Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Mijn vrouw en ik zijn bijna 12 jaar getrouwd en zoals bij veel stelletjes (als we zo onze vriendenkring eens langsgaan) sluipt dan toch de sleur erin. Wat iedereen altijd roept; "dat zal bij ons niet gebeuren!", gebeurd, sterker nog, bij de hardste "dat-zal-ons-niet-gebeuren"-roepers gebeurd het vaak het eerst. Het ene stel besluit in therapie te gaan, een ander stel gaat scheiden en weer een ander stel (wij dus) laat het op z'n beloop en hoopt op betere tijden. In de loop der jaren zijn de spontane, wilde vrijpartijen vervangen door strak ingeroosterde (vanwege de kinderen, familie, afspraken en activiteiten) knuffel cq sex-sessies.

Zo kon het dus gebeuren dat ik op een druilerige zondagmorgen mezelf al lag te verheugen op onze geplande vrijpartij. M'n vrouw had de kinderen beneden voor de tv neergezet met een kopje thee erbij en zo zouden ze het minimaal wel een klein half uurtje uit moeten kunnen houden, genoeg om mijn lekkere vrouwtje eens stevig te gaan verwennen! Als ze de slaapkamer weer binnenkomt kruipt ze aan mijn kant onder de dekens. Ik merk dat ze er niet helemaal bij is en het eigenlijk net zo lief niet wil gaan doen, maar dat zou betekenen dat het weer door m'n neus geboord wordt en het is alweer 3 weken geleden dat we het voor het laatst gedaan hebben. Vol goede moed begin ik teder over haar benen, heupen en buik te wrijven en ze begint het zowaar een beetje lekker te vinden, maar net als ik haar pyjamabroek uit wil trekken hoor ik één van de kinderen onderaan de trap om mama roepen. Ge-ergert stapt ze uit bed en loop naar beneden om te kijken wat er is. Mijn erectie ebt weer weg en ik vraag me af of de zin bij haar zo weer een beetje terug kan komen.

Na een paar minuten hoor ik de wc doortrekken, de kamerdeur weer dichtslaan en ik hoor mijn vrouw de trap weer opkomen. Met tegenzin zie ik haar de slaapkamer weer binnenstappen, dus ik weet genoeg...de sex kan ik op mijn buik schrijven voor vandaag! Geirriteerd sla ik woest de dekens van me af en zeg dat ik ga douchen. M'n vrouw kijkt me een beetje somber (maar ook opgelucht) aan...ze weet dat ik nu de rest van de ochtend niet meer te genieten ben, dus ze laat me verder met rust. Het warme water van de douche kalmeert me een beetje en als ik naar beneden kijk zie ik dat mijn lul ook z'n koppie laat hangen. In eerste instantie wilde ik me nog even aftrekken, maar dat heeft dus ook al geen zin meer..."is dit het nou?" vraag ik me af.

Als ik na een minuut of 20 de kraan dichtdraai en me af ga drogen stapt mijn vrouw net de badkamer binnen. Ik besluit haar kompleet te negeren, maar als ik me sta af te drogen en zij zich staat uit te kleden voel ik mijn lul zich met schokjes weer oprichten. Ze heeft het ook gezien, maar maakt geen aanstalten om eraan te gaan zitten. Als mijn vrouw bloot voor de spiegel staat begint ze haar haren te borstelen waarbij ik in de spiegel een mooi zicht krijg op haar mooie volle cupD borstpartij. Als ze zich dan ook nog eens begint uit te rekken, haar rug holt en haar kontje naar achter beweegt wordt het me te veel. Ik ga achter haar staan en druk mijn bekken tegen haar billen en neem tegelijkertijd in iedere hand een borst. Even lijkt het erop dat ze toegeeft als een zucht aan haar lippen ontsnapt, maar dan wurmt ze zich los en zegt te gaan douchen. Daar sta ik dan, met mijn maximaal harde lul en mijn bloed begint te koken. Dit is nu al de derde week op rij dat ze me min of meer afwijst en doordat ik afgelopen weken erg moe was en weinig tijd had heb ik me ook al bijna 2 weken niet afgerukt. Mijn zaad moét er nu gewoon uit, anders wordt ik gek!

Dan neem ik een besluit...als het niet 'spontaan' of goedschiks kan, dan maar kwaadschiks en net voordat ze de douche wil aanzetten sleur ik haar daar weg, mee naar de slaapkamer. In eerste instantie is ze te verbaasd wat haar overkomt, maar als ik haar op bed gooi, haar benen uit elkaar dwing en vervolgens mijn mond vol in haar kruis duw begint ze toch wat tegen te spartelen en probeert me tussen haar benen weg te duwen. Als ik omhoog kom zie ik haar ogen vuur schieten, maar ik ben ook link en voordat ze weer van het bed wil kruipen ga ik bovenop haar zitten, pak haar polsen en hou die boven haar hoofd vast. Door die actie is mijn lul nu ter hoogte van haar borsten gekomen en niets kan me nu meer schelen. Ik kom iets verder omhoog en hou mijn lul nu op een 10 á 15 cm afstand van haar gezicht. "Pijpen!" gebied ik haar, maar vol afschuw wendt ze haar hoofd af. Ik neem haar polsen nu in één hand vast en met mijn andere hand pak ik mijn lul vast. Ik schuif mijn voorhuid over mijn eikel naar achter en geef er een beheerste 'swaffel' op haar wang mee. Dat heeft als resultaat dat ze haar hoofd weer draait, mij boos aankijkt en wat wil zeggen, maar ik ben haar voor. "Pijpen!!" zeg ik nogmaals, nu op een wat strengere toon en aarzelend steekt ze haar tong uit en haalt die even gauw over mijn eikel. "Dit noem ik geen pijpen schat, dus mondje open, dan kan ik hem naar binnen schuiven", maar ze wendt haar hoofd weer af. Even overweg ik te stoppen, maar het laatste pluspuntje wat ik nu nog achter mijn naam heb staan zal ik nu ongetwijfeld toch al wel verspilt hebben, dus ik ga door. Ik kan de geur van mijn voorvocht ruiken en ik swaffel nu wat harder op haar wang. "Ik ga net zo lang door tot je me pijpt" en na een paar ferme tikken van mijn lul op haar wang draait ze traag haar hoofd en opent haar mond. Ze beseft nu dat verzet toch geen zin meer heeft en aarzelend doet ze haar mond een stukje open. Ik 'veeg' mijn natte eikel nog even gauw over haar lippen en onder haar neus door en dan schuif ik hem beheerst in haar mond.

De laatste keer dat ze mij pijpte was tijdens onze huwelijksreis (bijna 12 jaar geleden!!) en ik was bijna vergeten hoe dat ook alweer voelde. Rustig en beheerst schuif ik hem een stukje dieper haar mond in, maar haar polsen heb ik nog steeds in een houtgreep. Het geeft mij een vreemd soort 'macht', het idee dat ik haar nu min of meer aan het 'verkrachten' ben. Ik weet ook dat ze een hekel heeft aan pijpen, maar nu ik het onder dwang dus wel voor elkaar krijg, wind me dat gigantisch op. Zoveel zelfs dat ik na een paar minuutjes pijpen al een eerste aanwijzing voel dat mijn zaad onderweg is. Ik voel mijn pik dikker worden en mijn vrouw voelt dat ook. Ze doet een poging om hem uit haar mond te krijgen, maar het tegenstribbelen wind mij alleen maar meer op. Ik voel mijn zaad omhoog borrelen en het idee dat ik voor het eerst van mijn leven klaar ga komen in de warme, natte mond van mijn vrouw wordt mij te veel en schokkend voel ik mijn zaad omhoog komen. In een laatste ultieme poging om mijn lul uit haar mond te krijgen heeft ze haar hoofd weggedraait, waardoor mijn lading zaad half in haar mond en half op haar wang belandt. Van schrikt moet ze hoesten en in die hoestbui verslikt ze zich ook nog eens in mijn zaad! Het is een geil gezicht om een behoorlijk grote kwak zaad op haar wang en lippen te zien liggen. Ik laat haar polsen nu los en ze komt weer een beetje bij en zegt dan; "Zo, dat hebben we ook weer gehad, maar geneukt heb je me nog steeds niet!" Ik ben geschokt...ze ging me dus alleen maar pijpen om me af me maar niet te hoeven neuken.

Heel even ben ik in verwarring, maar dan herpak ik me en kijk haar woest aan. Op datzelfde moment duw ik mijn hand tussen haar benen en mijn verbazing is groot als blijkt dat ze drijfnat is. Twee vingers worden bijna naar binnen gezogen en aan haar lippen ontsnapt een diepe zucht. Als ik naar beneden kijk zie ik dat mijn lul nog niet helemaal z'n koppie heeft laten hangen, dus ik trek mijn hand terug en neemt weer tussen haar benen plaats. Nu spreidt ze ze wel zelf en er gaat een rilling door haar heen als ik haar knopje in mijn mond neem en tegelijkertijd twee vingers naar binnen schuif. Wild begint ze te kronkelen, te zuchten, te steunen en te hijgen. Dat is voor mij het sein om over haar heen te komen en met een beetje friemelen schuif ik mijn halfharde lul haar natte kut in. Brutaal kijkt ze me aan. "Is dat nou alles? Waar is die dikke pik gebleven die net in mijn mond klaarkwam?" en ze plant haar nagels in mijn billen om haar woorden kracht bij te zetten. Door die actie voel ik mijn lul weer groeien en na een paar keer stoten en in en uit glijden is hij weer op volle sterkte. Als ik naar haar kijk ligt ze met gesloten ogen en rode wangen mijn harde, krachtige stoten op te vangen. Normaal heeft ze maar voor tien minuten energie, maar nu wijst niets erop dat ze het al zat is. Ze vraagt me of ze nog even bovenop mag en aangezien ik de rotste niet ben rol ik van haar af en ga naast haar op bed liggen. Dan slaat ze een been over me heen, pakt mijn lul vast en laat zich er dan in één vloeiende beweging overheen zakken. Ze zit rechtop, waarbij ik een grandioos mooi uitzicht heb op haar op en neer deinende tieten. Het verbaast me wel dat haar tepels kogelhard zijn en alsof ze het in de gaten heeft dat ik haar bekijk laat ze zich bovenop me vallen. "Ik moet je wat bekennen..." fluistert ze blozend in m'n oor. "Ik vond je zaad in m'n mond eigenlijk best wel geil en zelfs ook wel een beetje lekker...zou er nog wat meer zaad in je lul zitten?"

Opnieuw ben ik geschokt, want ze wilde nooit wat met mijn sperma te maken hebben. Klaarkomen in haar kut of op haar buik (soms ook op haar tieten) was nog tot daar aan toe, maar mijn zaad proeven, laat staan doorslikken wilde ze absoluut niet! "Vast wel" zeg ik en nu plant ik mijn nagels in haar billen waardoor er een schokje door haar heen gaat. Mijn rechterhand wrijft over en tussen haar billen en ik voel haar anus samentrekkende beweginkjes maken. Ook zoiets...anale sex heb ik nog nooit gehad en is ook iets wat ze absoluut niet wil, maar nu ze zelfs mijn zaad heeft geproeft en doorgeslikt (en zo nog meer wil als ik haar moet geloven) waag ik de gok en zet beheerst mijn wijsvinger tegen haar anus. Dan kijkt ze me aan (waarbij het me opvalt dat er nog steeds wat zaad op haar wang geplakt zit) en zegt dat ik het heel voorzichtig wel mag proberen, een vinger in haar poepert (dat zijn haar woorden!!) stoppen. Dit laat ik me geen twee keer zeggen en ik doe mijn vinger in mijn mond om hem goed nat te maken en zet hem dan tegen haar anus. Ze spreidt haar benen nog wat meer en drukt haar kont een beetje naar achter (waardoor mijn lul nóg wat dieper in haar kut komt te zitten) en tot mijn verbazing overwint mijn vinger vrij soepel de weerstand van haar anus. Hijgerig en met een bezweet voorhoofd kijkt ze me aan. Dit is zoals sex moet zijn...lekker smerig, soms teder, soms hard en dwingend en soms verrassend.

Ze begint nu met haar heupen te draaien en als ik in haar oor fluister dat ik zo weer ga klaarkomen als ze zo doorgaat wordt het haar teveel en schokkend (waarbij zowel haar vagina als anus samentrekken) komt ze klaar. Even hijgt ze op me uit maar rolt dan van me af. Als dit sexfeestje hier eindigt heb ik een absoluut vrede mee, maar ze draait haar rood aangelopen, bezwete hoofd mijn kant op, pakt mijn natte (van haar kutsappen) lul beet en zegt; "En, ga je me zo nog trakteren op een lading van je lekkere warme zaad?" Ik zeg maar niets meer en plaatst mezelf naast haar hoofd. Vol in het zicht (en vlakbij haar gezicht) begin ik aan mijn lul te trekken, maar dan pakt ze mijn hand van mijn lul en kijkt me indringend aan. "Kom, ik zal je even lekker klaarpijpen" en ze voegt de daad bij het woord en ik schuif nu zonder tegenstribelen mijn lul haar lekkere warme mond in. Het is een geil gezicht en als ik naar beneden kijk zie ik dat ze weer met haar heupen ligt te draaien. Als ik met mijn hand over haar buik ga spreidt ze als vanzelf haar benen en ik voel dat ze nog steeds kleddernat is. Twee vingers schuif ik weer moeiteloos naar binnen en zij begint me wilder en wilder te pijpen waarbij ze probeert om mijn lul zo ver mogelijk in haar mond te nemen. Als ik mijn vingers uit haar natte kut terugtrek zitten er lange slierten kleurloos slijm aan en op het moment dat zij mij aankijkt (met mijn lul nog steeds in haar mond) likt ik traag mijn vingers af.

Ik haal mijn dikke pik uit haar mond en kijk haar bewonderingswaardig aan. Wat een beetje dwang al niet met je sexleven kan doen! Vanuit mijn ooghoek zie ik haar hand tussen haar benen verdwijnen en plagerig vraag ik haar hoe ze mijn zaad in ontvangst wil nemen. "Moet ik het vanaf een afstandje in je mond spuiten (met het risico dat het over je gezicht gaat), of wil je hem echt in je mond hebben zitten en me dan in je mond voelen klaarkomen?" Even kijkt ze me aan, maar dan 'sleurt' ze mijn lul weer haar mond in. Goed, dat is dus duidelijk en voorzichtig begin ik in haar mond te neuken. Ik haal haar hand tussen haar benen weg en begin haar weer te vingeren, maar het is lastig om haar én in haar mond te blijven neuken én haar te vingeren. Dan opeens voel ik haar hand achterop mijn billen en ze dwingt me om haar nog wat dieper in haar mond te neuken. Als ik opkijk zie ik dat mijn lul bijna helemaal in haar mond is verdwenen en dat mijn zak op haar wang ligt. Ik heb nu twee vingers afwisselend in haar kutje en in haar anus zitten. Als ik dan ook nog haar tong over mijn schacht voel glijden wordt het me te veel en grommend spuit ik weer een lading zaad in haar mond, maar ik zorg er wel voor dat mijn lul op het moment van spuiten niet helemaal achterin haar keel zit. Zo krijgt ze de kans om mijn zaad even op te vangen en te proeven alvorens het door te slikken. In 5 á 6 stoten loos ik mijn lading in haar mond en ze laat geen druppel verloren gaan. Ze kijkt me nog even brutaal aan en toont de lading zaad in haar mond (best veel!). Dan sluit ze traag haar mond en ik zie het haar doorslikken. "Hmmm, ik wist niet dat jouw zaad zooo lekker was!" en na die woorden begint ze grondig mijn lul schoon te pijpen. Als mijn lul slapper wordt plof ik naast haar neer op bed. Ze kruipt dicht tegen me aan en begint me te zoenen. Als ze mijn aarzeling merkt is zij het die nu dwingend mijn mond openperst en haar adem geurt en smaakt naar mijn eigen zaad, "Tja, als je wilt dat ik je wat vaker ga pijpen zul je toch echt ook je eigen zaad eens moeten proeven" en na die woorden kan ik haar niet anders dan gelijk geven en beheerst vinden onze tongen elkaar in een lange (naar zaad smakende) zoen.

Uiteindelijk is zij lekker uitgebreid gaan douchen en ben ik uitgeput naar beneden gegaan, maar niet nadat ze me verteld heeft dat ze volgende keer toch echt wel iets dikkers in haar anus wil hebben dan die vingers van mij, maar dat verhaal vertel ik een volgende keer.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen