Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Een jaar geleden had mijn vrouw Missy een laptop aangeschaft. Toen ik een paar maanden daarna de laptop doorliep om wat instellingen op te zoeken kwam ik in één van de bestanden een MSN-adres tegen dat mij niet bekend voorkwam. Ik noteerde het adres maar deed er verder nog niks mee. Toen ik een paar weken daarna voor mijn werk op reis moest zat ik ’s avonds in een hotel en kwam ik op een briefje dat MSN-adres tegen.

Toch enigszins nieuwsgierig voegde ik het adres toe op een eigen MSN-adres wat ik ooit had gemaakt. Kennelijk was het adres online want mijn aanvraag werd geaccepteerd en even later zat ik met de persoon te chatten. Ze vroeg me wie ik was en waar ik haar adres vandaan had. Ik vertelde dat ik dat niet wist en toen vroeg ze of het misschien van een datingsite was. Ze noemde het adres van een erotische datingsite en gaf me ook haar profielnaam daar.

Toen ik dit snel opzocht kwam ik tot mijn stomme verbazing een kontaktadvertentie tegen met een foto die me wel heel bekend voorkwam.

Het was namelijk mijn eigen vrouw die me daar in een weinig verhullende foto aankeek op het scherm. De foto toonde haar topless lichaam en gezicht en haar handen omvatten haar grote borsten. In de begeleidende tekst schreef ze dat ze getrouwd was maar dat ze desondanks ook op zoek was naar geile mannen om zo af en toe eens lekker van elkaar te genieten.

Ik keerde terug naar het chatscherm en schreef terug dat ik haar adres inderdaad van die datingsite had gehaald. Missy had dus absoluut geen idee dat ze met haar eigen man zat te chatten en vroeg vrijuit wat ik van haar advertentie vond. Ik vond de situatie toch wel geil en schreef terug dat ik het wel een opwindende advertentie vond en dat ze er lekker uitzag op die foto. Daarna vroeg ik of ze al veel afspraakjes achter de rug had en tot mijn stomme verbazing schreef ze dat al 2 jaar bijna iedere week wel een lekkere date had wanneer haar man naar zijn werk was. Eerst deed ze dat via telefoon chatlijnen maar sinds kort dus via de pc.

Ze vertelde dat ze meestal op een afgelegen parkeerplaats afsprak en zich daar in onze auto of in de auto van haar date heerlijk uitleefde. Nadat we een tijdje verder gechat hadden vroeg ze of ik misschien zin had om ook een keer met haar af te spreken.

Natuurlijk had ik dat wel maar ik kon uiteraard niet zomaar met haar afspreken zonder mijn identiteit prijs te geven. Gelukkig vroeg Missy of ik een opwindend voorstel had want daar kickte ze op. Nadat ik even nadacht schreef ik dat ik graag met haar wilde afspreken op een afgelegen parkeerplaats. Ze zou daar dan topless en volledig geblinddoekt in haar auto op mij moeten wachten. Tevens mocht ze tijdens ons samenzijn de blinddoek niet afdoen. Ze schreef terug dat ze dat nog nooit gedaan had maar dat ze het wel een opwindend en geil idee vond. We spraken voor een paar dagen later af op een dag waarop ik toevallig een huurauto tot mijn beschikking had. Daarna sloten we onze chat af omdat ze schreef dat ze nog een afspraakje had die avond.

Ik was behoorlijk geil geworden van de gedachte dat ik dus kennelijk een supergeile slet als vrouw had. Toen ik de dag erna weer thuis kwam was het dan ook moeilijk om te doen alsof ik van niets wist en toen we die avond sex hadden kon ik de gedachte over haar hoerige gedrag niet van me af zetten. Kennlijk viel het Missy op dat ik anders was als normaal want ze zei dat ik haar goed verwend had en dat ze een aantal keren heerlijk was klaargekomen. Eindelijk was het de dag van de afspraak en toen ik ’s morgens van huis wegging kon ik me maar moeilijk concentreren. Ik haalde de huurauto op en ging op pad.

De dag kroop voorbij en toe het dan eindelijk middag was reed ik naar de plek van de afspraak met Missy. Ik zorgde ervoor dat ik een half uur te vroeg was zodat ik ongezien kon uitstappen en me in de naast de parkeerplaats gelegen bosjes kon verstoppen. Een paar minuten voor de afgesproken tijd zag ik onze auto aankomen. Missy parkeerde de auto achter mijn huurauto. Ze keek even in de rondte en ik zag vanit mijn schuilplaats dat ze haar bloesje openknoopte en uittrok. Daarna volgde haar beha en ik zag de voor mij bekende tieten tevoorschijn komen. Weer keek ze in de rondte en pakte toen een doek van de stoel naast haar en knoopte die rond haar hoofd.

Toen ik er zeker van was dat ze klaar was kwam ik tevoorschijn en liep naar de auto. Ik zorgde ervoor dat Missy me hoorde aankomen zodat ze niet te veel zou schrikken als ik naast haar zou staan.

Het raampje aan haar kant was open en toen ik daar ging staan had ik een mooi uitzicht op haar 85D tieten. Haar borst ging zwaar op en neer en ik nam aan dat ze enigszins gespannen was omdat ze daar zo kwetsbaar zat zonder iets te kunnen zien. Ik streelde haar schouder en toen ik haar aanraakte ging er een kleine schok door haar lichaam.

Mijn hand daalde af en ik pakte een van haar borsten vast en masseerde de reeds harde tepel. Missy begon te kreunen en duwde haar bovenlichaam enigszins naar voren. Ze stak een hand uit het raam en betastte mijn broek tot ze bij mijn kruis uitkwam. Mijn pik was al keihard en dat kon ze dan ook goed voelen. Ze ritste mijn broek open en maakte het knoopje los. Daarna verdween haar hand naar binnen en streelde over mijn gezwollen lid. Vervolgens liet ze haar hand achter de bovenrand van mijn slip verdwijnen en pakte zonder aarzelen mijn harde paal vast en begon zachtjes te masseren.

Ik genoot volop van wat mijn eigen sletje bij me deed, zeker toen ze een beetje voorover boog en zonder te aarzelen op mijn eikel begon te sabbelen. Ik moest me inhouden om niet te kreunen omdat ik bang was dat ze me dan zou herkennen. Ze nam nu mijn ballen in haar hand en pijpte me vol overgave tot diep in haar keeltje. Ik liet haar een tijdje doorpijpen waarbij ik me behoorlijk moest inhouden om niet meteen klaar te komen.

Na een paar minuten liet ze mijn pik uit haar mond glippen en opende het portier. Ze ging verzitten zodat ze met haar benen uit de auto kon zitten. Daarna pijpte ze verder en vingerde ze zichzelf daarbij. Tegelijkertijd speelde ik met haar tieten en masseerde haar grote harde spenen. Ik hield dit echter niet veel langer vol en even later begon mijn lichaam te schokken waardoor het voor Missy duidelijk moest zijn dat ik op het punt stond om te spuiten. Ze pakte mijn lul vast en hield de eikel boven haar tong. Ze trok me af en toen mijn zaad naar golfde kwam ving ze het behendig op haar tong en in haar mond op.

Het was een supergeil gezicht om haar het sperma gulzig te zie opslurpen en ze deed haar best zo min mogelijk te morsen. Hierna leek het me tijd om van plaats te vewisselen. Ik trok Missy omhoog en nam haar plaats op de stoel in. Ik trok haar naar me toe en maakte haar rokje los. Daarna trok ik deze samen met haar slipje naar beneden zodat ze nu volledig naakt naast de auto stond.

Ik duwde mijn benen tussen die van haar zodat ze met gespreide benen voor me stond. Daarna streelde ik haar uitpuilende schaamlippen en voelde hoe nat ze al was. Toen ik met mijn duim haar klitje aanraakte begon ze spontaan te kreunen en pakte ze met haar beide handen mijn hoofd vast en duwde dat in de richting van haar slettenkut. Ik stak mijn tong uit en likte nu door haar natte gleuf terwijl ik de lippen met mijn vingers uit elkaar trok. Ik befte haar spleet van onder tot boven waarbij ik niet naliet op haar gezwollen klit te zuigen.

Zelden had ik mijn vrouwtje zo drijfnat meegemaakt. Het duurde dan ook niet lang voordat ze luid kreunend en schokkend met haar lichaam een heftig orgasme kreeg en ik haar zoete sappen in mijn mond proefde. Ik stond op en liet nu ook mijn broek zakken. Daarna ging ik achter haar staan en duwde haar tegen de auto aan. Ondertussen pakte ik mijn mobiele telefoon en maakte stiekem een kort filmpje van Missy’s naakte lichaam.

Ze kreunde dat ze lekker hard geneukt wilde worden en ik wilde dat maar al te graag doen. Mijn pik was inmiddels al weer klaar voor de strijd en het kostte me niet veel moeite om hem in haar drijfnatte spleet te duwen. Ik begon haar nu in een snel tempo te naaien waarbij mijn handen met haar heen en weer bungelende uiers speelden. Met haar rechterhand graaide ze tussen haar benen en streelde afwisselend mijn ballen en vingerde zichzelf naar een nieuw orgasme. Hierbij spande ze haar kutspieren zodat mijn pik heerlijk werd afgeknepen.

We wisselden van positie en Missy zat nu half op de motorkap. Mijn lul zat al weer diep in haar kut en ik zoog hard op haar harde spenen terwijl zij zichzelf weer vingerde. Ook hiervan maakte ik weer stiekem een kort filmpje. Ze kreunde dat ze bijna weer een orgasme kreeg en smeekte me haar tegelijkertijd vol te spuiten. Toen ze niet veel later kreunend klaarkwam loste ook ik mijn lading en sproeide mijn hete zaad diep in haar hoerenkut. We hijgden beiden na van de inspanning en toen ik mijn pik uit haar spleet haalde ging ze door haar knietjes en nam hem in haar mond. Ze smakte er even lekker mee en zoog de restanten zaad en haar eigen vocht op. Hierna haalde ik mijn broek op en zonder iets te zeggen liep ik weg van haar en verdween weer in de bosjes.

Ik keek toe hoe ze haar blinddoek afdeed en om zich heen keek. Daarna liep ze naar de rand van de struiken en ging op haar hurken zitten. Ze perstte een deel van het zaad uit haar kut en moest tegelijkertijd ook plassen. Vanuit mijn schuilplaats had ik goed zicht op wat Missy deed en ik besloot om ook dit tafereel te filmen. Toen ze klaar was trok ze haar kleding weer aan en stapte in de auto waarna ze wegreed.

Ik kwam nu snel uit de bosjes en stapte ook in mijn auto en volgde haar van een afstandje. Ze reed regelrecht naar huis. Ik parkeerde om de hoek en wachtte een paar minuten voordat ik uitstapte en naar de voordeur liep. Ik ging naar binnen en liep de kamer in. Missy was echter niet beneden en toen ik zachtjes naar boven liep hoorde ik het water van de douche. Ik keek stiekem om de hoek en zag haar contouren door het raampje van de douchecabine. Het was duidelijk dat ze de sproeier op haar kutje had gericht om daarmee het laatste zaad eruit te spoelen.

Ik liep nu de badkamer binnen en klopte op het doucheraampje. Geschrokken keek Missy op en toen ik de deur een beetje open deed zag ik aan haar gezicht dat ze zich betrapt voelde. Ik zei gedag, kuste haar en vroeg of ik erbij mocht komen. Ze stotterde dat het goed was en ik kleedde me snel uit en stapte de douche cabine in. Ik pakte haar vast en begon haar te tongzoenen waarbij ik merkte dat ze over haar hele lichaam trilde. Toen ik vroeg of er iets aan de hand was herstelde ze zich en antwoordde ze dat alles in orde was.

Mijn pik was trouwens alweer stijf geworden en toen ik achter haar ging staan duwde ze haar billen uitnodigend naar mij toe. Zonder al te veel moeite drong ik haar poesje binnen en ging verder waar ik nog geen half uur tevoren was gestopt. Ik vertelde haar hoe lekker ze was en dat ze een kutje had waar menig man maar al te graag zijn pik in zou willen stoppen. Mijn woorden wonden haar zichtbaar op en ze vroeg me kreunend of ik dat een lekkere gedachte vond. Ik vertelde naar waarheid dat ik andere mannen graag zo’n lekkere ervaring zou gunnen. We neukten verder en voor de derde keer die middag spoot ik me leeg in Missy’s lichaam terwijl zij haar zoveelste orgasme kreeg. We douchten verder en hadden het er niet meer over. Onder het eten dacht ik na hoe ik haar snollerige gedrag zoveel mogelijk zou kunnen uitbuiten. Maar hierover de volgende keer meer.

Als je genoten hebt van onze belevenissen laat het me dan weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Missy met moeite, om de langdurige stilte te verbreken. Ze wist niet wat ze anders moest zeggen. Hij maakte haar buitengewoon zenuwachtig.
"Nee, dank u. Ik denk dat ik maar eens ga", zei hij. Hij was er al in geslaagd om haar te noteren voor een abonnement voor vijf tijdschriften, waar er drie van waren waar ze nog nooit van haar leven van gehoord had.
"O, nee, dat gaat niet! Ik bedoel, uh, nou ja, waarom blijft u niet een beetje langer op bezoek? Alstublieft? Blijft u, alstublieft?"
Missy besefte dat haar woorden een beetje opdringerig klonken, maar ze wist niet wat ze anders moest zeggen. Ze kon die jonge dekhengst toch niet laten gaan... nog niet tenminste. Hij had haar teveel opgewonden en nu zou hij haar zinnelijke verlangens moeten bevredigen.
Alsof de dekhengst haar gedachten kon lezen, liet hij zich snel van de sofa glijden en kroop hij op handen en knieën naar haar toe. Hij keek omhoog in de grote, blauwe ogen van Missy en stuurde haar een knipoogje toe. Zonder iets te zeggen legde hij zijn hoofd in haar schoot en wreef hij met zijn wang tegen de dunne stof van haar roze nachtpon aan. Missy kon zijn warme adem op haar roomkleurige dijen voelen, waardoor het kriebelige gevoel in haar poesje nog heviger werd.
Ze begon zenuwachtig op de sofa heen en weer te schuiven, doordat ze niet wist wat ze moest doen. De jongen liet het blijkbaar aan haar over. Zij zou de leiding moeten nemen. Zou ze hem vragen om mee naar haar kamer te gaan of zou dat te riskant zijn? Jezus! Ze mocht toch wel een beetje opwinding in haar leven hebben?
Het zou nog uren duren voordat de kinderen uit school kwamen en Henk zou pas te zeven uur thuiskomen. Ja, ze zou het doen.
Ze moest de kans wagen!
"Zullen we naar boven gaan? Daar kunnen we beter ons gemak ervan nemen", hoorde ze zichzelf vragen.
"Jaaaa", fluisterde de jongen.
Hij stond op en stak zijn sterke arm naar haar uit. Ze pakte die beet en kneep gretig met haar vingers in zijn gespierde onderarm, toen hij haar zonder moeite overeind trok.
Toen ze eenmaal in haar slaapkamer waren, scheen de jongeman zijn verlegenheid kwijt te raken. Het leek wel alsof hij precies wist wat hij moest doen en hij liet er geen gras over groeien om zijn doel te bereiken.
Hij begon zich uit te kleden terwijl Missy op de rand van het bed naar hem zat te kijken en het sap uit haar poesje begon te druipen. Het leek wel eeuwen geleden dat ze zo'n gevoel had gehad. Ze was bijna vergeten hoe lekker seks eigenlijk wel was.
Het lichaam van de jongen was fantastisch mooi. Zijn borstkas was goed gespierd en zijn buik was net zo vlak als een plank. Ze slaakte een zachte kreet, toen hij zijn spijkerbroek tot op zijn enkels liet zakken. Hij had geen onderbroek aan en zijn nog niet stijve lul was behoorlijk groot... in ieder geval veel groter dan die van haar man!

Missy voelde zich een beetje verlegen om zich in bijzijn van de knappe, donkerharige jongeman uit te kleden. Per slot van rekening was ze al een hele tijd met dezelfde man getrouwd en was ze er niet aan gewend om haar kleren uit te trekken wanneer er vreemden bij waren.
Ze stond langzaam op en begon schuchter haar roze bandjes los te maken, waarmee haar dunne nachtjapon rond haar soepele lichaam vastgehouden werd. Ze voelde haar tepels stijf worden, door de gedachte dat ze naakt voor die buitengewoon mannelijke jongeman zou komen te staan.
"Wacht even, dan zal ik je helpen", zei Tim.
Hij liep spiernaakt naar haar toe en scheen zich absoluut niet te schamen voor zijn jonge, gespierde lichaam. Missy voelde zijn warme adem in haar nek, toen hij zich voorover boog en langzaam de bovenkant van haar nachtpon opentrok.
Missy sloot de ogen, toen hij haar schouders met zijn vingertoppen aanraakte. Ze was doodsbang om hem in de ogen te kijken, omdat ze wist dat ze verloren zou zijn als ze dat deed. Zolang ze hem niet aankeek, zou ze enigszins de baas over haar emoties kunnen blijven.
"Mmmm, wat is dat een lekker gevoel", zei Tim, toen hij over haar schouders begon te wrijven. Missy kon geen woord uitbrengen. Ze had niet verwacht dat ze zo zenuwachtig zou zijn. Per slot van rekening was hij nog een jonge vent terwijl zij
ouder, verstandiger en veel ervarener was... maar toch had hij haar uit het evenwicht gebracht, net alsof ze nog een schoolmeisje was dat voor het eerst met een jongen uitging.
Centimeter voor centimeter duwde Tim de nachtpon over haar schouders, tot hij eraf gleed en op de vloer viel. Missy stond nu helemaal naakt voor hem, een jongeman die ze pas een uurtje kende.
"Je bent mooi", fluisterde Tim, terwijl hij een stap achteruit maakte en verlangend haar vrouwelijke lichaam bekeek.
"Jij ook", zei Missy.
Ze voelde hoe haar hart sneller begon te kloppen en hoe transpiratie van haar voorhoofd begon te druipen. Het leek wel alsof iemand de verwarming in de kamer had ingeschakeld. Tim stak zijn hand uit en hief haar kin met zijn wijsvinger op, tot haar
gezicht vlak bij het zijne was. Missy opende de ogen, waarna ze elkaar een hele tijd aanstaarden. Het leek wel alsof zij alles om zich heen vergat. Alleen Tim kwam er nu voor haar op aan. Tim was alles wat ze wou hebben!

Langzaam liet ze zich op het bed neer en ging languit op de satijnen sprei liggen. Ze hoefde Tim niet aan te moedigen om op haar te klimmen. Zijn lul stond al recht overeind, toen hij op haar ging liggen en ermee tegen haar drijfnatte poesje aanstootte. De transpiratie brak hem uit, toen hij zich langzaam op en neer begon te bewegen. Hoe meer hij op haar heen en weer rolde, des te harder scheen zijn lul te worden.
Missy voelde zich niet verlegen meer. Ze stootte haar heupen tegen zijn bonzende paal aan. Ze sloeg haar armen om hem heen, om hem nog steviger tegen zich aan te trekken en liet haar vingertoppen over zijn kont heen glijden, waarna ze haar nagels koortsachtig in het vlees van zijn billen drukte.
Tim begon kreunend de spieren in zijn kont te spannen en te ontspannen, wat Missy nog meer opwond. Ze merkte dat de jonge dekhengst ervaring had. Het was onmogelijk dat zij de eerste vrouw was die hij neukte, maar toch vond ze het heerlijk dat zij hem zo opgewonden maakte. Ze was vastbesloten om hem te bevredigen. Pas dan wou ze aan zichzelf denken.
Tim begon centimeter voor centimeter langs haar lichaam naar beneden te glijden. Missy kreunde, toen ze voelde hoe de jongen haar in haar nek zoende en toen zachtjes aan haar keel begon te likken.
"O, ja, zoen me! Zoen me hard!" kermde Missy, toen de jongen verder naar beneden ging, op weg naar haar twee enorme tieten.
Opeens raakte Tim haar rechtertiet met zijn natte tong aan. Hij hapte de stijve, roze tepel in zijn mond op en begon er zo zinnelijk mogelijk aan te zuigen en te knabbelen.
"Zuig eraan! O, jaaaaa, zuig er hard aan!" kermde Missy en Tim gehoorzaamde meteen.
Missy kwam tot de ontdekking dat hoe meer ze de jongen commandeerde, des te positiever hij scheen te reageren. Er gebeurde iets met haar, waar ze zich enorm over verbaasde. Zij bleek het heerlijk te vinden om te domineren en om degene te zijn die de bevelen uitdeelde. Met Henk, die saaie echtgenoot van haar, bleef ze altijd gewoon op de rug liggen. Ze liet hem al het werk doen en hem beslissen hoe hij haar wou neuken en wanneer hij dat wou doen. Dit was heel iets anders!
Ze pakte de haren van de jongen beet en trok zijn gezicht op haar andere tiet.
"Zuig er goed aan!" commandeerde ze.
Tim deed onmiddellijk wat ze zei. Hij trok zoveel mogelijk van de monsterachtige meloen in zijn mond om er hartstochtelijk aan te zuigen. Toen beet hij in de tepel, waardoor die nog stijver scheen te worden.
Opeens deed Tim iets wat Missy niet verwacht had. Met een snelle beweging schoof hij omlaag naar haar kut. Hij liet zijn handen onder haar dijen doorglijden en drukte haar armen tegen de matras aan. Daarna stootte hij zijn tong in het openstaande, drijfnatte gat van haar poesje.
"Oooooooo!" kermde Missy, toen ze zijn tong in haar kut voelde glijden. Ze dacht dat ze meteen klaar zou komen, zo overweldigend was dat gevoel! Ze wist dat ze zich moest inhouden. Ze moest en zou de dikke lul van de jongen in haar
natte kut voelen. Ze verlangde ernaar om geneukt te worden, door iemand die haar begeerde en niet door iemand die mechanisch in en uit haar kut ramde alsof ze een dode vis uit zijn winkeltje was en die alleen maar in zijn eigen genot en niet in dat van haar geïnteresseerd was.
Tim begon zijn tong woest in en uit haar drijfnatte gleuf te rammen. Het sap spoot uit het poesje van Missy, toen hij haar stijve kittelaar begon te plagen. Hij likte er gretig aan, knabbelde er zachtjes op en speelde ermee, tot Missy dacht dat ze krankzinnig werd.
Missy begon haar heupen op en neer te bewegen. Ze drukte haar kut stevig tegen zijn mond aan, terwijl hij haar kut met zijn gulzige mond en stotende tong bleef aanvallen.
Missy raakte opgewonden door de kracht van de jongen en door de manier waarop hij opeens de leiding overnam. Ze vond het zo heerlijk, dat ze wou dat hij ermee doorging. Ze voelde zich vrijer dan ze zich ooit van haar leven gevoeld had. Ze wist dat haar orgasme op komst was. Zelfs nu had ze al de grootste moeite om het geil tegen te houden, dat ernaar verlangde om uit het gat van haar poesje te ontsnappen.
Tim bewoog zich zo snel dat Missy's wens een  NegergangbangJaak gaat voor Missy staan, zij streelt over zijn borst, trekt aan zijn tepels, laat haar handen naar onder glijden over zijn buik langs zijn dijen en knielt voor de jongeman. Ze neemt zijn lul in haar mond en begint te pijpen. De eikel glijdt diep in haar mond tot tegen de huig. Ze begint trage neukbewegingen te maken en voelt de zwelling van de lul in haar mond. Voor zijn leeftijd heeft Jaak reeds een dikke lul war haar lippen moeite mee hebben om hem te omvatten, ook de lengte schat ze over de 20 cm., het lijkt wel een familie erfenis, want zijn oom Gunna heeft een lul van meer dan 30 cm en vader Rico is ook fabuleus geschapen. Ze trekt de lul uit haar mond die een sliert speeksel vermengd met voorvocht achter laat, trekt de huid over de eikel en maakt met haar tong kringetjes rond de eikel. Ze pakt zijn hand en leidt die naar haar kutje, de jongen wrijft met een vinger langs haar schaamlippen waar het kutvocht reeds welig uitlekt. Hij duwt tussen de lipjes en probeert de vinger in haar grotje te duwen. Er loopt een rilling over haar rug, ze wordt er geil van, een jonge kerel van amper 18 jaar die ze mag inwijden in de kunst van de seks.

Ze gaat languit op de grond liggen en vraagt Jaak of hij haar kutje wil likken. De jongen naast haar dijen en brengt zijn mond tegen haar kutje, met de tongpunt likt hij haar schaamlipjes van onder naar boven en terug. Haar klitje, begint te zwellen en richt zich op tussen de lippen. De knaap begint er aan te likken en zet zijn tanden erop waarmee hij zachtje drukt. Haar ganse lichaam trilt, haar kontje trilt en wipt zachtjes naar boven. Jaak brengt 1 vinger in haar kutje dat er gemakkelijk inglijdt, hij steekt er een 2de vinger bij en ok een derder vinger.
Missy trekt aan zijn lul die nog in omvang toeneemt. Nu neemt hij plaats tussen haar dijen en boort zijn eikel tegen haar kutmond. Hij dringt voorzichtig zijn lul naar binnen tot die in volle lengte tegen haar baarmoeder duwt. dan trekt hij zijn lul terug tot aan de rand van haar kutje om vervolgens met een forse stoot die grote dikke neukpaal in één stoot naar binnen te dringen en hevig neukibewegingenn te maken.
Het alsof het niet zijn eerste neukparij van vandaag is, maar ook zijn laatste, zo gedreven is hij en het duurt dan ook niet lang voor hij zijn orgase bereikt. Ze voelt zijn eikel zwellen, een teken dat hij tegen zijn uitbarsting aan zit, de klodders sperma in haar buik schieten, één, twee, drie, ja vier maar na elkaar voelt ze zijn warme zaad met harde scheuten in haar kutje schieten, ook zij komt klaar. "Het is geweldig" roept ze "Jij bent een fenomeen en met enige routine zullen alle vrouwtjes voor u vallen, jij hebt een gouden lul en nog zo jong.
Missy's wens een negergangbang
Jij bent een godsgeschenk en als je het geheel nog beter wilt maken, dan moet je mijn kutje uilikken tot de laatste druppel." De jongen gaf gehoor aan haar vraag en drong met zijn tong diep in haar kutje en slurpte al het zaad vermengd met haar kutsappen naar bninnen en slikte alles door alsof het een lekkernij was. Nu moet moeder Mary haar zoon verder inwijden in de liefde terwijl vader Rico zich inlaat met Missy om haar te danken voor de prestatie die ze zopas heeft geleverd. Het wordt uiteraard een totale orgie waar de mannen elkaar afwisselen bij de vrouwen. Een cacfonie van gehijg en uitroepen als; "ja, ja doe dieper, nog dieper, dat voelt goed; ik kom klaar, schiet je zaad maar diep in de sletterige kut... en nog meer van die geile smeekbeden. Brabo met Mary, Gunna met Missy, en zo ruilen ze verder tot ze allen uitgeput naast elkaar blijven liggen. Plots zegt Jaak: "Maar ik heb nog één wens, ik zou graag ook een mannenkutje willen neuken, ik heb gezien dat Brabo zo'n prachtig kontje heeft enn gezien zijn vrouwtje mij heeft ontgroend wil ik haar man eveneens de eer laten om met mijn lul zijn kontje te neuken." Brabo had nog nooit met een man geneukt en hiçj schrok van dit voorstel. Het is Missy die zo geil is, dat ze ook wel eens zou willen zien hoe haar man in zijn kontje wordt geneukt. Het sterretje van Brabo wordt goed ingesmeerd, Missy laat, 1 vinger naar binnen glijden, wat vlot gebeurd, dan laat, ze het werk ,over aan Rico, hij steekt er 2 vingers in het kontje, dan 3 vingers, nog wat meer smeer over en nin het kontje en ook zijn lul wordt goed, geölied. Dan plaatste hij zijn eikel tegen het sterretje trekt de billen wijd uit elkaar en dringt langzaam naar binnen, milimeter per milimeter. Zijn eikel is voorbij de sluitspier, hij rust een poos en begint opnieuw te drukken tot de lul er voor de helft insteekt. Hij laat Brabos kontje gewoon worden aan de lul om dan verder te gaan met zachtye neukbewegingen. De pijn vermpinderd en de lul glijd gemakkelijk in en uit de darmkanaal, Brabo begint het leuk te vinden en het voelt goed, tot met een gil Jaak zijn lading sperma in het kontje lost. Hij blijft zo nog wat zitten met de lul in het kontje, het zaad glijd, langs de neukpaal naar buiten langs de billen van Brabo.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Missy's wens een negergangbang Missy's wens een negergangbang Missy's wens een negergangbang Missy's wens een negergangbang
Gunna vertelt dat hij heeft ingeschreven voor een privé gangbang deze avond in de ROOMS OF RED BUL Club en dat voor 5 personen: Mary, Rico, Missy, Brabo en zichzelf. Het is omstreeks 23 uur dat ze daar toekomen enn worden onmiddellijk nar de vestiaire geleid waar ze hun kleren en spullen in een kast kunnen opbergen en worden aan de bar verwacht in hun naakie. Daar staan vier naakte dametjes op een soort verhoog een show op te voeren. Het 1ste dametje met grote borsten wel een DD, staat met gespreide benen en houdt 2 brandende sigaretten tussen haar kutlipjes. Het is of ze de sigaretten rookt, de rook inhaleert en dan uit haar kutje perst. Voor dergelijk iets moet ze wel heel geoefende kutspieren hebben. Nummer 2 is bezig haar kutje te neuken met de ziel van een wijnfles terwijl ze met een bierflesje haar kontje bewerkt tot ze aan een orgasme komt. Nummer 3 een rosharige deerne heeft 2 tepelpiercing waar aan een vastgemaakt kettingetje gewichten van elk 50 gram hangen die de tepels enorm uitrekken. Ook zij staat in spreidstand en aan elk kutlipje zit eveneens een piercing hier hangt aan iedere lip een gewicht van 100 gram die ervoor zorgen dat de kutlippen uitgerekt worden tot enorme hangende lappen. Ze staat voorover gebogen en laat de gewichten aan de tepels en de lipjes slingerende en draaiende bewegingen maken. Missy zou zoiets niet aankunnen, ze rilt bij de gedachte alleen al.
Missy's wens een negergangbang
Bij nummer 4 ligt er een grote plaat voor met brandende kaarsen op Zij staat wijdbeens en met haar vingers trekt ze haar kutlippen wijd uiteen om dan op een afstand van 1 meter en met een goed gerichte urinestraal alle kaarsen 1 voor 1 perfect op de vlam gericht uit te pissen. Er zijn intussen zo'n 30-tal mannen binnengekomen en zijn allen toeschouwers van het gebeuren. De aanwezigen staan met harde lullen waaraan ze trekken terwijl Missy en Mary hun kutje aan het vingeren zijn en de druppels geil op hun schaamlippen te zien zijn. Om klokslag 12 uur stelt de uitbater van de ROOMS of RED BUL de 4 dametjes voor die er voor hebben gezorgd dat het publiek zich heeft kunnen opwarmen. Hij stelt ook Mary en Missy voor als nieuwkomers in de club en die zullen meedingen als lustobject in de privé gangbang. Hij vertelt ook het reglement: bij anale en vaginale penetratie met de penis is het verplicht om een condoom te gebruiken, deze zijn in voldoende voorraad en in alle formaten. Ieder vrouwtje heeft een nummer en aan de muur zijn borden bevestigd waarop hun nummer staat.
Het is zo dat ieder gebruikt condoom wordt opgehangen op het bord met het nummer van de betreffende dame waarvoor het condoom heeft gediend. Wie zic h niet aan het reglement houdt moet onmiddellijk de club verlaten. Er worden 6 gynaecologische stoelen in de zaal gereden en iedere dame moet op één ervan plaats nemen. Missy en Mary liggen ongeveer naast elkaar. Missy krijgt onmiddellijk gezelschap van Gunna met een lul van 34 cm en Rico die een lengte telt van +/- 27 cm. maar Missy kijkt verrast als ze ziet dat Richard en Sam, de 2 negers die haar de vorige avond een onvergetelijke gangbang hadden bezorgd hier ook aanwezig zijn en zich naast Gunna en Rico plaatsen. Ze weet nu zeker dat haar eerst 4 neukers negers zullen zijn die elk respectievelijk een reuze lul tussen hun benen hebben hangen. Ze is blij dat ze gisteren en deze namiddag reeds een voorsmaakje heeft gekregen en zodoende genoeg is opgerekt om die reuzelullen te kunnen ontvangen.
De rest van de nacht zal dan wel klein grut zijn denkt ze. Brabo is als eerste bij Mary komen te staan die eveneens gezelschap krijgt, van een viertal andere liefhebbers. In minder dan een uur is Missy 6 keer in haar kutje geneukt en 4 maal in haar kontje terwijl ze 3 maal het sperma in haar mond kreeg en 4 mannen hebben zich gemasturbeerd over haar borsten. Ze heeft al 3 orgasmen gekregen die maar niet willen wegebben alsof het ketting reactie is die door haar buik en kutspieren sidderden. Ze word, gevuistneukt en in haar kontje gevingerd zonder te stoppen, het is zo hevig dat ze niet merkt wat er met de andere vrouwen naast haar gebeurt. Ze smeekt oor een rustpoze en enige verfrissing, hoewel ze massas sperma heeft geslikt, plakt haar mond van de dorst.
Na de pose krijgt ze het gezelschap van een kleine tengere man met baard en veel haar op zijn borst, Ze heeft nog niet gemert wat er tussen zijn benen hangt, een lul vann zowat 25 cm en zo abnormaal dik. Die van Gunna is 9 cm dik maar de baardman heeft zeker een luil die 3 à 4 cm dikker is. Hij vraagt Missy of ze hem wil masturberen en dan pas ziet ze die paardenlul.
Ze heeft 2 handen nodig om hem te omvatten en begint het vel over de eikel te trekken, de aders langs de stam zijn precies koorden zo dik. De man grinnikt en zegt: "Ik heb wel gezien dat jij eenn geile slet bent die geilt op grote negerlullen en op vuistneuken die gemakkelijk in uw zeiknatte doos schuiven, jij hunkert naar grote lompe stukken neukvlees in jouw geile kut, wel ik zal er u een paal geven die je super neukdoos zal volspuiten en waarvan je nog lang zult kunnen navertellen.
Missy's wens een negergangbangMissy bekijkt zijn lul en roep dan "Die kan er onmogelijk in, je zal mijn kut openscheuren", "Niets van, jouw kut zal mijn lul aankunnen zoals al die andere, ik zal je neuken zoals je nog geneukt hebt meegemaakt, tot het zwart wordt voor jou ogen en je op het randje staat om het bewustzijn te verliezen." Hij gaat tussen haar benen staan, steekt een met de vingers samengedrukte hand in haar kut en probeert er een tweede hand bij te krijgen, wqat niet zo gemakkelijk gaat. Hij neemt wat olie giet er wqat in haar kut en over zijn handen en probeert het opnieuw., met zachte druk krijgt hij zijn 2de hand naast, de eerst in haar kut en eens binnen draait hij zijn polsen waardoor zijn vingers naar buiten wijzen.
Zijn vingers tasten haar kutwand af op zoek naar haar G-plekje en plots slaakt ze een enrome kreet "Het is gelukt, ja je zit er binnen, het voelt zo goed" Er vloeit een massa kutvocht uit haar kut over zijn handen. Langzaam trekt hij zijn handen uit haar kut en zet zijn eikel voor, haar grotje, hij laat er nog, wat olie overlopen en voorzichtig drukt hij terwijl zijn vingers zoveel mogelijk haar lippen uit elkaar trekken. Hij glijdt traag naar binnen en eens de eikel voorbij de kutspier is glijd hij dieper tot aan zijn zak. Hij maakt neukbewgeingen, zijn ballen slaan tegen haar kontje enn zijn handen trekken aann haar tepels. dat klein tenger mannetje heeft een enorm neukvermogen en wanner hij zijn zak in haar kut lost voelt ze zijn zaad en haar kutsappen langs haar dijen naar buiten glijden.
Ze krijgen bijna op hetzelfde moment een orgasme, zo overweldigend. Als hij zijn lul terugtrekt geeft het een kwak geluid, haar kut blijft open staan alsof er een kinderhoofdje moet uitkomen. Het condoom heeft een inhoud, zoveel als van misschien van 5 andere mannen samen. Missy voelt zich afgemat en de volgende mannen die haar willen neuken zijn van geen enkele betekenis meer, zij heeft het uiterste gekregen.
Het was tegen 4 uur 30 als de gangbang ten einde liep en het resultaat aan de borden werden samengeteld. Missy had het maximum gescoord, er hingen 74 condooms op haar bord en daar nog het aantal bij waar ze gevingerd werd en de lullen die ze in haar mond had klaargepijpt en de sperma die op haar borsten was terecht gekomen. Uit de condooms werd de sperma verzameld en de maatbeker duidde meer nan 800 gram. De uitbater van de club biedt haar een job aan als goedbetaalde animeer-dame, wat Missy afwees, ze was tevreden met haar man Brabo en het is dank zij zijn toegeving dat ze deze fantasie heeft mogen beleven, het zal waarschijnlijk ook wel bij die ene super fantasie negergangbang blijven.
huisontvangst.nl/?p=14107&pi=colani" target="_blank" title="Missy">Missy pas wist wat er gebeurde, toen het al zover was.

Hij liet zijn tong uit haar gat glijden, pakte zijn enorme pik met zijn rechterhand beet, bracht die vakkundig naar het midden van haar kut toe en stootte hem toen in haar scheur.
Missy slaakte een zachte kreet, toen de grote lul van de jongen haar poesje vulde. Hij voelde veel groter aan dan die van haar man.
Hij was breed, lang en keihard.
"Neuk me, neuk me!" schreeuwde ze, toen de lul in en uit haar poesje begon te glijden en haar schaamlippen ver uit elkaar drukte. Tim had geen aansporing nodig. Hij begon zijn neukpaal zo snel mogelijk in en uit de kut van Missy te rammen. Bij iedere stoot kreunden ze allebei van genot.
Het duurde niet lang of de hartstocht van Tim had een hoogtepunt bereikt. Hij stootte zijn pik woest in de kut van Missy, terwijl hij tegelijkertijd haar tieten met zijn borst platdrukte. Hij trok zijn penis helemaal uit haar nauwe, natte poesje en stootte hem er daarna nog harder in.
Missy voelde het bloed naar haar gezicht stromen, toen haar lichaam van hartstocht geëlektrificeerd werd. Ze had het gevoel alsof ze in een stopcontact terecht was gekomen. Iedere porie van haar lichaam kwam tot leven, toen haar meervoudige orgasme de kop opstak.
Missy had gewild dat dit avontuurtje zich tot ver in de namiddag zou uitstrekken, maar ze raakte te opgewonden om het nog langer te kunnen uithouden. Ze kon zich niet langer beheersen. Ze moest zich overgeven aan de hartstocht die haar verteerde en haar orgasme de vrije loop laten.
"Kom klaar, Tim! KOM KLAAARRRR!!" schreeuwde ze, toen de jongen een lading warm, kleverig zaad in het stuiptrekkende gat van haar poesje begon te schieten waar geen eind aan scheen te komen.
Toen Missy dat voelde gaf ze haar eigen orgasme de vrije loop. Ze had nog nooit zo'n meervoudig orgasme meegemaakt. Haar lichaam trilde hevig, toen ze aan een stuk door klaarkwam. Ze dacht dat er nooit een einde aan zou komen.
Haar sap stroomde uit haar kut en vermengde zich met het zaad van haar jonge minnaar, waardoor zich een grote plas op de sprei begon te vormen.
Missy kneep zo hard ze maar kon met de spieren in haar kut in de lul van de knappe, donkerharige jongen, tot hij niets meer had. Toen bleef ze nog even stuiptrekken, tot ook zij helemaal droog en uitgeput was.

Dit was de meest erotische ochtend die Missy ooit van haar leven had meegemaakt. Door deze episode had ze haar jeugd weer hervonden. Dat zou ze van haar leven niet meer vergeten!
Tim bleef nog een hele tijd op haar liggen om op adem te komen. Tenslotte trok hij zijn verlappende lul uit haar nog trillende poesje en liet hij zich van het bed afrollen.
Hij boog zich voorover en zoende haar zachtjes op het voorhoofd en daarna langzaam op de ogen. Hij bleef naar haar kijken, terwijl hij zich snel aankleedde en zijn slappe, druipende lul weer in zijn strakke verschoten spijkerbroek stak.
Missy had het gevoel dat ze deze jonge dekhengst nooit meer zou ontmoeten.
Die veronderstelling bleek juist te zijn.
Dit was een eenmalig nummertje geweest, maar het was een begin.
Een nieuw begin!

 

" target="_blank" title="afspreken met missy">afspreken met missy

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen