Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Drie weken terug kwam mijn schoonmoeder weer eens langs en bleef zoals gewoonlijk bij ons eten. We aten wat aan de late kant en dronken tijdens het eten een lekker wijntje. Mijn schoonmoeder begon na 2 glazen de wijn een beetje te voelen en liet dat merken door een beetje te giechelen. Na het eten ploften we lekker op de bank en ik schonk er nog 1 voor haar in.

Pffff, zei ze. Ik denk dat ik niet meer met de bus en metro naar huis kan.

Ik breng je wel ma bood ik netjes aan en ze lachte en zij nou dan drink ik deze nog leeg en mag je me thuis brengen. Een kwartiertje later stapten we de auto in en reed ik richting haar huis. In de auto begon ze weer een beetje te giechelen en druk te praten en uit het niets begon ze over pa , haar man die zal wel weer moe zijn en al op zijn bed liggen zei ze. Hij werkt toch hard ma zei ik en hij zal wel moe zijn en morgen moet hij vroeg weer op.

Ja dat is waar maar ik zit weer alleen zei ze een beetje mompelend.Ik reed de grote weg af om via een industrie terrein (een kortere weg) naar haar huis te rijden toen ze zei: wil je de volgende straat rechts inrijden want ik wil even met je praten. Ik keek haar vragend aan en deed wat ze zei, ik sloeg af en zette mijn auto aan de kant. Wat is er loos ma zei ik en draaide me een beetje naar rechts en lachte. Nou er is niks hoor zei ze maar ik wil je wat vragen. Ze wachtte even en zei toen nee laat maar ook rij maar naar huis ik ben aangeschoten.

Ik begon te lachen en zei jij krijg geen wijn meer bij ons. Ik wilde hem weer in zijn 1 zetten om weg te rijden toen ze me hand pakte en me aankeek en zei wil je me even vast houden. Ik keek verbaasd en vroeg wat is er dan ma, ik had nog niks in de gaten want wist niet wat mijn schoonmoeder ‘r plannen waren.

Ik deed mijn armen om haar heen en gaf een kus op haar wang en zei gaat het wel ma. Jawel zei ze en pakte me stevig vast en begon mijn wang te kussen. Ik voelde nu aan de manier hoe ze me vast had en me wang kuste dat er heel wat anders in haar hoofd omging dan haar schoonzoon omhelzen. Ze begon over mijn rug te wrijven en zocht met haar mond mijn mond ik keek haar aan en zei wat doe je ma dit kan toch niet je bent dronken he.

Ze lachte een beetje en zei toen uit het niets wil je met me vrijen. Ik schrok een beetje maar moet zeggen dat mijn schoonmoeder die er net zo uitziet als mijn vrouw maar dan 20 jaar ouder er best mag zijn en ik het best mee zou willen doen. Ik lachte en kuste haar op de mond en vroeg lachend hier in de auto?

Ja, in de auto maar beter niet hier maar een stukje verder aan het eind van de straat. Ik reed een stukje verder en zette me auto tussen 2 vrachtauto's die daar geparkeerd stonden. Ik zette de motor uit en keek haar aan weet je het zeker ma dit kan toch niet. Ze keek me aan en begon me te kussen en ik voelde haar tong bij me binnen dringen.

Heerlijk begonnen we te zoenen en ik voelde met mijn handen over haar schouders naar haar borsten ik knoopte een paar knoopjes los van haar blouse en voelde haar blote huid en voelde haar tepel die al aardig stijf was. Ze kreunde een beetje tijdens het zoenen en ik begon een beetje haar tepel te knijpen.

Haar ene hand ging heel vlot richting mijn been en ik voelde haar hand steeds dichter naar mijn pik gaan. Ik voelde hem hard worden in mijn broek en voelde ook direct haar hand er overheen wrijven. Hmmmmm lekker zei ze zacht die staat al stijf en ze probeerde met 1 hand mijn knopen van me broek los te maken.
Na een beetje moeilijk doen had ze me broek los en voelde ik haar hand mijn harde pik vast pakken en zachtjes beginnen te trekken. Ik werd zo geil dat ik direct met mijn hand richting haar broek ging en heel snel de boel losmaakte en haar kutje wilde voelen.

Toen ik mijn hand haar slipje binnen wurmde voelde ik haar zachte huid en merkte dat ze helemaal kaal geschoren was ohhhh wat geil vond ik dat en ik voelde snel met me vingers langs haar poesje.

 

Ze was al aardig nat merkte ik en we zoenden nog heviger. Ik liet mijn vinger haar kutje binnen dringen en begon een beetje te vingeren. Ik merkte dat ze een beetje in me harde pik kneep en wat steviger begon te rukken. Ik vond het zo zalig en had totaal niet meer in de gaten dat het me schoonmoeder was. Zachtjes begon ik te fluisteren dat ik haar wilde neuken en dat we beter achterin de auto konden gaan zitten. Wat een drama om het in de auto te doen maar super geil omdat het me schoonmoeder was.

We gingen uit de auto en stapten snel achterin de deuren dicht en alles op slot. Mijn vinger was goed nat van haar poesje en voor dat ik het wist had ik me vinger langs me neus gehaald en snel in me mond gestopt. Gohh wat rook dat heerlijk en smaakte dat zalig ik wist dat ik haar ook wilde likken en goed ook. We begonnen weer te zoenen en onze handen zochten snel weer de binnenkant van onze broeken. Ze rukte me zalig en ik probeerde nu 2 vingers in haar kutje te duwen en onze tongen gingen flink te keer in elkaars mond.

Neuk me zei ze neuk me lekker. Ik begon haar broek naar beneden te trekken en deed ook gelijk haar schoenen uit en keek naar haar poesje. Ohhh wat zag dat er mooi en lekker uit. Mooie schaamlippen die een beetje open stonden en mooi geschoren waren. Ik haalde haar een beetje onderuit en kroop met mijn hoofd tussen haar dijen. Nee dat niet joh alleen lekker vrijen zei ze ik heb vanmorgen gedouched hoor maar ben niet meer helemaal fris.

Ma zei ik ik wil je zo graag likken en daarna vrijen we oke. En ik ging met me hoofd omlaag en proefde haar poesje. Zalig was het en ik begon haar lippen te sabbelen en aan haar klitje te likken. Mijn tong duwde ik een beetje naar binnen en ik voelde haar heupen een beetje bewegen van genot. Kreunend en bewegend merkte ik dat het niet lang gaat duren voordat ze klaar komt. Het nat van haar kutje was zo zalig dat ik bleef slikken om het allemaal binnen te krijgen.

Ik begon weer lekker haar klitje te zuigen en merkte dat ze me hoofd pakte en die stevig tegen haar kutje aan drukte en haar onderlichaam begon te bewegen. Ik hoorde haar harder kreunen en haar onderlichaam begon een beetje te schokken. Ik ga komen zei ze zacht ik ga komen ik ga komen en bij de laatste keer dat ze het zei kwam ze schokkend klaar en ik voelde het nu flink nat worden en probeerde het allemaal in me mond te houden en door te slikken hmmmmmmmm zalig dat kutje van m’n schoonmoeder. Haar handen begonnen me nu omhoog te trekken en ik merkte dat ze nu geneukt wilde worden.

Mijn pik was keihard want ik was in geen tijden zo geil geweest. Ik kwam omhoog en probeerde mijn pik bij haar naar binnen te duwen maar het was zo krap in de auto dat ik het bijna niet voor elkaar kreeg. Ik voelde haar hand me pik pakken en hem naar binnen duwen en de rest kon ik zelf. Ze was nog zalig nat dus hij gleed heel makkelijk naar binnen en ik begon haar te neuken oooo wat was dat lekker.

We begonnen weer te tongen en ik begon lekker haar borsten te strelen en mijn pik duwde ik helemaal naar binnen en zo ver als het ging weer er uit. Ik ging steeds sneller erin en eruit en haar kutje werd steeds natter. Ik keek haar aan en wilde zeggen dat ik bijna klaar zou komen maar ze was me voor en zei spuit me maar lekker vol lekker diep in me kom maar lekker ik wil je in me voelen komen

We begonnen weer heftig te tongen en ik merkte dat het niet lang meer ging duren dat ik zou gaan spuiten. Ik ga komen zei ik. Ik kom bijna en mijn heerlijke schoonmoeder begon hevig mee te bewegen en zei ik ook ik ga ook weer komen neuk me neuk me harder en we kwamen samen bijna tegelijk klaar. Ik spoot haar hele kutje vol en voelde het langs me harde pik naar buiten komen ohhh wat was dat zalig zeg en we lagen op elkaar lekker bij te komen en een beetje te zoenen. Wat ben jij heerlijk ma zei ik en ze lachte een beetje jij ook dit is lang geleden het was zalig.

Ik haalde me pik uit haar natte poesje en die zat helemaal onder het geil en zaad . Kom maar zei ze ik lik hem wel lekker af anders word heel je broek nat. En ze begon me pik lekker af te likken en een beetje te zuigen. Ik heb nog nooit na een wip zo snel weer een stijve gehad. Hij stond direct weer recht omhoog en was er weer klaar voor en me schoonmoeder begon me stevig te zuigen en te rukken ooooooh wat lekker was dat en ik kwam vrij snel weer lekker klaar en spoot alles in haar mond en ze slikte het door.
Mijn eigen vrouw deed dat nooit die vind sperma vies dus dit was voor mij het mooiste wat er nog kon gebeuren die avond.

We kleedde ons weer netjes aan en zoenden nog wat en toen bracht ik haar netjes thuis. Als het goed is komt ze morgen weer en ik ben benieuwd of ik haar weer thuis moet brengen. Ik wil wel maar ik denk dat het niet te gek moet worden.

Neuken met je schoonmoeder is niet erg goed voor je eigen relatie haha. We zien wel, het was in ieder geval zalig en haar kutje was de mooiste en lekkerste die ik ooit gehad heb.

Reacties   

0 #1 Jan de Roo 17-11-2014 14:12
wat zou ik ook graag een oudere vrouw willen neuken
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen