Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik had besloten om er eens even tussenuit te gaan. Had de auto ingepakt en kwam uiteindelijk aan op een camping in Italië. Het was nog in het voorseizoen, maar toch al behoorlijk warm.

Bij de receptie zag ik Angela, de dochter van de eigenaar, een mooie jong meid met stevige borsten, lange benen, kort donker haar en een lekker kontje. Ze had een kort zomers jurkje aan, waarin haar figuur goed uitkwam. Ik vroeg om een rustig plekje.

Ze zei dat er wel een veldje was dat wat afgelegen lag en liep met mij mee om het aan te wijzen. Bij het veldje, dat omringd werd door een haag, drukte zij zich tegen mij aan, zoende mij vol op mijn mond. Ik zoende haar teug, die kans liet ik mij niet ontnemen. Ik liet mijn handen over haar rug glijden. Toen ik met mijn hand onder haar jurkje ging, voelde ik haar al natte kutje. “Ik ben geil en wil je neuken, ” zei ze lachend, “maar nu nog niet.

 

Deze harde jongen moet nog even wachten” en greep mij vol in mijn kruis. We liepen weer terug naar de receptie om mijn auto op te halen. Met een “veel plezier op onze camping” ging ze naar binnen.

Ik had mijn tent opgezet en wat te eten gemaakt. Omdat het zo warm was en het veld afgelegen lag, had ik mij uitgekleed. Ik wilde nog even van de zon op mijn naakte huid genieten en was naast de tent gaan liggen. Prompt viel ik in slaap. Ik was in mijn slaap op mijn rug gaan liggen en had een enorme stijve gekregen.
Ik had zeker een uur liggen slapen toen ik wakker werd omdat ik wat hoorde en voelde. Ik voelde een hand zachtjes om mij stijve lul. Door mijn oogharen zag ik dat Angela op haar knieën naast mij zat, met een hand mijn lul vast hield en er voorzichtig aan trok.

Haar andere hand was onder haar jurkje bezig. Ze zat met een paar vinger in haar inmiddels natte kutje. Ze wreef met haar duim steeds sneller over haar klit en kwam met een zachte kreet klaar.

Ze trok haar jurk uit, stapte over mij heen en liet zich over mijn stijve paal zakken. Op het moment dat haar drijfnatte schaamlippen over mijn eikel gleden deed ik of ik wakker werd.

 

Ze schrok en wilde alweer opstaan, maar ik hield haar vast. Ze had een mooi kaal kutje, waarin mijn paal soepel gleed. Ik pakte haar stevige borsten en kneep zacht in haar stijve tepels.

 

Steeds sneller ging ze nu op en neer. Met een kreet van genot kwam ze weer klaar. Het geil spoot uit haar kutje langs mijn pik. Ik voelde mijn zaad borrelen en zei dat ik ging komen. Snel stapte ze van me af, nam mijn lul in haar mond en begon hard te likken en te zuigen. Nu hield ik het niet meer en met kracht spoot ik mijn zaad in haar mond. Ze slikte het snel door, maar kon toch niet voorkomen dat er wat langs liep.

 

Dat was lekker zei ze. Volgende keer weer? Ze kleedde zich aan en liep weg.

De volgende dag wilde ik naar Verona en vroeg aan Angela of ze tips voor mij had. “Ja hoor”, zei ze, “ik wil wel met je mee als gids”. Haar vader vond het geen probleem en even later zaten we samen op weg in de auto. Omdat het weer zo warm was, had zij een kort rokje met een bijpassend topje aan.
“Verona heeft een paar beroemde attracties, de arena en het balkon uit Romeo en Julia”, vertelde ze.

 

Nadat we wat door de stad hadden gelopen en wat hadden gegeten en gedronken, gingen we naar de arena. Daar was men bezig met de repetities van de opera die ’s avonds zou worden opgevoerd. “Wil je er heen?” vroeg ze mij. “Ik houd er niet echt van, maar met jou wil ik wel”, zei ik. Ze ging even weg en kwam daarna weer terug met kaarten.

 

Na het eten gingen we naar binnen. Ze had plaatsen geregeld waar we niemand naast en achter ons hadden. Toen het donker was geworden, begon de opera.

Tijdens de eerste aktes legde zij haar hand op mijn been en begon langzaam over mijn dijen richting mijn kruis te wrijven. Ik reageerde daar direct op en voelde mijn lul hard worden. Ik trok haar wat dichter tegen mij aan en legde mijn hand op haar dij. Toen ik onder haar rokje kwam, merkte ik dat zij er niets onder aan had.

Ze spreidde haar benen een beetje zodat ik mijn hand op haar schaamlippen kon leggen. Ze was al behoorlijk nat en mijn vinger gleed er soepel in. Zonder dat iemand anders het kon zien, maakte ze mijn rits open en voelde mijn harde staaf, die direct te voorschijn sprong. “Heb jij er ook niets onder aan”, fluisterde zij in mijn oor. “Nee”, zei ik, “want ik wil je hier te plekke neuken. ” Met mijn ander hand ging ik onder het topje en voelde haar stevige borsten. Ook al geen bh dacht ik nog.

Ze begon steeds meer te reageren op mijn vingers in haar kutje en toen ik zachtjes in haar klitje kneep kwam ze met een zacht kreetje klaar. “Nu neuken”, zei ze.

Ze ging bij mij op schoot zitten en liet zich met haar natte kutje over mijn paal glijden. Met een zucht verdween die geheel in haar kutje. Ze bleef even stil zitten en begon toen zachtjes op en neer te bewegen.

Ze kwam al snel klaar. “Nu jij nog”, fluisterde ze. Ze ging met haar vingers in haar natte grotje en smeerde haar geil over haar sterretje. Nadat die goed nat was gemaakt kwam ze weer wat overeind en duwde mijn nog natte pik in haar kontje.

 

Wat een heerlijk gevoel was dat. Zo heerlijk nauw dat ik bijna meteen klaar kwam. Ze bleef even rustig zitten en we deden net of we naar de opera zaten te luisteren. Ik ging met mijn hand onder haar topje en kneep zachtjes in haar harde tepels.

 

Daarop begon ze weer te bewegen. Ik voelde mijn zaad alweer borrelen en stak vier vingers in haar zeiknatte kut. Zij kwam daardoor direct klaar en kneep haar spieren samen zodat mijn lul heerlijk strak zat. “Ik ga komen”, zei ik. “Spuit mijn kontje maar lekker vol”. Steeds harder kneep zij en daardoor bleef ik de ene golf sperma na de ander in haar kont spuiten.

 

Uitgeteld gingen we weer naast elkaar zitten en luisterden naar de laatste tonen van de muziek. Toen we opstonden bleef er een plasje geil met sperma achter op de stoel.

Onderweg in de auto zat ze met haar benen wijd te spelen met haar schaamlippen. Met haar linker hand ritste zij mijn broek weer open en even later begon ze me af te zuigen.

 

Met een diepe zucht kwam ik klaar in haar mond en ook nu slikte ze alles door. Ik vingerde haar ook nog naar een hoogte punt en toen reden we de camping al weer op. “Bedankt voor de fijne avond”, zei ze nog, gaf me een zoen en ging haar huis in.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen