zoende terug, want ik was super geil. Ik kon er echt niets aan doen. Toen draaide hij me om, zodat ik met mijn gezicht naar de muur stond. Hij tilde de achterkant van mijn rokje op en trok hard mijn slip naar beneden." Ik neukte haar alweer hard in haar kont, mijn handen gingen over haar tieten en haar rug. "En," vroeg ik. "wat deed je er tegen?" "Niks," zei ze. "Ik heb mijn slipje zelf maar voor hem uit gedaan. Hij deed een condoom om zijn pik. En toen heeft hij me keihard geneukt."  

 

Ik zag het voor me: Mijn vriendin, hoerig tegen een muurtje met haar lekkere kont naar achteren, haar benen wijd, genomen door een vreemde kerel met een super grote lul. Dit was te veel en te geil. Met een harde schreeuw kwam ik klaar. Zo'n orgasme had ik nog nooit gehad. Ik spoot mijn zaad diep in haar lekkere kont en viel toen uitgeput in bed. "Oh, schatje, ik hou van je" zei ik.

Ze had even geen aandacht voor me. Ze vingerde zichzelf keihard met twee handen, één op haar klit, de vingers van de andere in haar nette kut. Ze begon te schudden en ze kwam hard klaar. "Was het lekker?" vroeg ik. Ze keek me aan en zei:"Wat bedoel je? Toen of nu?" "Toen" "Hmm toch wel ja. Het was een beetje kort en snel allemaal, want ik wilde niet dat je me zou betrappen."

"En nu?" "Erg lekker schatje, ik ben helemaal schraal, je hebt me kapot geneukt echt."

 

"Ben je klaargekomen met hem?" "Nee, maar hij wel. Het condoom zat echt vol hoor" Ze draaide zich om en stak een sigaret op. ze keek me diep in mijn ogen. "Schatje, het spijt me. Dit was de eerste keer, echt waar. Ik ben je altijd trouw gebleven. Ik heb je hiervoor nog nooit bedrogen." Haar handen trilden. Ik nam de sigaret uit haar hand, nam een trek en ging weer op mijn rug liggen. "Luister" begon ik. Haar ogen schoten meteen weer vol met tranen. "Ik ben er echt niet blij mee ben dat je bent vreemdgegaan.

Maar zoals we net geneukt hebben, heb ik het nog nooit meegemaakt.

 

Om eerlijk te zijn wordt ik er echt geil van om te weten dat je sex hebt met een ander."  

 

"Je bent dus niet boos?" vroeg ze verbaasd? "Jawel, een beetje, Maar ook weer niet echt." Ik nam nog een trek van de sigaret. "Ik snap het zelf ook nog niet zo goed, maar één ding is zeker: ik hou van je." Ik sloot mijn ogen. Ik was zo moe.

Later zei ze:"Dus als ik het goed begrijp vind je het niet erg? en word je er zelfs geil van?" Ik knikte. "Nee, ik vind het niet zo erg. En ja, ik word er echt geil van."

 

 

"Dus je vindt het goed?" vroeg ze. "Ja," zei ik, mijn blik strak op haar gericht.

"Nou, gelukkig maar dan," zei ze, "want morgen heb ik weer met Piet afgesproken maar nu bij hem thuis.

Reacties   

0 #1 Geileman 22-06-2016 23:23
Mijn vrouw ging ook vreemd komt nu achter maak mij wel kapot en soms geil
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen