Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was een onvoorstelbaar hete dag, bijna 40 graden en het was pas een uur of elf in de ochtend! Ik moest even naar het huisje dat op ons terrein lag en dat verhuurd was aan een vriend die had gevraagd of ik even de elektra wou checken. Ik er naar toe, in m’n zwembroek wat eigenlijk nog te warm was.

Toen ik binnen was gekomen viel het me op dat de douche aan stond kennelijk, maar goed, daar kwam ik niet voor en ik deed waar ik voor was gekomen en repareerde de leiding die stuk was. Toen dat klaar was viel het me op dat de douche nog liep en ik besloot om even op adem te komen op een stoel op het buitendek, heerlijk. Ik verwachtte om Henk te zien maar nee: ik hoorde de douche lopen en nam aan dat Henk onder de douche stond. Ik ging maar even buiten zitten en het geluid van het water hield op.

Een halve tel later ging de douchedeur open en ik stond ineens oog in oog met een van de allermooiste meisjes die ik ooit had gezien, letterlijk gezegd stokte mijn adem in m’n keel! Toen ik weer kon praten bleek zij het huisje van Henk regelmatig schoon te maken en als ze dan klaar was nam ze een douche en ging ze naar huis.

Inmiddels nam ze totaal geen aanstalten om iets aan te trekken en kon ik dus haar ongelooflijke lichaam nog meer bewonderen. Ze was ietsje langer dan ik, met een mooi rond en zacht gezichtje, bruine, glimlachende ogen en een slank lichaam dat keurig geschoren was, overal! Ze zag mij kijken en genieten en kon zonder enige twijfel mijn groeiende erectie zien, door mijn zwembroek heen.
“Heb jij het ook zo warm?’ zei Petra. Nou natuurlijk, ” antwoordde ik, “het is om dood te gaan van de hitte!”
“Doe dan toch die stomme zwembroek uit man, geen mens die je hier kan zien immers. Of durf je dat niet?” Nou als iemand dat tegen me zegt dan doe ik het meteen natuurlijk en daar stond ik in m’n nakie tegenover een bloedstollend mooie vrouw.

Ze leek gebiologeerd door mijn pik en bleef er maar naar kijken en al gauw vertelde ze dat haar man een pikje had die nooit dikker werd dan een wijsvinger, en net zo lang was. “Niks dus”, concludeerde ik.
“ja, ” zei Petra, ”dan neukt hij me zo’n beetje maar als ik ook klaar wil komen dan moet ik dat zelf doen want hem voel ik niet eens in me, laat staan dat ik het ook maar lekker zou vinden. Maar wat een kanjer heb jij zeg!” en ze voelt even aan mijn pik die nu serieus hard aan het worden was. En ik kon het niet laten om haar stevige borsten te voelen, die absoluut niet hingen en wel vastgeplakt leken op dat schitterende lichaam van haar. Hoe zo’n prachtige griet getrouwd kon zijn met een vent met zo’n klein pikkie begreep ik niet maar ze was kennelijk uitgehuwelijkt toen haar ouders in de financiële stront zaten.

“Maar kan die enorme pik dan echt in mij zonder dat ik uitscheur of enorme pijn krijg daardoor?” vroeg Petra een beetje angstig. Dus ik vertelde haar dat het zonder enig probleem zou gaan als ze maar geil genoeg zou zijn.
“Je moet zo geil zijn dat je sappen uit je kutje stromen”, vertelde ik haar terwijl ik haar kutje begon te strelen. ” Nou, dat heb ik nog nooit gehad hoor”, vertelde ze open en vrij. Ik zei niks en gaf haar eerst een lange kus op haar mond terwijl ik doorging met haar kutje te strelen. Als een natuurtalent begon zij me een beetje af te trekken en ik ging met 1 vinger haar kutje in terwijl ik haar klitje bleef masseren. Al gauw begon ze te kreunen en fluisterde dat alles zo heerlijk was....

Rustig doorvrijend liepen we naar de slaapkamer en vielen op het grote bed dat daar stond, nadat ik twee waaiers had aangezet want het was om dood te gaan van de warmte. Ik legde haar op haar rug, spreidde haar benen en mijn mond begon haar kutje te kussen. Al gauw vond mijn tong haar klitje en opnieuw begon ze te kreunen van genot.
Al na een paar minuten kwam ze schokkend en schreeuwend klaar, terwijl het zweet van ons tweeën afstroomde. “Nog nooit ben ik zo zalig klaargekomen als nu, ” zei ze nog na hijgend, ”het leek of ik een bal van vuur door mijn buik voelde , en die kwam dan ook letterlijk mijn kut uitgevlogen!” Ze glimlachte verzaligd terwijl ik genoot van haar glimmende huid die nog het meeste leek op mahoniehout uit de tropen, zo glom het door al het zweet! Ze pakte mijn pik en na een paar aanwijzingen van mijn kant begon ze zachtjes te trekken en te strelen en ietsje later , toen mijn pik helemaal van staal was, nam ze hem in haar mond en begon me op een onvergetelijke manier te pijpen. Ik kreunde van genot, uiteraard!

“IK wil je lul in me voelen, NU!” riep ze na een paar minuten en ging op haar rug liggen en spreidde haar benen. Nou ja, ik ging met mijn stalen pik in een dreun naar binnen want ze was inderdaad druipend en glad van alle sapjes. Dat was me even een neukpartij zeg, heel enorm! Veel te gauw begonnen mijn ballen zowat te borrelen en te koken en terwijl Petra ook alweer klaar kwam, spoot ik al mijn zaad met uiterst grote kracht diep in haar.

Onder de twee waaiers die op volle sterkte aan het waaieren waren kwamen we even op adem want dat was wel nodig! We dropen van elkaars sappen en van het zweet natuurlijk en we gingen eerst even lekker douchen samen. Op het moment dat we douche uitstapten hoorde ik dat er een SMS was aangekomen, van mijn vrouw.

 

Ik maakte de boodschap open en las: “Kom je lunchen? Alles staat klaar”.

We moesten wel lachen zeg, wat een overgang! Maar ik zei dat ik de volgende dag er weer zou zijn, als zij ook kwam. Maar toen ik even later thuis kwam vroeg mijn vrouw hoe ver ik was gekomen en ik antwoordde: “alles is klaar, het ligt er open bloot bij en ik hoef het alleen maar klaar te maken en af te werken. ” En dat deed ik dan ook, een dag later......

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen