Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Mijn vriendin en ik woonden al een paar jaar samen,voor de duidelijkheid, Missy heet mijn vriendin en ik ben Brabo. Iets wat ik me eigenlijk niet had kunnen voorstellen, gebeurde op die bewuste dag. We kregen die dag visite van een vriend mijn vriendin, hij moest voor zaken hier in de regio zijn. Hij kwam wel vaker op visite, dus dat was niet zo bijzonder alleen dan was zijn vrouw erbij. André, zo heet onze vriend zou mee blijven eten en daarna nog even wat blijven drinken. Nou het eten had in ieder geval uitstekend gesmaakt en na de koffie besloten we om maar even iets anders te drinken.

 

Dat iets anders draaide uit in een flinke borrel en voor dat we er erg in hadden was het al tegen middernacht geworden. Elke keer als Missy opstond om iets te drinken te halen zach ik André naar haar kont kijken, en als Missy voorover bukte om iets van tafel te pakken schoten zijn ogen over haar dikke tieten. Toen missy in de keuken was om wat toastjes te maken vroeg ik André op de man af "zou je Missy nog een keer willen neuken?" André keek me verschrikt aan, ik knipoogde en zei lachend "ik weet dat je haar al vaker hebt geneukt, (zie dit verhaal) ze heeft het nog steeds over je enorme paal" Ik zag André slikken en hij keek me schuldig aan, ik lachte het weg en zei, van mij mag je haar neuken maar hoe gaan we het aanpakken?

 

Missy tieten

 

André had ook al behoorlijk wat gedronken en woonde zo’n 100 kilometer verderop, eigenlijk onverantwoord om nog naar huis te rijden. Dus ik nodigde hem uit om dan maar de nacht bij ons door te brengen. Missy keek me even aan en vroeg “waar wil je André laten slapen dan”. Ja dat was eigenlijk een probleem, want we hebben een kamer over, maar geen logeerbed. Ik zet wel even een stretcher neer en dan gaat dat prima. Dat is prima hoor antwoordde André, ik slaap wel na een avondje doorzakken.

Zo gezegd zo gedaan, ik maakte de stretcher en de logeerkamer in orde en hoorde Missy beneden zenuwachtig lachen, volgens mij had ze weer zin in die grote paal van André maar durfde ze er nu niet aan te beginnen. Toen ik beneden kwam snelde Missy naar de keuken om wat hapjes te maken, ik knipoogde naar André toen ik een enorme bobbel in zijn broek zag zitten, het voorspel was al begonnen. Missy geilde op André, daar maken we gebruik van. Ik fluisterde tegen André, "zodra we naar bed gaan geil ik Missy nog wat op en zet haar op haar knieën om haar achterlangs te nemen, ik loop dan nog even naar de WC, en jij gaat terug de slaapkamer in en neukt haar" André knikte alleen maar en slikte een keer. Zonder condoom? fluisterde hij. Ja natuurlijk zonder condoom, je mag haar lekker diep volspuiten van mij.

 

Missy kwam weer uit de keuken met wat hapjes, na de hapjes en nog wat gedronken te hebben besloten we om dan toch maar eens te gaan slapen, want André moest ook weer op tijd opstaan, omdat hij nog een eigen bedrijfje had. Boven aangekomen gaf ik André een handdoek en washand, zodat hij zich s’ochtends kon wassen, want wij hoefden er zelf niet echt vroeg uit. Ik fluisterde hem in op de overloop te wachten als wij op bed lagen. André knikt instemmend.

Als ik onze slaapkamer op loop ligt Missy al naakt met haar benen wijd op me te wachten!

 

Ik spring ook op bed en laat mijn ogen én handen over haar geile lichaam glijden. Gretig kneed ik haar borsten en als ik haar tepels aanraak, siddert ze, en ik zie dat er druppels vocht uit haar kutje lopen. Dat maakt me nog geiler, en mijn handen glijden over haar buik naar haar kale kutje. Ze heeft heerlijke warme natte schaamlippen, die nu druipen van haar geil en waar haar clitje parmantig tussenuit steekt. Zodra ik haar harde knopje aanraak, spreidt ze haar benen nog verder. En ze kreunt: “Ik wil je voelen, Brabo! Neuk me!” Ben je zo geil geworden van André fluiter ik in haar oor? Ja ik denk het wel zegt ze, ik zou zo graag die enerme paal nog een keer in me voelen!

Kom op neuk me! Ik wil je voelen stoten!” Meteen doe ik wat Missy vraagt: ik begin haar met lange halen te neuken. Eerst rustig, maar al snel voer ik het tempo op en neuk ik haar diep en hard. Intussen zie ik haar borsten op en neer deinen. En ik luister naar het geile geluid van mijn pompende lul in haar soppende kut, en naar het gekreun en gehijg van mijn slet. God, wat is dit geil…

 

Zo blijven we neuken, totdat Missy het tijd vindt voor een ander standje: “Ik wil doggy Brabo!” Hoe is het mogelijk, zo gaat het wel heel gemakkelijk, ik gluur naar de slaapkamerdeur die ik op een kier heb laten staan en zie in het zwakke licht André al klaarstaan. Wat een paal heeft die kerel!

Ik laat mijn harde paal uit haar glijden en sta op. Missy komt overeind en gaat op haar knieën voor me zitten. Blijf zitten schat zeg ik, even plassen, schiet op kreunt Missy en ik loop snel naar de badkamer, na 20 seconden trek ik het toilet door, en loop naar de overloop en geef André zijn seintje, en kan het niet laten om nog even naar zijn paal te kijken, wat een monster, ik schat toch zeker 24 a 25 cm en zo dik als een bierflesje, dit gaat Missy gelijk merken als die enome worst in haar kutje schuift.

 

André loopt naar ons bed en kruipt achter Missy, gelukkig is ze bloedgeil, dronken en zeiknat anders ging die enorme paal niet zonder pijn naar binnen! André richt zijn eikel tussen haar natte lippen grijpt haar heupen en stoot zijn paal zonder problemen voor de helft naar binnen, Missy kreunt, langzaam begint hij haar te neuken en Missy duwt haar kont over zijn paal, iedere stoot gaat hij dieper en dieper haar buik in. Na een keer of tien kijkt Missy verschrikt om, ze kreeg nu wel door dat dit niet mijn lul was die haar kutje zo aan het martelen was.

 

Oh André wat heerlijk gilde ze, kom neuk me, neuk me harder!

 

Ik kwam nu ook de slaapkamer binnen, en kon mijn slet met maar minnaar zo een stuk beter bekijken. 

 

Dieper, harder gilde Missy nu, ze was zo geil en niet meer te houden, haar kut was zeiknat en het geil droop langs haar benen op het bed. Nu begint André dieper en dieper te neuken. Ik zie dat Missy letterlijk tot aan de wortel aan de enorme paal wordt, ow wat was dat geil. Mijn geile milf geneukt door een lul van ongeveer 25 centimeter. Ze wende er al snel aan, want na een stoot of 10 begon ze al mee te bewegen en voelde ze geen pijn meer. André begon bijna klaar te komen, maar hij stopte snel haalde zijn monsterlul.nl" target="_blank" title="Missy is gek op grote lullen">monsterlul even uit haar kutje, kuste haar billen, likte aan haar grotje en weer zocht zijn paal haar druipende en openstaande kutje, en begon Missy weer diep te neuken. Hij deed het nu rustig aan, want hij had moeite met het tegenhouden van het klaarkomen, ik zag het en Missy voelde het. Missy lag te genieten en kreunde met geloten ogen de hele straat bij elkaar, André stopt even haalt zijn paal er weer uit en ramt hem dan in een keer helemaal weer naar binnen.

 

Missy gilt en schreeuwd, maar André is niet meer te houden en als een stoommachine beukt hij zijn lul in en uit haar buik, die moet werkelijk tot voorbij haar navel komen, wat een machtig gezicht is dit! 

Na een nog een paar minuten neuken op dit tempo en meerdere gillende orgasmen van Missy, merkte ze dat hij ging komen. Ja spuit me vol, bevrucht me André gilde ze! Wow, die 25 centimeter warm vlees gaat me diep volspuiten kreunde Missy! André begon te kreunden en trok Missy aan haar heupen nog verder over zijn paal, en ow wat kwam hij klaar zeg! Met zoveel kracht, brullend spoot hij Missy haar baarmoeder vol met heet zaad, en bij elke stoot gutste het tussen haar lippen en zijn paal over het bed, wat een lading zaad was dit het leek wel dat er geen einde aan kwam.  Ik geniet van mijn wild schokkende en klaarkomende slet op André zijn lul, en heel even denk ik aan mijn videocamera, maar dat is toch al te laat, een ander keer misschien?

 

Als Missy een beetje is bijgekomen, kluipt ze op haar handen en knieën naar me toe en begint mijn keiharde lul diep te pijpen, terwijl Missy me diep blijft pijpen, grijp ik haar grote borsten vast. Ze beantwoordt mijn actie met een goedkeurend kreuntje, stopt even met pijpen en zucht: “O ja Brabo, pak mijn tieten!” Meteen daarna gaat ze weer verder met pijpen, ik masseer haar tepels, en ze reageert alsof ze een elektrische schok krijgt. Intussen glijden André zijn handen over haar billen. En met een hese stem kreunt ze: “O André… Wat doe je dat lekker… Kom, neuk me nog een keer, ik wil je voelen!” Zijn paal is nog steeds keihard en voor de tweede keer deze avond was hij klaar om zijn monsterlul diep in de buik van mijn sletje te stoten. Deze gedachte en het heerlijke warme mondje van Missy werden me teveel en kreunend kwam ik in haar mond klaar, Missy slikte alles door en ik zakte gelukzalig op bed en zag dat André snel weer achter haar ging zitten, hij dreef zijn steigerende lul in één vloeiende beweging in haar hunkerende kutje. Missy kreunde geil toen ze hem opnieuw ontving en duwde haar kontje uitnodigend naar achteren. Maar André had geen aansporing meer nodig. Hij greep Missy bij haar heupen vast en begon mijn sletje in een rustig tempo te neuken. Bij elke stoot verdween zijn pik diep in haar kutje, en bij elke stoot kletsten zijn ballen hard tegen haar schaamlippen. Hij liet zich helemaal gaan en neukte haar zo hard hij kon. Minutenlang bleef hij haar neuken, tot Missy aankondigde dat ze weer ging klaarkomen. “O schatje, ik ga weer komen! Neuk me! Neuk me hard!” En terwijl André haar nóg ruiger neukte, kwam ze gillend klaar. André voelde hoe haar kutspieren zich aanspanden rondom zijn lul, en toen kon hij zijn eigen hoogtepunt ook niet meer tegenhouden. Met een luide brul spoot hij haar kutje voor de tweede keer vol. Missy viel nu volleedig uitgeput voorover op bed, maar ze ving nog wel het meeste van André's zaad op wat uit kaar kutje lekte en terwijl ze mij gelukzalig aankeek likte ze dit op en slikte weer alles door. Ze kijken elkaar voldaan aan, en dan pas vinden hun tongen elkaar voor een hete zoen, hun allereerste van vandaag dan in ieder geval, wat er voorheen allemaal is uitgewisseld weet ik natuurlijk niet.

 

Even later liggen André en Missy nog nahijgend naast elkaar. Verliefd liggen ze elkaar te bekijken, en weer komt André zijn lul tot leven, volgens mij had hij in geen maanden geneukt!

 

Ik ga maar eens naar de logeerkamer zegt André. Dat slaapt toch niet fijn bromde Missy. “Ach, als het voor André geen probleem is dan slaapt hij toch gewoon bij ons in bed” antwoordde ik, André had daar geen problemen mee en ik natuurlijk ook niet, Missy keek me geil en dankbaar aan. 

 

Even later lagen we dus met zijn drieën in bed, Missy tussen André en mij in. Missy lag natuurlijk met haar kontje bijna in André zijn schoot. En al snel vielen we in slaap, Missy maakte op een gegeven moment weer wakker "Ik zou best nog een keer met André willen neuken fluisterde ze zachtjes." “Dan probeer je het toch meid” fluisterde ik zachtjes terug. Of André het heeft kunnen horen weet ik niet maar goed.

Missy ging wat verder met haar kontje naar achteren, zodat ze zijn lul tegen haar billen voelde. Ik moedigde haar aan om nog meer met haar kontje tegen zijn lul aan te bewegen. Missy begon de moed al op te geven tot ze opeens zachtjes fluisterde “hij word weer stijf ik voel hem tegen mijn kutje aan”. En toen was het zover, ik hoorde Missy kreunen en vroeg haar “en doet die het nog”. “Ja hij zit er weer in, heerlijk zo groot” kreunde ze zachtjes. Ze pakte mijn lul beet en ik hoorde het bed kraken. Missy lag te kreunen en André begon steeds wilder in haar kutje te stoten. Ik voelde het voorvocht gewoon uit mijn lul lopen, terwijl Missy langzaam trekkende bewegingen maakte en steeds zwaarder begon te hijgen.

 

“Oh Brabo ik ga klaar komen” kreunde ze nu in mijn oor, wat duidelijk voor André hoorbaar moet zijn geweest. “Kom maar lekker klaar meid, kom dan” moedigde ik haar weer aan. En ja hoor kreunend kwam ze klaar, wild schokkend met haar kont naar achteren, om die lul van André nog dieper in haar geile kutje te voelen. Ook André begon nu heviger in haar kutje te pompen en op het moment dat hij klaar kwam hoorde ik zijn sperma in het geile natte kutje van Missy spuiten. Het waren echt weer behoorlijke stralen sperma die hij in haar kutje pompte, want ik hoorde het er echt in gespoten worden en dat had ik van mijzelf nooit eerder gehoord. Drie keer op een avond, wat een potentie en dan ook nog een gigantische dikke paal.

 

André trok zijn leeg gespoten lul uit het kutje van Missy en ze fluisterde in mijn oor “nu jij nog even”. Ze draaide zich om en duwde haar kont naar mijn harde lul toe. Ik was zo geil als ik weet niet wat en duwde onmiddellijk mijn lul in haar met sperma gevulde kutje. Mens wat was dat geil om te voelen, zo rond mijn lul een zeiknatte kut heerlijk gewoon, ik had er geen idee van wat Missy op dat moment aan het doen was. Misschien had ze André zijn lul wel beet of misschien lag ze hem wel te pijpen. Ik bleef in ieder geval volop genieten van die geile meid naast me en neukte haar in een roes van geiligheid. Even later draaide ik haar om zodat ze op haar rug lag, ik spreidde haar benen ging op haar liggen en stootte mijn lul weer diep in haar kutje. André bleef rustig liggen kijken, voor zover dat tenminste mogelijk was met het licht uit. Even later spoot ik ook mijn lading in die overheerlijke kut van Missy leeg. Uitgeput ging ik van haar af, gaf haar nog een kus en zei welterusten.

 

Toen ik s’ochtends wakker werd was André al verdwenen, Missy lag naast me te slapen en ik dacht terug aan wat er die nacht allemaal was gebeurd. Dat maakte me alleen maar weer bloedgeil en ik begon dus ook over dat heerlijke kutje van Missy te wrijven. Ik begon haar te vingeren en ze kreunde zachtjes, ze opende haar ogen, keek me aan en pakte mijn inmiddels stijf geworden lul beet. Ze was nog behoorlijk nat vond ik eigenlijk wel en zei dat ook tegen haar. “Ja” zei ze “vind je het gek, ik heb vannacht geen oog dichtgedaan, André is de hele nacht doorgegaan”. Dat verklaarde ook waarom ze nog steeds zo’n natte kut had, het maakte me alleen nog geiler, nadenkend dat ik had liggen slapen naast haar, terwijl ze zich nog diverse keren vol had laten spuiten door André.

 

Ik ging op haar liggen en plaatste mijn lul tegen haar natte spleetje aan en liet hem langzaam in haar kutje glijden, wat overigens geen enkel probleem was, zo nat was ze nog van al het sperma wat André die nacht in haar kut had gespoten. Missy had er wel last van “doe een beetje zachtjes Brabo” vroeg ze “want het lijkt wel of mijn kut in brand staat na vannacht”. Ze was echt helemaal suf geneukt en ik zou er nog even een lading sperma aan toevoegen. Het duurde inderdaad ook niet lang of ik spoot al mijn zaad in haar heerlijke kutje en zelfs Missy had nog de puf om een keer schokkend klaar te komen.

 

Nadat we gedoucht hadden en weer in de kamer zaten hebben we het allemaal nog even rustig doorgesproken. Missy was die nacht wel 15 keer klaargekomen en André had haar inderdaad onophoudelijk liggen neuken. Het zal wel te maken hebben gehad dat André al een tijd zijn vrouw niet meer had geneukt, maar Missy vond het overheerlijk. Ze heeft nog een paar dagen last gehad van haar kutje, zoveel neuken op een nacht was voor haar toch ook te veel.

 

Later is André nog wel eens blijven slapen, maar dat komt in het volgende verhaal.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen