Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Laat ik me eerst even voorstellen. Mijn naam is Theo, 22 jaren jong. Enkele dagen terug vond er een onverwachte gebeurtenis plaats in mijn flat. Ik kwam bij de postbussen in gesprek met een medebewoonster, Linda genaamd. Een 58 jarige weduwe. Door dat gesprek, dat over koetjes en kalfjes ging, werd ik uitgenodigd om bij haar een kop koffie komen te drinken. Ik nam haar verzoek aan want als vrijgezel is het altijd fijn dat je niet tegen de muren hoeft te praten.

Eenmaal bij haar binnen gaf ik als eerste een compliment over haar appartement. Het zag er prachtig ingericht uit. Alles paste perfect bij elkaar. De koffie smaakte overigens ook goed.

Linda vond het vreemd dat ik nog steeds vrijgezel was, ze vond dat ik er goed en aantrekkelijk uit zag. Volgens haar ben ik een goed getrainde man met een flinke conditie. Verder kon ze niets over me zeggen omdat ze me nooit eerder gesproken had.
Ik voelde me gevleid en trok mijn shirt uit omdat ik mijn gespierde borstkas wilde laten zien. Zelf had ik er totaal geen moeite mee dat ik zo tegenover haar op de bank zat. Aan Linda’s reactie te merken wilde ze wel meer maar ik liet niet merken dat ik dat gezien had. We vervolgden ons gesprek en uiteindelijk kreeg ik te horen dat ze vond dat ze zelf ook iets uit moest trekken. Ik vond het wel leuk om eens een oude vrouw zonder kleding te zien dus keurde ik dat goed. Toen Linda terug kwam uit de slaapkamer was ze naakt. Haar lichaam zag er als volgt uit : Een nog steeds goed figuur zoals een man het graag wil hebben, 2 behoorlijke borsten maar licht hangend, een vol behaarde vagina (zwart terwijl ze zelf al licht grijs is).

Mijn penis (in erectie 6 cm doorsnede en 18 cm lang) begon al langzaam te groeien. Zeker toen ze naar me toe kwam gelopen. Haar borsten schommelden heen en weer, opnieuw een klein schokje en opnieuw een versteviging van mijn penis wat Linda zag dankzij mijn joggingbroek. Op het moment dat Linda voor me stond keek ik recht in haar kutje. Het zag er uit alsof het vaak gebruikt was. Aangezien ik van ongeschoren poesjes hou kwam me dit goed uit. Ik keek Linda aan maar werd met mijn gezicht in haar kutje gedrukt, ik kon niet anders dan een begin maken van beffen. Tijdens het voorzichtig likken schoven haar benen langzaam uit elkaar.

Ik stond op en wilde op bed verder gaan maar kreeg de kans niet om aan te lopen. Een tong schoof tijdens onze eerste kus ver in mijn mond. Ik kon niet anders dan mee doen maar dat vond ik niet erg. Een oude vrouw waar nog veel pit in zit ! Dat wilde ik wel eens proberen en tevens haar ervaring over nemen voor een eventuele relatie.
Terwijl we stonden te tongen voelde ik een hand in mijn broek schuiven, een korte onderbreking van het tongen tot gevolg. “Wat ben jij groot geschapen! Daar heb ik wel zin in! Mijn man had een kortere en minder dikke paal, wat ik jammer vond, maar ik hield te veel van hem om om die reden niet met hem te trouwen. Ik wil dat je me straks een grote beurt geeft zoals ik nog nooit heb gehad” waren haar woorden. Snel antwoordde ik terwijl ik naar mijn pik keek, “pas maar op want hij is nog niet in volgroeide stand. ” en weer werden de tongen aan het werk gezet.

Ik stopte met tongzoenen en trok Linda mee naar de slaapkamer, dirigeerde haar op bed en begon weer met beffen. Al na enkele likken hoorde ik een lichte kreun. Likkend, zuigend en tongneukend bewerkte ik haar en probeerde haar nu al een orgasme te geven. Inmiddels lag Linda trillend en schokkend zwaar te ademen en kreunen. Noem het maar gillen maar genieten deed ze zeker. In eens een harde gil, schudden en een spuit recht in mijn gezicht. Gelukt !!

Maar nu was ik aan de beurt. Mijn broek werd omlaag getrokken waardoor mijn paal omhoog schoot. Linda schrok er van. Of het van het omhoog vliegen kwam of van het formaat van mijn pik ben ik niet achter gekomen maar inmiddels weet ik wel dat Linda me een pijpbeurt heeft gegeven die bijna niet te beschrijven is maar ik zal het toch proberen.

 

Mijn paal schoof in haar mond terwijl ze maar bleef zuigen en gelijktijdig met haar tong om mijn geslachtsdeel bleef draaien. Met 1 hand werden mijn ballen gekneed en met de andere hand werd ik afgetrokken op schroefdraad manier. Net zoals Linda was ik ook zwaar aan het ademen en kreunen, tijdens al de seks die ik gehad had was ik nog nooit zo goed gepijpt. Het moet door haar ervaring zijn gekomen dat ze op tijd stopte want anders had ik haar mond vol gespoten

“Ik heb al een lekker orgasme gehad maar mijn G-spot heb je nog niet gehad. Dat doen we eerst want ik voelde en zie nu dat je pik op ontploffen staat. Daarna gaan we neuken totdat we beide zijn klaargekomen. Laat het duidelijk zijn dat ik wil voelen hoe je me vol spuit. ” werd me nadrukkelijk gezegd. Linda ging weer op bed liggen en begon over haar clitoris te wrijven wat een rilling veroorzaakte. Ze moest dus nog erg gevoelig zijn. Terwijl ze zelf met haar clitoris verder ging wreef ik over de natte haren van haar drijfnatte kutje. Vervolgens stak ik 2 vingers in haar kutje wat de eerste diepe zucht opleverde. Alvorens ik het tempo langzaam opvoerde van het vingeren moest ik eerst haar G-spot vinden. Dit tezamen bracht de oude vrouw opnieuw naar een hoogte punt maar nu stopte ik plots. “Ga door Theo, ga door. Het was net zo lekker” kreeg ik te horen maar ik had inmiddels een condoom in mijn handen maar voordat ik deze kon openen werd me verteld dat Linda liever zonder condoom geneukt werd.

Linda ging in hondjeshouding staan, ik zette mijn eiker tussen haar schaamlippen en schoof heen en weer totdat ik bij haar gaatje kwam, voorzichtig drukte ik mijn eikel naar binnen. Een zware kreun was het gevolg. Rustig en langzaam drukte ik mijn paal haar kutje in. Linda was nu stil en genoot duidelijk maar ik voelde dat haat kutspieren nog erg gespannen waren. Ik drukte door totdat mijn pik helemaal in haar kutje zat. Vervolgens begon ik te neuken. Bij elke beweging die ik maakte kreunde Linda hard en duidelijk. Eindelijk was ik bij mijn favoriete snelheid aangekomen maar Linda zat te kreunen, schudden, schokken en gillen.

Ik voelde dat ik het niet lang meer vol kon houden dus trok ik mijn geslachtdeel uit haat kutje wat open bleef staan. Zacht wreef ik over haar G-spot. Linda gilde en spoot me onder met haat kutsap. Zwaar hijgend bleef ze even zitten, draaide om en begon me af te likken totdat ze bij mijn minder harde lul aan kwam, me aan keek en me begon af te trekken zodat hij weer op volle kracht was. Dat duurde niet lang door haar gekreun van het vingeren dat ze gelijktijdig deed. Ik werd er bloed geil van.

Toen mijn paal weer op volle kracht was ging Linda wijdbeens liggen en ze trok haar vol behaarde poesje open en vroeg me haar te neuken tot ik haar vol had gespoten met mijn zaad. Ik keek er vreemd van op waarna me verteld was dat ze al lang niet meer vruchtbaar was dus dat kon geen problemen opleveren. Ik schoof mijn keiharde pik in haar poesje, bij Linda kwam een kleine gil uit haar mond, ik voelde haar knijpen, een zware adem van Linda en ik ging met lange slagen heen en weer in haar nu ontspannen poesje. Pompend werkte ik me in het zweet maar Linda lag onder me heel erg te kreunen. Afwisselend ging ik verder, enkele lange slagen gevolgd door langzaam en weer lang enz. Bij de langzame slagen voelde ik dat Linda meer genoot dan bij de lange maar ik bleef afwisselen.

Onverwachts legde ik ons in lepeltjestand en maar weer pompen. Linda kwam nu klaar en spoot het hele bed onder. Ik voelde dat het niet lang meer zou duren voordat ik klaar kwam dus voerde ik het tempo nog meer op zodat mijn zaad zo diep mogelijk in haar kutje zou komen. Ik voelde mijn ballen samen trekken en ik spoot in drie keer heel kaar kutje vol. Voorzichtig probeerde ik verder te neuken maar zelf was ik nu te gevoelig om te kunnen bewegen. Linda voelde dat en bewoon zelf met haar heupen. Nu was ik degene die zwaar kreunde. Een vierde klodder sperma spoot uit mijn paal en ik nam het weer over van Linda. Nu ik eenmaal aan het genieten was van een oude vrouw wilde ik ook zo lang mogelijk doorgaan.

Terwijl we verder neukten werd mijn pik minder hard en kwam mijn zaad uit haar kutje gelopen. Ik gaf aan dat we beter konden stoppen dus trok ik mijn reeds slappe wordende lul uit haar drijfnatte kutje en nam zo behoorlijk veel sperma mee. Linda nam mijn lul in haar handen en likte ‘m schoon. Een gewassen lul was het gevolg. Na nog enkele kleine woorden namen we afscheid van elkaar met de woorden “Dit moeten we vaker doen. ” Een tweede maal heeft al plaats gevonden. De volgende keer is haar dochter er waarschijnlijk ook bij. Linda heeft alles verteld en dat wilde zij ook wel eens meemaken.
Misschien krijg ik wel een relatie met haar want zij is ook nog vrijgezel.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen