Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vervolg op: De Enorme Bobbel Van Mijn Nieuwe Buurjongen - (deel 1)

De volgende dag was ik boven aan het werk met een kop koffie, uur of 8 in de morgen. Mijn man en kinderen waren al de deur.uit. Ik was nog steeds geil van gisteren. Plots zie ik Rob over de steiger lopen in zijn zwembroek. Brr, mij te koud maar het zou 30 graden worden.

Hij liep naar mijn zwemtrap, en ging voorzichtig het water in. Ik kon zijn kruis niet zien. Maar de jongen kon toch niet zwemmen?
Is dit een kans? Ik ben naar mijn slaapkamer gerend en mijn meest sexy bikini aangetrokken en snel naar beneden. Ik liep naar buiten en Rob hing tot zijn kruis in het water.

"Goedemorgen buurvrouw, U had nog een luchtbed voor mij?" ik zei, "ja, dat klopt, als je een moment hebt". Ik had het enorm koud zo vroeg in de morgen waardoor mijn tepels keihard werden.
Ik zag hem weer kijken vanuit het water naar mijn borsten. "Kun je het zien Rob?". Hij klom uit het water en liep direct weg.
Mijn kans komt nog wel, dacht ik. Ik heb mijn werk afgemaakt en was om 12:00 klaar. Tijd voor een drankje en een jointje. Ik rook zo af en toe een jointje maar deze situatie
maakte mij behoorlijk onrustig. Ik was al snel licht in het hoofd en zat te fantaseren over Rob. Ik besloot een duik te nemen. Toen ik klaar was klom ik de zwemtrap op en stond op de steiger
mijzelf af te drogen.
Ik zag de TV aanstaan bij Rob. Zag ik dat goed, ik ben half in de tuin gelopen. Hij zat keiharde porno te kijken!
Ik zag een knappe dame en een jong ventje! Dit was mijn bewijs, hij valt op rijpere vrouwen. Ik heb nog een paar minuten staan kijken maar zag Rob niet zitten.
Mijn kut ontplofte. Ben naar huis gegaan maar kon het niet laten of ik hem kon betrappen dus ik weer terug.

Hij was blijkbaar van plaats verschoven, ik kon de TV niet meer zien maar had perfect uitzicht op Rob. Wat een lul, hij was met lange halen bezig, zo groot had ik ze nog nooit gezien.
Die balzak, ik gok zo groot als een sinasappel, je kon de ballen niet zien, zo opgezwollen was zijn zak. Hmmm, daar zal veel zaad uitkomen. Ik was zo stoned als
een garnaal en liep naar het raam en klopte aan. Hij schrok zich dood. Ik trok de schuifpui open,"heb je hulp nodig", vroeg ik. "Nee, dank u wel mevrouw", ik liep gewoon door
en ging naast hem zitten. Ik pakte zijn lul, mijn vingers konden zijn lul niet omvatten. Wat een pik, ik schat zo 23 cm en besneden en vol met dikke aders. Hij verroerde geen krimp dus ik begon af te trekken.
Al heel snel begon hij kort te ademen. Direct daarna draaide zijn balzak als een gek, hij gaat komen dacht ik. Daar kwam Rob, gigantisch, wat een zaad, het golfde eruit. Ik heb heel wat pikken gehad maar die spoten.

Rob niet, de ene na de andere golf kwam eruit. Heerlijk, alles was overladen van het zaad. "Ik ga dit tegen mijn moeder zeggen, mompelde Rob", kut, mijn geilheid was direct over.
"Sorry, Sorry, Sorry, ik had niet mogen kijken, het spijt me" riep ik een beetje in paniek. Ik had ondertussen nog steeds zijn lul vast die onder het zaad zat maar wel keihard bleef!
Als vanzelf begon ik weer te trekken aan zijn paal, de aanblik dat mijn hand niet om zijn lul paste maakte mij weer geil. Heel langzaam schoof ik zijn voorhuid op en neer
over zijn eikel. "Wil je nog een keer klaarkomen, Rob", "Nee, dat mag niet, anders wordt mijn moeder boos"."Doet je moeder dit ook bij jou dan?" Direct daarna begon hij weer te zuchten.
Daar kwam het zaad, mijn god, wat veel. Ik deed mijn mond om zijn eikel en voelde het zaad in mijn mond stromen. Golf na golf, ik denk een stuk of tien. Ik heb alles heerlijk
doorgeslikt."In een keer stond hij op en werd boos."wilt u dit nooit meer doen buurvrouw!". "Vond je het niet lekker dan" vroeg ik. "Nee, mijn moeder doet het veel beter".
WTF, hoor ik dat goed? "oke", zei ik, "wil je het alsjeblieft niet aan Els vertellen". Ik heb me omgedraaid en ben weg gelopen. Ik heb behoorlijk in de rats gezeten, als Rob
zou gaan praten dan was mijn huwelijk exit. De volgende dag kwam ik Els op de steiger tegen. Ik stond in mijn bikini. "O, dus zo verleidt je mijn zoon, vieze slet!"
Ik schoot in de lach, "wat bedoel Els", "Je hebt Rob misbruikt!!!". Ze sliep stampvoetend weg. Ik wist het niet meer. Ik heb me klemgezopen en nog heerlijk naar dikke lullen zitten kijken.

Wordt vervolgd

Volgende deel: De Enorme Bobbel Van Mijn Nieuwe Buurjongen - (deel 3)

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen