Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Wij zijn een stel van in de veertig en wonen in het noorden van het land. Tijdens ons huwelijk hebben we wel eens seksueel contact gehad met anderen. Meestal na een contact had mijn vrouw zoiets van, het was leuk, maar waarom eigenlijk met een ander, dat hoort toch niet. Behalve na een trio, ongeveer zeven jaar geleden. Via een datingsite hadden wij een oproep geplaatst voor een jonge man, goed uitziend, vrouw vriendelijk, komende uit het noorden van het land. Deze oproep leverde ons Simon op, een jonge man, goed gebouwd uit Drenthe. Hij wilde wel bij ons langs komen omdat zijn vriendin hem minder toe liet dan hij wilde. Via de telefoon werd een afspraak met hem gemaakt voor een ontmoeting bij ons thuis.

Die bewuste avond had mijn vrouw de nodige kriebels, maar ze had zich leuk opgemaakt. Ze had zwarte kousen aangedaan en een heel sexy jurkje, kort met op de nodige plaatsen ritsjes. De afspraak was, als het niet zou klikken zou er verder ook niets gebeuren, want het moest geen must worden. We hadden dan ook onderling een afspraak gemaakt, als Simon haar wel aanstond, dan zou ze naast hem gaan zitten en mocht hij zijn gang gaan. Rond het afgesproken tijdstip stopte er een auto voor ons huis en even later werd er aangebeld. Mijn vrouw ging open doen, om direct met onze gast in oogcontact te komen. Even later kwamen ze samen de kamer binnen, hij stelde zich voor en ik verzocht hem plaats te nemen op de bank. Hij zag er bepaald niet verkeerd uit, iets jonger dan wij waren, blonde kop met haar en een aardig lichaam. Er werd over van alles en nog wat gepraat en ondertussen was mijn vrouw bezig met drinken in te schenken en wat hapjes op tafel te zetten. Hierna ging ze bij Simon op de bank zitten en Simon begon direct rustig met haar te praten. In eerste instantie over wat algemene dingen, maar al snel begon hij haar te vertellen dat ze er mooi en lekker uitzag. Even later begonnen ze met elkaar te vrijen waarbij hij met zijn handen haar lichaam begon te strelen. Uiteindelijk had hij haar borsten uit het strakke jurkje gehaald en begon hij deze met zijn tong te likken en met zijn vingers te voelen en te strelen.

Met regelmaat werd er gevreeën om hierna weer verder te gaan met het voelen en strelen. Simon deed het rustig aan en zo te zien en te horen genoot mijn vrouwtje behoorlijk van hoe hij haar lichaam behandelde. Vooral toen hij tijdens het vrijen met zijn hand tussen haar benen begon te strelen. Ze opende al vrij snel haar benen, zodat Simon haar kutje ook kon voelen. Dat deed hij dan ook, zijn vingers gingen van het strelen van de dijen omhoog naar haar inmiddels behoorlijk natte kutje en aan haar bewegingen kon je goed zien dat ze zat te genieten. Toen hij even stopte met voelen en vrijen begon mijn vrouw aan zijn kruis te voelen, waar inmiddels al een aardige bult was ontstaan. Simon boog voorover om haar natte kutje te gaan beffen, terwijl zij bezig bleef zijn bult te voelen en te strelen. Uiteindelijk stopte Simon en ging hij rechtop zitten waarop mijn vrouwtje het initiatief overnam en zijn broek begon los te maken. Ze trok langzaam zijn broek uit, om uiteindelijk zijn forse stevige pik in haar handen te nemen. Ondertussen lagen ze weer met elkaar te vrijen en Simon liet zijn vingers met regelmaat door haar natte kutje glijden. Uiteindelijk nam mijn vrouw zijn stevige pik in haar mond en begon ze hem te pijpen en met een hand zijn zware ballen te voelen en te strelen. Simon vroeg haar al vrij snel of ze hem in haar natte kut wilde voelen, want hij was behoorlijk geil en volgens de geluiden was haar kutje ook zeker nat genoeg om die vreemde, dikke stevige pik te voelen, ze beaamde zijn wens en liet zijn stijve pik los. Toen ik zijn pik zag dacht ik nog, wat een mooie pik, hoe fors en stijf zijn pik wel niet was, maar ik had er alle vertrouwen in, omdat hij de hele tijd heel rustig en teder te werk was gegaan.

Simon ontdeed zich van de rest van zijn kleren en knielde tussen haar benen voor de bank. Ze lag onderuit gezakt met haar benen gespreid en keek geil naar zijn pik, met en blik van ‘o ja die lekkere pik ga ik zo voelen’. Met één hand hield hij haar kut open, door de schaamlippen van elkaar te houden en met de andere hand hield hij zijn zware, stijve pik vast om deze rustig richting haar natte geile kut te sturen. Ik zag hoe hij zijn dikke geile eikel tussen haar natte lippen plaatste. Hij haalde zijn handen terug en bewoog zijn onderlichaam rustig richting haar geile natte kut, zij begon te kreunen en ik hoorde haar zeggen “o ja, wat is die lekker dik en stijf”. Simon bracht zijn staaf heel rustig diep in haar natte spleet en wachtte toen even, hij liet haar even wennen aan zijn forse apparaat. Toen begon mijn vrouw hem aan te moedigen, “o ja, neuk me, o wat is die lekker dik en geil, neuk me, neuk me”. Toen begon Simon te neuken, eerst rustig en op haar response wat sneller, ik hoorde mijn vrouwtje kreunen van genot ondertussen hem complimenten gevend, dat het zalig was hoe hij het deed, hoe lekker die dikke stijve pik aanvoelde, en meer van dat soort opmerkingen. Simon varieerde vaak van ritme, langzame diepe stoten, snelle stoten, soms vanuit links dan weer rechts en het soppen en kreunen was goed te horen. Al vrij snel begon mijn vrouwtje te kreunen, dat als hij zo door neukte dat zij klaar zou komen, zo zalig was het geile gevoel wat zijn neukende staaf haar gaf. Even later kwam ze dan ook heel intens, luid krijsend, klaar, haar orgasme duurde minuten lang en tijdens haar forse orgasme kwam Simon ook klaar, hij stootte een paar maal heel rustig flink diep door en per stoot spoot hij zijn zaad diep in haar, waardoor haar orgasme langer en intensiever werd.

Nadat beide intens klaar waren gekomen neukte ze nog een hele tijd lekker door, soms met vrijen. Uiteindelijk stond Simon op en met een soppend geluid floepte zijn half stijve pik uit haar kut, hij ging naast haar op de bank zitten om wat te drinken. Toen gaf mijn vrouw mij een teken om zijn plaats in te nemen, wat ik dan ook deed. Ik stopte mijn geile, harde pik zonder veel moeite in haar super natte, slijmerige kut en begon haar te neuken. Mijn pik voelde hoe nat die kut was, maar op een gegeven moment voelde mijn ballen dat ook. Het geil liep tijdens het neuken haar volgespoten kut uit, daarom moesten we even stoppen zodat ze het overvloedige kutvocht en zaad van de bank kon verwijderen. Uiteindelijk knielde ze voor de bank, waarop ik achter haar plaats nam en mijn pik achterlangs in haar openstaande geile kut stootte. Ik begon haar nu stevig te neuken, door haar taalgebruik en kreunen werd ik alleen maar geiler. Op een gegeven moment nam ze Simons pik, die alweer aardig stijf was geworden, in haar mond en begon ze hem tijdens het neuken te pijpen. Ze liet de stijve staaf uit haar mond vallen toen ik krachtig in haar klaar kwam en mijn zaad diep in haar geile kut spoot. Ze stond op en hield haar hand onder haar kut, want het geil liep er behoorlijk uit. Ik besloot om een handdoek te pakken om deze dubbel op de bank te leggen. Ze ging op de handdoek zitten, dit was geen overbodige handeling want haar sappen en het zaad bleef maar uit haar kut lopen.

Na wat gedronken en gepraat te hebben, vroeg Simon of ze genoeg had gehad, want hij wilde nog wel een keer. Zijn pik was op dat moment ook al weer behoorlijk stijf en mijn vrouw had best nog wel zin in die lekkere pik van hem, dus zei ze “ja, eigenlijk wel, ik wil die lekkere pik nog wel een keer goed in mijn natte geile kut voelen”. Waarop Simon vroeg of ze het lekker zou vinden als hij haar ook achterlangs in haar kut zou nemen, dat vond ze een goed en geil idee. Ze stond van de bank op, om voor Simon plaats te nemen, Simon knielde achter haar, al trekkende aan zijn stijve pik om uiteindelijk zijn stijve stang makkelijk achterlangs in haar geile natte kut te plaatsen. Al vrij snel begon hij haar weer gevarieerd achterlangs te neuken en mijn vrouwtje maar kreunen en genieten, het duurde dan ook niet lang of beide begonnen te kreunen en te hijgen, dat het orgasme niet lang meer kon duren. Ze moedigde hem aan om goed stevig te stoten, wat hij ook deed en daarop kwamen ze beide heel intens klaar. Simons rug was helemaal gekromd om zijn klaarkomende spuitende pik diep in haar krampende kut te houden, zodat zijn zaad diep en hard in haar geile klaarkomende kut gespoten kon worden. Even bleef hij nog nastoten, maar het geil en zaad begon langs haar benen te lopen, waarop hij stopte en zij haar geile neukgrotje ging wassen. Met ons drieën hebben we nog wat na gekletst maar Simon moest naar huis, hij bedankte ons voor alles en zei tegen mijn vrouw dat hij hoopte dat zij net zo genoten als hij, waarop ze zei “ja zeker, het was heel lekker”. Toen Simon weg was zijn we tegen elkaar aan gaan liggen om elkaars lichamen tijdens het vrijen te strelen. In de jaren erna heb ik deze gebeurtenis nog wel eens aangehaald, dan hadden we het erover hoe het toen was geweest. Mijn vrouw wordt altijd best weer geil bij de gedachten aan toen, één van de weinige keren dat ze ook achteraf toegaf dat ze meer dan genoten had.

Het was hartje zomer en mijn vrouw had net de tuin gedaan en was even op het terras gaan zitten om wat te eten en te drinken, het was inmiddels al ruim twaalf uur geweest. Even later dacht ze iemand aan de voordeur te horen, ze ging kijken en ja, daar stond iemand. Het was een man en even flitste het door haar heen, dat hij haar ergens bekend voorkwam. Nadat ze de deur geopend had begon de man te praten. “Sorry dat ik zo onverwacht voor je deur sta, maar ik was toevallig in de buurt en ik had al vaker de behoefte om een keer langs te komen. O, sorry ken je mij nog”? Mijn vrouw was behoorlijk overrompeld en zei, “ergens komt u mij bekend voor”. Waarop hij zei, “ik ben Simon, en ben jaren geleden bij jullie geweest, we hebben toen samen seks gehad”. Nu kon mijn vrouw zijn gezicht plaatsen en ze kreeg een warm gevoel. Waarop ze zei, “waarom ben je niet eerder langs gekomen, ik vond het een heel lekkere avond en wij hebben het er nog vaak over”. Simon vroeg haar, “heb je zin om even te praten of kom ik ongelegen”? Waarop mijn vrouw hem uitnodigde om binnen te komen, om samen wat te drinken. Toen dacht ze er weer aan dat ze buiten zat te eten dus nodigde ze Simon uit om plaats te nemen op het terras, wat hij ook deed.

Ze schonk hem wat te drinken in en nam ook plaats op het terras. Het gesprek ging eerst even over wat algemene dingen en al vrij snel kwam het gesprek op de bewuste avond terecht. Mijn vrouw moest toegeven dat ze een hele lekkere, geile avond had gehad door zijn toedoen. Ze gaf toe dat als ze er aan terugdacht, dat ze dan altijd behoorlijk nat werd. Bij de gedachte dat hij met zijn stijve dikke pik haar zo heerlijk had klaar geneukt en dat het hoogtepunt zeer intens lekker was en dat ze zich nog goed kon herinneren dat het zaad haar geile kut uit begon te lopen, zoveel had hij gespoten. Ze zag dat Simon al een aardige bult in zijn broek kreeg waarop ze zei, dat ze zich even wilde gaan douchen omdat ze zojuist de tuin had gedaan. Simon vond het goed, hij bleef dan wel buiten zitten om zijn drinken op te maken.

Onder de douche begon mijn vrouw aan haar kutje te voelen die ook nu weer behoorlijk nat en zeker erg geil was. Wat ze intussen niet had gehoord, was dat Simon de doucheruimte binnen was gekomen. Hij was naakt en ging bij haar onder de douche staan, hij pakte wat douchegel en begon ongevraagd haar lichaam in te zepen. Hij deed het heel teder en lekker, geen plekje werd vergeten en zij werd met de minuut geiler en geiler. Waarop zij de gel pakte en hem begon in te zepen, vooral zijn mooie, dikke stijve pik kreeg de nodige aandacht. Deze werd al snel dikker en harder door haar behandeling. Waarop Simon haar vroeg te stoppen, anders ging hij klaarkomen, ze mocht doorgaan als ze hem snel wilde zien spuiten. Mijn vrouw wilde maar wat graag die forse dikke pik in haar geile natte gleuf voelen dus ze stopte. Ze gingen samen onder de douche vandaan, waarop ze elkaar begonnen af te drogen met het nodige kus en lik werk. Ze had veel zin om die mooie stevige pik in haar mond te nemen, maar besloot toch om hem mee te nemen naar de slaapkamer om daar lekker verder te gaan.

In de slaapkamer aangekomen gingen ze beiden naakt op het bed liggen en al snel begon Simon haar te kussen en te strelen, en ze was al zo geil. Ondertussen streelde ze zijn ballen en pik die nog steeds meer als hard was. Ze was eraan toe, ging op haar rug liggen, spreidde haar benen, streelde zichzelf over haar natte kut en Simon begreep wat ze wilde. Hij nam op zijn knieën plaats tussen haar benen en nam het streelwerk over, op een gegeven moment opende hij haar schaamlippen en duwde zijn stijve lul tegen haar natte kut aan. Tegelijk stelde hij haar de vraag of ze hem wilde voelen, want hij wilde graag die kletsnatte kut neuken, zijn enorme geil staaf wilde in die natte geile kut. Waarop ze zei “o ja, neuk die geile natte kut van me met die lekkere harde staaf van je. Waarop Simon zijn eikel tussen haar lippen plaatste en een lichte druk begon uit te voeren.

Ze voelde hoe massief die staaf was en moedigde hem aan, “o ja, neuk me, neuk me”.

Simon duwde door en zijn staaf gleed langzaam verder naar binnen. Ondanks dat ze meer als geil en nat was, voelde ze hoe massief zijn pik was, maar Simon deed het heel rustig aan, zelfs toen zijn stevige staaf helemaal in haar geile kut zat. Pas toen mijn vrouw begon van “zalig, neuk me”, begon Simon met zijn neukbewegingen, soms rustig en diep dan weer sneller maar minder diep. Vanuit een linker benadering, dan weer recht, om dan weer een paar rechtse stoten te geven. Inmiddels kon haar kut die massieve pik goed hebben en ze moedigde hem dan ook aan, “o zalig, neuk me”. Het duurde dan ook niet lang of Simon kon zijn eigen tempo bepalen en dat werd aardig opgeschroefd, de stoten werden steeds steviger, met de nodige variatie. Even later kon ze het niet meer houden want een enorm orgasme kondigde zich aan, haar kut krampte samen om die genotstaaf nog beter te voelen en dat deed ze. Het hoogtepunt bleef maar komen, ze voelde zijn pik nog meer opzwellen, hij begon te schokken en ze voelde hoe zijn sperma met veel kracht en grootte hoeveelheden diep in haar kut werd gespoten. Het gevoel verlengde haar orgasme behoorlijk, ze voelde hoe de sappen langs haar benen begon te lopen, maar Simon bleef maar doorstoten en bleef haar dat zalige gevoel geven. Na een tijdje stopte Simon met neuken, zijn pik was nog steeds behoorlijk stijf. Hij begon haar borsten te likken en te zuigen, om uiteindelijk al vrijende van haar af te rollen. Ze bleven nog een tijdje vrijen om nog lekker na te genieten van het zalige gevoel totdat ze zich afvroegen hoe laat het was. Het was veel later als verwacht en Simon had allang weg moeten zijn. Mijn vrouw besloot daarop om zich lekker zomers aan te kleden, zonder slip of BH. Er werd een kort zomerjurkje aan gedaan, ze gaven elkaar nog een paar kussen en weg ging Simon.

Kort daarop op kwam ik thuis, ik zag dat ze een behoorlijke geile blik had en vroeg aan haar of ze soms geil was. Ze beaamde mijn mening en zei, “voel maar eens”. Waarop ik naar haar toe ging en met haar begon te vrijen, tijdens het vrijen begon ik haar te strelen om uiteindelijk tussen haar benen te gaan voelen. Ik voelde daar veel vocht, het was niet alleen vochtig, maar ook behoorlijk kleverig, waarop ik even stopte met vrijen en haar vroeg, wat is dit allemaal, wat ben jij lekker geil. Waarop ze mij het verhaal begon te vertellen. Inmiddels was ze op de bank gaan zitten, terwijl ze mij haar verhaal deed, streelde ik haar om uiteindelijk haar geile, gezwollen kut te gaan beffen. Inmiddels was ik zo geil geworden van wat ik voelde, proefde en hoorde, dat ik al snel een behoorlijke stijve pik had. Ik wilde die geile kut nu ook neuken, het kostte me geen moeite, mijn pik was meer als stijf en haar kut was meer als nat en stond nog enigszins open van die neukbeurt met Simon. Ik neukte haar hard en stevig, het duurde niet lang of ik kwam heftig klaar, helaas zij niet, ik spoot mijn zaad diep in haar geile door geneukte kut.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen