Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Zondagavond, m'n vrouw is boven de kinderen naar bed aan het brengen terwijl ik de vaatwasser sta in te ruimen. Dan wordt er op de keukendeur geklopt en die zwaait ook vrijwel meteen open en Marc en Ingrid (de buurtjes van een paar huizen verderop in de straat) stappen naar binnen. Onze kinderen zitten op dezelfde school en ze komen meestal op zondagavond wel ff een bakkie halen. Ik geef Marc een hand en Ingrid drie kussen en zeg dat Sandra (mijn vrouw) nog even boven is. Ingrid overhandigd me een tasje en zegt dat dat voor Sandra is. Nieuwsgierig wil ik erin kijken, maar Ingrid 'verbied' me dat. Marc heeft ondertussen twee biertjes gepakt (ook één voor mij) en begeeft zich naar de woonkamer. Ik zet ondertussen de waterkoker aan voor een kopje thee voor de dames. Ingrid draait wat ongemakkelijk om me heen, maar als ik richting de kamer ga (waar Marc al op de bank is geploft) slaakt ze bijna een zucht van verlichting en op dat zelfde moment zwaait de kamerdeur open en stapt mijn vrouw (in pyjama!) de woonkamer binnen. Ze is enigszins verbaasd dat we visite hebben, maar ze maakt verder geen aanstalten om zich weer om te gaan kleden en daar bewonder ik mijn lekkere vrouw dan wel weer om. Hmmmm, ik zou Ingrid nu ook wel in zo'n outfitje willen zien denk ik bij mezelf. Ingrid is trouwens ook een lekker ding om te zien. Ongeveer net zo lang als mijn vrouw en ook gezegend met een paar heerlijke billen en een paar mooie lange benen. Qua borstpartij zou ik het niet weten, want ze heeft altijd ruim vallende truien en bloesjes aan.

De dames staan in de keuken wat te keuvelen en een kopje thee te zetten en terwijl Marc en ik het over van alles en nog wat hebben, hou ik vanuit mijn ooghoeken de dames scherp in de gaten. Ik zie dat Ingrid het tasje aan mijn vrouw geeft en haar op het hart wil drukken dit uit het zicht te houden, maar het is al te laat, want Sandra kiepert het tasje op de keukentafel ondersteboven. Met een rood hoofd staat Ingrid vervolgens te kijken hoe Sandra ademloos naar de inhoud van het tasje staat te kijken. Vervolgens zie ik Sandra een minuscuul slipje omhoog houden en nu begrijp ik gelijk waar Ingrid d'r rode hoofd vandaan komt. Als Sandra even in de berg met lingerie zoekt heeft ze ook het bijpassende BH'tje erbij gevonden en dan biecht Ingrid het op. "Ik pas het allemaal niet meer" zegt ze, misschien heb jij er nog wat aan". Het valt me op dat Marc maar een beetje somber en in gedachten verzonken voor zich uit zit te kijken en nog maar eens een slok bier achterover giet. "Tja..." vertelt Ingrid alsof ze mijn gedachten kan raden..."Marc heeft er meer moeite mee dat ik de setjes wegdoe dan ik...na de geboorte van de jongste zijn er wat kilo'tjes boven blijven hangen" en om haar woorden kracht bij te zetten houdt ze haar handen even onder haar borsten. Marc kijkt haar bijna boos aan en werpt tegen dat Ingrid niet eens de moeite heeft gedaan om de setjes weer te passen. Sandra staat er een beetje ongemakkelijk bij en voelt zich bijna schuldig dat zij de setjes van Ingrid 'afpakt'. Dan komt ze met een grandioos idee. "He Ing, waarom gaan we niet even naar boven om samen wat setjes te passen en de setjes waar je dan nog wel inpast neem je gewoon weer mee...iedereen blij, toch?" Marc kijkt alweer wat vrolijker en terwijl de dames met de lingerie naar boven verdwijnen, pak ik nog twee biertjes uit de koelkast en besluit de open haard aan te steken!

Als ik Marc z'n biertje geef en zelf op mijn knieën voor de open haard duik steekt hij van wal. Hij vertelt dat de sex niet zo heel veel meer voorstelt, maar dat hij deels ook zelf schuld draagt. Na de geboorte van hun jongste (4 jaar geleden) had hij zich vol overgave op zijn werk gestort en was daarbij z'n lieve vrouwtje een beetje vergeten. Ik probeer aandachtig te luisteren en tegelijkertijd een lekker warm vuurtje te maken. Het was mij inderdaad al wel eens opgevallen dat hij vaak 's avonds laat thuiskwam, waarbij alles dan al donker was. Vervolgens zag ik dan de tv aangaan (ze wonen hier schuin tegenover, ik heb altijd een mooie inkijk) en volgens mij viel hij dan ook regelmatig op de bank voor de tv in slaap. Marc vertelt me wel dat ze in therapie zijn (zij dus ook al!), maar dat het allemaal weinig effect lijkt te hebben. Als ik Marc vervolgens vertel hoe wij met dezelfde problemen worstelen, maar dat ik daar vanmorgen (zie Mijn preutse echtgenote, deel 1) een positieve draai aan heb gegeven is hij één en al oor, maar net als ik wil vertellen hoe ik dat gedaan heb zwaait de kamerdeur open en stappen de dames allebei in een zeer opwindend lingeriesetje de kamer binnen! "Zo, dat hadden jullie niet verwacht hé!" en vervolgens lopen ze tergend langzaam onze kant op, waarbij het me opvalt dat Ingrid inderdaad gezegend is met een geweldig stel borsten die maar nauwelijks in haar BH passen en dat het setje wat mijn vrouw aanheeft als gegoten zit waar haar heerlijke billen erg mooi in uitkomen. "Ik hoorde al dat je met de open haard bezig was" begint mijn vrouw..."en dat is maar goed ook, anders waren we niet zó bloot naar beneden gekomen!...maar, één ding...jullie blijven de komende 30 minuten van ons af, anders trekken we zó onze kleding weer aan!!" Marc en ik kijken elkaar aan en we besluiten braaf op de bank te blijven zitten en het initiatief aan de dames over te laten.

De dames vleien zich al giechelend op de bank voor de open haard neer en Marc en ik worden min of meer naar de zijkant gedwongen. Ik kan m'n ogen niet van Ingrid d'r borsten afhouden en Marc zie ik op zijn beurt verlekkerd naar mijn vrouwtje kijken. Dan is het Sandra die me gebied om nog wat te drinken voor hun in te schenken. Ik probeer zo nonchalant mogelijk (vanwege een keiharde lul in mijn broek) op te gaan staan, maar ze hebben het al gezien. Ook Marc is iets gaan verzitten om z'n lul wat ruimte te geven en de dames schateren het uit. "Goh Ing...er zijn nog geen 10 minuten voorbij en ze staan nu al op springen!" Eenmaal in de keuken schenk ik twee glazen Licor43 met jus d'orange in en wacht heel even tot mijn lul iets minder klemzit/opvalt. Ik rommel wat in een keukenkastje en vraag me ook gelijk af waar deze avond gaat eindigen, want dat mijn vrouw (en Ingrid niet te vergeten) zich nu zo open en bloot geeft is voor mij volkomen nieuw! Mijn vrouw is zo'n type wat thuis haar bikini al aantrekt als we naar het strand gaan. Zou die neukbeurt van vanmorgen soms toch één of ander schakelaartje bij haar hebben overgehaald? Zo in gedachten verzonken pak ik de twee glazen van de aanrecht en net als ik me om wil draaien staat Ingrid pal voor m'n neus waardoor ik tegen haar aanbots en een forse scheut drank over haar buik mors!

Beteuterd kijk ik Ingrid aan, maar haar brutale ogen zeggen me heel wat anders. "Ik heb net boven gehoord wat jij vanmorgen met Sandra hebt uitgespookt, maar ik had dat mooi niet gepikt en daarom doen we het nu op mijn manier, dus schoonlikken en snel een beetje!" en om haar woorden kracht bij te zetten dwingt ze me te knielen, legt haar handen in mijn nek en dwingt mij zo om haar buik schoon te likken. Ik kan niet anders dan de gemorste drank van haar aflikken en traag doe ik dat ook. Als ik bij haar slipje ben gekomen haal ik mij tong langs het kanten randje en door haar liezen, maar bruut wordt ik daar weggetrokken. "Had ik soms al gezegd dat je bij mijn kut in de buurt mocht komen? Nee toch zeker hé?" en ze dwingt me om weer overeind te komen. De likbeurt heeft mijn lul keihard gemaakt en op datzelfde moment legt ze haar hand op mijn kruis en knijpt flink hard in mijn pik. Ik kan een pijnschreeuw niet onderdrukken en ik zie Marc geschrokken mijn kant opkijken. Sandra kijkt me glimlachend -bijna wraakzuchtig- aan en ik kan nog net zien hoe haar hand over Marc z'n been wrijft.

"Zo, en nu met de drankjes voor ons naar binnen...HUP!!. Tsss, een beetje je vrouw dwingen om je te pijpen, schandalig!" Gedwee pak ik de glazen van de aanrecht en met een kop als een boei loop ik de kamer in, mijn pik vertelt echter een heel ander verhaal, die is knetterhard! Ingrid neemt naast mijn vrouw op de bank plaats en de vrouwen wisselen een veelbetekenende blik met elkaar uit. Marc en ik wisselen ook even een korte blik, maar dan zien we -vrijwel tegelijkertijd- dat de vrouwen over elkaars benen wrijven. Het zweet breekt me uit, want als er iemand hier hetero is, dan is het Sandra wel. Nu laat ze Ingrid toe haar te strelen en te betasten. Sprakeloos kijk ik Marc aan, maar ook die kijkt ademloos naar de twee vrouwen tussen ons in. Ik weet niet wat ze net boven (bij het lingerie passen) hebben besproken, maar dit kon nog wel eens een erg plezierige avond gaan worden!

Even abrupt stopt het gestreel en gefriemel weer en nippen de vrouwen van hun drankjes. Dan kijkt Ingrid me aan en zegt; "Zo, uitkleden en op de grond voor de haard gaan liggen!" Even weet ik niks te zeggen maar na haar; "graag vandaag nog!" besluit ik toch maar mee te werken en kleed ik me -op mijn boxershort na- uit en ga voor de open haard liggen. "Dat is geen uitkleden" werpt ze me toe en met een rood hoofd schuif ik vervolgens ook mijn boxershort naar beneden. Daar lig ik dan, naakt in mijn eigen huis, met 2 "vreemden" op de bank en een maximale erectie. Dan kruipt Ingrid van de bank en tijgert mijn kant op. Ik heb een grandioos uitzicht in haar fraaie decolleté en voel dat mijn lul zich nog verder opricht. Zwoel kijkt ze me aan, maar dan koerst ze met haar hoofd op mijn lul af. Ik kan nog net zien hoe Sandra op de bank tegen Marc aan is gekropen, maar die zit bijna als een standbeeld alles te aanschouwen. Ik voel de lange, donkere haren van Ingrid over mijn buik glijden en lig het moment af te wachten dat ze mijn lul in haar mond neemt (of er een kus opgeeft), maar net als ik voel hoe ze zachtjes over mijn lul blaast en het moment van pijpen daar is richt ze zich op en geeft een welgemikte pets op mijn pik! Van schrik wil ik mijn handen voor mijn geslacht slaan om meer petsen af te weren, maar ze gebiedt me om stil te blijven liggen. "Zo mannetje...dus jij hebt vanmorgen je vrouwtje tot orale seks gedwongen. Nu is het onze beurt, dus likken en vlug een beetje!" en gehurkt komt ze boven mijn gezicht hangen. Ik wil met mijn handen haar slipje aan de kant schuiven, maar weer is daar een pets op mijn lul! "Ik zeg je wel wat je wel en niet mag doen, begrepen?" en gedwee begin ik over haar kruis te likken. Mijn lul voelt branderig aan en als ik een klein beetje mijn hoofd draai zie ik dat Marc aan z'n haren tussen Sandra d'r benen wordt gemanoeuvreerd. Ook hij ontkomt dus niet aan de onderwerping bedenk ik me grinnikend.

"Wat valt er te lachen?" en ruw dringt de werkelijkheid weer tot me door. Ik heb ondertussen wel gemerkt dat Ingrid haar ademhaling sneller is gegaan en dat komt waarschijnlijk omdat ik af en toe 'per ongeluk' met mijn tong naast haar slipje kwam, recht in haar liezen. Dan staat ze op (waarbij ik een machtig mooi uitzicht heb op haar lange benen) en stapt uit haar slipje om vervolgens haar behaarde kut vól op mijn gezicht te drukken. Ik ruik haar geuren en proef haar sappen die rijkelijk stromen. Ik wil mijn handen op haar heupen leggen, maar zodra ik ze beweeg is daar weer een pets op mijn lul! Verbaasd kijk ik haar aan, maar het is Sandra die triomfantelijk vanaf de bank me aankijkt...zij heeft die pets gegeven! Ingrid lijkt recht op een orgasme af te stevenen, maar als ik heel even met mijn gelik stop herpakt ze zich. "Zo, dus jij wilde mij eerst laten klaarkomen...nou, dat gaat niet door!" hijgt ze en op haar gemak ontbloot ze haar borsten. Ik heb het inmiddels bloedheet...dat komt deels door de open haard waar ik naast lig, maar ook door de aanblik van mijn vrouw die door Marc gebeft wordt. Ingrid is van me af geklommen en vleit zich naast Sandra op de bank en ook Ingrid plant haar handen op het hoofd van Marc en "stuurt" hem zo tussen de benen van mijn vrouw. Voorzichtig drukt Ingrid een kus op een harde tepel van Sandra en die ligt met haar ogen dicht te genieten. Ik ben nu de enige die niks te doen heeft, maar dan kijkt Ingrid weer mijn kant op. "Had ik soms gezegd dat je toe mocht kijken?" en gedwee neem ik weer een beetje afstand en besluit nog wat hout op het vuur te gooien.

Ik zit wat in het vuur te rommelen en stook de boel weer lekker op. Als ik na een paar minuten omkijk zie ik nog net dat Sandra zich over Marc z'n pik laat zakken. Even ben ik geschokt, maar dat staat Ingrid op en gebied me om weer te gaan liggen. Eenmaal op mijn rug kijk ik -schuin opzij en omhoog- tegen de deinende tieten van mijn vrouw aan, met tussen haar benen de pik van Marc. Dan voel ik hoe mijn lul wordt vastgepakt en Ingrid zich met veel gekreun over mijn lul laat zakken. Als ik opkijk zie ik nog net mijn pik in Ingrid's behaarde kut verdwijnen en ik voel nu al dat ik dit niet heel lang ga volhouden. Ingrid blijft even stil zitten en dan voel ik hoe haar kutje kleine knijpbeweginkjes in mijn lul maakt. Ook valt het me op dat ze werkelijk drijfnat is en dan duwt ze haar borsten in mijn gezicht. Vanuit mijn ooghoek zie ik dat Marc de kut van mijn vrouw inmiddels aan het volspuiten is, maar dan vraagt Ingrid om een vinger in haar kont te 'rammen' en na alle petsen op mijn pik geef ik daar graag gehoor aan! Wraak!! Even kijken we elkaar aan als ik mijn vinger in mijn mond natmaakt, maar dan zet ik hem tegen haar anus en drukt hem zonder veel omhaal krachtig tot aan mijn knokkels haar kont in. Haar ademhaling vliegt omhoog en het duurt dat ook niet lang voordat ze schokkend met mijn pik in haar kut en mijn vinger in haar kont klaarkomt. Zelf heb ik door deze actie m'n orgasme iets uit kunnen stellen, maar ik wil toch ook wel graag klaarkomen.

Ingrid stapt hijgend van me af waardoor mijn lul -nat van haar kutsappen- op mijn buik ploft. Even kijk ik naar beneden, mijn diepdonkerrode eikel staat op knappen, maar hij mistte net de laatste prikkel om te gaan spuiten. Ingrid neemt hem heel even in haar mond en net als ik verwacht dat ze op haar rug gaat liggen om mij even mijn gang te laten gaan, gaat ze naast Sandra op de bank zitten. Die kijk ik trouwens recht tussen haar benen, haar kutje nat van Marc z'n sperma. Het is een supergeil gezicht om Ingrid met haar vingers door de volgespoten kut van mijn vrouw te zien glijden en smakelijk likt Ingrid haar vingers af. Dan beginnen de vrouwen elkaar te zoenen waarbij Ingrid en passant een klodder zaad bij mijn vrouw naar binnen werkt. Marc is ondertussen achter de bank gaan staan en houdt zijn pik voor Ingrid, die hem dan ook gretig begint te pijpen. Dan duik ik tussen de benen van Ingrid, maar die duwt me daar weg. Verbaasd kijk ik haar aan, maar haar strenge blik (ze heeft Marc's pik even uit haar mond gehaald) zegt me genoeg. "Lik eerst je vrouw maar schoon, pas als je dat goed hebt gedaan mag je mij neuken!" Ingrid en Sandra kijken elkaar en mij grijnzend aan en dan besluit ik mijn blik op oneindig te zetten en duik op de kale kut van mijn vrouw en net op het moment dat ik haar kut vol in mijn mond wil nemen perst ze nog net ff wat zaad van Marc naar buiten. Ik had vanmorgen al even mijn eigen zaad geproefd (zie 'mijn preutse echtgenote deel 1) en echt heel vies was dat nou ook weer niet, dus ik besluit maar ff door te bijten en begin de kut van mijn vrouw schoon te likken.

Ik hoor een goedkeurend commentaar van de bank afkomen en dan voel ik een hand op mijn hoofd die me nóg dwingender gebied om door te gaan. Na een paar minuten stug doorlikken (waarbij ik best nog wel wat zaad eruit lik) komt Sandra nogmaals een keer klaar en dan klauter ik omhoog en kijk Ingrid vragend aan. Ik wil toch wel weten of ik haar nog mag neuken en volspuiten (gaat Marc dan dadelijk mijn zaad uit haar kut oplikken? Vraag ik me af) Ze is nog steeds Marc aan het pijpen, maar als ze opkijkt en vervolgens haar benen spreidt weet ik genoeg. Mijn lul is al die tijd kogelhard gebleven en ik ram hem in één tot aan mijn ballen haar kut in. Een beetje boos kijkt ze me aan en op het moment dat ze Marc z'n lul uit haar mond laat glippen om er wat van te zeggen pers ik mijn mond op die van haar en gooi de restjes zaad over, ondertussen stevig doorneukend. Haar ogen worden groot en ik hoor een goedkeurend gekreun. Dan is de zoen gedaan, maar ze toont me het zaad in haar mond en blijft me strak en ondeugend aankijken als ze het zaad vervolgens doorslikt. Dit wordt me te veel en grommend begin ik nu mijn lading zaad diep in haar kut te spuiten. Naast ons kijkt Sandra ons geil aan, met in haar mond Marc z'n lul. Even hijg ik in Ingrid uit, maar dan voel ik mijn lul als vanzelf -door het overvloedige sperma- naar buiten glijden. Ik neem een beetje afstand en bekijk hoe grote klodders en slierten zaad in haar schaamhaar blijven plakken. Dan ineens is daar Marc en zwijgend schuift hij zijn pik in de door mij volgespoten kut van zijn vrouw, om bijna onmiddellijk een tweede keer klaar te komen en een tweede lading zaad in haar te spuiten. Ook Ingrid komt zo te horen weer klaar en als Marc zijn lul terugtrekt golft er een lading zaad naar buiten. Marc en ik geven elkaar een high five, maar dan zie ik Sandra tussen de benen van Ingrid duiken en nu begint zij mijn en Marc's zaad uit Ingrid dur kut te likken!

Even weten Marc en ik ons geen houding te geven, maar dan kruip ik achter de billen van Sandra en neemt Marc naast Ingrid op de bank plaats, ondertussen zachtjes aan zijn lul trekkend. Ik streel de billen van mijn vrouw, waarbij ik ook haar anus de nodige aandacht geeft en waar ik vroeger al op mijn vingers werd getikt als ik er alleen maar naar keek, laat Sandra nu toe dat ik voorzichtig een vingertopje inbreng. Ik voel haar sluitspier spannen, maar na een paar keer beheerst duwen en trekken krijg ik uiteindelijk mijn hele vinger in haar kont. Het enige wat ik hoor is een goedkeurend gegrom, afgewisseld met slurpende geluiden. Dan is Sandra zo ver klaar en kruipt omhoog, waarbij mij vinger uit haar anus plopt. Geil kijken de meiden elkaar aan, maar vrijwel tegelijktijdig drukken ze Marc plat op de bank, waarbij Ingrid hem vasthoudt en waar vervolgens Sandra met haar gezicht vlak boven zijn gezicht gaat hangen. Ik weet wat er gaat komen en dan drukt Sandra haar lippen op die van Marc en als hij aarzelend zijn mond opendoet deponeert Sandra een grote hoeveelheid sperma in zijn mond (waarbij hij zich prompt in verslikt), het is zelfs zo veel dat het er ook naast gaat en op zijn gezicht terecht komt, maar ook dat wordt vakkundig door de dames opgelikt, uitgewisseld en doorgeslikt. Uitgeput ploffen we zo op de bank neer en geef ik mijn lekkere vrouwtje een kus. Op haar bovenlip zit nog wat zaad en dat lip ik maar gelijk op. Haar adem geurt naar zaad en naast me streelt Ingrid Marc z'n pik. Ik sta op en begeef me naar de keuken om wat te drinken voor iedereen in te schenken. Marc rommelt wat in de open haard en de vrouwen verdwijnen even naar boven. "Even douchen" hoor ik nog net. Marc komt me ondertussen mijn boxershort brengen en terwijl ik de koffie voor hem inschenk trekt hij de zijne ook weer aan.

We nemen plaats op de bank voor de open haard en beiden zitten we zo in gedachten de gebeurtenissen even door te nemen als de vrouwen weer voor ons staan, allebei weer in een 'vers' setje! Marc en ik kijken elkaar aan...hebben ze dan alweer zin? Ingrid heeft een lekker 'hoerig' roze setje aan, met open tepels en een open kruisje zo te zien en dan valt me gelijk op dat haar kut -op een mooie streep na- kaalgeschoren is! Marc heeft het ook gezien, die duikt gelijk op die kale kut, maar nu van zijn eigen vrouw. Ingrid duwt hem echter achterover op het kleed, plaats zijn lul voor haar kut en laat zich zakken. Haar schaamlippen zijn nog rood van het scheren en als ik tegen haar kont aankijk zie ik dat ook haar anus mooi onthaard is. Sandra geeft me een goedkeurend knikje, pijpt mijn lul even goed nat en dan zet ik mijn eikel tegen Ingrid d'r anus. Die probeert nog met een zwak "dat gaat niet passen, je lul is te dik!", maar het is al te laat en ik druk mijn eikel door de geringe weerstand van haar kringspier en zo liggen Marc en ik zijn vrouw te neuken. Met mijn pik in haar kont kan ik ook goed voelen hoe Marc in en uit haar kut aan het stoten is en dat gevoel ga ik niet lang volhouden. Ingrid heeft ook een heerlijke volle kont, die mooi meedeint bij iedere stoot die ik doe. Ik moet daar ook niet te lang naar kijken, want het is een supergeil gezicht om mijn pik -voor het eerst!- in de kont van een vrouw te zien verdwijnen. Even haal ik hem eruit en bekijk aandachtig hoe haar anus een stukje blijft openstaan. Dan zet ik hem weer voor haar ster en druk hem krachtig tot aan mijn ballen haar kont in. Dit herhaal ik een paar keer, totdat het te laat is en ik bij het weer binnengaan van haar kont mijn zaad door mijn schacht voel schieten en ik mijn zaad diep in haar kont loos. De kinderen van school halen zal nooit meer hetzelfde zijn flits er door me heen! Dan trek ik terug en zie onmiddellijk het zaad uit haar anus stromen waar het vervolgens op Marc z'n pik drupt. Ingrid begint nu wat wilder met haar heupen te draaien en dan komt ook zij weer klaar, waarna vervolgens Marc voor de derde keer vanavond z'n zaad in een kut loost. Zo blijven ze nog even op- en in elkaar zitten/liggen, totdat Marc's pik als vanzelf uit haar spleet glijdt en Ingrid van hem af komt. Ze heeft haar lingeriesetje nog aan, maar het slipje is doorweekt van het zaad.

Naast ons op de bank zit Sandra loom onderuit, haar hand in haar slipje. Zij heeft niet meer meegedaan, maar ik kan me voorstellen dat het zicht op twee mannen die een vrouw sandwichen ook erg opwindend moet zijn geweest! De koffie is ondertussen koud geworden en als we op de klok kijken is het inmiddels al na elven! Morgen is het weer maandag en moet Sandra weer werken en breng ik de kinderen naar school. Misschien daarna maar even bij Ingrid een bakkie halen bedenk ik me gniffelend, maar zo ver is het nog niet en uitgeput en suf geneukt zwaaien we de buurtjes uit, om daarna uitgeput in elkaar armen in slaap te vallen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen