Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Een tijdje geleden was ik stiekem bij een oude vriend geweest waar ik lekker geneukt werd door hem en de eigenaar van de zaak waar hij werkte. Nu stond deze vriend ( Peter ) van de week onverwachts bij me aan de deur en vroeg of ik tijd voor hem had want de nood was hoog. Ik moest me nog douchen, maar ik had ook erg veel zin om met hem te neuken dus zei hem oké maar moet me nog wel douchen, geen probleem zei Peter dan ga ik och lekker mee onder de sproeier... we gaan wel flink van bil he Missy want ik kan geen uren weg blijven.... zei Peter, dus gauw maar onder de douche.

Terwijl ik mijn haren aan het wassen was ontdeed Peter zich ook van zijn kleren en zijn mooie pik werd zichtbaar. Peter begon natuurlijk meteen met het wassen van mijn kut en dat deed hij tot in de kleinste puntjes en dat liet ik hem ook horen ook. Mijn dikke klit was toch wel zijn favoriet speeltje want die werd me toch gewassen zeg ...heerlijk!!!. Tijdens het afspoelen van mijn haren zei Peter... mag ik... en ik zei zonder eigenlijk te weten wat hij zou gaan doen ...ja hoor .. . Ik voelde steeds meer vingers mijn kut binnen gaan en voordat ik er erg in had zat zijn gehele hand in mijn kut, als een heerlijke dildo zo bewoog Peter zijn hand in mijn kut Kreunend liet ik hem merken dat hij vooral zo door moest gaan en dat deed Peter dan ook... ow wat heerlijk is dat toch ... Ik gaf hem de sproeier en zij dat die straal op mijn klit gezet moest worden terwijl hij zijn hand in en uit mijn kut bewoog.

Ik kan jullie verzekeren dat dit een onwijs geil gevoel geeft zo erg dat ik al gauw daarna klaar kwam. Peter ging snel staan en zijn pik danste tegen mijn kut aan, flink wat zeep ging er op en ik begon hem lekker hard te trekken daarna afspoelen en ik nam die knaap eens even in mijn gulzig mondje... Maar dat kon maar even want Peter zijn hormonen gierde door zijn lijf en vroeg me dan ook te stoppen voordat hij zijn geil in mijn mondje spoot. Laten we in de slaapkamer verder gaan en dan lekker neuken Missy.

Peter liet zich op het bed vallen en ik zette mijn kut boven zijn gezicht zodat hij me lekker kon likken en ik zijn paal verder kon pijpen, zover als ik kon nam ik zijn pik steeds in mijn mondje terwijl Peter zijn tong steeds in mijn natte kut verdween, likken kon hij als een prof. Maar ik wilde die paal mijn kut voelen dus ik kroop naar voren met mijn gezicht naar hem toe, pakte zijn pik en liet zijn pik heerlijk mijn kut binnen glijden en begon deze meteen flink te neuken, ik liet me verder op Peter vallen deed m'n bolle kont wat omhoog zodat Peter de ruimte had om die 20cm lekker snel in m'n kut te laten pompen.

Na een poosje begon Peter steeds harder te hijgen en kreunen, dus gauw even van zijn pik af want spuiten mocht hij nog niet van me... wat een heerlijke kut heb je Missy ... Wat een lekker lichaam heb je toch... van allerlei heerlijke geile woordjes beet hij me steeds. Wijdbeens ging ik op m'n rug liggen met iets wat steunend op mijn ellebogen zodat ik kon zien hoe zijn pik op deze manier mijn kut binnen drong. Peter pakte zijn paal vast en bewoog deze eerst lekker over mijn klit heen en nadat hij dat een paar keer gedaan had ging hij mijn kut binnen. Ik vind dat een heerlijk gezicht om te zien hoe een pik mijn kut binnen gaat.


Hij pakte mijn enkels beet trok mijn benen uit elkaar en begon me rustig te neuken, steeds heerlijke diepe lange halen, zijn vingers hadden mijn klit ook weer gevonden, heerlijk heerlijk heerlijk!!! wat geniet ik daar toch van, steeds sloeg hij af en toe met zijn harde paal op mijn kut en klit en stopte zijn paal daarna weer heerlijk diep in mijn spleet. Echt alle standjes die we maar konden verzinnen deden we. Ik kroop op mijn knieën liet me met mijn tieten op het bed vallen en deed mijn kont omhoog een heerlijke uitnodiging om mij eens van achteren te laten neuken.

Mijn billen werden uit elkaar getrokken en Peter zijn pik gleed heerlijk mijn spleet binnen ... op zijn hondjes!!! Riep Peter. Gezien de tijd wou ik zoveel standjes doen als maar ging dus al gauw lag ik met mijn kont op het randje van mijn bed, Peter ging op zijn knieën zitten en boorde zijn paal weer naar binnen. Dit werd Peter echter teveel na een paar keer stoten en hij riep dan ook ....Ik ga klaar komen Missy ...Ik ga klaar komen !!!!, hij stampte zijn paal zo diep mogelijk in mijn kut en ik voelde zijn pik pulseren en krampen, heerlijk zijn zaad diep in mijn buik. Toen hij even later zijn pik uit mijn kut haalde sijpelde zijn warme zaad langzaam uit mijn grotje en droop het tussen mijn benen zo van mijn kut af.... Wat een geil gevoel....

Kom hier met je pik Peter laat me de rest er uit zuigen, hangend over me heen slurpte ik de rest van zijn zaad uit zijn pik. Peter voelde aan mijn kut en zei me ... kruip wat omhoog en zet je voeten op het randje van het bed Missy... nou dat deed ik... Peter begon het sperma lekker uit me kut te wrijven maar niet alles want hij gingen me weer vuisten, mijn spleet was zo glad dat zijn hand er zonder problemen in ging en als een dildo begon hij me met zijn hand te neuken. Peter pakte er een vibrator bij en zette deze op mijn klit en ja hoor ik werd gek van genot... Ga door ga door ga door je laat me weer komen!!! en werkelijk een golf van genot ging er door heel mijn lichaam want ik kwam klaar op zijn vuist ik gilde het uit van genot zo hard dat ze mij op straat konden horen vrees ik. Heerlijk was dat hoogte punt weer heerlijk!!! En als toetje slurpte Peter al onze sappen nog eens uit mijn kut.

Lekker Gezellig gingen we naast elkaar liggen en pakte ik Peter zijn pik nog vast deze wilde nog wel een keer, dus ik pijpte hem heerlijk klaar, zijn zaad droop uit mijn mond zo op mijn tieten, niet zoveel als de eerste keer maar nu wist ik zeker dat zijn zak helemaal leeg was. Nu konden we samen weer in de douche, en Peter moest toen snel naar zijn werkgever, hij had zeker nog langer willen blijven maar helaas had Peter nog elders verplichtingen.

De volgende keer wil hij mij verwennen met zijn vrienden... Nou Peter laat maar komen, ik ben er klaar voor ....

Grtz She Missy

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen