Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik stap uit mijn auto en voel mijn broek achter mijn toch echt te dik wordende kont scheuren. Dat komt slecht uit, want mijn zakenrelatie wacht op me. Maar zo kan ik niet naar binnen. Maar even mobiel afbellen en snel naar huis voor een andere broek en dan nog maar even terug naar de zaak om wat dingen af te werken. In de auto bel ik met mijn secretaresse om haar een andere afspraak met mijn zakenrelatie te laten maken. Mijn uitleg maakt haar vrolijk want voor ik ophang hoor ik haar nog net zeggen dat ze graag mijn lekkere kont door de scheur had gezien. Op de achtergrond hoor ik de andere secretaresse lachen om deze opmerking. Ik hang op. Ze moest eens weten dat ik ondanks mijn nog verse verkering flink op haar geil. Marjan woont pas twee weken met mij samen, maar ze is nogal traditioneel. Ik ben nog niet verder gekomen dan een paar keer recht op en neer en elke poging tot variatie in onze posities is gestrand.

Als ik bij ons huis kom zie ik Marjan met een oudere man ons huis in gaan. Ik vind het wel vreemd want ze is ook nogal verlegen. Ik open zachtjes de voordeur maar ik hoor haar boven op de overloop zeggen: Ik zal doen wat u zegt maar maak er alstublieft geen werk van. Okay, hoor ik de basstem van de man. Maar je doet wat ik zeg. Dat zal je leren om zonder te betalen spullen te pikken. Ik hoor ze onze slaapkamer ingaan. De situatie is mij geheel duidelijk, maar windt mij ook enorm op. Ik loop de trap op, de deur staat op een kier en ik zie dat mijn vrouw al naakt op ons bed ligt. De man trekt net zijn broek uit en staat met een zwaaiende half slappe tamp voor ons bed. Marjan’s naakte lijft glanst van het zweet. Zo, bromt de man, je bent nog nat van het wegrennen. Je dacht zeker dat je die ouwe vent er wel uit kon lopen he? Marjan ligt zenuwachtig te hijgen. Haar lekkere volle borsten staan keurig omhoog met haar markante grote stijve tepels. Zo, nu ga ik jou eens even stevig neuken, mevrouw de winkeldievegge. En dan mag je de spulletjes houden.

 

Ik wil nu eigenlijk tevoorschijn komen om de oude viezerik het huis uit te rammen. Maar ik sta eigenlijk ook met een erectie van wat heb ik jou daar van de geile situatie te genieten. Wat zal Marjan doen of beter gezegd, laten doen? Mirjam en de vreemde kunnen mij misschien zien, maar die hebben natuurlijk alleen oog voor elkaar. Een kwartier lang wordt Marjan door de oude man geneukt. Hij heeft het pezige lijf van een oudere man die jaren aan sport heeft gedaan. En hij blijkt een uitstekende conditie te hebben. Onvermoeibaar ligt hij op haar lekkere stevige lijf tussen haar wijd geopende benen te stoten met zijn opvallend grote pik. Ik zie haar geen enkele keer lachen, maar ze lijkt het gewillig te ondergaan want ze ligt bijna de hele tijd met haar ogen draaiend te zuchten doordat ik de man vakkundig haar kut onderhanden zie nemen. Geschokt zie ik haar na een kwartier heftig en hartstochtelijk klaarkomen. In haar orgasme schokt ze met haar kont, ze draait met haar heupen, ze drukt haar schaamheuvel omhoog tegen zijn stotende lijf in. Ze blijft grommen, draait met haar ogen en kreunt heftig onder zijn steeds harder wordende stoten. Hij laat haar echter niet bijkomen.

Hij haalt zijn van haar kutvocht glimmende pik uit haar nog krampende kut en met zijn sterke handen pakt hij haar benen en legt haar knieën tegen haar grote borsten, die met geweld opzij worden geplet. Ze ligt nu schuin dwars van mij af en ik kijk haar zo in haar kut en tegen haar kontgat aan. De oude man duwt haar knieën strakker op haar borsten en met zijn vingers vol kutslijm penetreert hij nu haar anus. Marjan schrikt. Wat gaat u doen? Dat heb ik al gezegd, alles wat ik wil. Alsjeblieft niet in mijn kont, maar de vreemde man trekt zich er niets van aan. Ik zie hoe hij zijn pik met een harde stoot diep haar anus in beukt. Marjan gilt van de pijn. Mij heeft ze dit altijd geweigerd. Snel pak ik mijn gsm en maak een foto. Met wreed harde stoten blijft hij mijn vriendin ritmisch neuken. Marjan’s geschreeuw lijkt hem aan te moedigen. Opeens trekt hij zijn harde pik uit haar wijd openstaande kontgat. Hij gebied Marjan om op handen en knieën te gaan zitten. Ik kan haar nu recht in haar verhitte gezicht kijken. Haar grote borsten bungelen onder haar stevige lijf. De oude man, die ik nu ook pas goed in het gezicht kan kijken, herken ik als de eigenaar van onze drogisterij. Hij drukt zijn grote pik opnieuw in haar kontgat. Ze laat zich op haar ellebogen zakken, wardoor haar kont nog uitdagender omhoog komt. Haar ogen zijn gesloten, haar make-up zit met strepen over haar verhitte gezicht. Ze bijt op haar tanden onder zijn hevige stoten en haar borsten zwaaien mee op zijn ritme. Nu begint hij haar afwisselend op haar billen te slaan tussen zijn stoten door. Eerst zacht, dan steeds harder. Ik zie haar kont rood worden. Ik ben vreselijk geil van het tafereel dat zich voor mijn ogen afspeelt.

Dieven, moet je neuken, hard neuken, schreeuwt hij onbeheerst meppend. Jij bent een vieze diefachtige slet, straf moet je hebben, ik sla je kont rood, dat zal je leren snol. Dan trekt hij haar hoofd aan haar blonde haar omhoog naar achteren zodat het recht tussen haar schouders staat. Hij slaat nog een laatste maal hard op haar beide billen die nu vuurrood zijn van zijn kletsende handen, laat haar los zodat ze weer voorover op haar ellebogen leunt en komt dan luid grommend, diep in haar kontgat stotend in haar klaar. Hij staat op en gaat voor haar staan. Lik mijn pik schoon, beveelt hij. Ze doet het en ik maak weer een foto, terwijl zijn geil uit haar anus, via haar benen op het bed druipt. Niet zonder tegenzin zuigt ze zijn pik schoon.

 

Ik zie hem naar de badkamer lopen. Marjan kruipt onder het dekbed, ik kan haar niet meer zien. Ik sluip naar de trap en ga op voorzichtig naar beneden en ga naar buiten. In mijn auto blijf ik wachten terwijl mijn harde pik langzaam verslapt. Een kwartiertje later komt de vreemde man ons huis uit. Hij begint in de richting van de drogisterij te lopen. Ik volg hem op gepaste afstand terwijl hij de winkel binnengaat. Hij zegt wat tegen zijn verkoopster. De man loopt achter haar aan om zijn jas op te hangen. Ik loop door de winkel en sta wat te kijken bij een nieuwe parfumlijn. Als de man de winkel weer inkomt, vraagt hij beleefd of hij mij ergens mee kan helpen. Het is een keurige oudere man en lijkt in niets op de man die zich zojuist tussen de billen in het lijf van mijn vriendin heeft leeggespoten.

Ik zoek een cadeau voor mijn vrouw, u kent haar misschien wel, een stevige meid van tegen de dertig, met een paar flinke borsten. De man kijkt me aan en lijkt van zijn stuk gebracht. Achterdochtig neemt hij me mee naar de dameskant van de zaak. Dat is een mooi uitgevoerde nieuwe parfumlijn, zeg ik. Heeft u die compleet op voorraad? De man vertrouwt het niet. Weet u het zeker? Zeer zeker, zeg ik. Pakt u maar in en boek het maar als relatiegeschenk aan mij. Met tegenzin doet hij wat ik vraag.

Ik loop terug naar huis, met een keiharde pik door het plan dat in mij is opgekomen. Wat een genot dat ik dit mag meemaken. Ik open luidruchtig de voordeur. Schat ik ben thuis, ik heb mijn broek gescheurd, roep ik. Als ik boven kom staat ze onder de douche, helemaal ingezeept en ze kijkt bedroefd naar beneden. Ze droogt zich snel af en komt naar me toe. Ons bed is gestript, ze heeft al het beddengoed in de wasmand gedaan, waarschijnlijk bang dat ik zou ontdekken dat er sperma op zat. Ze kust me. Ik heb een cadeau voor je en ik geef haar het flinke pak met de hele nieuwe parfumlijn. Ik zie haar verbijsterd naar mij kijken met een dieprode blos van schaamte op haar gezicht. Hoe kom jij hieraan, stamelt ze. Dit heb jij zo juist zelf verdiend, zeg ik en ik laat haar de twee foto’s zien. Ze wordt nog roder en kijkt de andere kant op. Je hoeft niets te zeggen, zeg ik, ga maar op je handen en knieën zitten. Ze kijkt me angstig aan. Wat bedoel je? Ik kleed me uit en zeg niets, mijn stijve pik praat voor mij.

Op je knieën, zeg ik. Wat hij mag, mag ik ook. Dan duw ik haar voorover op het bed en wring mijn keiharde leuter in haar drijfnatte vagina. Ik fluister geile praatjes tegen haar en zeg dat ik heb genoten van de show met de oude man en de manier waarop hij haar anaal nam. Sidderend voel ik haar klaar komen. Ik haal snel mijn harde jongen uit haar krampende scheur en drijf hem in haar gemartelde kontgat. Nee, kreunt ze, maar ik heb geen genade. Al na een paar stoten kan ik mijn warme sperma in haar hete darmen spuiten. Haar strakke kont was mijn cadeau.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen