Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ze kenden elkaar al jaren, van de chat op Ilse en yahoo. Ze hadden een tijdje een stormachtige relatie gehad, maar Peter wilde zijn vrouw niet verlaten voor haar. Ze zouden vrienden blijven,en alkaar af en toe nog eens heimelijk ontmoeten. Peter bleef bij zijn Miranda, en Judith had ook een nieuwe vriend gevonden. Ieder avond na een uur of 12, was Peter online op MSN, zijn vrouw lag dan op bed en Judith haar vriend was dan al afgescheept met het smoesje dat ze moe was en op bed ging, de chats werden de laatste tijd steeds geiler en heter. Ze verlangden naar elkaar. En nu na jaren eromheen draaien op MSN en in de dagelijkse geile mailtjes, wilde ze beide toch weer eens afspreken.

En deze keer was het geen vriendschappelijke omhelzing, zoekend ontmoeten de monden elkaar, zoekend naar haar tong drukte hij zijn tong in haar mond. Judith zoende hem hartstochtelijk. De vrouw was lief en heet, kroelig, geil en nieuwsgierig. Hun tanden tikte tegen elkaar toen ze haar lichaam hard tegen hem aandrukte. Hij schoof haar shirt van haar schouders. Nu naakt, drukte hij zijn kruis tegen haar buik en zijn pik klopte krachtig tegen haar zachte huid. Zachtjes drukte hij haar op het bed, Judith sloot vol verwachting haar ogen, haar lichaam gespannen, vol genot om heerlijk geneukt te worden, zich over te geven aan haar verlangens, wat verlangde ze weer naar deze lul. "Ontspan je" zei hij. Haar tieten waren groot, maar stevig zoals appels. De roze tepels stonden strak in het midden. Hij boog zich en sloot zijn mond om de harde tepels, streelde haar tieten met zijn handen, mond en tong. Ze huiverde toen hij eerst haar ene smakelijke tepel opzoog en toen de volgende, zijn handen gleden over het mooie lichaam. Hij voelde dat ze langzaam ontspande, haar zenuwen kwamen uiteindelijk tot rust. Ze voelde warm en heerlijk zacht aan, toen hij zijn hand tussen haar gespreide dijen schoof om met haar kutje te spelen, realiseerde hij zich weer hoe lekker ze was.

 

 

Haar zachte schaamlippen schroeiden aan zijn hand, en haar vochtigheid brandde op zijn huid. Het was zijn eerste kutje sinds die van zijn vrouw, de eerste keer sinds jaren met het kutje van deze iets oudere heerlijke geile vrouw, ze voelde heerlijk aan. Heet likte hij zijn weg naar beneden, zacht knabbelde hij aan haar zachte buik, zijn lippen streelde haar heupen. Zijn handen streelde haar benen, zijn lul klopte vol verlangen, hij wilde haar eerst met zijn tong uit haar dak laten gaan, ze hield van beffen, dat had ze gezegd, hij wist dat ze gek zou worden als hij het bij haar deed. Het bijkomende voordeel was dat haar kutje zich wijder zou openen en natter worden voor hem.

Toen zijn gezicht haar kutje naderde, ving zijn wijd geopende neus de geur van haar kutje op muskusachtig en opwindend, het wond hem alleen nog maar meer op. Ze wist niet wat ze kon verwachten, haar opgewonden lichaam reageerde instinctief, reageerde zonder dat ze het zich besefte. Haar buik trok wilt samen en haar kontje schoof wilt heen en weer. Hij hoorde haar zuchten en voelde haar lichaam schokken toen hij zijn warme adem in haar schaamharen blies, de schaamlippen bewogen onder zijn adem. Liefdevol begroef hij zijn mond in het zalige kaal geschoren kutje, zijn handen gleden langs haar kontje, ze opende haar benen nog wijder voor hem. Hij likte haar over de volle lengte van haar schaamlippen, hij proefde de opwindende delicate smaak, toen hij met zijn vingers haar kutje opende merkte hij dat hij met zijn mond nagenoeg haar hele kutje kon bedekken.
Hij zoog erop, hij zoog haar schaamlippen op in zijn mond en liet ze uit zijn mond schieten, hij wrong zijn tong in haar hete natte grotje, het voelde aan als een hete oven. De hete zachte geoliede kut brandde heet aan zijn tong, heet schuurde ze haar kruis tegen zijn mond. Peter boorde zijn tong zo dieper in haar, hij kronkelde zijn tong zo ver in haar zuigende kutje als hij kon. "In mijn kutje" kreunde Judith. "Ik voel je tong in mijn kutje draaien". "Ooohhhh... Peter, Peter je beft me echt, je likt me...aaahhhh." Hij schoof zijn tong uit haar kutje omhoog en voelde haar kleine klitje, plagend liet hij zijn tong over het knopje gaan, hij zoog erop maar het was te klein om tussen zijn tanden te nemen dus ging hij verder met zuigen. Haar lichaam trok zonder enige waarschuwing samen terwijl ze haar rug kromde, ze boog haar knieën en zette zich met haar voeten schrap tegen het matras, haar geile kutje oplichtend naar zijn mond. Hij viel opgewonden aan, martelde haar klitje met zijn tong, zuigend op haar hele kut zoog hij vol verlangen haar sappen op en slikte het gretig door. Ze was bloedgeil, haar buik trok fel en ongecontroleerd samen, haar kontje draaide in wilde cirkel rond net boven het matras toen haar genot toenam. "Di.. dit is net zo goed als neuken" siste ze bijna onhoorbaar. "Het is zelf beter dan.." "Ooohhhh..., schat, zuig op mijn kut. Zuig men kutje leeg. Aaahhhh. Ik kan er niet meer tegen! Het gebeurt weer, ik ben zo nat en geil. Ik kom weer, ik kom weeer." Haar samentrekkende kutje werd natter en natter, ze wreef haar zeiknatte kutje tegen zijn mond, schokkend en wippend. Ze ramde haar kut tegen zijn mond aan toen het volgende orgasme haar dreigde te verscheuren. Lang, voor een lang alles opslokkend moment, drukte zich tegen hem aan begeleid door de genotsgolven die door haar jonge geile sloegen, tot ze geen kracht meer had en ineenzakte. Hij boorde zijn tong zacht in haar geopende grotje om vervolgens zacht haar kleine klitje te likken om het weer langzaam hard te laten worden. Zich wentelend in het plezier dat hij haar gaf bracht hij haar tot een serie van kleine orgasmen, kreunend van geluk en genot in de hete diepte van haar kutje iedere keer dat ze klaar kwam.
Judith pakte een kussen achter zich en schoof het onder haar kont. "Misschien zal dit helpen" mompelde ze zonder hem aan te kijken, ze voelde zich nog wat opgelaten ondanks dat hij net haar kutje had gelikt en haar een paar maal had laten klaarkomen. Hij wachtte niet langer de druk in zijn ballen was te groot, hij richtte zijn eikel op de glinsterende lippen van haar natte kutje. Haar schaamlippen krulde zich wellustig om zijn eikel, zacht en klein, opgewonden voerde hij de druk op haar kutje op, hij voelde hoe haar geil alles glibberig en toegankelijk maakte. Ze zochten glijdend en schuivend de juiste positie, ze voelde zacht en klein aan. Nu gaat ze krijgen waar ze zo naar had verlangd. De grote eikel duwt haar schaamlippen opzij. Peter drukt langzaam maar zeker en zijn pik gaat bij iedere beweging dieper naar binnen. Ze voelt zijn eikel door haar kutje heengaan. Zijn handen betasten genietend haar volle borsten, en masseren haar tepels lekker stijf tussen mijn duim en wijsvinger, en rolt ze een beetje heen en weer. Zijn pik zit er voor de helft in en het lijkt, ondanks dat ze erg nat is, alsof hij er, vanwege de omvang, niet dieper in wil. Peter pakt Judith bij haar heupen en met een paar ferme stoten pompt hij zijn pik dieper in haar kutje, Judith begint luid te kermen dat ze uitscheurt. Peter zegt “even doorbijten schat, dit is even iets waar je doorheen moet” .Judith weet niet meer hoe ze het heeft. bijna die hele pik zit nu in haar kutje. Ze stopt met kermen en schreeuwen en begint er aan te wennen. Langzaam begint ze met haar heupen mee te draaien en neukt zijn paal als een bezetene. Hij zit er nu voor de volle lengte in, en beukt tegen haar baarmoeder aan. Judith komt met gekromde rug klaar en buigt omhoog en Peter neemt deze gelegenheid waar om haar lekkere borsten met inmiddels keiharde tepels in zijn mond te nemen. Hij begint nu ook haar klitje met zijn hand te bewerken, waarop ze reageert door steeds sneller te bewegen. Peter pakt Judith weer bij de heupen en helpt haar mee steeds harder en harder gaat het en Judith bereikt haar zoveelste hoogtepunt. Terwijl ik meedogenloos hard mijn pik in haar strakke geile lijf jaag gilt ze het uit, ze gilt "Schuif hem in mijn kontje Peter" zei ze. "Ik weet zeker dat ik hem kan hebben. Maar oohhh hij is zo groot en dik!" "Neuk mijn kontje, Peter. Snel!"

 

Aangemoedigd door haar verlangen om in haar kontje geneukt te worden, gaat Peter gelijk voor deze ingang. Meteen met vol gewicht zet hij zijn eikel voor dit maagdelijke gaatje. Zonder pardon drukte hij meteen hard door, hij forceerde met zijn kracht een opening, langzaam schoof hij het puntje van zijn eikel in Judith haar kontgat naar binnen. Amper anderhalve centimeter van zijn eikel gleed in haar, langzaam gleed hij iets dieper in haar, haar kontje was ongelofelijk krap, het leek hem onmogelijk dat ze zo ver kon oprekken dat hij zijn hele eikel in haar kon krijgen. Ze schoof verlangend met haar kontje en drukte terug tegen zijn lul aan, plotseling gleed zijn eikel in haar kontje, het dikste stuk van zijn lul zat nu in haar. Hij gleed in het kontje, haar poepertje leek wel opgebouwd uit elastiek, geolied en heerlijk heet en knedend van verlangen naar meer. Peter werkte zich voorzichtig verder bij haar naar binnen in haar samentrekkende kontje, hij stopte even toen hij de weerstand van haar voelde. Haar kleine kontje pakte hem stevig vast, haar net ontwaakte spieren trokken en zogen aan zijn lul op een gekmakende manier. Langzaam trok hij zich terug, met haar kontje probeerde ze zijn lul te volgen, ze was zo strak en nauw dat hij het gevoel had dat hij amper kon bewegen. Hun geil smeerde de hele boel en maakte het hem wat makkelijker, langzaam begon hij haar te neuken zijn lul schoof in haar heen en weer, hij neukte zo als hij nog nooit geneukt had. "Lekker! Mijn God, wat is die grote lul lekker! Ik heb het gevoel of je me uitscheurt, maar ik vind het heerlijk zo vol te zitten met die heerlijke lul. Je lul is veel groter dan die van mijn vriend, dikker en langer... aaahhhhh. Oohhh lieverd, jij heerlijke neukerd. Ik word gek, ik ga uit mijn dak. Ga door... schuif door... jaaaa."

In en uit schuivend in haar gretig zuigende kontje, deed hij zijn uiterste best om zijn lul tot aan zijn ballen in haar te begraven. Wat op een gegeven moment ook lukte. Judith's kontje was te klein voor dat enorme ding, maar hij stampte gewoon door en was tevreden om haar te horen kreunen en op zijn lul te voelen. Hij voelde de druk in zijn zwaaiende zak snel groeien. Judith draaide als een gek met haar kontje tegen zijn lul aan, hij hield haar kontje stevig vast en hield haar in de voor hem goede positie. Hij kon het niet langer stoppen, toen het Judith zich heet tegen hem aanklampte en hem heet terug neukte. Hij sloot zijn ogen van genot, toen zijn zaad met kracht uit zijn lul spoot probeerde hij zich niet langer te bedwingen. Judith kwam op hetzelfde moment klaar, ze gilde woorden zonder enige betekenis uit op het moment dat ze zijn zaad diep in haar darmen voelde spuiten. Hij bleef zijn hete zaad spuiten, er leek geen eind aan te komen, haar kleine kontje overspoelde van het hete zaad. Ze wipte ongecontroleerd tegen hem aan toen een geiser van heet zaad in haar werd gespoten, ze schokte spastisch onder het geweld van haar eigen orgasme. Langzaam elkaar voor geen moment loslatend rolde ze op hun zij, buik tegen buik de golven van genot trokken langzaam uit hun lichamen. Na een poosje zei ze "maar je zal toch niet jaloers zijn op mijn vriend? Ik wil hem ook blijven neuken, ik hou van hem". "Ik zal niet jaloers zijn" beloofde Peter haar. "Niemand zal jaloers op elkaar zijn, we kunnen met iedereen neuken, en beffen of pijpen, en gewoon doen wat we willen, onze verlangens en fantasieën delen maakt het alleen maar beter."

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen