Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Via deze verhalen site kwam ik in contact met Missy. Ze is een erg mooie vrouw van 46, en heeft een zoon en een dochter die beide het huis al uit zijn. Ze had op een verhaal gereageerd en zo begon er een spannende mail wisseling.

We stuurden elkaar vaak mail met dingen die we geil zouden vinden om te doen. En op een gegeven moment werden de mails geiler, en bedachten we wat wij met elkaar zouden doen. Tot het op een gegeven moment het er echt van kwam, we spraken een datum af. Erg spannend want ze blijft natuurlijk een vrouw in een relatie. Haar vriend was alleen in de weekeinden bij haar, dus wisten we zeker dat we niet betrapt konden worden. Het duurde nog vier weken voordat die dag er ook eindelijk was, dat ik naar Missy ging. In de tussentijd werden de mails alleen maal geiler, we hadden elkaar in onze fantasie al erg vaak uitgekleed, gelikt en geneukt.


Eindelijk was het zo ver, op een maandag in februari om 12 uur zat ik in de trein op weg naar Missy. Ze woonde een uur reizen met de trein en de bus bij mij vandaan. Niet eens zo ver, maar dat uur duurde heel lang. Aan de ene kant was ik super zenuwachtig, maar aan de andere kant ook erg geil.

Ze woonde dicht bij het busstation, ik kon er in tien minuten heen lopen. Ze woonde erg in een leuk rijtjeshuis ongeveer in het midden zag ik toen ik bij het huis aankwam. Ik belde aan en ze kwam naar de deur toe. Ze zag er goed uit, net als op de foto's. Ze is niet heel groot, 1 meter 80 gok ik, ze is lekker stevig maar zeker niet dik. Ze heeft kort blond haar en erg mooie grote borsten die verhuld zijn in een mooi strak shirtje.

De tieten van Missy

We gingen eerst wat drinken en de spanning was er, dat voelde je al goed. Op een gegeven moment vroeg ze of ik een rondleiding door het huis wilde, en natuurlijk wilde ik dat want ik wist bij welke kamer we zouden blijven hangen.

Het was een leuk huis, en voor me door het huis liepen twee lekkere billen in een strakke broek. Waar ik mijn ogen maar moeilijk vanaf kon houden, omdat ik wist dat ik er zo aan kon zitten! We kwamen bij de gang naar de slaapkamer, en nu stonden we dicht bij elkaar. We keken elkaar recht in de ogen en onze lippen kwamen dichter bij elkaar. En toen ze elkaar raakten begon het, je voelde het door onze lijven gaan hoe geil we waren. We wilden elkaar, en belanden op bed. Onze handen gingen over elkaars lichamen en de kledingstukken gingen al snel uit. Ik ging met mijn hand over haar borsten, ze voelden heerlijk aan. Lekker zacht en een perfecte maat. We lagen allebei alleen nog in onze boxer en string.

Ik ging met mijn handen over haar string heen, ik voelde haar lekkere kutje in haar string zitten. Ik trok haar string uit en ging verder op verkenning met mijn hand. Ik voelde nu voor het eerst met mijn vingers haar lekkere kutje, ze was helemaal kaal. Een lekker sappig geschoren kutje had ze. Haar schaamlippen voelde lekker zacht, en ik ging met mijn vinger in haar natte kutje. We zoende ondertussen nog door, maar toen ik met mijn vinger in haar kwam stopte ze even. Ze kreunde licht en ze voelde zo lekker aan. In onze mail-fantasie hadden we dit natuurlijk al heel vaak gedaan.

Ik stopte met haar te zoenen, maar mijn vinger ging door en ik stopte er nog een bij. Ik ging nu aan haar oorlel likken. Missy werd alleen maar geiler hierdoor, en ik ook. Terwijl ze nog geen eens in mijn boxer heeft gevoeld. Ik ging met mijn mond via haar hals naar haar borsten. Met mijn vrije hand pakte ik haar linker borst en likte de tepel ervan. We keken elkaar aan en we zagen aan elkaar dat we het heerlijk vonden. Ik ging via haar buik naar haar geweldige kutje. Eerst plaagde ik haar een beetje door eromheen te likken. Toen nam ik een lip van haar kutje in mijn mond en likte eraan. Ik likte in haar kutje, ze kreunde en ik proefde haar. Ik likte haar hele kutje behalve haar klit. Ze hield het niet meer, ik ging voor de klit. Ze kreunde nog harder en geiler, ze pakte mijn hoofd. En Missy drukte mijn hoofd tegen haar kut aan.

Ik wist nog uit de mails dat het haar heerlijk zou lijken als ik ook aan haar kontje zou likken, maar dat niemand dat ooit gedaan had bij haar. Dus ik ging van haar klit naar beneden, en ik merkte hoe opgewonden ze reageerde toen ik naar beneden ging. Ik kwam bij haar sterretje aan en likte eraan. Ik had wel eens bij een ex die dit ook gedaan, maar bij deze vrouw was het zo veel geiler. Het smaakte lekker, en het idee was zo geil. Toen ik dit een poosje had gedaan ging ik weer met haar klit bezig en stopte twee vingers in haar kut. Ik bleef likken en Missy riep dat ze klaar ging komen. Ze kwam heel heftig klaar en mijn vingers zaten voor een paar tellen helemaal vast in haar kutje, zo erg spande ze die aan. Ze schreeuwde het uit.

Nadat ze was gekomen kwam ik weer naast haar liggen, en begon haar te zoenen. Ze kwam weer een beetje bij haar positieven en nu begon zij met haar hand op verkenning. Ze voelde hoe hard en groot ik was. Ze trok mijn boxershort uit en sloot haar hand om mijn lul. We waren nog heftig aan het zoenen en ze trok mij lekker af. In mijn handen had ik haar lekkere volle billen, ze waren erg lekker. Ze keek me aan en zei dat ze mij nu heerlijk ging pijpen, maar ik moest wel zeggen als ik klaar zou komen.
Missy pijpt PeterZe nam mijn stijve in der hand, en ging over mijn eikel likken. Ze trok mij tegelijkertijd af en het was al heerlijk. Ik wilde meer, en dat deed ze ook. Ze nam nu mijn penis in der mond en begon mij heerlijk te pijpen. Je kan echt merken dat ze ervaring had. Het was hemels en ik drukte haar hoofd nog wat verder zodat hij zo diep mogelijk in haar mond zat. Ik wist wel dat dit niet heel lang ging duren voordat ik zou komen, dus ik zei tegen Missy dat ik bijna zou komen. Ze stopte abrupt, en kwam over me heen hangen. Ik wilde dat ze door ging maar dat wilde zij niet.

Ze kwam met gezicht naar de mijne en onze tongen vonden elkaar weer. Maar nu bewoog ze haar kutje op zo manier dat ik in een keer helemaal in haar kutje zat met mijn lul. Ze ging als een wilde te keer op mijn harde, en ik had in een hand een lekkere borst en in de andere een bil. Het voelde heerlijk en ik ging lekker in het ritme mee. Ik pakte allebei haar billen vast en drukte haar elke keer harder op mijn lul, en zij kreunde hierdoor ook elke keer harder.

Toen zei ik tegen haar dat ik haar op zijn hondjes wilde nemen en dat leek haar ook wel wat. Missy kroop van mij af en ging op haar knieën zitten met haar kont naar mij toe gericht. Ik zag haar heerlijke sterretje weer en likte er nog even aan, we werden daardoor allebei nog geiler. Ik stopte mijn pik van achter in haar druipende kut, en hij ging er in 1 keer weer helemaal tot mijn ballen in. Ik stootte diep in haar en ze kreunde luid. Ze schreeuwde dat ik door moest gaan en dat ze bijna kwam. Ik kon het ook niet veel langer ophouden en ging nog wat sneller. Ik stopte mijn duim in haar kont, en zij pakte mijn zak vast en kneep erin. En we kwamen allebei hierdoor bijna meteen klaar en kreunde en schreeuwden.

Ze schoof onderuit op haar buik, en ik ging op haar liggen.. Allebei helemaal uitgeput en voldaan.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen