Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik moest werken met oud en nieuw en met nieuwjaarsdag heb ik heel de dag op bed gelegen omdat ik doodmoe was. Dus gelukkig nieuwjaar wensen kwam er niet van.
Twee dagen later dacht ik, ik zal m’n schoonmoeder ff bellen en gelukkig nieuwjaar wensen. Ik pakte de telefoon en belde haar maar ze nam niet op. Waarschijnlijk niet thuis dacht ik.

Mijn vrouw was naar een kennis die ‘r haar geverfd moest worden en dat zou zij wel even doen. En daarna zou ze gelijk boodschappen gaan doen. Ik dacht ik maak er zelf maar een luie dag van en wilde me net op de bank laten vallen toen mijn mobiel ging. Het was m’n vrouw die helemaal vergeten was dat m’n schoonmoeder zou komen omdat haar haar ook gedaan moest worden.

Ze vertelde me dat ze onderweg was en dat ik niet weg kon anders stond ze voor niks voor de deur. Ik beloofde thuis te blijven en plofte dus toch maar op de bank en in gedachte was ik gelijk bij me schoonmoeder die kwam. Ik dacht direct aan seks natuurlijk haha. Ik was wat aan het zappen toen de deurbel ging en ik open deed en m’n schoonmoeder voor de deur stond. Hoi Ma kom binnen en gelijk nog een gelukkig nieuwjaar.

Je dochter is je vergeten dus kom binnen en je haar wordt straks pas gedaan zei ik lachend. Je blijf zeker eten want het gaat wel ff duren zei ik. We liepen de woonkamer in en keken elkaar lachend aan en we begrepen elkaar direct. We hebben wel 2 uurtjes denk ik zei ik direct. Dus ik wil je graag verwennen ze ik. Ze lachte en ging op de bank zitten en zei eerst koffie dan oké.

En we lachten allebei op een geile blije manier alsof het wel goed kwam straks.
Ik zette koffie , schonk het in en liep de woonkamer in en zag dat m’n heerlijke schoonmoeder der laarzen al had uitgedaan en met haar voeten op de bank lag. Ze had een blouse aan en een rok en daar onder een donkere panty.
Ze zag er gewoon weer lekker uit en ik ging aan het eind zitten van de bank bij haar voeten en pakte ze vast en begon ze te wrijven en te masseren. Lekker vroeg ik zalig zei ze en ze ging wat makkelijker zitten. Alles is lekker aan m’n schoonmoeder zelfs haar voeten.

Ik begon ze te kussen en tilde 1 been op en zag de binnen kant van haar dijbeen hmmmmmm zalig uitzicht had ik daar. Ik ging wat dichter naar haar toe en gaf haar de beker koffie en ze begon hem leeg te drinken. Ik begon direct met mijn hand haar borsten te voelen en ging met m’n hoofd omlaag om bij haar dijen te komen.

Ze zette ‘r koffie beker op tafel en ging er zogezegd voor liggen ik begon ‘r panty uit te doen en verdween met m’n gezicht tussen haar dijen en kuste haar slipje en rook zachtjes aan haar kutje hmmmmmmmm zalig en ik deed der slipje opzij en begin haar mooie kale kutje te likken en met m’n tong te neuken. Ze pakte m’n hoofd vast en ik keek haar aan en ze zei neuk me ik wil je penis in me voelen.

Ik kwam omhoog en deed m’n broek snel uit m’n pik stond al recht vooruit en was klaar voor de aanval. Ik zakte weer op m’n knieën en hield m’n harde pik voor haar al heerlijk natte kutje en liet hem langzaam naar binnen glijden.
Het was zo zalig gevoel dat ik dacht dat ik spontaan klaar zou komen.
Ik begon stevig m’n pik naar binnen te rammen en we keken elkaar aan en zoenden hevig.

Met lange halen en m’n ballen die stevig tegen haar geile kont klotsten voelde ik het zaad naar buiten komen ik begon der nog harder te neuken en merkte dat ze zo geil aan het worden was en allen nog met der ogen dicht haar lippen aan het aflikken was en bezig was heerlijk te komen. Ze begon stevig te kreunen en opende haar ogen en kon alleen nog maar zeggen harder harder neuk me harder ik ben zo geil.

Ik kwam al klaar maar bleef door neuken en daar gebeurde het m’n schoonmoeder kwam ook klaar , ze deed der benen stevig om me heen en pakte me vast en zoende me in m’n nek en m’n mond en lag alleen maar te kreunen en te trillen van genot. M’n pik was drijfnat en de bank was ook niet droog meer en we vielen uitgeteld op elkaar en zoende zachtjes elkaars lippen hmmmmmm zalig was het weer m’n schoonmoeder te neuken.

Zullen we samen snel maar even gaan douchen zei ik en ik belde eerst even mijn vrouw om te vragen waar ze was. Gelukkig was ze nog aan het verven en liep het een beetje uit. We gingen samen de douche in en zoende lekker onder de douche en voelde aan elkaars lichaam. Jammer dat ik er geen foto's van heb om het te kunnen laten zien maar als je haar naakt onder de douche ziet staan en naar haar lichaam kijk weet ik zeker dat je pik direct omhoog kom en haar wil neuken en dat gebeurde dus weer. Mijn pik begon weer omhoog te komen en m’n schoonmoeder pakte hem weer lekker vast en begon me te rukken.

Ze zakte door haar benen en begon me zalig te zuigen ohhhhhh wat lekker was dat. M’n pik was weer zo hard als steen toen ze omhoog kwam en zich omdraaide en voorover ging staan. Ik begreep direct wat ze wilde en hielt mijn eikel voor haar mooie kutje. Nee, zei ze snel neuk m’n kontje hmmmmmmm dat was zo heerlijk de vorige keer. Langzaam duwde ik m’n pik naar binnen en dat ging erg moeilijk.
Ik ging snel door m’n knieën en begon haar kontje te likken en probeerde m’n vinger naar binnen te duwen.

Mijn hele vinger verdween in haar kontje en ik ging weer staan.
Ze was een beetje ontspannen nu en liet m’n vinger eruit glijden en wisselde die door mijn pik naar binnen te duwen. Ze kreunde en ik voelde dat ze haar kont naar achteren duwde en m’n pik naar binnen gleed.

Heerlijk was het om dat geile kontje onder de douche te neuken. Ik pakte haar stevig vast en probeerde bij haar kutje te komen om deze ook te vingeren. Ik voelde dat mijn pik weer helemaal verdwenen was in haar zalige kont en begon steviger te bewegen. Met twee vingers in der kutje en m’n pik in der kont neukte ik me zelf weer klaar en het was weer zalig.

We wasten elkaar nog lekker schoon en kleedde ons aan en ik zei ma doe maar geen slip aan onder je panty want die wil ik hebben en als ik je straks thuis breng wil ik je eerst nog ff lekker likken. Ze lachte en zei brutaal wat ben jij toch een geile vent hoe vaak kan jij me per dag neuken en likken .
Nou als ik eerlijk ben zou ik dat elke dag willen doen en dat zei ik dus ook.
‘s Avond bracht ik der nog naar huis en in de auto likte ik der nog lekker klaar en was doodmoe toen ik thuis kwam. Wat een luie dag moest worden was uiteindelijk best wel druk geweest. Wat is het toch zalig m’n schoonmoeder te neuken hmmmmmmmmmm.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen