Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

In een openhartige, erotische bui hadden mijn man Brabo en ik (Missy)onze geheime fantasieën uitgewisseld. Na enige schroom bekende ik dat ik, na een relatie van meer dan tien jaar, fantaseerde over anonieme seks met meerdere mannen. Ik voelde schroom omdat ik niet wist hoe Brabo dit op zou vatten. Maar hij reageerde opvallend ontspannen en vertelde op zijn beurt dat zijn fantasie was mij stiekem in het openbaar te verwennen. De gedachte om mij, in druk publiek onder mijn rokje te betasten wond hem enorm op.

Plagend stelde ik toen voor om dan een keertje mijn onderbroekje uit te laten bij het uitgaan en een panty met open kruisje onder mijn rokje aan te doen. Gewoon om te spelen met de fantasie.

 

Enkele weken gingen voorbij maar afgelopen vrijdag was het zover. We zouden samen uitgaan en ik was mij aan het omkleden toen Brabo plagend achter me kwam staan. Ik voelde zijn hard wordende ‘verzoek’ vanachter tegen me aandrukken. Ik wreef mijn billen tegen hem aan en zei uitdagend dat het vanavond warm genoeg was om zonder onderbroekje te gaan. Hij likte mijn oor en ik voelde zijn hand naar beneden glijden. Met een resoluut “Nee, dat was niet de afspraak, niet hier”, wees ik hem plagend van de hand.

Ik trok een kort, strak velours rokje aan. De zachte stof streek over mijn blote billen, en natuurlijk een niets verhullende BH, ik voelde me op en top vrouw.

Missy's tieten

Ik was benieuwd hoe ver hij durfde te gaan in het openbaar. Maar hoe dan ook; een woeste vrijpartij achteraf was gegarandeerd.

 

We reden ons stadje uit, naar een andere plaats. Zou Brabo dan toch?

 

“Een keertje wat anders”, zei Brabo iets te onverschillig.

 

Ik was benieuwd. Stiekem moest ik mezelf bekennen toch wat opgewonden te worden. De vochtige gladheid tussen mijn geschoren lipjes loog niet. De disco was groot en stampvol met hippe, jonge mensen. We voelden ons er prima thuis. De heerlijke muziek zorgde ervoor dat ik niet meer dacht aan mijn blote poesje en ons afspraakje. Nadat we uitbundig gedanst hadden, werd het wat drukker op de dansvloer. Brabo stelde voor iets te gaan drinken aan de bar nu er geen ruimte meer was om te dansen. Helaas was het daar nog drukker dan op de vloer. Brabo begeleidde me voor zich uit de mensenmassa in. Ik voelde warme lijven tegen me aangedrukt. Even weerstand, maar toch ook lekker, al die strakke lijven.

 

Langzaam kwamen we richting de bar. Toen voelde ik Brabo’s hand. Ingeklemd tussen de menigte in het halfduister voelde ik z’n hand naar beneden kruipen. Een rilling ging langs mijn rug en balde samen tussen mijn bijna vergeten gladde lipjes. Brabo had lef, dat moest ik toegeven. Het overrompelde me. Met droge, licht open mond volgde ik zijn vingers. Ze trokken mijn rokje iets omhoog. Zijn andere hand volgde tergend langzaam het randje tussen mijn open kruispanty en mijn blote billen. Ik voelde z’n nagels spelen, lijntjes trekken van mijn rug tot onderaan, tussen mijn benen. Een siddering ging door me heen en ik kromde mijn billen wat naar achteren.

 

“Niet omkijken”, fluisterde hij in mijn oor.

 

“Anders is alles voorbij. En niet dichter bij de bar, zorg dat je niets bestelt, niet voordat het klaar is.”

 

Ik keek om me heen. Ongelooflijk, niemand leek iets te zien, iedereen was met zijn eigen ding bezig. Het gaf me de moed me over te geven. Ik bleef staan en genoot, genoot van die vingers die tergend via mijn bilspleet het begin van mijn lipjes masseerden. Oh, met een zucht voelde ik een vinger naar binnen glippen. Mijn hemel wat was ik nat. Als het maar geen vlekken geeft, flitste het tutje in mijzelf. Oh, Brabo! Ik plaatste mijn linkerbeen op de rand van een barkruk.

 

De vingers begrepen het direct. Gretig maar subtiel namen ze de geboden ruimte in en kwamen verder en masseerden met mijn eigen vocht nu mijn hele poesje. Ooh, ik werd gevingerd midden in een disco. Honderden mensen om me heen, niemand had iets in de gaten. Iedereen deinde op de muziek of was in een geanimeerd schreeuwgesprek verwikkeld.

 

Ik deinde ook. Op heerlijke vingers, die heerlijke vingers van Brabo. Met gesloten ogen voelde ik hoe hij mijn klitje gevonden had en mij langzaam gek draaide. Ik opende mijn ogen en keek glazig over de bar. En ik schrok! Daar stond Brabo! Met een mixje in zijn handen toastte hij me toe. Met die ondeugende grijns keek hij me intens aan. Ondertussen gingen de vingers verder. Ik wilde omkijken, me los trekken! Maar een hand hield me tegen.

 

 

“Niet omkijken”, fluisterde een wildvreemde stem me in mijn oor. Ik keek Brabo aan. Hij wist precies waar ik was, de eikel! Maar de vingers gingen door, de tinteling werd alleen maar heftiger. Ik gaf me over. Over aan die vingers. Ik voelde een orgasme opwellen diep in mijn onderbuik. Van genot drukte ik mijn kontje wat verder naar achteren.

 

Wat was dat? De vingers trokken zich terug. Nee, nee niet weggaan! Maar ik voelde iets groters tussen mijn lipjes. Ik voelde een duizeling opkomen. Een vreemde, dikke eikel drong zich langzaam tussen mijn schaamlippen. Ik hapte naar adem. Ik ging geneukt worden! Door een wildvreemde man. In een volle disco. Niet te geloven, ik, nette moeder van twee kindjes stak mijn kontje achteruit, in een volgepakte menigte en liet me neuken. En mijn man kijkt toe van een afstand. Zijn blik houdt mijn ogen gevangen. De smeerlap, hij weet het! Iets in mij wilde zich verzetten, maar mijn poesje en de ogen van mijn man wisten de waarheid, wisten van mijn fantasie. Langzaam voelde ik de hele pik bij me binnendringen. De man trok me aan mijn heupen vol tegen zich aan en daarmee vol over zijn grote pik. Ik kon een zucht niet onderdrukken.

 

Even hield hij stil. Stiekem genoot ik van het intense, gevulde gevoel. Juist de onbekendheid gaf het iets overweldigends. En toen, met rustige diepe stoten begon hij me te neuken, líet ik me neuken! De heupen en de gulp van de man sloten aan op mijn omhoog geschoven rokje. God wat gebeurde er met me. Schuldgevoelens kwamen op en gleden van me af. Pure lust bleef over. Mijn fantasie, anoniem genomen worden, hier en nu. Ik was het! Ik voelde me er helemaal inzakken. Mijn heupen deinden mee op de muziek en op zijn ritmische stoten. Mijn mond halfopen, ik voelde mijn borsten met mijn adem en zijn ritme op en neer gaan. De man genoot, ik voelde het. Hij genoot van mijn kutje, van mij helemaal.

 

Zijn adem ging gejaagd in mijn oor. Zijn lippen voelde ik in mijn nek. Een hand greep onder mijn bloesje en vond mijn linkerborst. Vingers knepen zachtjes in mijn tepel. Zijn andere hand zocht mijn klitje. Het suisde in mijn oren, lust gierde door mijn bekken. Dierlijk grommend drukte ik me op de stotende pik. Ooh, daar was het, de ontlading. Schokkend kwam ik klaar. Licht voorover geleund liet ik de genotstuipen door mijn gevulde bekken gaan.

 

Traag draaide ik wellustig na met mijn heupen. De mensen om mij heen schenen iets te merken, maar het deed er niet meer toe. De handen pakten me bij mijn heupen en ik voelde de anonieme pik met schokkende stoten dieper in mij komen. Overweldigd en opgewonden voelde ik mijn poesje vollopen met zijn zaad. Ik gaf me over aan een tweede orgasmegolf. Ik keek Brabo hulpeloos aan en sloot mijn ogen.

Na wat een oneindigheid leek, kwam ik langzaam op adem. De bar kwam in zicht. Ik keek op. De pik was uit me geglipt. Verdwenen, in het niets. Er stond een tiental mensen direct om me heen. Enkelen lieten merken iets gezien te hebben. Ik zag geile bewondering in hun ogen, ook bij de vrouwen. Maar de ‘dader’ was gevlogen.

“Mevrouw, ik mag u een drankje aanbieden met de complimenten van die man aan de overkant?” De barman bracht me weer op aarde. En Brabo toastte me toe. Met die stoute grijns van hem. Dat zou toch nog een sekspartij worden bij thuiskomst. Mijn poesje krampte, moe maar verlust op wat nog komen ging.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen