Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Mijn vrouw (Missy, ze is 49) en ik (48) zijn al heel wat jaren bij elkaar, en ik moet zeggen, het gaat hartstikke goed, maar na zoveel jaar werd bij ons de seks toch wel een beetje een sleur, we hebben best wel geëxperimenteerd, maar toch. Missy miste de spanning van het versieren, het verleiden, het ontdekken van een nieuw lichaam. Toen we onlangs op vakantie op Rhodos waren hebben we besloten om daar maar eens wat aan te doen. Missy ging alleen naar een bar toe, en ik zou wat later komen zodat het lijkt alsof wij niet bij elkaar horen. Ze zag er erg sexy uit, strak truitje waar haar borsten goed in uit kwamen en een half lang rokje waarin je haar billen duidelijk kon zien. Toen ik een kwartiertje na Missy de bar binnenkwam zag ik haar staan aan een tafeltje, ze was in gesprek met twee mannen. De ene was een Griek van een jaar of 25, niet zo groot, wat aan de dikke kant. De ander was een donkere jongen, ik schat achter in de 20 of begin 30, ook niet zo groot maar wel slank en redelijk gespierd.

Ik zocht een plekje aan de bar waar ik haar kon zien en bestelde een biertje. Af en toe kwamen er andere mannen bij mijn vrouw staan of probeerden haar aandacht te trekken, maar het was duidelijk dat zij haar zinnen op die donkere jongen had gezet. Ik zag dat ze steeds dichter bij elkaar gingen staan, en ze begonnen elkaar steeds meer aan te raken. Later gingen ze samen de dansvloer op, tijdens een schuifelnummer hield hij haar wel erg close vast, hun lichamen strak tegen elkaar en zijn handen zakten steeds verder richting haar billen.

Zij had er schijnbaar geen moeite mee, haar hoofd ruste op zijn borst en haar ogen waren gesloten. Toen hij haar iets in het oor fluisterde knikte ze met haar hoofd, ze deed haar hoofd omhoog en bracht haar lippen naar de zijne. Zachtjes begon hij haar te zoenen. Ze genoot, dat was duidelijk te zien, hun tongen strengelden zich om elkaar en verkenden elkaars monden. Tijdens het zoenen keek ze even of ik alles wel zag en gaf me een knipoog. Toen ze van de dansvloer afkwamen gingen ze richting een barkruk niet ver bij mij vandaan, hij ging zitten, spreidde zijn benen iets zodat zij er tussen kon staan. Ik zag dat hij al een behoorlijke bobbel in zijn broek had. Missy ging tegen hem aanstaan sloeg haar armen om zijn nek en drukte haar middel tegen zijn kruis aan. Al zoenend reed ze zachtjes tegen hem aan. Na verloop van tijd zag ik dat ze aanstalten maakten om weg te gaan, we hadden afgesproken dat ze in geen geval mee zou gaan naar iemand zijn huis of kamer, en dat als ze het wilde ze naar ons appartement zou gaan.

Ik betaalde mijn biertjes en volgde het stel op afstand. Ze gingen inderdaad op weg naar ons appartement. We hadden een 2kamer appartement op de begane grond aan de achterkant van het complex. Met zijn arm om haar middel liepen ze richting complex en bleven ze af en toe even staan om weer te zoenen, en het duurde best lang voordat we eindelijk bij de kamer aankwamen. Ik ging naar de bar van het complex en bestelde nog maar een biertje, zodat mijn vrouw en haar vriendje lekker hun gang konden gaan. Toen ik mijn biertje ophad ben ik toch maar eens richting onze kamer gegaan om eens te kijken hoever er het mee stond. Ik was wel erg nieuwsgierig wat Missy aan het uitspoken was. Ik kon door het raam naar binnen kijken en zag het stel op de bank zitten. Hij leunde achterover op de bank en mijn vrouw zat op hem. Ze had haar shirtje al uit en hij zoog op haar borsten en likte haar tepels. Hij liet haar borsten los en ze begon zijn shirt uit te doen, er kwam een prachtig bovenlijf te voorschijn dat ze begon te strelen. Ze liet zich op haar knieën tussen zijn benen zakken en begon zijn bovenlijf te zoenen.

Langzaam ging ze lager tot ze aan zijn broek kwam. Ze keek hem aan en begon langzaam zijn broek open te doen. Ze deed zijn broek uit en trok langzaam de onderbroek iets naar beneden. Met haar hand haalde ze zijn al stijve lul te voorschijn, het was een flink exemplaar, behoorlijk dik en toch wel zo’n 20/21 cm. Ze begon zijn lul af te trekken en likte af en toe zachtjes langs zijn eikel. Hij nam haar handen en liet haar staan, deed haar rokje open en trok deze tegelijk met het slipje naar beneden. Daar stond mijn vrouw, naakt voor een andere man en ik genoot van het uitzicht. Hij liet haar weer boven zich op de bank komen en begon haar weer te zoenen. Zijn lul ruste tegen haar kutje maar kwam nog niet in haar. Al zoenend gleed Missy met haar spleetje over zijn lul totdat deze voor haar gaatje kwam, langzaam gleed de eikel haar kutje in en verdween hij steeds dieper in haar.

Het deed me toch wel iets toen ik zijn lul in Missy haar kutje zag verdwijnen. Ze sloot haar ogen en genoot van die dikke paal in haar. Missy bereed hem langzaam, steeds kwam ze met haar lichaam omhoog en liet zich dan weer over hem heen zakken. Ik stond te kijken en werd steeds geiler van de aanblik. Mijn vrouw die zo zat te genieten van die enorme paal van een andere vent. Hij plaatste zijn handen onder haar billen en stond op terwijl hij haar tilde legde hij haar op de bank en kwam bovenop haar liggen, Missy trok haar benen op en deed ze om zijn middel. Hij neukte haar nu steeds harder en ik kon zien dat Missy op het punt stond om klaar te komen. Hij pompte diep in het kutje van mijn vrouw en ook hij kwam bijna klaar, hij trok zich terug en begon zich af te trekken, Missy haalde zijn handen van zijn lul en nam het van hem over, ze hoefde maar een paar keer te trekken en het sperma spoot uit de lul, het kwam overal op haar lichaam terecht, haar buik, haar borsten, het was een gigantische lading. Hij kwam weer op haar liggen zijn sperma tussen hun lichamen en zijn lul nog steeds hard duwde hij weer tegen haar grotje, hij ging weer in haar en al heel snel zag ik dat Missy ook klaar zou komen.

Ze drukte haar nagels in zijn rug en al haar spieren verkrampten, ze kreeg zo te zien een heerlijk orgasme. Al die tijd stond ik voor het raam te kijken en was vreselijk opgewonden geraakt. Ik had nooit kunnen beseffen dat het kijken naar je eigen vrouw die geneukt wordt door een andere vent zo geil kon zijn. Ik keek weer door het raam en zag dat ze beiden van de bank opstonden. Ze gingen aan tafel zitten en namen iets te drinken, dat was het moment dat ik besloot om ook naar binnen te gaan. Waarschijnlijk had Missy hem verteld dat ze getrouwd was en dat ik weleens zou kunnen komen, want hij reageerde niet geschrokken. Missy kwam naar me toe en gaf me een heerlijke zoen.

Ze vertelde dat ze heerlijk had geneukt, het idee dat ik haar had gezien haar vreselijk had opgewonden, maar dat ze eigenlijk ook nog niet genoeg had van de jongen. Hoewel ik nu ook bloedgeil was en ik Missy ook wel zou willen neuken besloten we dat hij deze nacht bij haar zou blijven en ik een nachtje op de bank zou slapen. Natuurlijk hadden we tot een trio kunnen besluiten, maar dat leek ons iets voor later, Missy wilde hem dolgraag nog een tijdje voor zichzelf. Na nog wat gedronken en gekletst te hebben, ondertussen kon Missy niet met haar handen van hem afblijven, ze waren beiden nog naakt, en ze zat bij hem op schoot, ging Missy met de jongen naar de slaapkamer en ik ging op de bank liggen. Ik werd die nacht regelmatig wakker van de seksgeluiden uit de slaapkamer, en heb me die nacht meerdere keren afgetrokken.

De volgende ochtend hebben we samen ontbeten en later ging de jongen naar huis. Missy en ik hebben de dagen erna nog heerlijke seks met elkaar gehad. Dit avontuurtje heeft ons seksleven zeker een impuls gegeven, en het zal ook zeker niet ons enige avontuurtje blijven (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Reacties   

+1 #3 Pietje 02-04-2013 18:20
Mag ik je vrouw ook een keer komen neuken?
Citeer
-1 #2 Cassif 17-01-2013 14:10
Heerlijk verhaal! Ik vind het ook geweldig.
Citeer
0 #1 Cassif 17-01-2013 14:09
Heerlijk verhaal! Ik vind het ook geweldig om te zien.
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen