Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Hoi ik ben Kim en heb alweer een aantal jaren een heerlijke relatie. Ik ben 32 jaar oud en ben niet te groot(1.65cm) en heb een normaal tot slank figuur. Beetje witte huidskleur en een 85c ronde borsten met kleine tepels. Ik heb niks te klagen in het dagelijkse leven. Kan en mag alles en mijn vriend behandelt mij als een prinses, al zie ik er niet altijd zo uit. Ben een beetje een rockchick. Dit keer lange donkere haren en aan de onderkant gedipt, andere kleur vaak felle kleuren.

Op sex gebied wil mijn vriend altijd alles en is immer opzoek naar mijn grens. Zijn grens is best wel ver. Hij verteld graag zijn fantasieën en soms kan ik daar best wel in mee gaan. Één van zijn grootste fantasieën is toch wel dat ik me zal laten gaan op een andere man. Hij zag of wist dat ik het deed als ik hem af en toe een filmpje of foto zou sturen.
Tja, dat vond ik toch net te ver gaan. Zo gingen de jaren voorbij en deden we toch wel regelmatig nieuwe dingen. Altijd samen en nooit met anderen. Maar ik wist dat er iets was wat hem echt geil leek. Steeds vaker dacht ik eraan hoe het mogelijk te maken. Maar ja die laatste stap, nee, dat vond ik te ver gaan. 
Toch vond ik het leuk om mannen te plagen en soms een beetje uit te dagen. Maar ja die laatste stap maakte ik niet. Hij stuurde me altijd verhaaltjes en eerlijk was eerlijk ik beleefde daar de spannendste momenten mee. Hij vertelde me dan ook dat dit soort momenten gewoon puur lust sex was en niks met liefde te maken had. Gewoon puur sex en genot. Langzaam leek het met wel geil maar bleef het moeilijk vinden en was bang dat iemand er achter kwam. Was toch niet helemaal standaard.

Een paar weken terug gingen we lekker even uit. Dat doen we niet vaak meer. Best wel wat drank op en ik droeg een spijkerrokje met panty’s met figuren erop. Met een wat laag uitgesneden shirt. Laarzen eronder en beetje make-up op. Haren mooi en het was er gezellig. Ik raakte in gesprek met een leuke man. Een jaar of 45 iets ouder dan mijn vriend. Hij was aardig en zijn naam was Tom. We dronken gezellig en het werd me duidelijk dat Tom me wel zag zitten. Hij maakte vaak complimenten en zei tegen mijn vriend, wauw je heb een mooie meid. Ik merkte dat hij steeds vaker me aanraakte vlakbij mijn billen.
Het was niet dat hij nou mega aantrekkelijk was maar hij had iets. 
Ook merkte ik voor het eerst dat ik een beetje opgewonden werd door Tom. Tom had ook door dat mijn vriend niet snel jaloers was en dat moedigde hem alleen maar aan. We zaten in de rook kamer aan een tafel. We zaten in een hoek. Tom was steeds brutaler geworden door soms mijn billen vast te pakken toen we nog aan de bar stonden te praten. Ik zag aan het gezicht van mijn vriend dat ie dat wel een leuk iets vond en eerlijk ik vond het wel een spannend iets. Maar tot hier en niet verder dacht, straks ziet iemand het nog.
Nu zaten we in een drukke rookkamer in de hoek aan een tafel. Het was lachen en drinken. Mijn vriend ging nieuwe drankjes halen en Tom vertelde me dat hij me echt een mooie meid vond en dat ik een spannende uitstraling had. Hij was druk bezig me te versieren. Ergens vond ik het nog leuk ook. Mijn vriend was terug en hij zat tegenover ons aan de tafel. Nu schrok ik even. Ik voelde de hand van Tom over mijn boven been glijden. Hij kneedde mijn bovenbeen en gleed iets naar binnen. Jezus ik had dubbele gevoelens. Nee, stoppen en oh wat spannend. 
Ik had een kort spijkerrokje aan en zijn hand gleed dan ook makkelijk omhoog. Zijn vingers raakten mijn kruis. Shit, ik liet het gewoon gebeuren. Liet ik hem verder gaan wat wel erg spannend aan voelde of zou ik het nu stoppen?  Mijn kop zei stoppen, maar mijn gevoel zei door te gaan. Tom gleed verder langs mijn dijen en ik voelde zijn vingers langs mijn string glijden. Droeg een paar plakpanty’s dus mijn kruis was vrij.


Waar ik nog in tweestrijd zat, gleden zijn vingers nu langs de rand van mijn string. Ik voelde dat ik drijfnat werd. Maar dit kan toch niet. 

Mijn vriend zat gewoon tegenover me. Ik wilde dat het stopte, maar waarom deed ik niks. Hij drukte nu echt tegen mijn string aan en eerlijk, ik werd  met de minuut geiler. In plaats van mijn benen te sluiten schoof ik verder onderuit en ik voelde hoe hij mijn string weg trok en mijn aanraakte. Ik kwam bij die aanraking al bijna klaar. Wat was dit geil. In een drukke rookkamer werd mijn kutje betast door een vreemde kerel. Ik moest moeite doen om niet luid te kreunen toen hij zijn vingers door mijn inmiddels mega natte kale kutje gleden. Dus dit bedoelde hij dus met lust pure lust sex. Ik zag dat mijn vriend zijn mobiel vast had en naar me lachte. 

 

Hij deed iets met zijn mobiel die hij iets onder tafel hield. Het werd me duidelijk dat hij me aan het filmen was onder tafel terwijl ik een paar vreemde vingers in mijn kutje voelde glijden.
Dat maakte me nog geiler dat hij het kon zien door middel van zijn telefoon. Tom had het ook door en lachte en schoof dichter tegen me aan om me beter te kunnen vingeren.Ik had echt de grootste moeite om niet in hijgen uit te barsten, probeerde zo normaal mogelijk te kijken en leunde met mijn ellebogen op tafel. Ik spreidde mijn benen nu zo ver mogelijk uiteen. Twee vreemde vingers die diep in mijn kutje drongen en mij steeds wilder vingerden. Ik kon het niet meer tegen houden en kwam dan ook heftig klaar. Gelukkig zag niemand het. Tom likte zijn vingers af en lachte, we liepen weer naar de bar en Tom ging even naar de wc. Mijn vriend zoende me en zei, "Wauw wat liet jij je geil gaan zeg, eerlijk is eerlijk het was ook mega geil". 
Tom was terug en mijn vriend liep naar de bar om drinken te halen. Ik was echt bloedgeil en wilde sex veel sex maar vond het toch iets te ver gaan. 

Tom stond naast me en streelde mijn billen en zoende mijn nek. Met nog altijd dubbele gevoelens over het gebeurde won mijn geile gevoel steeds meer terrein. Drinken was op en de bar ging dicht. We stonden buiten te wachten op mijn vriend die even naar de wc was gegaan. Tom pakte me vast en trok me een steeg in. Daar was het weer heftig tongen en zijn handen gleden over mijn hele lijf. Ik greep zijn kruis en voelde daar een flinke grote harde lul. Tom keek me aan en zei, waarom ga je niet met me mee. Woon hier heel vlakbij. Ergens wilde ik het wel maar vond het ook eng. Tom keek naar mijn vriend en zei, mag ik Kim mee nemen. Mijn vriend keek me aan en zei, wat ze zelf wil.

 

We wandelden en hij moest dezelfde kant op. Ik had de hand van mijn vriend stevig vast. Hij lachte en gaf me een zoen en zei, je moet niet iets doen wat je niet wilt. Maar ik ben eerlijk, het lijkt me mega geil om te weten dat jij je laat nemen door Tom.
Ik lachte en wist het echt niet, oké, ik was bloedgeil maar ja om zomaar mee te gaan met een vreemde vent. We kwamen in de straat waar Tom woonde. Hij lachte en pakte mijn hand en zei, kom mop gaan we lol hebben. Ik keek naar mijn vriend die lachte en zei, wat jij wil kanjer. Tom sloeg zijn armen om mijn middel en zoende me en zei, snap best dat je het eng vindt, jammer als je niet wil maar ik snap het wel. Hij zoende me weer vol op mijn mond en we tongden even. Hij had mijn billen stevig vast en kneedde ze, ik voelde zijn lul tegen mijn buik.. Shit wat ging ik doen? Ik was zo geil. Lust, geil, ja dat snapte ik nu wel. Plus ik vond het heel spannend dat mijn vriend er gewoon bij stond en lachte.

Tom pakte mijn hand en ik wandelde gewoon met hem mee. Mijn vriend lachte en zei, veel plezier tot straks. Hij opende de deur en ik stapte trillend naar binnen. In de gang plukte Tom gelijk aan mijn kleding. Hij stond achter me en schoof mijn shirt omhoog en mijn bh en greep mijn blote borsten en speelde met mijn tepels. Hij likte mijn oorlel. We tongden heftig en hij trok lekker aan mijn tepels. Al snel gleed mijn rokje uit en greep hij mijn mega natte kut. Ik liet mijn handen naar achteren gaan en pakte zijn kruis. Hij liet zijn broek zakken en daar was een flinke grote onbekende harde lul.
Ik weet niet waarom, maar al mijn drempels waren weg en ik zakte en pakte zijn lul en begon die geile harde kale lul te pijpen. Het was gewoon lekker, een vreemde smaak en vreemde lul in mijn mond. Tom filmde met mijn mobiel hoe ik hem pijpte. Na een paar minuten pijpen op de gang voerde hij mij de woonkamer in. Ik ging zitten op de bank en droeg alleen mijn kousen en laarzen nog aan. Ik spreidde mijn benen wijd en Tom filmde mijn klets natte openstaande kut en vingerde deze. Hij likte me en vingerde mijn beide gaatjes. Ikwerd helemaal gek, ik moest die heerlijke pik in me voelen. 
Hij vingerde me eerst met twee en daarna met drie vingers,likte mijn clit en ik lag te stuiteren.Ik kwam spuitend klaar.

 

Tom lachte en kwam tussen mijn benen en voordat ik kon zeggen waar is je condoom gleed zijn lul al diep in mijn zeiknatte kut. Oke dan maar zonder. Wauw wat een heerlijk gevoel die vreemde paal in me.
Mijn benen hoog en wijd en hij pompte echt heerlijk in me met die grote superdikke pik. Ik filmde hoe hij in mijn mega natte kut sopte. Nu kroop ik op zijn schoot en zakte heerlijk over zijn pik en liet me weer diep neuken en hij likte en zoog mijn tepels. 

 

Na een kleine half uur neuken op de bank naar zijn slaapkamer. Onderweg op de trap lag ik op de trap met zijn pik weer diep soppend in mijn kut. Jezus ik wilde alles en liet alles toe, In de slaapkamer op bed pompte hij diep in me en liet me weer met een hoop kut sap klaar komen. In diverse standjes schoof die pik heerlijk in me en af en toe filmde ik het of deed hij dit.
Ik zat op mijn knieën en hij likte mijn kontje en kutje. Nu duwde hij zijn lul in mijn kontje. Zachtjes gleed hij erin en na een paar keer gleed hij soepel. Wauw die vreemde lul diep in mijn kont en zelf vingerde ik mijn nog altijd onwijs natte kut. 

 

Kut, kont en mond, ik liet me helemaal gaan en suf neuken door hem .Ondertussen weer beneden in de keuken met een biertje in mijn hand en benen wijd op de aanrecht zijn harde pik weer in mijn kut. Hij ramde flink door en ik kwam echt spuitend klaar wat ook hij deed en spoot mijn kut vol en onder. Hij filmde hoe ik daar op de aanrecht wijdbeens zijn zaad uit mijn kut liet glijden.
Damm ik was zojuist dik twee uur lang genomen door een onbekende man die ik maar net kende en het was echt mega geil. 
Ik stuurde de filmpjes naar huis en ook de foto’s. We stapte onder de douche en al snel lagen we weer op bed en had ik die heerlijk lul weer diep in mijn sletten kut. Ik wilde alleen maar meer. 

 

Dus ik werd wederom twee uur lang geneukt door Tom in zijn bed. Buiten werd het licht terwijl ik het zaad in en weer over mijn kut en kont kreeg. Met trillende benen liep ik naar huis. Wauw. Onderweg dacht ik, waarom heb ik dit altijd tegen gehouden, dit is echt heel geil en leuk. Dit gaat zeker vaker gebeuren en mijn vriend vond het geweldig en helemaal de filmpjes en de foto’s dat ik me liet gaan op een vreemde lul. 

 

Dit weekend maar weer eens op zoek naar een geile kerel die me gaat neuken. Heb daar nu gewoon zin in. Maar ja zal wel weer verlegen worden en het niet durven. We zullen zien.

Reacties   

+1 #1 Peter935 05-10-2016 19:39
Wat een super verhaal! Mijn vrouw en ik hebben een soort gelijke ervaring. Echt puur sex en geen liefde. Super om te lezen!!!
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen