Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik ben Inge, leerkracht Engels in Antwerpen. Ik ben 32, een meter 75 groot, ik heb bruin halflang haar, bruine ogen, een leuk kontje en een stel borsten waar ik best wel trots op ben (80D). Een jaar geleden heb ik iets leuks meegemaakt, en dat wil ik graag met jullie delen.

Zoals gezegd, ik geef les Engels op een middelbare school in Antwerpen, en soms is dat een opwindend beroep. Er zitten alleen jongens in de klassen die les van me krijgen, en er zitten enkele leuke kerels bij. Ik kleed me altijd netjes voor school, maar af en toe kleed ik me wel een beetje stouter en dan zijn de leerlingen toch net iets vriendelijker dan normaal.

Zo ging het ook op het examen van de laatstejaars. Het was een mondeling examen, en dat betekende dat ik steeds met één of twee van die jongens in een lokaaltje zat. Ik had me een beetje stout gekleed (een vrij kort rokje, een blouse met diepe decolleté), en ik had speciaal de 2 leukste jongens als laatste geplaatst in de volgorde. Voor alle duidelijkheid, beide jongens zijn 19.

Bart is een jongen met een heerlijk gespierd lichaam, dat hij bijna dagelijks onderhoud door verschillende sporten te doen. Hij is mooi gebruind en heeft kort zwart haar. Jonas is wat minder gespierd, maar ik hoor altijd grapjes dat hij groot geschapen is, dus die was ook een goede keuze.

Heel de dag had ik al uitgekeken naar deze speciaal geplande moment, dat deze 2 heerlijke kerels met mij alleen zouden zijn in dit kleine lokaaltje. Toen Bart aan de beurt was en Jonas begon met voorbereiden, was het eindelijk zover. Ik stelde enkele vragen aan Bart, en leunde af en toe voorover om te kijken of hij het goed had opgeschreven op zijn blad. Hierdoor had hij een goed zich op mijn borsten, en hij werd af en toe een beetje rood. Ik besloot hem niet langer te plagen. Ik riep Jonas erbij, en liet de jongens allebei gaan zitten. Ze zaten voor me en ik zei dat ik best wel zin had in een beetje lol.

 

Ze keken me vragend aan en ik begon speels over mijn borsten te wrijven. Ik deed traag de knopjes los van mijn blouse, en de broeken van beide jongens gingen meteen wat strakker zitten. Ik zei dat ze braaf moesten blijven zitten, en ik knielde voor Bart op de grond.

Ik opende zijn broek en haalde er zijn halfstijve lul uit, en likte er plagend aan. Bart kon het zo te zien nog altijd niet geloven, en ik sloot mijn mond om zijn lul. Terwijl ik hem traag afzoog, werd zijn lul harder en harder. Ik stopte even en zei tegen Jonas dat hij zijn lul ook moest klaarnemen. Na nog enkele keren aan Bart zijn paal te hebben gezogen, nam ik die van Jonas in mijn mond. Zijn lul was al lekker hard en inderdaad groot. Ik nam hem zo diep ik kon, maar ik geraakte niet tot beneden. Toen Jonas bijna klaarkwam, stopte ik en deed mijn bh los. Bart stond op en kneep stevig in mijn linkerborst. Ik nam zijn hoofd en begeleide zijn mond naar mijn tepel, die al flink hard was. Met Jonas deed ik hetzelfde.

 

Een heerlijk gevoel, die 2 kerels die lekker aan mijn harde tepels zogen en mijn borsten kneedden. Ik trok mijn rokje naar boven en deed mijn slipje uit. Ik liet Bart terug zitten en liet me traag zakken op zijn harde lul. Hij nam meteen ook mijn borsten vast, en terwijl ik hem rustig neukte, kwam Jonas dichter met zijn lul in de aanslag. Ik begreep de hint en begon Jonas weer te pijpen. Voor Bart kon klaarkomen, ging ik af hem en liet Jonas zitten. Deze keer was het zijn beurt om geneukt te worden. Zijn grote lul gleed gemakkelijk binnen in mijn natte poesje.

Hij plaatste zijn handen op mijn kont en bepaalde zo een stevig ritme. Bart ging achter me zitten en likte mijn sterretje. Na een minuut kwam ik heerlijk klaar, en ik kreunde luid. Ik gaf Jonas een lekkere tongkus, en ging van hem af.

Jonas ging op zijn rug liggen op het bureau en zei me dat ik op hem moest komen liggen. Ik deed wat me gevraagd werd, en liet me weer zakken over zijn heerlijke lul. Bart ging weer achter me staan, en likte opnieuw mijn sterretje en duwde een vinger erin. Ik kreunde van genot, en een tweede vinger volgde al snel. Terwijl Bart zijn vingers ruw in me stootte, neukte Jonas me hevig. Ik kwam weer heerlijk klaar, en het geil drupte op het bureau.

Tenslotte kwam Bart achter me zitten, en stak zijn lul in mijn sterretje. Ik hijgde en kreunde van de pijn en het genot, maar Bart stak zijn lul genadeloos diep in mijn kontje. Met 2 lullen in me ging het nu voort. Ze namen me hard en snel, en het duurde niet lang voor ik weer hevig klaarkwam. Jonas voelde dat hij ook bijna zou komen, dus haalde Bart zijn lul uit me en ging ik af Jonas af. Ik ging op mijn rug liggen en terwijl ik Bart pijpte, kwam Jonas op me zitten en stak zijn lul tussen mijn borsten, die hij samenduwde.

Terwijl Jonas hevig mijn tieten neukte, nam Bart mijn hoofd vast en duwde zijn lul tot zijn ballen in mijn mond. Het deed een beetje pijn, maar ik voelde Bart naar een hoogtepunt komen. Hete stralen zaad spoten uit zijn lul, diep in mijn keel. Ik verslikte me bijna, maar hield toch vol. Alles ging netjes binnen.

 

Jonas volgde snel, en kwam lekker klaar tussen mijn borsten. Enkele stralen zaad liepen over mijn borsten, en Jonas zei me alles op te likken. Ik nam met mijn vingers al zijn zaad en zoog nog even op zijn lul om zeker al zijn zaad te hebben.

We kleedden ons terug aan en ik kuste nog even met beide jongens. Sindsdien spreek ik nog geregeld met hen af (soms met allebei, soms één apart), en hebben we ook regelmatig geile camseks. Die avonturen vertel ik volgende keer ;)

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen