Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Hallo mijn naam is Missy (ik ben 1.78m,blond haar, blauw/grijze ogen, slank 72 kg en cup 85D), mijn vriend (hij is 1.78m, donkerblond haar, bruine ogen, slank 79 kg) en ik hadden al een hele tijd lopen fantaseren hoe het zou zijn om een triootje te hebbenIn eerste instantie met een meisje erbij, maar dat bleek moeilijker te realiseren dan we dachten en toch hebben we opveel contact advertenties gereageerd, ook hebben we zelf een heleboel contact advertenties geplaatst met de vraag om een bi-meisje.

Maar elke keer kwamen we van een kouwe kermis thuis, heel Nederland doorgereden een aantal keer zelfs helemaal voor niks, bleek het om en grapjas te gaan die voor de lol een advertentie had geplaatst of er op had gereageerd. Eigenlijk hadden we er ook geen zin meer in na zoveel gezeur, dus toen begonnen we maar over een 2e man erbij te praten. Die waren er in overvloed, maar ook daar vergiste we ons in want inderdaad we kregen heel veel reacties maar vooral van mannen die niet mijn type waren en ja het oog wil ook wat.

Op een zaterdagavond dat we gezellig gingen stappen ontmoette we Ryan een Antilliaanse jongen van hier uit de stad en hoewel we hadden afgesproken niet met iemand uit de stad te beginnen klikte dit onmiddellijk. We hebben er een gezellige avond van gemaakt met veel drank en voor mij de eerste keer een jointje.

Om 1.30uur besloten we om naar huis te gaan en mijn vriend had toen ik naar de wc was Ryan uitgenodigd om nog een borreltje bij ons thuis te drinken, deze had ingestemd en zo gingen we met zijn drietjes met een taxi richting ons huis. Daar aangekomen maakte ik het nog gezellig met wat stukjes kaas en plakjes worst, mijn mannetje schonk nog een lekker mixje in voor ons allen en zo werd het heel gezellig. Toen ik voor de tweede ronde naar de keuken ging om wat hartige hapjes te pakken kwam mijn vriend achter me aan, hij fluisterde me in mijn oor dat ik wat opener tegen Ryan moest zijn misschien dat het wel kon uitdraaien op een trio, maar ik vertelde hem dat ik dat wel heel eng vond en hem eigenlijk wel even beter moest leren kennen.

 

Mijn vriend gaf toe dat het misschien wel te snel was en dat we hem inderdaad wat beter moesten leren kennen. Toen mijn mannetje zei dat hij nog even een laatste rondje ging lopen met onze hond zei Ryan dat hij ook zo ging opstappen, Mijn mannetje bedankte hem voor de gezellige avond en zei we bellen wel, zo gezegd zo gedaan.

Ryan bleef nog even zitten om zijn glas leeg te drinken en ik begon de lege schaaltjes en bordjes naar de keuken te brengen, toen ik de spullen in de vaatwasser zette voelde ik ineens twee handen mij in mijn middel vastpakken, ik keek om en schrok mij rot want daar stond een naakte Ryan achter mij, ik wist even niet waar ik moest kijken want de hele avond had hij daar geen aanleiding toe gegeven.

 

Van schrik wist ik eigenlijk niet goed wat ik moest doen, dus ik stond daar maar een beetje en liet het maar gebeuren, zijn handen gleden langzaam omhoog en ik voelde hoe zijn handen mijn borsten omvatten en zachtjes begonnen te kneden, mijn tepels reageerde direct door stijf te worden.

Missy's tieten

Ik zag een glimlach op zijn gezicht verschijnen toen hij fluisterde dat ik er wel geil van werd, zijn handen zakte nu af naar mijn broek die hij heel handig en snel opende, ik voelde zijn vingers onder het elastiek van mijn slipje doorglijden, zijn vingertoppen raakte al mij klit aan een siddering trok door mijn lijf.

Hij pakte met zijn andere hand mijn hand en bracht die naar zijn grote slappe lul, mijn vriend is vind ik heel mooi geschapen 18 cm dat vond ik al groot maar die ik nu in mijn hand had groeide al snel naar een formaat van 22 cm, ik vond het een machtig gezicht die hele grote zwarte lul in mijn hand, ik werd langzaam aan ook wat brutaler en begon nu langzaam te trekken.

 

Terwijl hij mij ontdeed van mijn topje en bh bleef ik aan die mooie lul trekken, toen hij me vroeg mijn broek uit te trekken liet ik zijn lul los, vlug trok ik mijn jeans uit. Toen ik daar in alleen mijn string stond pakte hij mijn hand en trok me mee naar de woonkamer, daar ging ik op de bank zitten hij stond voor me en ik reikte met mijn hand naar zijn lul, langzaam begon ik hem opnieuw te trekken ik hoorde hem zuchten, toen bukte ik voorover en likte met mijn tong over de mooie zwarte eikel, Ryan gromde tevreden ik nam zijn lul in mijn mond en begon hem langzaam te pijpen.

 

Opeens duwde hij mij hoofd weg en hij duwde mij achterover op de bank hij knielde voor me en trok mijn string uit, hij spreidde mijn benen en begon met zijn vingers over mijn klit te wrijven ik was al geil maar nu werd ik alleen maar geiler, zijn hoofd kwam tussen mijn benen en ik voelde hoe hij mijn klit begon te likken, intussen begon hij met twee vingers in en uitmijn kutje te rijden.

Ik kreunde zo luid dat ik niet eens had gehoord dat mijn mannetje ondertussen was thuis gekomen, hij keek hoe Ryan mijn spleetje likte, Ryan en ik hadden hem nog steeds niet in de gaten, maar mijn vriend ontdeed zich snel van zijn kleding ineens vanuit min ooghoek zag ik mijn vriendje staan, ik zag hoe hij zichzelf stond af te rukken al kijkend naar ons.

 

Ryan kwam met zijn hoofd tussen mijn dijen vandaan hij likte zich een weg omhoog via mijn navel mijn borsten tepel naar mijn mond, ik voelde zijn tong in mijn mond dringen zo lag hij tussen mijn benen met mij te tongen, mijn hand gleed naar beneden en zocht naar zijn lul al snel voelde zijn grote lul, ik wreef de eikel over mijn klit, Ryan voelde dit als een aanmoediging en zonder moeite gleed de grote paal na de derde keer over mijn klitje te hebben gewreven naar binnen, ik had nooit verwacht dat ik zo makkelijk 23 cm zou kunnen hebben maar tot aan zijn ballen zat de grote zaadstaaf in mijn natte gleuf, mijn mannetje was inmiddels er ook bijgekomen, ik reikte met mijn hand naar zijn harde lul deze begon ik te trekken terwijl ik die grote zwarte neukpaal in en uit mijn kutje voelde glijden.

Vriendje pakte mijn hoofd en duwde die richting zijn kruis, ik hapte zijn lul naar binnen, snel begon ik hem te pijpen ik hoorde hem kreunen en nog geen minuut later kreeg ik mijn eerste lading zaad te verwerken, mijn vriend was zo geil geworden van het aanblik van mij met Ryan dat hij zich niet langer kon inhouden. Ryan daar in tegen bleef me rustig door neuken en mijn spleetje werd langer hoe natter, ineens trok hij zijn lul uit mijn kutje ik keek hem vragend aan maar hij stond op en ging naast me zitten hij trok mij boven op zich, zijn mond zoog een tepel naar binnen terwijl zijn handen mijn billen kneden, ik pakte zijn lul en plaatste die weer tegen mijn schaamlippen en liet me eroverheen zakken.

Nu was ik het die het tempo bepaalde langzaam neukte ik de grote lul, vriendje was achter me komen staan en die begon achterlangs mijn borsten te kneden. Ryan zijn handen trokken mijn billen uit elkaar en ik voelde hoe hij mijn anus begon te strelen, hij duwde een vinger in mijn mond en ik sabbelde deze helemaal nat, dezelfde vinger voelde ik later mijn anus binnen dringen, hiervan werd ik bloedgeil en ik begon Ryan echt te berijden ik kwam klaar als nooit tevoren.

 

Opeens pakte Ryan mijn heupen vast en duwde me naar beneden, ik voelde zijn lul kloppen tussen mijn schaamlippen toen liet hij me los en ik begon hem weer neuken na een tijdje stapte ik van zijn lul af en zag ik dat zijn paal helemaal onder het zaad van zichzelf en mijn geil zat. Ik stond zo naar de zwarte lul te kijken toen ik tegen mijn billen de stijve van mijn vriend voelde, hij duwde me voorover en trok mijn billen uit elkaar, zij lul gleed zonder moeite mij vol zaad zittende spleetje binnen, mijn hoofd was nu vlak bij de lul van Ryan deze pakte mijn hoofd en duwde die naar zijn lul ik likte de lul van Ryan schoon en pijpte hem naar een hoogtepunt, ik voelde en hoorde zijn lul soppen in het zaad van Ryan.

 

Na verloop van tijd kwam ik voor de tweede maal, vriendlief voelde dat goed aan en spoot nu de tweede lading zaad in mijn kutje. Hij plofte daarna neer op een te en hij keek toe hoe ik Ryan pijpte totdat deze zijn zaad in mijn gezicht spoot, ik zat helemaal onder. Na deze zaadlozing trok Ryan mij op schoot en begon hij mij te zoenen, we lagen zo een tijdje uit te blazen, we dronken nog wat en toen zei Ryan dat hij ervan doorging, hij zou de volgende dag wel bellen.

 

Ik heb samen met vriendlief een zalige douche genomen en toen zijn we als een blok in slaap gevallen. De volgende dag belde er wel verschillende mensen maar geen Ryan, ook de daarop volgende dagen kwam er geen telefoontje van Ryan. Toen op een mooie zonnige donderdag middag ging de telefoon het was Ryan, hij vroeg of we zin hadden om mee te gaan naar het strand, ik vertelde hem dat mijn vriend aan het werk was en dat ik niet zonder hem zou gaan.

Hij vroeg waarom niet en toen ik hem vertelde dat het om een triootje ging zei hij dat hij alleen maar gezellig naar het strand wilde, hij zou zeker niets doen zonder dat mijn vriend erbij was. Dus oké we hadden een deal, ik had toch wel zin om naar het strand te gaan met dit mooie weer, ik had afgesproken met hem bij supermarkt kon ik meteen nog wat te drinken halen voor op het strand, in de auto vertelde ik hem dat we wel een stukje verder gingen zitten dan bij de strand opgang, ik zei hem dat er al snel werd geluld en als ze mij zouden zien met een andere man dan zouden de roddels al snel de ronde gaan.

 

Hij begreep dit wel en zei we lopen wel een stuk door de duinen en da het strand op. Nadat hij zijn auto had geparkeerd liepen we zeker 20 minuten door de duinen voordat we het strand opgingen, we kwamen precies goed uit, op het naaktstrand, Ik zei dat we iets moesten terug lopen want dit was niet de bedoeling, maar Ryan zei tegen mij hier loop je zeker niet de kans bekende tegen te komen.

Voordat ik weer wat kon zeggen trok hij zijn zwembroek uit en stond hij in zijn nakie voor me, weer daalden mijn ogen af naar zijn lul, ik zag de mooie zwarte lul slap tussen zijn benen hangen en ik voelde me al geil worden, hij vroeg mij waarop ik wachtte en ik zei nogmaals dat ik niet op het naaktstrand wilde zitten, hij herhaalde wat hij ervoor al had gezegd dat hij niets van plan was zonder mijn vriend erbij.

 

Daarna spreidde hij zijn badlaken uit op het zand en ging liggen, ik keek nog even rond en begon me toen ook maar uit te kleden, ik zag hoe Ryan naar mij keek toen ik als laatste mijn bikini broekje liet zakken, hij keek van onder zo tegen mijn kutje aan. Snel ging ik liggen en eerlijk is eerlijk Ryan hield zijn woord hij raakte me niet aan we praatte over van alles en nog wat, ik voelde me ook steeds vrijer op het naaktstrand op een gegeven moment stelde ik zelfs voor om even een duik te nemen om af te koelen.

We dolden wat in het water, maar seksuele handelingen bleven achterwege, toen we weer op onze handdoeken lagen betrapte ik mezelf er op dat ik steeds naar de glimmende paal van Ryan keek gelukkig had hij het niet in de gaten, althans dat dacht ik. Toen ik weer naar zijn lul lag te kijken zei hij ineens bevalt hij je, ik voelde mezelf rood worden hij begon te lachen en schoof dichterbij, hij drukte ineens zijn mond op de mijne en ik beantwoorde zijn tong met de mijne.

 

Ik lag in zijn armen te tongen, mijn lichaam gloeide door de zon en van geiligheid, zonder schroom zocht mijn hand zijn lul, ik begon hem zo openlijk op het strand waar meerdere mensen om ons heen lagen af te rukken, zijn hand gleed over mijn borsten naar mijn zeiknatte kutje en hij begon met vingeren opeens voelde ik de lul kloppen in mijn hand en daarna het warme zaad over mijn been spuiten, ik besefte ineens weer waar ik was en keek om mij heen ik zag dat een aantal mensen zaten kijken naar ons. Ik voelde me hierna niet echt prettig meer en wilde weg, zonder zelf te zijn gekomen zijn Ryan en ik toen vertrokken, hij zette me in de buurt af, toen ik thuis kwam was mijn vriend er al hij vroeg me waar ik was geweest ik vertelde hem dat ik naar het strand was geweest en daar bleef het bij, ik vertelde hem niet dat ik met Ryan was geweest.

 

Ook vertelde ik hem niet dat ik de volgende dag weer met Ryan had afgesproken naar het strand te gaan . De volgende haalde Ryan weer op bij de supermarkt, ik zei hem meteen dat ik niet naar het naaktstrand ging, hij vond het onzin en zei wat er gister is gebeurd dat was iedereen allang vergeten.

Dus na een kleine discussie belande we dan toch op het naaktstrand, wel verder dan we de dag ervoor hadden gelegen want helemaal op mijn gemak voelde ik me niet. Snel was Ryan uit de kleren en hij lag van zijn handdoek toe te kijken hoe ik me ontkleedde, ik werd er wel weer opgewonden van hoe hij daar naar me lag te kijken dus zette ik mijn benen uit elkaar en ging voor hem staan zo had hij een goed zicht op mijn kaal geschoren spleetje, dat had ik de avond ervoor helemaal kaal geschoren, ik hield mezelf wel voor dat ik het voor mezelf deed maar ondertussen deed ik het om bekeken te worden.

Negerlul van Ryan

Ik zag de lul van Ryan al groeien bij de aanblik van mijn kale kutje, ik ging naast hem liggen en gaf hem een tongzoen. Na 2 uurtjes te hebben gezonnen zochten we voor het eerst het koude water op, daar voelde ik zijn harde lul tegen me buik aan staan we zoenden intens en ik trok onder water aan zijn stijve lul, hij stelde voor om in de duinen een duinpan op te zoeken, ik stemde direct toe.

Dus we pakten onze spullen in en liepen in ons nakie de duinen in, dit is voor een heleboel mannen een teken dat er wat gaat gebeuren.

 

In een diepe duinpan, legden we onze handdoeken neer, Ryan duwde me meteen tegen de grond en opende mijn benen hij duwde zijn hoofd tussen mijn benen en begon mij een heerlijk te beffen al gauw was mijn kutje zeiknat en was ik bloedgeil, toen hij dan ook zijn onderlichaam verplaatste en zijn lul boven mijn hoofd kwam nam ik zijn dikke paal direct tussen mijn lippen en begon deze eens zalig te pijpen.

Ondertussen waren er een heleboel mannen ons gevolgd en deze zaten op gepaste afstand al rukkend naar ons te kijken, waar ik eerder een hoop schaamte gevoelens zou hebben gehad hitste het beeld van die rukkende kerels mij nog meer op, mijn kutje sopte onder de neukende vingers van Ryan die er in een snel tempo in en uit gingen.

 

Ryan stopte en draaide mij op mijn buik en trok mijn kontje in de lucht daar zat ik dan als een loopse geile teef met mijn kontje in de lucht ik voelde de harde stijve paal van Ryan tegen mijn schaamlippen persen centimeter voor centimeter gleed de dikke lul in mijn neukgleuf ik werd op een manier gedekt door Ryan zoals niemand mij ooit eerder had gedekt, ik werd sufgeneukt bekeken door meerdere mannen, ik kwam dan ook op een zalige manier klaar, Ryan spoot even later zijn dikke romige zaad over mijn kont en rug.

Missy krijgt een negerlul in haar kontje

Drie dagen later, sprak ik Ryan pas weer hij was buiten de stad geweest voor familie zaken, hij nodigde mij uit om bij hem een bakkie te komen doen. Aangezien ik nog nooit bij hem thuis was geweest was ik wel zo nieuwsgierig, om precies 14.00 uur belde ik bij hem aan, hij opende de deur op een kier, ik vond dit wel bijzonder vreemd, mocht het niet gezien worden dat ik daar kwam, maar nee het had een hele andere reden, eenmaal binnen zag ik dat hij in zijn nakie achter de deur stond, zijn lul keihard vooruit.

 

Hij pakte me meteen vast en duwde mij omlaag naar zijn paal die hij zonder al te veel woorden direct in mijn liet glijden, hij neukte mij in mijn mond, ik voelde zijn volle zak tegen mijn kin kletsen.

Nog nooit was ik zo ontvangen na zo even een tijd je mij in mijn mond te hebben geneukt werd ik omhoog getrokken en mijn shirtje werd meteen omhoog geduwd zijn handen graaiden onder mijn bh naar mijn borsten , hij kneep in mijn tepels en kneden mij borsten. Al snel stond ik in een ontbloot boven lijf, daarna zochten zijn handen hun weg onder mijn mini rokje, hij wreef mijn klit door de stof van mijn tanga heen, al snel kleefde mijn slipje van het geil uit mijn kutje.

 

Daarna was het snel gedaan met mijn rokje en slipje en zo stond ik dus ook geheel naakt in de gang, hij kwam achter me staan en begon mijn borsten opnieuw te strelen en te kneden ondertussen voelde ik de harde paal tegen mijn billen, toen zei Ryan als jij nou even wat te drinken uit de koelkast pakt wijzend naar de keuken dan ga ik nog even snel naar de wc.

Toen ik wat te drinken had gepakt en glazen had gevonden liep ik richting woonkamer, ik was alweer ontzettend geil, maar toen ik de woonkamer deur opende schrok ik mij rot, waar ik dacht alleen Ryan te treffen zat daar nog een spiernaakte neger, een vriend van Ryan, hij stond op en kwam naar mij toe lopen stak zijn hand uit en stelde zich voor als Tico, ik stamelde mijn naam en mijn ogen daalden af naar het geslachtsdeel van Tico hij was niet zo groot geschapen als Ryan maar toch zeker groter als die van mijn eigen vriendje.

 

Ik vroeg Ryan wat hier de bedoeling van was, deze lachte stond op pakte me bij mijn hand en trok me naar de bank, daar moest ik met mijn knieën op gaan zitten zodat ik met mijn kontje naar hem toe zat. Hij trok mijn billen uit elkaar en spuugde op mijn anus, Tico was er ondertussen bij komen staan en deze begon het spuug uit te smeren over mijn anus opeens voelde ik er zeker drie vingers ingeduwd worden het was zeer pijnlijk en ik wilde omhoog komen maar ik werd weer naar beneden geduwd door Ryan, nu begon Tico de drie vingers in mijn anus heen weer te bewegen op dat moment schreeuwde ik het uit van de pijn maar echt lang kon ik niet schreeuwen want Ryan perste zijn keiharde lul in mijn mond ik moest nu te pijpen, Ryan zijn hand gleed onder mijn buik door naar mijn spleetje en begon daar mijn klitje te strelen, de pijn in mijn anus werd nu een lekkere pijn.

 

Tico was het die me op mijn rug draaide hij plaatse mijn voeten uit elkaar op de bank en nam plaats tussen mijn benen, ik zag de glimmende eikel tussen mijn schaamlippen glijden ik werd nu geneukt door een tweede neger, terwijl ik opnieuw Ryan begon te pijpen, op een gegeven moment wisselde de twee af en werd ik genomen door Ryan terwijl ik de lul van Tico pijpte.

 

Het was Ryan die me op knieën en handen plaats liet nemen op de salon tafel Tico kwam voor me staan en ik nam zijn lul in mijn mond en begon hem te pijpen. Ryan kwam achter me staan en nam me achterlangs de harde lul gleed zo lekker langs mijn klitje en ik werd nu nog geiler, ondertussen duwde hij weer drie vingers in mijn anus.

Missy krijgt een lading negerzaad

Zo werd ik voor mijn gevoel genomen in alle drie mijn gaten, Na een tijdje werd ik van tafel afgehaald en ging Tico op de grond liggen ik nam plaats over hem heen ik pakte zijn lul en liet deze soepel naar binnen glijden, ik neukte een tijdje met hem terwijl Ryan toekeek, maar dat duurde niet lang Ryan nam plaats achter mij trok mijn billen uit elkaar en ik voelde zijn eikel tegen mijn anus aan drukken, ik liet het nu gewillig toe ik voelde hoe de centimeters naar binnen gleden voor het eerst van mijn leven werd ik gesandwiched het was een genot ze spoten bijna gelijktijdig mijn kutje en mijn anus vol.

Het kutje van Missy vol negerzaad

Toen ze van me af waren gegaan en ik zo over hen heen stond zagen ze het zaad uit mijn kutje zo langs mijn benen druipen. 

 

(Als je genoten hebt van dit verhaal als ik, of je wil een keer meedoen kan je reageren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen