Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vervolg op: De Enorme Bobbel Van Mijn Nieuwe Buurjongen - (deel 2)

Ik heb afgelopen nacht niet geslapen. Ik bleef maar aan de lul van Rob denken. Ik ben er een paar keer uit geweest om mijzelf beneden lekker klaar te maken.
Zou Els het tegen mijn man vertellen? En als ze dat wel deed dan was ik mijn dochters kwijt. Mijn man heeft een goede baan en we leven daarom ruim. Ik hou veel van mijn man
ondanks dat we geen sex meer hebben. Ik moest alles voorkomen om dat kwijt te raken. Ik was ontzettend nerveus en kwam niet aan mijn werk toe. Ik pakte een jointje om wat
te kalmeren. Ik ben naar buiten gegaan, het was nog warmer dan gisteren en stak hem aan. Heerlijk was dit, lekker rustgevend en werd weer licht in mijn hoofd.
Dit gaat niet goed dacht ik, ik pakte zo mijn oude verslaving weer op maar dit was een uitzonderlijke situatie.
Terwijl ik zat te blowen hoor ik de schuifpui naast mij open gaan. Ik hoorde een tuinstoel schuiven, zou Rob dat zijn? Het schoot direct door mijn kut.

Zou hij het echt met zijn moeder doen? Ik zat te rekenen, zij 35 en hij 18, dat betekent dat ze al vroeg zwanger was van Rob, hooguit 17 jaar. En zij noemt mij een slet dacht ik.
Ik hoorde een kuch. Dat was Els die naast me zat. Jammer. "Dat ruikt lekker die wiet lucht" riep Els vanachter de schutting. Ik schrok me rot en riep in een opwelling, " Je mag er ook wel eentje hoor".
Ik hoorde de tuinstoel verschuiven en daar kwam Els aanzetten. Nu ben ik zeker niet lesbisch maar ze zag er goed uit. Wat ik al vertelde, ze was klein van stuk en hooguit 40 kg.
Ze had een prachtig zomerjurkje aan, wat mij betreft veel te kort maar ze kon het hebben goed hebben. De omvang van haar borsten viel me reuze mee. Voor haar postuur had ze best een grote Cub, ik schat C.
In verhouding met die van mij was het niks maar het stond haar goed. Ik haalde nog 2 jointjes en gaf er eentje aan Els. Ze zei helemaal niks en zat met aan te staren. Moet ik over Rob beginnen of niet, dacht ik.
We hadden allebei ons jointje op en Els begon te grinniken. Het jointje deed blijkbaar zijn werk. "Vindt je de lul van Rob lekker?" vroeg ze plots. Ik keek haar aan en zei,"hoe bedoel je?". "Houdt me niet voor de gek, Rob heeft mij gisteren alles verteld".

Ik had mijn joggingpak nog aan en ik kreeg het warm. Om de boel te ontwijken zei ik,"ik ga me even omkleden, ik heb het warm". "Doe maar iets luchtig aan, vieze slet en neem maar een wijntje mee voor me!" grinnikte Els. Mijn mond viel op. Wat wilde ze van me.

Ik stond boven in mijn werkkamer en zag Els nog net zitten in de tuin. Ik moest haar tevreden houden. Ik was alweer aardig stoned en dan reageer ik impulsief. Ik trok mijn mooiste bikini aan en tikte op het raam.
Els keek omhoog en ik zwaaide. Ze zwaaide terug, ik wees op mijn topje en deed mijn duim omhoog. Ze stond op en riep wat maar het raam was dicht. Ik het raam open en riep "Wat zei je?". "Wat mij betreft mag het nog luchtiger Marie".

Dat meen je niet, ze wil mijn borsten zien. Vooruit maar."Je mag hem zelf uitdoen Els" riep ik terug, ze stak 2 duimen op. Mijn hemel, wwar ben ik in terecht gekomen. Maar ik had geen keus.
Ik liep naar beneden en Els stond in de keuken zichzelf te bedienen van een wijnte."Doe mij maar een dubbele whisky, Els". Ik liep naar buiten en ging zitten. "Wil je binnenkomen Marie", ik draaide me om en zag Els met haar benen wijd op de bank zitten.

"Als je niet doet wat ik zeg dan vertel ik je man en kinderen wat voor slet je bent, en Rob zal aangifte doen!!!". "Kom hier en lik me!". Ik liep naar haar toe en ging door mijn knieƫn. Wat een grote kut had Els. Daar zit Rob vast regelmatig in.

"Likken, geile slet". Ik stak er een vinger in en ze begon direct te kreunen. "Ik wil meer vingers, kreunde Els, het liefst je hele hand". OMG, dat kan niet waar zijn. Eerlijk gezegd was ik helemaal niet geil maar ik wilde de lul van Rob zo graag
dat ik mijn verstand op nul heb gezet. Ik had vinger 4 erin totdat de deurbel ging! Gelukkig kan je vanuit het keukenraam de bank niet zien. Els sprong op en trok haar jurkje recht. "Ik zie je nog wel" en ze gaf me een kus. En ik zal Rob zo wel
naar je toesturen" en kneep keihard in mijn tepel. Els vertrok en ik liep de gang en om te kijken wie er aanbelde. Dat was Rob! "Dag mevrouw, ik ben mijn sleutel vergeten en mijn moeder doet niet open." "Dat kan kloppen, ze was hier maar is net weer naar huis gegaan".
"Dank u wel mevrouw", hij deed net of zijn neus bloede van gisteren. Ik werd werkelijk botergeil. Ik pakte zijn hand en drukte die op mijn borst. "Vindt je ze mooi, mijn borsten?" Hij trok zijn hand terug en zei, "dat ga ik tegen mijn moeder vertellen".

Ik lachte, "Je hebt je moeder ook verteld dat ik je heb klaargemaakt. Ze heeft het me net verteld maar vindt dat geen probleem".
Rob keek me ongeloofwaardig aan en liep weg. Pff, het werd alsmaar geiler, ik kon niet meer helder nadenken.

Nog geen 5 minuten later wordt er weer aangebeld. Ik deed snel mijn topje uit en deed open met alleen mijn sting aan. Rob, mijn god, heerlijk."kom binnen Rob".
Ik trok hem mee naar de bank en ging zitten, gooide hem op mijn schoot en stak mijn tepel uit. "zuig maar lekker jongen".  Mijn hemel, wat was dat lekker. Ik draaide hem op zijn rug, het leek wel of ik een kind aan het voeden was. Het zag er zo geil uit.

Hij begon over zijn kruis te wrijven en de bobbel werd groter. "Je mag je lul er wel uithalen hoor". "Mijn moeder haalt hem er zelf altijd uit", mompelde Rob"

Jackpot!

Heerlijk.

Ik deed zijn riem los en knoopte zijn broek open. Wat een monsterlul! Zijn ballen draaide alweer net als gisteren. Ik heb zijn eikel in mijn mond gestopt en ben gaan zuigen.

Binnen een minuut kwam hij klaar.

Wat een zaad, zoveel heb ik ook niet op internet gezien. Het meeste heb ik doorgeslikt maar het was net teveel. Zijn lul bleef weer keihard en ik begon weer te zuigen.
De deurbel! Kutzooi. "Weg wezen Rob via de tuin!".

Hij rende weg. Ik ben snel naar boven gelopen want ik had alleen maar een string aan. Snel jurkje aan en naar beneden. Staat mijn dochter van 16 voor de deur. Ziek...

Ik schaam mij dood voor wat ik doe en wil in geen geval dat mijn man en dochters dit te weten komen.

Wordt vervolgd

Volgende deel: De Enorme Bobbel Van Mijn Nieuwe Buurjongen - (deel 4)

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen