Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik had op school weer iets verkeerd gedaan, brutaal geweest of zoiets, en ik mocht weer een keer bij de prefect komen. Die praatte dan even met je en gaf je daarna een flinke straf. Ik had daar geen zin in, dus moest ik er wat op verzinnen om er onderuit te komen.
Ik zat aan zijn bureau, en hij vroeg me wat ik nu weer had uitgespookt.
Ik zei hem dat ik moeilijk kon opletten, dat mijn gedachten altijd afgeleid werden. Hij vroeg me wat ik dan dacht. Aan seks, zei ik lachend.

Hij keek me verbaasd aan, en keek daarna streng. Wat bedoel je juist, vroeg hij.
Ik stond op en ging naar een ander bureau dat tegenover dat van hem stond. Ik ging erop zitten, spreidde mijn benen en trok mijn stringetje opzij. Ik likte aan mijn vingers en wreef traag over mijn clitje. De prefect kreeg een rode kop en wist duidelijk niet waar hij het had. Toen ik me daarna ook traag begon te vingeren en te kreunen, kon hij het niet meer houden. Hij kwam naar me toe en gaf me een heerlijke tongzoen. Daarna rukte hij mijn topje en bh in één keer uit, pakte mijn tieten vast en zoog hard aan mijn tepels. Ik kreunde en hield zijn hoofd stevig tegen mijn tieten. Daarna zakte hij nog meer, haalde mijn vinger uit mijn kutje en likte eraan. Hij wou wel wat meer, en likte traag mijn clitje. Hij stak een vinger erin, en dat werden er snel twee. Ik hijgde en kreunde, waar hij enorm opgewonden van werd.

Hij haalde zijn lul boven, een dikke paal van meer dan 20 cm. Traag duwde hij hem in mijn kutje, echt hemels. Hij neukte me eerst traag, daarna sneller. Ik kreunde harder en harder, zijn tempo werd hoger en hoger. Af en toe greep hij naar mijn tieten om er stevig in te knijpen, waardoor ik nog meer kreunde. Ik voelde dat ik het niet meer lang zou volhouden, en nadat hij 10 minuten aan het stoten was, kwam ik klaar. Mijn kutje spande zich enkele keren rond zijn lul, en mijn geil droop eruit, over mijn kontje. Hij haalde zijn lul eruit en likte mijn geil op, dat over mijn kontgaatje liep. Met lange halen likte hij mijn sterretje, dat was de eerste keer dat iemand dat bij me deed. Na een minuutje ging zijn vinger in mijn kontje, het deed wel pijn maar ik liet hem doen.
Hij stond terug op en pakte zijn lul vast. En nu ga ik je in je kontje pakken kleine slet, zei hij. Ik was nog nooit anaal geneukt, ik had dus een beetje schrik. Hij duwde zijn lul hard naar binnen, mijn kontje was niet klaar voor zijn lul en het deed enorm veel pijn. Ik kreunde en gilde, maar daardoor stootte hij alleen maar harder en harder. Ik wreef over mijn clitje en kneep in mijn tepels om de pijn te verzachten, maar het hielp niet veel. Hij bleef me harder en harder nemen, mijn kontje deed zo'n pijn.

Na 5 minuten kwam hij eindelijk klaar, hij haalde zijn lul uit mijn kontje en spoot een lading zaad over mijn kutje. Ik nam het met mijn hand en likte het traag op, deed mijn kleren terug goed en maakte me klaar om door te gaan.
Terwijl ik de deur dichtdeed, hoorde ik nog achter me: morgen kom je opnieuw voor meer strafwerk!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen