Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik heb enkele vriendinnen die soms model spelen voor modebladen, en die raadden mij aan om het zelf ook eens te proberen. Volgens hen heb ik een perfect figuur voor fotoshoots: ik ben 21, ik heb een slank figuur en een d-cup, een knap gezicht en lange benen. Ik besloot het een keertje te proberen, en dan zag ik wel verder.

Ik kreeg het gsm-nummer van een fotograaf waar een vriendin al wat shoots had gedaan, en belde ernaar. De fotograaf heette Bart,  zijn studio was niet veraf, en dus spraken we af in een café voor een "keuring". De keuring verliep erg vlot, hij zag het meteen zitten. Bart was een een leuke vlotte man van een jaar of 40, en in mijn ogen erg aantrekkelijk.

Hij had een opdracht waarvoor ik het perfecte profiel had. Ik hoefde alleen donderdagavond naar zijn studio te komen, en ik was 500 euro rijker. Uiteraard zei ik geen nee, en op donderdagavond ging ik naar zijn studio.

Hij opende de deur en leidde me naar achter, waar de studio was. Hij zei me dat het een lingerieshoot was, ik aarzelde eventjes maar deed het toch. Ik moest mijn kleren uitdoen in een apart kamertje, en daar dan elke keer wisselen van lingerie. Dan ging ik voor de achtergrond staan, hij nam enkele foto's en ik ging weer wisselen. De eerste setjes waren nog vrij braaf, maar daarna werd het pikantere lingerie, en ik voelde me wel een beetje opgewonden. Hij was heel tevreden met de foto's, hij knipte er meer en meer.
Toen hij een twintigtal foto's had van het zoveelste setje en hij me weer zei om te wisselen, deed ik de bh los en hield mijn handen voor mijn borsten. Hij keek even verbaasd, en ik zei hem gewoon verder te gaan met fotograferen.

Ik werd er helemaal geil van terwijl hij me vanuit alle hoeken fotografeerde, terwijl ik daar bijna naakt stond. Ik liet mijn handen zakken, en hij fotografeerde nog meer, nog sneller. Ik liet mijn slipje zakken en wierp het weg.

Mijn vinger gleed tussen mijn schaamlippen en verdween in mijn poesje. Hij bleef maar fotograferen terwijl ik mezelf zat te vingeren en met mijn borsten zat te spelen.

Ik zei speels dat ik wel eens wilde neuken voor de camera, en hij hoefde geen 2 keer nadenken. Aan de bobbel in zijn broek te zien had hij daar ook wel zin in.

Hij haalde wat camera' en statieven, en plaatste ze rond mij. Hij ging een matras halen en legde die in het midden. Hij zette alle camera's aan, en begon me langzaam te beffen. Hij duwde zijn tong zachtjes naar binnen, draaide rondjes rond mijn clitje, hij maakte me helemaal geil. Zijn vingers gleden binnen, en ik kreunde en hijgde.

Het tempo verhoogde, mijn benen trilden en enkele minuten later kwam ik klaar. Terwijl mijn bekken schudde, droop het geil uit mijn poesje, en hij likte het allemaal op.

 

Nu deed hij al zijn kleren uit, en ik pijpte zijn reeds harde paal. Ik wilde hem nog niet laten klaarkomen, dus stopte ik op tijd.

Hij ging liggen, en ik ging op hem zitten. Zijn lul schoof binnen in mijn poesje, en ik begon te rijden. Hij kwam een beetje recht en pakte mijn borsten vast. Hij zoog aan mijn tepels, wat ik echt geweldig vind. Zijn hand verschoof naar mijn kontje, en ik voelde een vinger drukken op mijn sterretje. Ik pakte zijn hand en zoog even op zijn vingers, zodat die toch een beetje nat waren. Zijn hand ging terug, en hij duwde een vinger in mijn kontje. Ik kreunde luid, die combinatie was heerlijk. Hij liet me stoppen en liet me knielen en voorover buigen. Ik zat daar met mijn kontje in de lucht, volledig overgeleverd aan zijn lul. Zijn tong likte mijn poesje, en ging nog een stukje hoger naar mijn kontje. Zijn vingers gleden weer binnen in mijn poesje terwijl hij mijn kontje likte.

Hij haalde zijn vingers uit mijn kutje en liet mij ze aflikken, ik proefde mijn zoete geil en verlangde naar meer. Hij plaatste zijn lul voor mijn kontje en duwde hem krachtig naar binnen. Ik kreunde luid, dit was goddelijk.

Hard nam hij me, met krachtige stoten schoof zijn lul tot de wortel naar binnen.
Na dit standje moest ik op mijn zij liggen en mijn bekken naar achter kantelen. Hij kwam achter me liggen en schoof zijn lul weer in mijn kontje. Ik deed mijn been omhoog zodat hij beter binnen kon, en hij nam mijn been vast en met zijn andere hand kwam hij onder mij door en kneedde hij mijn borst. Weer stootte hij hard, ik kreunde zoals ik nog nooit gekreund had.

Ik hield zelf met een hand zijn hand op mijn borst vast, en met mijn andere vingerde ik mijn poesje. Mijn vingers maakten een soppend geluid, mijn poesje was nog nooit zo nat geweest. Ik kreeg orgasme na orgasme, ik wilde dat het nooit stopte. Een paar minuten later fluisterde hij dat hij zou klaarkomen, en dat hij wou klaarkomen over mijn borsten.

 

Hij ging rechtop staan en ik pijpte hem en trok hem snel af. 10 seconden later spande zijn lul en schoten er enkele stralen sperma uit, die op mijn borsten vlogen.

 

Langzaam likte ik  zijn lul schoon, en het zaad van mijn dikke tieten.

Terwijl ik me even opfris komt hij achter me staan, knijpt in mijn borsten en zoent me in mijn nek. Ik draai me om, we zoenen nog even en kleden ons aan.

 

Voldaan en 1000 euro rijker ga ik naar huis, met in mijn hoofd maar 1 gedachte: ik mag niet vergeten in mijn agenda te schrijven dat ik volgende donderdag opnieuw een fotoshoot heb.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen