Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vorig jaar heeft een vriendin van mij een man ontmoet op vakantie in Spanje. Mijn vriendin, Eliza, was destijds 18 jaar en de man, Ronald, 33 jaar. Ik voelde dat er tijdens de vakantie al spanningen was tussen de twee. Na de vakantie hebben zij een aantal keer met elkaar afgesproken, en nu zijn zij officieel een koppel. Ronald is gescheiden en heeft een zoontje die afwisselend bij hem en bij zijn moeder is.
Dit verhaal speelt zich een half jaar na de vakantie af. Ik ben Anouk, 1,75 lang en slank gebouwd. Ik sport en dans veel, waardoor ik een mooi gevormd kontje en buik heb. Ik ben het meest trots op mijn tietjes .Mijn tietjes zijn een mooi handje vol. Ik heb al sinds 3 jaar een vriendje, en dat gaat super samen. Wij zien elkaar meerdere keren per week en krijgen geen genoeg van elkaar. Wij hebben zelfs 3 keer per week seks. Eliza is nu 19 en ik ben 18 jaar. Ongeveer 2 keer per week gaat Eliza naar haar vriend Ronald toe. Ronald woont in Drenthe ( Hoogeveen ), terwijl wij in Zuid-Holland (Zevenhuizen ) wonen. Zoals ik al eerder zei hebben wij Ronald ontmoet in de vakantie. Ronald was samen met een vriend van hem op vakantie. Zijn vriend heet Egbert. Egbert is 41 jaar en is geen casanova met zijn aardig grote bierbuik. Toch voel ik me op een één of andere manier aangetrokken tot hem. Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest hoe het zal zijn om seks te hebben met een oudere man. Ik heb het al eens aan Eliza gevraagd, en volgens haar is het heerlijk.


Toen Eliza vorige week 18 jaar werd ging ik samen met mijn vriendje ( Michael ) naar haar verjaardag. Egbert was er ook en dat resulteerde al snel in onschuldige flirts. Bij het dansen voelde ik Egberts handen steeds op mijn kontje terwijl Michael gewoon keek, en als ik naar de WC moest grapte Egbert dat hij wel meeging en dat Michael mocht kijken. Op het einde van de verjaardag stelde Eliza voor om volgende week uit te gaan in Drenthe. Michael en ik konden dan bij Ronald slapen. Ik vond het een super goed idee, en wilde graag mee. Michael houdt echter niet van uitgaan en besloot niet mee te gaan.
Zoals afgesproken stond ik de volgende week voor bij het huis van Ronald in Hoogeveen. Ik kuste Michael gedag en bedankte hem voor het brengen. Ik belde aan en er werd open gedaan door Ronald. Ik groette hem met de gebruikelijke drie zoenen en liep verder naar binnen. In de woonkamer zag ik Eliza en Egbert zitten en ik groette ook hun hartelijk gedag met drie zoenen. “Super leuk dat je er bent schat” zei Egbert en ik voelde zijn hand weer richting mijn kontje gaan. Ook al ga ik niet vreemd, ik vond mannelijke aandacht super opwindend. “Ik laat jouw kamer wel zien” zei Eliza en wij gingen naar boven. Egbert heeft ooit op de vakantie in een jolige bui tegen mij gezegd dat als hij geen vrouw had, ik geen vriendje, dat wij zeker met elkaar geneukt hadden op vakantie. Hij was wat aangeschoten en melig, dus neem aan dat hij dat als grap bedoeld heeft. Toch denk ik er nog wel eens aan en vraag me af of het wel een grapje was. Eliza liet mijn kamer zien en ik zei dat ik alvast gingen douche en aankleden voor vanavond. Na ongeveer 10 minuten stapte ik de douche uit en liep met mijn handboek om mijn lichaam gebonden naar mijn kamer. Ik deed mijn kamerdeur dicht en ging voor de spiegel staan en liet mijn handdoek vallen. Voor mij zag ik een jeugdig meisje van 18 jaar, met een kort geschoren kutje en een kleine handvol tietjes. Mijn kontje was net als de rest van mijn lichaam jeugdig, en mooi gevormd. Ik kon wel begrijpen dat Egbert de hele tijd aan mijn kontje wilde zitten. Ik had een sexy zwart slipje meegenomen en een zwarte bh. Daarboven deed ik een strakke donker blauwe spierbroek, samen met een sexy shirtje. Ik was er helemaal klaar voor. Omdat Michael niet van uitgaan houdt gaan wij bijna nooit uit. Ik heb wel weer eens zin om helemaal los te gaan en eens lekker dronken te worden.
Toen ik naar beneden liep hoorde ik Egbert meteen zeggen: “Zo hee meid, jij gaat heel wat jongens op zitten hitsen vanavond”. Ik lachte verlegen naar hem. Ik zag er inderdaad lekker sexy uit, en ik voelde een warm gevoel in mijn buik. Ik schrok er zelf van. In de drie jaar dat ik met Michael heb ben ik één keer vreemd gegaan. Dat was aan het begin van de relatie en het was niet verder gegaan als tongen met een jongen. Ik was dronken en heb daarna heel veel spijt gehad. Aandacht van jongens vind ik opwindend, maar ik heb tegen mijzelf gezegd nooit meer vreemd te gaan. Hoe kon ik mijzelf nou aangetrokken voelen tot Egbert? Oké, hij heeft een best leuke hoofd en je kan altijd leuk met hem praten. Hij heeft wel een beste bierbuik, en praat een beetje plats Drents. Ik ging naast Egbert op de bank zitten en er werd wijn voor me ingeschonken. Het was negen uur en we hadden afgesproken rond 11 uur uit te gaan in het centrum van Assen. Er werd heel wat gelachen en ik merkte dat ik Egbert steeds net iets te lang aankeek. Egbert zat zoals hij altijd doet weer veel aan mij, zonder echt een seksuele handeling te doen. Hij flirtte ook weer heel wat af, maar dat ben ik wel van hem gewend. Ik heb het gevoel dat hij dat bij alle vrouwen doet.
Het was 11 uur en wij hoorden de taxi toeteren. Op naar de kroeg! Aangekomen wist Ronald een leuk danskroegje en wij gingen naar binnen. Het was echt super gezellig. Eliza en ik dansten heel wat af en wij merkten dat we de volle aandacht kregen van de mannen in de kroeg. Ook van Ronald en Egbert. Ik had al flink wat drankjes op en ik merkte dat ik wat aangeschoten werd. Gelukkig wel goed aangeschoten. Op een gegeven moment voelde ik Egbert achter me staan en hij sloot zijn armen op mij heen. Ik drukte met mijn kontje tegen zijn heupen aan en ging verder dansen. Ik voelde wat groeien bij Egbert in zijn broek en ik vond het alleen maar leuk. “Wat ben je toch een heerlijke meid” hijgde Egbert in mijn oor. “Jaha zei ik, je zou wel willen dat ik vrijgezel was he” lachte ik terug. “Nou, dat maakt mij niet uit hoor” kreeg ik als een scherp antwoord terug. Ik keek Egbert aan en wij schoten in de lach. Toch vond ik het wel spannend. Zou dat weer een grapje zijn of bedoelde hij het. De rest van de avond ben ik lekker door wezen dansen bij langzame nummers schuifelde ik met Egbert en zijn handen kwamen weer op mijn kontje terecht. Het was ondertussen 3 uur in de nacht en wij besloten naar huis te gaan. Lachend liep ik arm in arm met Egbert naar de taxi. Ronald en Eliza liepen zo’n tien meter voor ons. Egbert plaagde mij door op mijn billen te slaan en na een tijdje pakte ik hem terug door hem zachtjes in zijn kruis te slaan. “Nog even wachten hoor schatje” zei Egbert, “als we thuis zijn mag je hem zo vaak aanraken als je wil”. We lachten weer en stapten in de taxi.
Thuis aangekomen bleek de alcohol toch wel goed ingeslagen te zijn en wij strompelde met zijn vieren naar binnen. Tranend in onze ogen van het lachen liep ik naar de woonkamer en plofte op de bank. “Kom”, zei Egbert, je kan hier niet op de bank slapen. Egbert pakte mij op en bracht mij naar boven naar mijn bedje. “Moet ik je nog helpen uitkleden”, vroeg Egbert met een knipoog. Nee hoor zei ik, en ik omhelsde hem. “Ik vond het echt super gezellig vanavond”, zei ik, “heerlijk om weer eens uit te gaan”. “Ja, dit moeten wij vaker doen, weet alleen niet of mijn vrouw dat leuk vind”, lachte Egbert. “Nou welterusten he”zei ik en ik zoende Egbert een keer op zijn wang. Deze zoen was intenser dan een normale gedag kus, en ik schrok ervan. Ik plofte neer op mijn bed, en viel onmiddellijk in slaap.
De volgende dag werd ik rond half 12 wakker. Omdat ik niet gedoucht had voelde ik mij een beetje vies en dus stapte ik meteen de douche in. Hierna trok ik een strakke spijkerbroek aan en een shirtje. Ook deed ik een andere zwart slipje en bh aan. Beneden zag ik Eliza, Ronald en Egbert al fris en fruitig op de bank zitten. “Zozo”, zei Ronald, “jij hebt zeker lekker geslapen”. “Lekker lang gedroomd van mij zeker” knipoogde Egbert naar mij. “Ja heerlijk hoor”” zei ik, en ik plofte naast Egbert op de bank. “Ronald en ik gaan zo even het zoontje van Ronald ophalen bij zijn moeder” zei Eliza, “wil je mee?” “Nee hoor” zei ik, “ik moet nog ontbijten enzo, ik denk dat ik lekker uitbrak op de bank”. “Oh mooi Anouk” zei Egbert, “mag je mij gezelschap houden”. “”Gezellig”, glimlachte ik naar Egbert. Ronald en Eliza gingen weg en ik ging tegenover Egbert zitten. Zo konden we wat beter met elkaar praten. “Het was echt gezellig he gister” zei ik. “Ja, echt een hele leuke avond” antwoordde Egbert. Egbert vroeg of ik Michael niet mistte en ik antwoordde dat ik hem gisteravond niet gemist had, maar dat ik de seks dat ik altijd op zondagochtend heb wel mistte. Ik schrok ervan dat ik het eruit floepte, maar Egbert begreep mij wel en we lachten. Ik kon met Egbert overal over praten. “Weet je”, vroeg ik Egbert, “ik vraag me echt af hoe vaak Ronald en Eliza het doen. Het moet voor Eliza wel spannend zijn om met een oudere man te neuken”. “Heb jij nog nooit met een ouder iemand geneukt dan”, vroeg Egbert? “Nee zei ik, ik heb al 3 jaar met Michael dus ik heb in deze 3 jaar geen andere lullen gezien”. “Oh, nou dan mis je wat hoor”, knipoogde Egbert. Ik besloot eens de stoute schoenen aan te trekken en vroeg wat ik dan zou missen. “Dat zal je niet weten als je het niet probeert” antwoordde Egbert. Ik merkte dat het gesprek wat eigenlijk als een grap bedoeld is toch wel erg serieus was. Ik begon echt nieuwsgierig te worden hoe een oudere piemel er uit ziet. “Wacht even, even wat drinken halen” zei ik en stond op om naar de keuken te lopen. Toen ik terug liep ging ik niet meer tegenover Egbert zitten maar naast hem. Waarom ik dat deed weet ik niet, het ging gewoon zo. “Hoe groot is de piemel van jouw vriendje dan”, vroeg Egbert. “Oh” zei ik verlegen, “ik denk zo’n 18 centimeter”. Het voelde aan de ene kant raar om over de piemel te praten van mijn vriendje, maar aan de andere kant wist ik dat ik misschien wel de piemel van Egbert te zien kreeg en dat vond ik toch wel erg spannend. “Oh, dan is mijne niet veel groter” zei Egbert, “wel iets dikker”.” Pff, ik geloof je niet” lachte ik. “Volgens mij heb jij een veel kleinere., als ik datgene wat ik voelde gister onder het dansen moet geloven.” “Haha oh nou schatje, nu zit je me uit te dagen. Wil je hem ziein?” vroeg Egbert. Ik twijfelde even. Wat zou Michael zeggen als ik zei dat ik Egberts piemel heb gezien. Zou hij dat zien als vreemdgaan? Ik zou het echt niet leuk vinden als Michael zei dat hij iemands anders kutje heb gezien. “Ja okee” zei ik twijfelend, als je het maar tegen niemand zegt”. “Hee hee” zei Egbert, “ik heb zelf ook een vrouw, ik ga het echt niet vertellen”. We keken elkaar aan en ik voelde de spanning gewoon. Ik zag dat Egbert langzaam zijn riem los deed van zijn broek, en ik hoorde zijn rits langzaam open gaan. Hij stond op en liet zijn broek zakken. Daar zag ik een zwarte bokser. Hij keek mij even aan. Hierna deed hij zijn bokser ook uit. Ik schrok even. Wat ik zag was een mooie 18 centimeter lange piemel. Hij was inderdaad dikker dan die van Michael. Zijn ballen waren geschoren. Zij piemel hing half stijf omlaag. Een kleine moedervlek aan de rechter kant van zijn balzak maakte het tot een prachtig uitzicht. “Oh mijn god” zei ik. “Hoe vind je hem zei Egbert”. Ik kon niks uitbrengen. Ik voelde mij zo erg aangetrokken tot zijn piemel! Ik zat nog op de bank en ik keek met onschuldige ogen naar boven, zoekend naar oogcontact. “Sorry dat ik het zeg” zei ik verlegen,” maar je hebt echt een prachtig piemel! Ik hief mijn rechterhand op, en pakte zijn piemel langzaam in zijn hand. Ik zei niks, ik keek nog steeds naar Egbert. Egbert zei ook niks. Vol met passie keken wij elkaar aan. Langzaam begon ik hem te trekken en zijn piemel werd als snel stijf. Ik dacht helemaal niet meer aan Michael. Het enige waar ik aan dacht was de piemel van Egbert in mijn hand. Ik voelde Egberts hand naar mijn hoofd gaan en hij wreef even op mijn wangen. Zonder wat te zeggen trok Egbert mij omhoog en keek mij recht in mijn ogen aan. Mijn zijn rechter hand schoof hij mijn shirt naar beneden. Hij keek naar mijn tietjes, schattig bedekt in mijn zwarte bh. Ook mijn bh trok hij naar beneden. Nog steeds trok ik Egbert langzaam af. Nog steeds hebben wij niks tegen elkaar gezegd en Egbert wreef zachter op mijn rechterborst. En hij kuste hem even. Daarna begon hij harstochtig mijn borsten te likken en te kussen. Ik pakte zijn kin met mijn linkerhand en bracht zijn lippen naar de mijne. Passievol begonnen wij elkaar te zoenen en te tongen. Ik hoorde Egbert zacht kreunen. Ik begon hem iets harder af te trekken, wat ertoe leiden dat Egbert harder ging kreunen. Wat moeten Eliza en Ronald wel denken, als ze nu de woonkamer in komen en zij zien mij half naak staan samen met Egbert, met zijn broek op zijn knieen en zijn piemel in mijn hand. Na ongeveer 2 minuten stopten we. “Kom”, zei Egbert, en hij trok zijn broek omhoog. Ik zag hem richting de trap lopen. Ik weet niet waarom, maar ik pakte mijn shirt, trok deze aan en liep Egbert achterna. Ik zag Egbert mijn kamer binnen lopen ik volgde. Ik liep langs de spiegel en ik kon het niet laten om even naar mijzelf te kijken. Wat ben je toch super geil Anouk dacht ik. Mijn shirt had ik slordig aan en mijn ogen hadden een brutale blik. Heel even dacht ik aan Michael, maar deze geile situatie verdrong die gedachtes al snel. Egbert pakte mij bij mijn schouders en gooide me op het bed. Ik lag met mijn rug op bed en met mijn benen nog op de grond. Egbert zat op zijn knieën voor mij. Hij spreidde mijn benen en begon mij over mijn kruis te wrijven. Oooh wat is dit hemels dacht ik. Ik deed mijn ogen dicht. Ik voelde Egbert heel even zacht in mijn kruis bijten. Ik had nog mijn spijkerbroek aan, toch voelde het intens. Egberts handen gleden onder mijn kont en hij kneep in mijn billen. Ondertussen likte hij mijn kruis. Ik kon het niet laten om eens lekker te kreunen. Egberts knoopte mijn broek lost en met speels gemak deed hij mijn broek uit. Egbert genoot van wat hij zag. Een tiener meisje, van 18, half naakt, met een klein zwart slipje, klaar om gelikt te worden. Binnen no time was mijn slipje ook uit en het enige wat ik nog aanhad was mijn shirt. Hij legde mijn benen op zijn schouder en begon mij vol vuur en passie te likken. Ik wist niet wat ik meemaakte. Dit heb ik nog nooit gevoeld. Hij at mijn kutje bij op! Het enige wat ik kon was kreunen, steeds harder. Langzaam likte Egbert van mijn kutje, over mijn buik, naar mijn tietjes. Hij deed mijn shirt uit en begon intens mijn tietjes te likken. Hij bracht zijn lippen naar de mijne en we begonnen elkaar lekker te zoenen. Hij kon zijn handen niet van mij afhouden. Ik probeerde zijn broek los te maken, maar ik was zo opgewonden dat het niet lukte. Ik lag nog steeds op mijn rug en Egbert kroop op me. Onder het tongen wist hij met zijn linkerhand zijn broek en bokser uit te doen. Ik voelde zijn stijve piemel tegen mijn benen. Hij schuurde met zijn piemel over mijn heupen en wij begonnen droog te neuken. Nog steeds zaten mijn lippen om die van Egbert. Onder het droogneuken pakte Egbert ineens met zijn linkerhand zijn piemel en schoof hem zonder condoom in een keer in mijn natte kut. “Aaaargh” schreeude ik het uit. Wat voelde dat heerlijk. Egbert begon mij langzaam te neuken. Ik pakte met mijn handen zijn kont en ging mee met de beweging. Egbert wisselde zijn snelheid af door een paar keer langzaam te stoten, gevolgd door een aantal harde. Ik vond het hemels en ik kreunde het uit. Eindelijk kon ik wat tegen hem zeggen. “Neuk me schatje, ik wil je piemel voelen, neuk me je piemel voelt goed” hijgde ik in zijn rechter oor. Ik voelde een orgasme opkomen. Wow dacht ik, dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik ben namelijk nooit klaargekomen onder het neuken met Michael. Ik drukte met mijn handen de kont van Egbert naar beneden, als sein dat hij dieper moet gaan. Harder en dieper begon hij mij te stoten. Ik hield het niet meer uit en ik kwam klaar met een ongelofelijke kreun. Ik trok de piemel van Egbert eruit en begon snel te wrijven over mijn kutje. “Aaaah” kreunde ik. Even was ik van de wereld. Ik begon te hijgen. Wat is dat heerlijk dacht ik. Ik kwam weer bij en Egbert trok mij op hem. Egbert lag nu op zijn rug.. Zijn piemel lag stijf op zijn buik. Ik begon hem te zoenen en voelde zijn piemel tegen mijn buik drukken. Hierna ging ik naast Egbert zitten en ik pakte zijn piemel met mijn rechterhand. Ik keek zijn piemel geil aan. Wat een heerlijke piemel had hij toch! Langzaam bracht ik mijn mond naar zijn piemel en ik begon zijn eikel te likken. Egbert kreunden. “Oh meissie” zei hij, “oh schatje, pijp me met je heerlijke jong mondje van je”. Ik voelde mijn kutje nog branden, en Egbert wreef met zijn hand over mijn kontje. Af en toe kneep hij erin. In mijn ooghoek zag ik hem vol geilheid naar mijn kontje kijken. Ik was weer klaar om zijn piemel in mijn kutje te voelen! Ik ging op hem zitten en bracht zijn piemel naar mijn kutje. Met mijn ogen dicht begon ik hem te berijden. Doordat ik al een paar jaar dans, berijdde ik zijn piemel alsof hij een lapdance kreeg. Egbert vond het heerlijk. Hij kreunde het uit. Ik legde mijn hoofd naast zijn hoofd en hij begon hard te stoten. Het ging weer van langzaam naar hard. Ik begon te sabbelen aan zijn rechteroor. Hiervan werd hij alleen maar geiler. “Vind je het lekker schatje” hijgde ik in zijn oor, “neuk me harder met je piemel”. Egbert kon niks uit brengen. Hij kreunde zo hard dat ik hoopten dat de buren niet thuis waren. Egbert stopte met stoten en haalde zijn glimmende piemel langzaam uit mijn kutje. Hij greep mijn kontje en bracht mij zo dat hij mij op zijn hondjes begon te neuken. Heerlijk hard stootte hij in mijn kutje. Vol passie. We begonnen beide als een gek te zweten. Je hoorde mijn kutje gewoon soppen. We stopten even om dat we beide buiten adem waren. Ik begon languit op mijn buik op bed te liggen. Egbert lag op mij. Ik voelde zijn piemel tegen mijn kontje drukken. Hij begon mijn linkeroor te likken. Hij legde mij op mijn zij. Wij lagen lepeltje-lepeltje en ik voelde dat hij mijn zijn piemel over mijn kontje wreef. Hij drukte zijn piemel weer in mijn kutje en hij stootte hard en diep zijn piemel in me. Egbert begon weer hard te kreunen op een gegeven moment haalde hij snel zijn piemel uit mijn kutje en bracht hem naar mij hoofd. Ik begreep wat hij wilde en ik stopte zijn piemel in mijn mond. Ik had zijn piemel net in mijn mondje toen hij met een luide kreun klaar kwam. Ik kreeg een ongelofelijke hoeveelheid sperma in mijn mond. Heerlijk was het. Ik slikte het door en ik begon zijn piemel droog te likken. Uitgeput lagen wij 5 minuten op bed, zonder wat tegen elkaar te zeggen. Wij hadden heerlijk van elkaar genoten. Na vijf minuten stond ik op en ik liep naakt de kamer uit. Ik voelde Egbert achter mij aan komen ik voelde zijn ogen branden op mijn kontje. We dronken naakt wat water in de keuken, toen we realiseerde dat Eliza en Ronald zo thuis konden komen. Ik had geen zin om te douchen en hij ook niet, dus wij kleedden ons aan en gingen in de woonkamer tv kijken. Ongeveer 20 minuten daarna kwamen Eliza en Ronald thuis. Ik voelde mij vies en bezweet, maar tegelijkertijd voelde ik mij heerlijk. Nog nooit had ik zo’n neukpartij gehad. Vol passie en liefde. Ik wilde het wel van de dakschreeuwen dat ik net zo lekker geneukt heb, maar dat kon natuurlijk niet. We hebben met zijn vieren een film opgezet en na ongeveer een uur kwam Michael voorrijden. Ik zoende Eliza en Ronald met drie zoenen gedag en deed dit ook bij Egbert. Na de drie zoenen keken wij elkaar 3 seconden diep aan en ik liep naar buiten. “Hee schatje” begroette ik Michael, en ik gaf hem een flinke tongzoen. “Ik heb je gemist schatje” zei ik.
De week daarna was ik nog steeds een beetje van de wereld. Michael merkte al op dat ik wat zweverig was, maar ook heel vrolijk. Je hebt een nieuwe tint op je gezicht gekregen had Michael tegen me gezegd. Hij moest eens weten waardoor dat komt dacht ik. Ik ben vreemdgegaan maar ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Ik heb mijn seksuele verlangen verlegd en ik weet dat dit zeker niet de laatste keer is geweest. Of dat ook met Egbert wordt weet ik niet, het gaat zeker gebeuren.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen