Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Mijn naam is Ellen, ik ben 29 jaar oud, getrouwd en heb soms seks met een getrouwde man. Niet dat ik vreemd ga, nee deze man is door mijn echtgenoot en mijn vriendin (de vrouw van de man) voor mij geregeld. Hoe dat precies zit zal ik uit even uitleggen, zij deelt haar man met mij omdat mijn echtgenoot herstellende is van een zwaar ongeluk waarbij hij verschillende breuken heeft opgelopen. Het is zelfs zo ernstig dat wij apart slapen hij beneden en ik boven, want als ik mezelf in mijn slaap omdraai dan heeft hij er last van. Omdat ik al weken geen seks meer kon hebben met mijn man, had mijn vriendin tijdens een bezoekje hier met mijn man over gesproken en hem gezegd dat haar man misschien wel hulp zou kunnen bieden, zo ver gaat onze vriendschap. Het is dan wel voor tijdelijke duur tot mijn eigen man weer hersteld.

Het begon allemaal met een onschuldig gesprek. Ik was een paar weken geleden met mijn beste vriendin aan het winkelen en kon mijn ogen niet afhouden van goed uitziende mannen. Ik zei toen in mijn alle onschuld dat ik weer eens een lul in mij kutje nodig had die me eens goed door moest smeren. Mijn vriendin zei toen “ja, dat is te zien, je loopt gewoon als een loopse teef naar die kerels te kijken. Ik stuur die van mij anders wel even langs”. Ik dacht er verder niets van en ging er vanuit dat het gewoon een geintje was, dus reageerde ik er verder niet op. De rest van de dag was erg gezellig en we hebben veel lol gehad.

De volgende avond kwamen mijn vriendin en haar man bij ons op visite en ik bekeek haar man Jacob, opeens op een andere manier. Hij ziet er goed uit en heeft een lekker kontje. Ook zijn kruis is goed gevuld en ik kreeg al kriebels in mijn buik bij de gedachte dat ik mij echt eens door hem zou laten neuken. Na de koffie ging ik de hond uitlaten en mijn vriendin zei tegen haar man dat die maar even met mij mee moest gaan, dan kon hij gelijk een sigaretje roken. Zij zou ondertussen nog wel een kop koffie drinken met mijn echtgenoot (nu begrijp ik wat die twee toen hebben bekokstoofd). Tijdens onze korte wandeling betrapte ik mezelf erop dat ik niet echt meer naar Jacob keek als goede vriend, maar meer met de gedachte hoe hij in bed zou zijn. Toen ik later die avond in bed lag verwende ik mezelf met mijn vibrator en dacht daarbij aan Jacob, ik kwam zeker drie keer klaar en viel daarna in een diepe slaap.

Het werd zondag en toen werd ik ruw uit mijn slaap gewekt door de deurbel. Ik keek verduft op mijn klok en zag dat het tien uur was. Ik mopperde wat in mezelf en dacht dat het weer een of andere collecte zou zijn. Gelukkig sliep mijn man behoorlijk vast en werd hij niet wakker van de deurbel. Ik deed de deur open en daar stond Jacob met zijn gereedschapskoffer in de hand. Hij zei “ik word gestuurd door mijn vrouw, omdat er hier iets moest worden gesmeerd”. Ik schoot een beetje in de lach en dacht aan ons gesprek van enkele dagen daarvoor. Ik vroeg Jacob binnen en zei dat we inderdaad wat piepende deuren hadden. Ik zei dat ik hem niet had verwacht en ging snel koffie zetten. Hij zette zijn koffer neer en ging op de bank zitten en wachtte op de koffie. Snel was de woonkamer gevuld met de geur van koffie en ik werd een beetje wakker nadat ik het eerste bakje op had. Ik kreeg het een beetje koud, trok mijn benen op en trok mijn T-shirt erover heen. Ik was alleen vergeten dat ik geen slipje droeg omdat ik me die avond lekker had verwend. Jacob keek nu tussen mijn benen door recht op mijn kut. Ik had het in eerste instantie niet echt door, maar door zijn manier van doen en laten begreep ik al snel wat er aan de hand was. Maar omdat het me eigenlijk wel opwond deed ik of ik het niet door had. Ik bleef gewoon met mijn benen opgetrokken zitten onder mijn shirt.

Ik wilde weten wat mijn vriendin allemaal had gezegd over ons gesprek en vroeg aan Jacob wat ze gevraagd had om hier precies te doen. Jacob zei dat ze had gezegd dat ik hier heen moest gaan voor een goede smeerbeurt. Hij vond het wel vreemd dat het om 10 uur in de morgen moest gebeuren, maar hij had gewoon zijn spullen gepakt en was hier naar toe gegaan. Ik genoot van de naïviteit van Jacob. Het is moeilijk te begrijpen als je er niet bij bent geweest. Maar ik besloot om Jacob nu maar eens om lekker te misbruiken. Ik had toch een soort van toestemming van zijn vrouw om met hem eens lekker van bil te gaan, alleen wist Jacob dat nog niet. Jacob is een type die graag anderen mag pesten en nu was het mijn beurt voor ‘revanche’.

Ik zei tegen Jacob dat het tijd was om aan het werk te gaan en zei dat hij met de woonkamer deur en de trap naar boven moest beginnen. Ik vertelde dat die kraakte en piepte en vroeg hem of hij er naar wilde kijken. Ik zei tegen hem dat ik ondertussen ging douchen en verdween de badkamer in. Ik liet de deur open en ging uitgebreid douchen. Ik speelde met de douche kop over mijn klitje en voelde al snel een orgasme opkomen. Toen ik klaar was met douchen droogde ik me af en deed ik een handdoek om me heen. Ik deed hem extra hoog zodat ik als het ware een heel kort rokje kreeg. Ik wist dan zeker dat hij onder mijn handdoek zo recht tegen mijn doos aan kon kijken. Ik kamde mijn haren achterover en kwam de badkamer uit. Jacob was al op de trap bezig toen ik bovenaan de trap stond. Ik vroeg hoe het ging en hij keek omhoog. Ik zag zijn gezicht vertrekken toen hij zo onder mijn handdoek keek. Hij stotterde een beetje en maakte wat opmerkingen over de trap. Hij kon het echter niet laten om onafgebroken naar mijn kutje te kijken. Ik brandde van verlangen van binnen en werd kletsnat. Hij moest gezien hebben hoe nat ik was, want ik voelde het gewoon tussen mijn benen door lopen.

Ik bleef echter geïnteresseerd luisteren naar zijn uitleg over hoe hij het allemaal ging oplossen. Toen hij klaar was met uitleggen zei ik dat ik me ging aankleden en hem wel zou helpen. Ik liet de slaapkamerdeur wijd open staan en gooide diversen kleren op het bed. Ik gooide mijn handdoek op de grond en liep naakt door mijn slaapkamer. Ik deed net alsof hij er niet was, en bekeek alles aandachtig. In de spiegel van mijn make-up tafel zag ik Jacob stiekem naar mij kijken. Hij kon me niet zien kijken naar hem en mijn hart sloeg sneller en sneller. Ik was nog naakt en pakte langzaam de kleren van het bed. Zonder slipje eronder trok ik mijn rokje aan, en ik trok een witte blouse aan. Heel langzaam ruimde ik de kleren op die nog op het bed lagen, zodat Jacob zich weer verder kon werken op de trap. Ik trilde helemaal van opwinding.

Toen ik weer naar de trap liep was Jacob klaar met de trap en vroeg wat het volgende klusje was. Ik moest snel iets bedenken, maar er ik kon zo snel even niets verzinnen. Ik liep sierlijk de trap af en ging opzettelijk dicht langs hem heen. Ik voelde zijn geile blikken op mijn lichaam branden. Zijn adem was warm en versneld. Ik rilde ook van genot en zuchtte zachtjes. Terwijl ik naar beneden liep kwam er iets in me op. Ik vroeg aan Jacob of hij me even kon helpen. Hij kwam achter me aan. Ik klom op het aanrecht van de keuken en wilde iets van het keukenkastje pakken. Jacob kwam op me aflopen en stond achter me. Weer voelde ik zijn ogen branden onder mijn rokje. Ik moest oppassen dat ik niet klaarkwam van opwinding. Jacob zei dat ik voorzichtig moest doen zo op het aanrecht. Ik zou wel eens kunnen vallen. Ik zei dat hij dan maar achter me moest blijven staan. Hij bracht me gelijk op een idee. Ik deed net alsof ik ging vallen, maar hield me nog net vast aan het keukenkastje. Jacob schrok en pakte gelijk met zijn handen mijn kont vast. Omdat ik een zittende val neiging maakte pakte Jacob mij goed vast. Zijn vingers gingen onder mijn rokje door en gleden zonder pardon mijn klets natte kutje in. Jacob zei nu “kom maar snel van het aanrecht af, dan pak ik het wel”. Ik liet me in zijn sterke armen zakken en hij begeleidde me netjes op de grond. Ik draaide me om en zei “jij weet wel waar jij je handen moet plaatsen hé“. Jacob zei “ik kan toch niet weten dat jij geen onderbroek aan hebt”. Ik zei weer plagerig “leugenaar, ik zag je heus wel kijken hoor”.

Toen kuste Jacob me opeens op mijn mond en begon me langdurig te tongen. Ik deed heerlijk mee en genoot van zijn intieme kussen. Hij kneedde mijn billen stevig en ik kreeg over mijn hele lichaam kippenvel van opwinding. Na een klein minuutje stopte hij met zoenen en tilde me op het aanrecht. Hij zette me in de hoek en deed mijn benen uit elkaar. Hij ging met zijn hoofd tussen mijn benen en ik voelde zijn warme tong over mijn lipjes heen gaan. Ik pakte zijn hoofd vast en duwde hem tegen mij aan. Zijn tong boorde al snel mijn kutje binnen en daarmee maakte hij dezelfde draai spelletjes als in mijn mond. Omdat ik al zo opgewonden was kwam ik al na een paar minuten gigantisch klaar. Jacob kwam daarna omhoog en ik keek hem dankbaar aan. Zijn gezicht zat onder de sappen van mijn kutje en hij veegde het met zijn handen weg. Hij gaf me een zoen en zei “dat was lang geleden hé, je was zo snel op dreef”. Ik zei dat het niet lang geleden was dat ik was klaar gekomen, maar dat het wel zo lekker was zoals hij het had gedaan. Ik sprong van het aanrecht af, pakte zijn hand vast en zei “kom, ik wil meer”.

Ik trok hem mee naar boven omdat ik mijn man niet wakker wilde maken en hij volgde me netjes. Op de trap stopte hij zijn hand onder mijn rokje waardoor ik in een versneld tempo omhoog vloog. In mijn kamer knoopte ik mijn blouse los en liet hem mijn borsten zien. Hij pakte ze vast en begon me weer heerlijk te zoenen. Zijn handen gleden langzaam naar mijn rokje en ook die werd vakkundig uitgedaan. Ik was al helemaal naakt, nu hij nog. Ik knoopte zijn broeksknoop los en haalde zijn rits omlaag. Ik trok zijn broek omlaag en voelde aan zijn billen. Ik had mijn handen vol met dit heerlijke vlees. Daarna volgde zijn onderbroek die gelukkig snel omlaag viel.

Ik was erg benieuwd naar zijn pik en stopte met zoenen. Ik ging door mijn knieën en kwam bij zijn middel. Daar zag ik zijn lid in volle glorie voor me staan. Ik gaf er voorzichtig kusjes op en blies er zachtjes tegenaan. Daarna nam ik zijn eikel in mijn mondje en begon ik hem voorzichtig te pijpen. Ik bleef hem aankijken en zag hem zichtbaar genieten van mijn pijp technieken, die ik nog niet verleerd was. Zijn handen gingen door mijn haren en hij pakte mijn hoofd vast. Ik pijpte intussen zijn complete lul naar binnen en zag hem daar van opkijken. Zijn pik was naar mijn idee een paar centimeter groter dan die van mijn eigen man. Hij keek me zo verlekkerd aan toen hij zijn lid in mijn keel zag glijden, dat ik verwachtte dat hij elk moment klaar ging komen. Maar voordat ik het hem wilde vragen zei hij “gaan we het nu gelijk spel maken of wil je ergens anders opgevuld worden”.

Zijn aanbod om ergens anders opgevuld te worden was erg aantrekkelijk, maar omdat hij zo genoot van mijn pijp kunsten, besloot ik om het gelijk spel te maken. Ik gaf hem een knipoog wat voldoende was voor hem om mij te begrijpen. Ik verhoogde mijn tempo flink en liet zijn pik heerlijk in en uit mijn mondje glijden. Nog geen tien seconden later gromde hij als een beer en voelde ik een warme lading vocht mijn keel in schieten. Hij bleef grommen en ook spuiten. Ik probeerde alles direct door te slikken maar dat ging niet lukken. Jacob gromde nog steeds als een wilde beer maar was wel gestopt met spuiten. Toen hij zag dat er sperma uit mijn mondhoeken liep veegde hij het met zijn vingers weer terug in mijn mondje en zei dat ik alles binnen moest houden. Ik slikte een paar keer goed en mijn mond was weer helemaal leeg. Ik likte de laatste restjes sperma heel geil van zijn eikel af waardoor hij al snel weer gevoel kreeg in zijn pik. Ik zei toen zo geil als ik maar kon “zo lekkere spuiter van me, gaan we nog meer onderdelen doorsmeren”. Ik trok langzaam aan zijn pik en keek hem vragend aan. Dit werkte uitstekend en ik had al snel weer een stijve pik in mijn handen.

Jacob trok me omhoog en gaf me een zoen en zei “nu wordt het tijd dat jij eens goed gesmeerd wordt”. Hij gaf me een duw en ik viel achterover op het bed. Ik gaf een gil van de schrik maar bleef liggen. Hij sprong boven op me waardoor ik weer gilde. Hij pakte mijn benen vast en deed die wild uit elkaar. Hij likte nog even aan mijn kutje en kwam toen op me liggen. Hij kuste me innig en zonder hulp van zijn handen gleed zijn pik mijn kutje binnen. Mijn kutje was zo nat als een spons en het sopte dan ook flink. Jacob neukte me in een heerlijk stevig tempo en hij bracht me in een mum van een tijd weer naar een orgasme. Toen hij mijn borsten vast hield en ook mijn tepels begon te likken kwam ik schokkend klaar. Hij liet mijn borsten los maar bleef mijn tepels likken. Zijn handen gingen onder mijn billen en tilde deze stevig op. Hij beukte nu nog harder en ik ging voor de tweede ronde. Ik zette mijn nagels in zijn rug toen ik klaarkwam. Omdat hij zo kort geleden al was klaargekomen duurde het lekker lang voordat hij weer klaar kwam. Elke beweging die hij maakte was heerlijk. Mijn benen gingen nu over zijn schouders en ik werd nog dieper geneukt. Ik voelde af en toe zelfs zijn eikel tegen mijn baarmoederhals aan komen. Hij vulde me helemaal op, letterlijk en figuurlijk. Wat was ik toe aan deze neukbeurt.

Jacob verhoogde weer zijn tempo en ik voelde zijn eikel opzwellen in mijn kutje. Daarna voelde ik zijn warme zaad diep naar binnen spuiten. Hij gromde weer als een beer en pakte me stevig vast. Nog nooit eerder had ik zo goed gevoeld dat een man in me klaarkwam.

Uitgeput ging Jacob van me af en we lagen als dweilen op het bed na te genieten. Al snel kwam Jacob weer bij me en streelde mijn haren. Met gesloten ogen genoot ik van zijn streling over mijn gezicht. Jacob zei toen “moet ik je achterkant ook even door smeren”. Ik begon te lachen en zei “dat zou je wel willen hé”, Ik wist dat hij niet anaal mocht bij zijn vrouw omdat ze dat te pijnlijk vond. Ik zelf weet dat je een kontgaatje aardig kan oprekken als je het maar met beleid doet. Niet dat het een favoriet standje van mij is, maar de meeste mannen zijn er gek op. Omdat hij bij zijn vrouw niet mocht en omdat hij me net heel klaar had laten komen zei ik “oké dan”. Jacob zei “meen je dat echt”. Ik gaf hem een dikke kus en zei dat hij het wel verdiend had.

Ik stond op en zei dat ik me even ging opfrissen. Hij kwam me achterna en we zijn samen onder de douche gegaan. Daar hebben we heerlijk gevreeën en de jonge heer van Jacob was snel weer in volle glorie. We droogden ons af en elke keer als ik moest bukken om mijn voeten af te drogen voelde ik zijn pik weer tegen mijn lipjes aan duwen. Ik zei dan “je zit verkeerd jongen”. Hij wilde dan zich corrigeren maar dan ging ik snel omhoog en zei “alles op zijn tijd”. Nog een beetje na druppelend liepen we weer naar de slaapkamer. Ik liep naar mijn nachtkastje en pakte een fles met glijmiddel. Ik keek nog op de houdbaarheid datum of het nog goed was na de laatste keer. Dat was intussen al een tijdje geleden. Ik liep weer naar Jacob toe en zei tegen hem dat hij hier zijn pik mee in moest smeren en daarna een flinke klodder in mijn kontgaatje moest wrijven. Hij keek me vol verbazing aan hoe ervaren ik dit allemaal deed.

Ik ging op het bed zitten op mijn handen en knieën en met mijn billen naar hem toe. Ik zag hem nog op het flesje lezen wat erop stond. Ik zei “gaan we de krant lezen of neuk je me nog in mijn reet”. Hij schrok een beetje van mijn taal en begon snel met het insmeren van zijn pik. Ik zei “ja, en nu masseer je lekker mijn sterretje en stop je er voorzichtig een paar klodders in”. Hij streelde eerst mijn billen en ik genoot van zijn aanraking op mijn billen. Al snel voelde ik het koude glijmiddel tegen mijn ster aan komen. Ik maakte een kleine beweging naar voren. Jacob dacht ik pijn had en vroeg erna. Ik zei “nee joh, ga door het is alleen maar koud”. Hij gooide nu een flinke dot op zijn handpalm en begon het nu warm te wrijven. Daarna deed hij het weer en toen voelde het een stuk fijner aan. Zijn vinger ging nu gemakkelijk mijn kontgaatje in en hij masseerde mijn sterretje. Ik zag Jacob met veel aandacht kijken naar zijn vinger penetratie. Ik zei tegen hem “genoeg gevingerd jongen, stop er nu maar eens een echte lul in”.

Hij kwam wat naar voren en drukte zijn eikel tegen mijn gaatje aan. Hij was veel te groot en ik zag hem twijfelen. Ik zag het en zei “knijp maar even in je eikel, dan floept hij er vanzelf wel in”. Jacob keek me gek aan, maar deed wat ik hem vertelde. Hij kneep even in zijn eikel en die werd een stuk kleiner. Hij drukte hem nu tegen mijn gaatje aan en ik duwde mijn billen nu tegen hem aan. Zijn pik ging nu een stukje mijn kontgaatje in. Ik voelde zijn eikel weer dikker worden in mijn darmkanaal. Maar dat gaf niet meer, hij zat er in. Jacob ging voorzichtig in en uit mijn kontje. Het sopte behoorlijk door het vele glijmiddel wat hij erin had gestopt. Jacob genoot extreem veel van zijn penetratie, want ik voelde zijn pik erg goed in mijn kont. Hij was helemaal opgezwollen en daardoor mijn anus ook. Hij pakte mijn billen stevig vast en neukte steeds ruwer in mijn kont. Ik wreef met mijn hand over mijn klitje heen om er zo ook op mijn manier van te genieten. Dubbel is eens zo lekker.

Jacob hoorde ik alleen maar zeggen “geweldig, geweldig”. Het gaf me een goed gevoel dat die jongen nu eens eindelijk eens een kontje mocht neuken. Ik begon te kreunen maar wist dat ik in deze houding toch niet klaar kon komen. Ik moest me teveel concentreren op wat Jacob allemaal deed in mijn kontje. Jacob genoot ontzettend van zijn ontmaagding en spoot voor de derde keer die morgen zijn ballen leeg. Hij gromde nog harder dan daarvoor en ik deed met hem mee. Al snel werd zijn pik slapper en hij haalde hem er voorzichtig uit. Ik voelde me leeg lopen maar Jacob hield zijn hand ervoor. Hij pakte de handdoek die op de grond lag en stopte deze nu tussen mijn benen. Ik pakte hem aan en veegde mijn billen schoon.

Toen ik hem even later vertelde over het gesprek met zijn vrouw in het winkelcentrum werd hij even stil. Ik zei dat ik het als grap had gezegd tegen zijn vrouw en dat zij er in toestemde. Ik wist niet of het ook een grap was, maar toen jij hier voor de deur stond met de boodschap mij door te smeren wist ik wel hoe laat het was. Jacob gaf me een por in mijn zij en zei “dus je zat me expres op te geilen”.

Jacob vertelde mij waarom ze dit gedaan had. Hij zei dat hij het wel begreep waarom ze hem gestuurd had. In het begin van hun relatie heeft ze zoiets zelf ook gedaan met een goede vriend die ontzettend ziek was en al tijden geen seks meer had gehad. Hier hadden ze uitgebreid over gepraat en er allebei mee ingestemd. Nu wilde ze schijnbaar gewoon iets terug doen. Toen Jacob was vertrokken ging ik naar mijn man toe en die keek me met een grote glimlach aan, hij zei “heb je genoten schat”. Toen vertelde hij me dat hij het hele gebeuren samen met mijn vriendin had bedacht. Ik was blij en hij ook.

Ik mag Jacob af en toe lenen totdat mijn man weet volledig hersteld is. Jacob zei dat ik rustig aan moest doen en mijn man de tijd moest geven om weer helemaal op te knappen. Ja, ik weet wel waarom, dan kan die lekker mijn holletje blijven neuken, die geile beer. Met mijn man gaat het steeds beter, op zijn verzoek likt hij mijn kutje en kontje nu schoon als Jacob mijn beide gaatjes vol heeft gespoten. Dat maakt hem soms zo geil dat hij er zelfs van klaar komt zonder zijn lul aan te raken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen