Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Iedereen heeft wel een maatje waarmee hij alles deelt. Mijn maatje heet Brabo. We hebben samen altijd bergen lol en we vertellen elkaar echt alles. Zo nu en dan stuurt hij me weer wat pikante digitale foto’s van zijn vrouw. Vorige week nodigde Brabo me bij hem thuis uit. Hij had een digitale video camera gekocht en die wilde hij aan me laten zien.

 

We zaten samen op de bank naar het speeltje te kijken en maakten wat eerste opnamen van eigenlijk alles wat bewoog. Zijn vrouw liep door de huiskamer en was wat voor zichzelf aan het doen, toen Brabo zijn camera op haar richtte. “Doe eens een dansje, schat”, riep hij olijk.

Ze keek recht in de camera en tot mijn grote verbazing tilde ze haar truitje op en liet haar stevige grote borsten zien. Ze droeg geen BH.

 

Brabo begon hard te lachen.

 

“Vooruit! Meer, meer!”, moedigde hij haar aan. Even keek ze naar mij. Missy was een lekker ding. Ze had een welgevormd figuur. Ik geilde al een tijdje op haar en dat had ik, natuurlijk, wel eens tegen Brabo verteld. Haar truitje ging nu uit en ze draaide zich om en zwaaide met haar kontje.

 

Brabo begon te juichen alsof hij in een stripclub zat.

 

Hij hield de camera op haar gericht. Missy boog voorover en ik zag dat ze geen slipje aan had. Brabo zoomde in. Hij lachte luid en liet me zien hoe duidelijk het ingezoomde beeld van haar kutje was. Missy danste uitdagend en deed haar rokje uit. Ze droeg nu alleen nog haar slippers en kwam naar ons toe. Ze kwam op haar knieën op de grond voor ons zitten en legde een hand bij ieder van ons op onze bovenbeen en liet die langzaam omhoog glijden.

 

“Vinden jullie dat leuk, zo’n dansje”, zei ze kirrend. Haar handen gleden over de bulten in onze broeken. Ze kwam tussen ons inzitten en zei “kom op, als ik naakt ben, dan jullie ook, uit die kleren!”. Ze begon met zichzelf te spelen terwijl wij onze kleren uittrokken. Brabo bleef filmen en moedigde Missy constant aan. Ik was amper uit de kleren toen ze haar hoofd in mijn schoot liet vallen. Gretig viel ze aan en begon aan mijn harde paal te likken en te trekken. Brabo deed haar benen wijd uit elkaar en begon haar kruis te filmen, terwijl ze zichzelf vingerde.

 

Missy ging voor me op de grond zitten en begon me verder te pijpen. Brabo nam achter haar plaats en duwde zijn dikke pik in haar ongetwijfeld natte spleet. Bij elke stoot die hij gaf, verdween mijn lul in haar mondje. Even voelde ik me in de war. Dit kon haast niet gebeuren. Brabo filmde hoe zijn pik in haar stootte en richtte zo nu en dan de camera ook op mijn kruis om te filmen hoe zijn vrouw mijn pik zoog. Missy wist wat ze deed.

Mijn pik begon op te zwellen en te kloppen en ik kon mijn gekreun niet inhouden toen ik mijn zaad in haar mond spoot, Missy keek me dankbaar aan en slikte mijn zaad in een keer door. Mijn god wat een geile slet was dit. Brabo kwam kort daarna klaar en spoot tegen haar kontje aan.

 

Ik keek Missy aan en zag dat ze het geweldig had gevonden. Haar ogen glinsterden. Ik ging even naar de keuken om mezelf een beetje te wassen. Toen ik terugkwam in de kamer zat Brabo op de bank en bereed Missy hem. Brabo gaf de camera aan mij en ik probeerde close up shots te maken van zijn pik die diep in haar natte kutje gleed. Hij trok haar billen van elkaar om me alles goed te laten filmen. Haar kont glinsterde van haar eigen vocht en het zaad van haar vriendje. Mijn pik werd weer stijf van de aanblik van deze neukpartij. Missy greep mijn pik en begon me te masseren terwijl ze Brabo bleef berijden.

 

Nu leidde ze mijn pik naar achteren en zette mijn eikel tegen haar kontgaatje. “Toe maar”, hijgde ze. Brabo had me verteld dat Missy wel een liefhebster was van anaal, dus ik begon langzaam mijn pik in haar te duwen. Ze kreunde hard. Brabo en ik hielden ons stil en lieten haar bewegen. Welke kant ze ook opging, naar voren of naar achteren, ze werd telkens goed gevuld. Haar hand bewoog razendsnel over haar klitje en ze kwam bijna adem tekort toen ze heel heftig klaarkwam. Dat was voor ons het teken om weer tempo te maken. Missy vond het kennelijk heerlijk om zo genaaid te worden en een voor een kwamen we opnieuw klaar.

 

Later die avond hebben het filmmateriaal nog eens bekeken en ik heb een DVD-tje van ze mee naar huis gekregen. Missy vertelde dat ze zich vaak door andere mannen liet neuken en ik gerust eens langs mocht komen met een paar vrienden, ze wilde graag door een paar grote palen dubbel gepenetreerd worden.

 

En ja, Brabo zei nog “goeie vrienden delen echt alles”.

Reacties   

+2 #1 Martijntje 03-01-2017 03:16
wat een geile nacht was dat, nog een keertje afspreken?
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen