Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het is nu alweer twee jaar geleden en ik wil mijn ervaring graag met anderen delen. Het is maar een keer gebeurd maar ik krijg nog steeds een enorme stijve als ik eraan terug denk. Mijn vrouw Jetty en ik John waren beiden 38. We kenden elkaar toen al 14 jaar en zijn 8 jaar geleden getrouwd. Voor die tijd hebben we beiden onze ervaringen opgedaan. Pas een jaar voordat we met elkaar trouwden werden we intiem met elkaar. We konden het in bed goed met elkaar vinden en dat is tot heden niet veranderd. In de loop der jaren begon ik echter steeds vaker te fantaseren over hoe mijn vrouw met een andere man zou neuken. De gedachte hoe een ander haar zou volspuiten terwijl ze mijn lul zou afzuigen wond we vreselijk op.

Jetty is niet bepaald preuts maar deze fantasie ging haar toch iets te ver. Wel wilde ze graag aan mijn wens tegemoet komen om wat meer sexy rond te lopen en vond ze het goed haar slipje regelmatig aan andere mannen te laten zien wat mij ook heel erg opwond. Dat lukte altijd gemakkelijk op terrasjes, bij het uitstappen uit de auto en wanneer ze een trap opliep. In de loop der tijd liep ze zelfs af en toe zonder slipje rond. Tot 2 jaar geleden heb ik haar daarbij nooit erop betrapt dat ze het werkelijk duidelijk aan een andere man liet merken, maar ik weet zeker dat meerdere mannen het hebben gezien. In bed fantaseerden we erop los. Daarbij moest voornamelijk mijn goede vriend Dolf het vaak ontgelden. Ze speelde het spel bijzonder goed en wist me altijd naar een hoogtepunt te brengen door me te vragen me voor te stellen hoe Dolf haar neukte terwijl zij me pijpte. De fantasie was heerlijk, maar ik wilde méér.

En zo vroeg ik haar of ze niet bij gelegenheid iets luchtiger gekleed op de bank zou willen gaan zitten wanneer Dolf op bezoek zou komen. Met vragende ogen keek ze me aan, maar ik stelde haar gerust: ‘je hoeft alleen maar je benen op te trekken terwijl je een kort jurkje aan hebt. Ga tegen me aan liggen en gun Dolf zo een blik op je slipje’. Toen ze zag hoe alleen al de gedachte me opwond, gaf ze toe. Het duurde een tijdje voordat Dolf op bezoek kwam en de gelegenheid zich voordeed. Jetty had al aardig wat wijn gedronken en keek me met pretoogjes aan toen ze met wat hapjes uit de keuken de kamer in kwam. Even later kwam ze op de bank tegen me aanzitten en trok haar benen op. Omdat Dolf er een beetje schuin voor had zat, kon hij nog niets zien. Maar toen hij naar voren boog om een toastje met wat salade te pakken, had hij een perfect uitzicht op haar slipje. Die avond viel me op dat hij heel wat meer toastjes at dan gebruikelijk. Toen hij later op de avond wegging fluisterde Jetty me nog snel in de oren ‘kijk naar zijn broek, zijn pik staat op springen’. En ze had natuurlijk gelijk. In bed kwam ik snel in haar mond klaar en wat later nog eens in haar geile kut. Die nacht werd ik wakker en heb ik haar weer geneukt.

De gedachte aan mijn geile vriend die zo uitbundig naar het slipje had kunnen kijken bleef me opwinden. Maar na enige tijd vertelde ik Jetty dat ik het nog geiler zou vinden als ze hem haar blote kut zou laten zien. Jetty vroeg wat Dolf wel niet van haar zou denken, maar ik stelde haar gerust. ‘Ga wat later op de avond onder de douche en kom dan weer naar beneden in je ochtendjas met daaronder een kort hemdje en geen slipje. Ga dan weer tegen me aan liggen en zorg ervoor dat je ochtendjas open valt zodat Dolf je blote kut kan zien. Hij hoeft dan niet te weten dat je het met opzet doet.’ Het idee wond Jetty duidelijk op, maar ik moest haar toch nog wel een paar keer eraan herinneren voordat het op een goede avond eindelijk zo ver was. Die avond ging Dolf met een stijve naar het toilet en keerde wat later zonder stijve terug. Toen Dolf de voordeur verliet maakte Jetty mijn gulp open en begon me onmiddellijk te pijpen. Ik spoot haar binnen 2 minuten vol maar neukte haar daarna nog ruim 2 uur. We begonnen op de trap en eindigden in bed. Jetty was zo geil en kon er maar niet genoeg van krijgen. Ze had al eerder gezegd dat ze vond dat ze niet meer zo aantrekkelijk was, maar na wat er vanavond was gebeurd dat had haar duidelijk een flinke steun in de rug gegeven.

Twee weken later had ik een afspraak met Dolf om hem te helpen met het aanleggen van een vijver in zijn tuin. Het was een erg warme dag en we stonden in onze blote buiken te graven in de tuin toen Jetty kwam. Ze was boodschappen gaan doen en had wat broodjes meegenomen en een paar flesjes ijskoude cola die ze in de keuken neerzette. Ze vertelde dat ze een nieuwe bikini had gekocht en 3 setjes mooi ondergoed. Ik vroeg haar het ondergoed te laten zien. Ze liep terug naar de keuken en kwam even later terug met een bijna transparant zwart setje en een mooi rood setje. Een beetje blozend vertelde ze dat ze het gele setje aan had. ‘Voor mij hoef je je niet in te houden’ zei Dolf ‘laat maar zien’. Ik zag dat Jetty een lichte blos op haar wangen kreeg, me even twijfelend aankeek en vervolgens langzaam haar jurkje omhoog trok. Dolf en ik stonden beiden grofweg 80 cm lager in de pas gegraven kuil. We kregen een prachtig uitzicht op een schitterend geel kanten slipje. Het was deels doorzichtig en haar dikke schaamlippen waren goed te zien. Dolf floot tussen zijn tanden terwijl Jetty haar handen op de rug deed en de ritsluiting aan de achterzijde omlaag trok. Het jurkje viel aan de voorkant open en ze deed het omlaag. Ze hield het net boven haar taille vast en we zagen de mooi met kant afgewerkte BH waar haar tepels bijna doorheen staken. ‘Je zou zeggen dat je het koud hebt’, zei Dolf lachend. ‘Ik denk eerder dat ze gloeiend heet is’ antwoordde ik en boog voorover om haar te kussen. ‘Of niet schat’, zei ik tegen haar. ‘Twee hard werkende half naakte kerels die zich aan mijn ondergoed zitten op te geilen laat mij ook niet koud’, antwoordde ze en tongde me even. ‘En ik dan’ riep Dolf. ‘Jij hebt al meer gezien dan eigenlijk goed voor je is’, antwoordde Jetty terwijl ze recht ging staan, haar jurk weer dicht ritste en als laatste haar slipje weer voor ons verborg door het jurkje omlaag te trekken.

Ze liep terug naar de keuken van Dolf om de broodjes te smeren en alles klaar te zetten. Dolf en ik keken elkaar aan. ‘Volgens mij zou jij haar best eens willen neuken of vergis ik me daarin?’ vroeg ik lachend aan Dolf. ‘Ik zou onze vriendschap niet op de proef willen stellen, maar ik kan niet ontkennen dat ze me af en toe aardig opwindt’, antwoordde hij. Ik keek hem even aan en zei toen ‘ik hou heel veel van Jetty, maar ik kan sex heel goed los zien van liefde, een triootje waarbij we haar samen de zevende hemel in neuken zou me enorm geil maken’. Dolf keek me aan alsof hij vuur zag branden. Toen kwam Jetty met het eten naar buiten, wasten we ons en spraken er verder niet meer over. Toen we die avond in bed lagen greep Jetty mijn lul vast en begon er hartstochtelijk aan te zuigen. Ze vroeg me of ik het ’s middags lekker had gevonden. In plaats van dat te bevestigen spoot ik diep in haar keel. We speelden nog een tijdje met elkaar en aansluitend kwam ik nog eens diep in haar kut klaar.

De volgende dag gingen we overdag samen boodschappen doen. In de supermarkt vroeg Jetty duidelijk mijn aandacht. Ze zat gebukt met een tube tandpasta in haar handen. Ik begreep haar niet meteen, maar toen wees ze op de spiegel achter het rek. Ik zag hoe ze haar benen spreidde en ik haar glimmende kut kon zien, ze keek me lachend aan. Toen we naar de auto liepen moesten we een kleine trap op, ik droeg de boodschappen en liep voor haar. Even later hoorde ik iemand fluiten. Ik keek om en realiseerde me dat Jetty’s jurkje door de wind iets omhoog was gevlogen en twee jongere mannen vlakbij stonden en hadden gezien dat ze zonder slipje rondliep. In de auto stak ik vlug een vinger in haar kut en daarna in mijn mond, ze was weer kletsnat.’s Avonds kwam Dolf op bezoek. Omdat het een warme dag was bleven we vrij lang in de tuin zitten. We maakten een paar flessen wijn leeg en waren allemaal een beetje aangeschoten. Jetty moest even plassen en kwam daarna weer buiten naast me zitten. Ze schoof tegen me aan en trok mijn hand onder haar jurkje. Ze bleek haar slipje te hebben uitgetrokken en ze gaf me zo de kans haar ongemerkt te vingeren terwijl Dolf nog geen anderhalve meter van ons af zat. Ze moest wel hevig slikken toen ze klaar kwam.

Tegen half een gingen we naar binnen. ‘Deze fles maken we toch zeker nog leeg’, zei ik. We gingen in de woonkamer zitten en Jetty nam een houding aan die ze al eerder had gekozen om Dolf haar slipje en later haar kut te laten zien. Ze had duidelijk teveel gedronken en lag er ongegeneerd bij. De televisie stond aan en op een van de erotische kanalen draaide een pornofilm. Jetty bleef geobsedeerd kijken naar een meisje dat met drie jonge mannen aan de slag was. ‘Lekker hé’, fluisterde ik in haar oor terwijl ik mijn hand om haar borst sloot. Jetty schoof haar hand naar mijn gulp en begon er zachtjes over te wrijven. Ik zag Dolf vanuit zijn ooghoeken kijken, maar Jetty was duidelijk te ver heen om daar aandacht aan te schenken. Het meisje op de TV nam een lul in haar mond. ‘Hmmm’ zie ik, dat zou ik ook wel willen. ‘Ja’ zei Jetty zacht terwijl ze genoot van de bewegingen die mijn vingers met haar tepels maakten. Langzaam maakte ze mijn gulp open en haar hand gleed in mijn onderbroek om mijn lul vast te grijpen. ‘Je vindt het toch niet erg’ zei ik tegen Dolf. ‘In tegendeel’ antwoordde hij terwijl hij nu alle aandacht voor de televisie had verloren en naar ons keek. Jetty boog voorover terwijl ze mijn lul in haar mond nam. Vol overgave begon ze me te pijpen. Ik stak in de tussentijd mijn vingers in haar kletsnatte kut en begon haar te vingeren. Ze kreunde het uit en was Dolf’s aanwezigheid volkomen vergeten. Het duurde niet lang of ze kwam heftiger klaar dan ik van haar gewend was. Ze stond op, knielde op de grond en nam mijn lul weer in haar mond. Ik zag dat Dolf ondertussen zijn lul uit zijn broek had gehaald en zich langzaam aan het aftrekken was. Zijn ogen waren daarbij voortdurend op de pijpende mond van Jetty gericht. Toen hij me even aankeek, maakte ik een knikkende beweging richting Jetty.

Hij begreep me onmiddellijk, trok zijn broek en onderbroek uit en knielde achter Jetty. Ze had niets in de gaten. Ik nam haar hoofd in mijn handen en begeleidde haar pijpbewegingen. Ik knikte naar Dolf. Ik kon niet zien hoe hij zijn lul voor Jetty’s geile kut plaatste, maar aan de plotseling van schrik groot wordende ogen van Jetty zag ik dat hij in haar drong. Ik zag dat ze wilde reageren, dat ze dit niet wilde, maar met mijn lul in haar mond en met mijn handen haar hoofd vasthoudend negeerde ik haar signalen en boog genietend mijn hoofd achterover. Ik gaf haar de indruk dat ik niet in de gaten had dat Dolf haar aan het neuken was. Al snel voelde ik dat Dolf hard in haar stootte. Ik keek Jetty aan en ik zag dat ze haar ogen gesloten had, ze verzette zich niet, ze had het aanvaard en leek er nu van te genieten. Ze bleef me pijpen, ook toen ik haar hoofd weer losliet. Ze opende haar ogen en keek me aan. Die blik staat me nu nog helder voor de ogen, zo geil had ik haar nog nooit zien kijken. Ze liet mijn lul uit haar mond floepen en likte langs haar mond. ‘Dolf, neuk me, neuk me hard maar spuit me niet vol’, kreunde ze en nam mijn lul weer in haar mond. Dolf keek me recht in mijn ogen, maar hij zag me niet. Hij neukte alsof zijn leven er van af hing, maar opeens hield hij zich in en ik zag hoe hij alle moeite deed om niet in Jetty klaar te komen. Jetty had het ook in de gaten en stond op. Dolf’s lul floepte uit haar kut en ze draaide zich om. Ze drukte Dolf op de grond, knielde schuin naast hem en nam zijn lul in haar mond. Ik stond op, plaatste mijn lul voor haar ver openstaande kut en drukte hem naar binnen. Ik begon haar langzaam te neuken.

‘John, niet klaarkomen’ zij ze met half volle mond en ze pijpte Dolf weer verder. Telkens wanneer hij klaar dreigde te komen, stopte ze even en kneep iets harder in zijn lul zonder hem nog te bewegen. ‘Nu wil ik dat je mijn kut volspuit, Dolf’ zei ze, ‘en jij John, gaat mijn mond vullen’. Jetty ging op de grond liggen, trok haar benen op en spreidde haar kut zo ver ze kon. Dolf nam tussen haar benen plaats, hij stopte heel even zijn tong in haar kut om vervolgens zijn lul weer diep in de kut van mijn vrouw te stoten. Hij neukte haar heel hard. Ik keek Jetty even aan en kuste haar op haar mond. We tongden heftig en ik wist zeker dat ze wilde wat ze nu aan het doen was. Ik stond op en knielde zijlings over haar heen zodat ze mijn lul in haar mond kon nemen. Ze begon me weer te pijpen, maar nu met de bedoeling me klaar te laten komen. Het duurde niet lang of Dolf was zo ver. Hij kreunde hard en riep dat hij haar zou gaan volspuiten. Jetty volgde zijn ritme volledig. Natuurlijk kon ik Dolf niet in haar zien spuiten, maar Jetty was zo geil dat ik aan haar bewegingen iedere straal van Dolf voelde.

Toen Dolf’s lul uit haar kut kwam, was hij helemaal wit van zijn sperma en van Jetty’s sappen. Ze stond even op en keek Dolf aan. ‘John, laat me even die geile pik schoon zuigen’ zei ze en ze nam de lul van Dolf in haar mond. Dolf keek me verbaast aan alsof hij goedkeuring wilde vragen. Hij had me ooit verteld dat zijn ex-vrouw hem nooit in de mond had laten klaarkomen omdat ze dat onsmakelijk vond. Hij genoot er nu zichtbaar van. ‘En jij moet me nu even neuken in het sperma van Dolf’ zei ze. Ik wist niet of ik dat echt lekker zou vinden, maar ik knielde achter haar. Ik zag Dolf’s sperma uit haar kut langs haar benen druipen. Het feit dat ze zojuist een andere lul in zich had laten klaar komen maakte me echter alleen maar geiler, ik hield mijn lul voor haar opening en drukte hem naar binnen. Ik voelde haar nauwelijks, zo nat was ze. Ik begon in haar te pompen terwijl zij Dolf nog steeds aan het schoonlikken was. Toen ze klaar was vroeg ze me te stoppen en in haar mond te komen. Ik ging op de grond liggen en ze knielde naast me terwijl ze me begon te pijpen. Dolf greep haar borsten en begon die te strelen. Ik stak twee vingers in haar kut en vingerde die diep. Het zaad van Dolf droop over mijn handen en het duurde niet lang voordat mijn hoogtepunt in zicht kwam.

Dolf was intussen opgestaan en weer achter haar gaan zitten. Ik voelde zijn lul tegen mijn vingers, hij duwde me bij Jetty’s kut vandaan en begon haar weer te neuken. Toen kwam ik klaar. Het was hemels, het leek een eeuwigheid te duren en Jetty bleef maar doorzuigen. Ze reageerde totaal niet op de bewegingen van Dolf, ze liet zich volkomen ongegeneerd door hem gebruiken en concentreerde zich alleen maar op mijn lul. Toen ze mijn lul helemaal had schoon gelikt kroop ze naar me toe terwijl Dolf haar gewoon bleef doorneuken. Ze zat over me heen en begon me te kussen. Het was een vreemde gewaarwording, je eigen vrouw hartstochtelijk kussen terwijl ze op je ligt en geneukt wordt door een ander. Een ontzettend geile gewaarwording, vooral toen Dolf haar voor de tweede keer vol spoot.

Hierna hebben we ons aangekleed. Jetty is op de bank in slaap gevallen en ik heb Dolf uitgelaten. Bij de deur zei hij ‘Ik wist niet dat jij zo’n geile vrouw had. Ik hoop dat ze dit morgen niet betreurt, maar wanneer dat het geval is zal ik er nooit iets over zeggen’. Toen Jetty daags later naast me in bed wakker werd huilde ze een beetje. ‘Ik had veel te veel gedronken en begrijp niet hoe het zo ver is gekomen. Ik weet wel dat ik het ontzettend lekker heb gevonden, maar ik wil toch niet dat het nog eens gebeurt.’ Ik vertelde haar dat ik het ook heerlijk had gevonden en dat het de verwezenlijking van mijn droom was geweest. ‘Wanneer je het nooit meer wilt, is het toch een fantasie waarmee je me de rest van je leven geil kunt maken’. En dat doet ze nu nog regelmatig.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen