Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Maandagmorgen, half negen,

Ik heb de kinderen naar school gebracht en bij het verlaten van het schoolgebouw zie ik Ingrid net aan komen lopen, bijna rennen. "Wacht zo heel even op me" is het enige wat ze nog kwijt kan als ze nog net voor het sluiten van de deur de kinderen naar binnen brengt. Het is heerlijk weer, dus het is geen straf om even op een muurtje te moeten wachten en als ik haar na een minuut of vijf weer naar buiten zie komen ben ik inmiddels alleen op het plein. Met een vluchtige kus op mijn wang begroet ze me en dan lopen we samen naar mijn auto. "Marc was al vroeg naar zijn werk en ik ben daarna weer in slaap gevallen, vandaar dat ik zo laat ben" verteld ze. Mijn gedachten dwalen weer af naar gisteravond (zie mijn preutse vrouw, deel2) en het kost me moeite om mijn aandacht erbij te houden. Mijn vrouw is ook naar haar werk, en ik ben de hele dag vrij. Ik moet straks naar het stadhuis voor een nieuw rijbewijs (Damn, ik heb het alweer 25 jaar!!) en in de loop van de middag zou ik nog even bij een kennis langsrijden om wat op te meten. Ik vraag Ingrid of ze plannen heeft en na haar ontkennende antwoordt stel ik voor om naar Scheveningen te rijden en daar lekker op een terras te gaan ontbijten. Even twijfelt ze, maar zodra ik het portier voor haar openhoud stapt ze in en kunnen we gaan.

Op het terras van de strandtent aangekomen zijn we zo'n beetje de enige op deze vroege maandagmorgen in mei. Onderweg hier naartoe was Ingrid een beetje stil, dus ik heb haar maar even met rust gelaten. We zoeken een plekje in de zon en dan zegt Ingrid; "Weet je dat Marc en ik het over scheiden hebben?" er gaat een schok door me heen als ze me dit verteld en geschrokken vraag ik of gisteravond er wat mee te maken heeft. "Nee, integendeel zelfs" zegt ze "want na gisteravond hebben we het er thuis nog even over gehad en wat Marc betreft gaan we dit vaker doen. De reden dat we het over scheiden hebben gehad is ons totaal uitgebluste seksleven en dat we meer als broer en zus leven dan als man en vrouw. " Even onderbreekt ze haar woorden, want er worden twee koffie neergezet en ik geef tegelijkertijd door dat we graag ook 2x een ontbijtje willen. Zodra de serveerster weer weg is verteld Ingrid verder. "We zijn nu een maand of drie in therapie, maar na een aanvankelijke opleving is de sleur weer helemaal terug. Ik zou wel eens een wat spontaner seksleven willen en stoute dingen doen, maar Marc geeft daar niet zoveel om" en zwijgend nippen we allebei van onze koffie. "Vorige week hebben Marc en ik besloten het nog een maand of twee te gaan proberen, wordt dat niks dan gaan we uit elkaar. Gisteravond was echter een avond zoals ik graag vaker mee zou willen maken en Marc was het -voor het eerst sinds lange tijd- met me eens!"

Het ontbijt wordt gebracht en tijdens het eten verteld Ingrid verder. "Toen Sandra me gisteravond bij het lingerie passen in jullie slaapkamer vertelde wat je die ochtend met haar had uitgespookt (zie mijn preutse vrouw, deel1) was ik in eerste instantie woest, maar vond ik het tegelijkertijd ook supergeil! Ik heb Sandra dan ook gelijk gevraagd of ik je mocht terugpakken en daar stemde ze gelijk mee in. Het vervolg heb je gisteravond meegemaakt!" en grijnzend kijkt ze me aan. Ik vraag haar wat ze nou het geilste van de avond vond en met een rode kop verteld ze dat ze ALLES geil had gevonden. Mij dwingen haar te likken, Marc (haar man) mijn vrouw zien neuken en vol zien spuiten, dat ik eerst mijn vrouw moest schoonlikken voordat ik haar mocht neuken, het klaarkomen van mij in haar, direct gevolgd door een tweede lading zaad, maar nu van Marc, enzovoorts . Ook ik geef toe dat ik gisteravond geen minpuntje ben tegengekomen, het enige wat me een klein beetje tegen had gestaan was dat ik (van Ingrid) mijn vrouw d'r kutje moest schoonlikken vlak nadat Marc erin was klaargekomen, maar toen Sandra later 2 ladingen zaad uit Ingrid haar kut had gelikt en die weer aan Marc had 'gevoerd' was het een mooie payback actie.

Dan kijkt ze me aan en ik voel hoe ze haar hand op mijn been legt. "Als we zo klaar zijn met eten en jij voor je nieuwe rijbewijs langs het stadhuis bent geweest, zou je me dan thuis nog even willen neuken, want door dit gepraat over de seks van gisteravond ben ik weer bloedgeil geworden!" Nu zat ik al de hele tijd met een halfharde lul, maar nu komt hij echter toch pijnlijk klem te zitten door haar directe vraag. "Lieverd, ik zou niets liever willen, maar ik heb met Sandra vanmorgen een beetje de afspraak gemaakt om alleen met anderen te seksen in elkaars bij zijn" en een beetje sipjes kijkt Ingrid me aan. "Wacht maar ff" zegt ze "ik ga San wel ff om toestemming vragen" en ze duikt in haar iPhone en stuurt Sandra een berichtje. Het antwoordt laat niet lang op zich wachten en glimlachend leest Ingrid het berichtje voor. "Lieve schat, tuurlijk mag je mijn vent helemaal suf neuken, maar dan moet hij wel vanavond nog wat energie overhebben om mijn ook nog eens flink te verwennen! Veel plezier, X San" Stralend kijkt Ingrid me aan, maar dan vraag ik haar wat Marc hiervan zegt. Ik neem aan dat hij ook wel wil weten waar hij aan toe is, maar ze stelt me gerust. "Marc weet dat ik meer sexdrive heb dan hem en hij heeft me gisteravond -in een openhartig gesprek- alle ruimte gegeven om te ontdekken wat ik wil en hij heeft ook gezegd dat hij dan het liefst ziet dat ik dat met jou ga ontdekken" Daar heb ik nu niets meer tegen in te brengen en terwijl Ingrid haar spulletjes bij elkaar pakt, loop ik even naar binnen om af te rekenen.

We slenteren op ons gemak terug naar de parkeergarage en met mijn arm om haar middel voel ik haar heerlijke heupen en billen soepeltjes bewegen. Eenmaal bij de auto hou ik de deur weer voor haar open, maar ze duwt me tegen de auto en zakt vervolgens razendsnel op haar hurken. In een fractie van een seconde heeft ze mijn lul uit mijn broek gehaald en in haar mond gestopt. Met grote ogen kijk ik haar aan als ik mijn lul tot aan de wortel in haar mond zie verdwijnen, maar even plotseling als ze begon houdt ze er ook weer mee op. "Sorry hoor, maar ik moest hem gewoon even proeven. Zullen we dan nu gaan?" vraagt ze ongeduldig. Ik hou opnieuw de deur voor haar open en nu stapt ze wel netjes in. Ik loop om en neem achter het stuur plaats en als ik naast me kijk zie ik haar rok tot halverwege haar dijbeen opgetrokken zitten. Ik zeg niks, maar plaats mijn hand aan de binnenkant van haar dij waarna ze automatisch haar benen een beetje spreidt. Ik kan het witte kruisje van haar slipje zien en heel eventjes ga ik met mijn vingertoppen over haar kruisje. Een diepe zucht is mijn deel, maar dan moeten we gaan, het uitrijkaartje is maar beperkt geldig!

Eenmaal onderweg begint Ingrid weer te vertellen. "Weet je dat ik tot gisteravond nog nooit een lul in mijn mond heb gehad, laat staan sperma heb geproefd? Jij was gisteravond de eerste!" Verbaasd kijk ik haar aan...vlak nadat ze gisteravond was klaargekomen was ze van me afgeklommen en had ze me heel even gepijpt (en dus ook zichzelf geproefd), daarna heeft ze Sandra (volgespoten door Marc) gevingerd en het staat op mijn netvlies gebrand dat ze haar vingers daarna smaakvol in haar mond stopte en aflikte. "Weet je" gaat ze verder, "toen Sandra me boven vertelde wat jij die ochtend had gedaan en haar min of meer had gedwongen om je te pijpen was ik woest én stik jaloers...dat wilde ik ook al heel lang, maar aangezien Marc me nooit heeft willen beffen, heb ik hem altijd geweigerd om hem te pijpen. Nadat ik gisteravond heel eventjes jouw lul in mijn mond had gehad en jij netjes Sandra bent gaan schoonlikken, kon het me niks meer schelen en ben ik Marc gaan pijpen, ook omdat hij eerst door Sandra werd gedwongen om haar te beffen en Sandra had gelijk, want toen ik via jouw zoen Marc's zaad proefde smaakte dat niet eens zo heel erg vies" Zelf wil ik er niet als te lang bij stilstaan dat ik andermans zaad heb geproefd, maar de dames hadden er geen probleem mee gehad, integendeel hoor ik nu, want door mijn actie weet nu ook Ingrid hoe het smaakt!

In de Boogaard in Rijswijk laat ik nieuwe pasfoto's maken en begeef me dan naar het stadhuis om een nieuw rijbewijs aan te gaan vragen. Ingrid is even de AH in voor wat boodschapjes en een minuut of 20 later treffen we elkaar weer op het Boogaardplein. We begeven ons naar de parkeergarage en het is vanaf hier nog een minuut of 10 naar huis. Ingrid heeft haar vestje inmiddels uitgedaan en haar borsten komen mooi tot hun recht in haar frisse zomerjurkje. Ook haar heupen/billen zijn een genot om naar te kijken en aan te zitten en ik denk weer terug aan gisteravond, toen ik mijn lul in dat andere gaatje schoof. Dan voel ik haar hand op mijn been en enkele ogenblikken later parkeer ik mijn auto voor de deur van ons huis. Ik laad de boodschappen uit en loop samen met Ingrid naar haar huis. In de keuken help ik haar met het opruimen van de boodschappen en zodra dat gedaan is ga ik koffie zetten. Ingrid is naast me komen staan en ik voel haar hand over mijn billen wrijven. Ze duwt haar borsten in mijn rug en als ik me langzaam omdraai en haar aankijk is één schouderbandje van haar jurk al naar beneden afgezakt. Voorzichtig kus ik haar in haar hals, ondertussen met mijn linkerhand het andere schouderbandje naar beneden trekkend. Ze begint zachtjes te kreunen en dan leg ik mijn handen op haar heerlijke billen en trek haar dicht tegen me aan. Haar jurkje blijft mooi hangen op haar borsten en traag zoenend daal ik via haar hals af naar haar borsten. En net als ze denk dat ik haar jurk naar beneden ga schuiven, ga ik op mijn hurken voor haar zitten. Mijn handen glijden via haar benen tot onder haar jurk en ik ben verbaasd als ik geen slipje tegenkom. "Uitgedaan op het toilet in de AH" zegt ze hijgend, ondertussen haar jurk omhoog trekkend zodat ik een vrij uitzicht heb op haar mooie streep schaamhaar. Ik kan haar geur al ruiken en gretig begraaf ik mijn gezicht tussen haar benen. Dan voel ik haar handen op mijn hoofd en trekt ze me dicht tegen haar kut aan.

Mijn tong vind als vanzelf de weg tussen haar drijfnatte schaamlippen en ondertussen ben ik haar heerlijke billen aan het kneden. Dan zet ze één been op een stoel en dat geeft me de gelegenheid om een vinger bij haar naar binnen te schuiven. Er gaat een rilling door haar lichaam en niet veel later schuif ik een tweede vinger haar kutje in. Ze heeft zichzelf nog maar nauwelijks onder controle en dan besluit ik dat het genoeg is geweest. Ik verlaat haar kut en met een drijfnatte bek van haar sappen zoen ik haar vol op haar mond. Haar hand gaat over mijn kruis en op datzelfde moment schuif ik haar jurk naar beneden, waar hij op haar enkels blijft hangen. Bewonderend bekijk ik haar...de volle borsten, de brede heupen, een klein buikje en ze draait zich even om, om me haar billen te showen, ruggetje een beetje hol. Hmmm, heerlijk! "Kom, laten we naar boven gaan, hier kan iedereen ons zien" en mijn antwoordt niet afwachtend pakt ze haar jurk op en loopt in haar blootje naar de trap. Ik volg natuurlijk op de voet, zo heb ik mooi zicht op haar volle kont als ze de trap oploopt. Ik moet me beheersen om niet aan haar billen te gaan zitten en eenmaal boven schiet ze de badkamer in. "even plassen" en ze wil de deur achter zich dichtdoen, maar ik zet mijn voet tussen de deur. Een beetje verbaasd kijkt ze me aan, maar gaat toch zitten plassen. Vol in het zicht begin ik nu mijn broek los te knopen en dan sta ik vervolgens met mijn 20cm dikke pik voor haar neus. Een diepe zucht ontsnapt aan haar lippen en dan is ze klaar met plassen, maar voordat ze de kans krijgt om haar kutje droog te deppen zit ik alweer tussen haar benen en lik haar schoon.

Dan sleurt ze me tussen haar benen vandaan, stapt langs me de badkamer uit en gaat naar zolder. Weer heb ik zicht op die mooie kont en zo snel als ik kan volg ik haar naar boven. Eenmaal boven laat ze zich op bed vallen, spreidt haar benen en zegt; "lik me, vinger me, neuk me, ik wil je lul weer in me voelen!" Even bekijk ik dat heerlijke lichaam wat op bed ligt, maar dan duik ik tussen haar benen en begin teder kusjes op haar kut te geven. Ik voel haar lichaam ontspannen en op dat moment schuif ik soepel en beheerst twee vingers haar kut in, ondertussen zachtjes op haar clitoris sabbelend. Ik voel haar handen door mijn haar woelen en ze kan nu niet meer rustig blijven liggen en als ik na een kleine 5 minuten vingeren en likken haar G-plek begin te masseren komt ze spuitend klaar! Minutenlang is ze van de wereld waarbij ik haar zachtjes blijf strelen en ondertussen zoveel mogelijk van haar sappen begin op te likken. Dan kijk ik haar aan en met rode wangetjes kijkt ze tegelijkertijd mijn kant op. "Kom, neuk me nog even. Maar dan wel met een condoom om" Verbaasd kijk ik haar aan, terwijl zij een rubbertje uit haar nachtkastje pakt en het aan me geeft. "Doe maar om, dan vertel ik je straks wel waarom"

Glimlachend ligt ze me aan te kijken terwijl ik het condoom uitpak en om mijn lul afrol. "Tijd geleden zeker?" vraagt ze, waarbij ik maar ff heel wijs m'n mond hou dat ik een jaar of wat geleden eens ben vreemdgegaan en toen ook een condoom heb afgerold. Het condoom zit er inmiddels om en ik haal mijn lul nog heel even tussen haar drijfnatte schaamlippen door. Dan zet ik hem tegen haar opening en kijk haar diep in de ogen. Dan voel ik hoe ze haar benen om me heenslaat en me vervolgens diep in zich trekt. "Aaarghhh, wat is je lul toch lekker groot en dik, heerlijk!!" Dat is wel het voordeel van een condoom kan ik me heugen, ik kan langer neuken en mijn zaadlozing is dan ook meer en heftiger. Met lange en diepe halen (waarbij ik regelmatig tegen haar baarmoeder aanzit) lig ik Ingrid te neuken en waar ik normaal gesproken mijn lul in korte tijd ietsje dikker voel worden ten teken dat ik ga klaarkomen, voel ik hem nu bij iedere stoot maar ietsje dikker worden. Ingrid voelt het waarschijnlijk ook, want met grote ogen en blosjes op haar wangen ligt ze mijn prestaties te bekijken. Dan voel ik ineens haar hand om mijn ballen, net op het moment dat ik met een vinger tussen haar billen zit en een vingertopje in haar anus stop. Dan fluistert ze in mijn oor; "Ga je me zo een vol condoom bezorgen, want ik heb daar een pervers plannetje mee" Door die laatste woorden hou ik het niet meer en zuchtend en kreunend spuit ik het condoom vol, waarbij ik even bang ben dat ik er dwars doorheen spuit, zoveel kracht zit er achter mijn zaadlozing. Bezweet kijk ik Ingrid aan, zoen haar en trek dan beheerst mijn lul uit haar terug. "Nou, wat ben je ermee van plan?" vraag ik haar terwijl ik toekijk hoe zij het condoom van mijn lul afpelt en ervoor zorgt dat alle sperma erin blijft zitten.

Ze heeft ondertussen een knoopje in het condoom gelegd en legt het volle condoom op haar nachtkastje neer. Dan pak ze de afstandsbediening van de TV en DVD speler en zet een filmpje op. Zo te zien een pornofilmpje en ik voel weer wat groeien. "Kijk" zegt ze. "hier is het mij om te doen". Ik ga naast haar op bed zitten en zie vervolgens hoe een erg lekkere pornoactrice door 5 acteurs achter elkaar wordt volgespoten! Met rode wangetjes bekijk ik de film en naast zit Ingrid hijgerig met een half open mond toe te kijken. "Vorig jaar kwam Marc met deze film aanzetten en dit is toch wel het opwindendste stukje van de film. Ik heb Marc toen verteld dat me dat ook wel erg lekker leek, een grote hoeveelheid zaad in mijn kut, maar ik moet er (nog) niet aan denken dat ik 5 verschillende pikken in me heb die me om de beurt volspuiten en uiteindelijk zijn we de film weer een beetje vergeten. Met z'n tweetjes krijgen we dit natuurlijk ook niet voor elkaar, maar nadat jij gisteravond in mij klaarkwam heeft Marc z'n kans gegrepen en mij nogmaals geneukt. Marc heeft mij vanmorgen ook nog geneukt en heeft toen ook een condoom volgespoten. Jij hebt mij net geneukt en ook jij bent in een condoom klaargekomen. Mijn plan is nu om een aantal dagen zo te neuken en het zaad in de condooms op te 'sparen' en die vervolgens een keer allemaal bij me in te brengen waarna jij en Marc er allebei nogmaals een lading zaad bij 'dumpen'...Lijkt dat je wat ??"

Mijn hoofd duizelt ervan, maar naast me kijkt Ingrid me stralend aan. "Maar hoe ga je die volle condooms dan bewaren ?" wil ik van haar weten en Ingrid vertelt me dat ze daar een apart bakje voor in de vriezer heeft gezet. "De dag ervoor haal ik ze er dan uit en leg ze in de koelkast om te ontdooien, dan alles in één potje verzamelen, even in de magnetron en klaar om in te brengen! Zo deed ik het met moedermelk na het afkolven en invriezen tenslotte ook" en dat laatste is waar, al is het bij ons alweer zo lang geleden dat ik het alweer bijna vergeten was. Dan stapt Ingrid van het bed en verdwijnt met het volle condoom naar beneden. Dat geeft mij heel even de kans om alles nog eens rustig te overdenken en als Ingrid weer bovenkomt ligt ik alweer met een stijve lul op bed. Komt natuurlijk ook omdat het pornofilmpje nog steeds aanstaat en hij idee me toch wel een beetje aanstaat. Als ik porno op de pc kijk surf ik tenslotte ook altijd naar cream pies omdat ik het een erg geil gezicht vindt als een vrouw wordt volgespoten en dat daarna het zaad eruit lekt. Ingrid denkt daar dus net zo over, al gaat het er bij haar waarschijnlijk meer om zoveel mogelijk zaad in haar kut te krijgen. "Ik moet toegeven dat het gisteravond wel een geil gezicht was, om Marc's piemel weer in jouw kut te zien gaan vlak nadat ik je had volgespoten" Ze is weer naast me op bed gekropen en ligt zachtjes met mijn lul te spelen en een beetje aan te trekken. Beheerst drukt ze een kus op mijn lippen en gaat vervolgens steeds lager, totdat ze bij mijn lul is belandt. Even kijken we elkaar aan en dan likt ze met haar tong over de volle lengte van mijn schacht.

Ik sluit mijn ogen en voel hoe haar lippen achter mijn eikelrand glijden. Beheerst begint ze me te pijpen en met haar rechterhand stuurt ze mijn lul. Voor iemand die tot gisteravond nog nooit een lul in haar mond heeft gehad is ze een natuurtalent! Dan komt ze omhoog, kijkt ze me geil aan en zegt; "Ik wil je pik wéér in me voelen!" en de daad bij het woord voegend slaat ze een been over me heen, zet mijn lul tegen haar kut en laat zich dan luid kreunend zakken. Het is een geil gezicht om haar forse borsten boven me te zien 'dansen' bij iedere stoot die ik in haar doe en het gaat me moeite kosten om niet te snel klaar te komen, ook omdat mijn eikel nu veel gevoeliger is dan net met het condoom er omheen. Op mijn vraag waar ze zo mijn zaad wil hebben krijg ik als antwoordt; "Het liefst heb ik natuurlijk dat je zo weer een condoom vult, maar je mag ook wel in me klaarkomen hoor" Even kijk ik haar aan en duw haar dan van me af en leg haar naast me neer. Ik pak weer een condoom uit haar nachtkastje, maar rol die dit keer niet om mijn lul af. Verbaasd kijkt ze me aan, maar dan vertel ik mijn plannetje. "Jij gaat mij zo lekker pijpen en dan ga ik in je mond klaarkomen. Jij slikt het niet door, maar spuugt het uit in het condoom...goed plan?" Glunderend kijkt ze me aan. "Ahhhh, je bent al net zo pervers en slecht als mij!" en vol enthousiasme begint ze me weer te pijpen. Het is een heerlijk gevoel om haar lippen en tong over mijn schacht te voelen gaan en als ik naar beneden kijk zie ik dat ze mijn 20cm bijna volledig in haar mond heeft en dat zonder te kokhalzen! Ze kan het ook goed afwisselen valt me op, dan weer zit hij helemaal in haar mond, dan weer voel ik haar punttong mijn pisgaatje verwennen en het duurt dan ook niet lang voordat ik kreunend in haar mond klaarkom.

Dan reik ik haar het condoom aan en goedkeurend kijk ik toe hoe ze mijn kwakje zaad van haar mond netjes in het condoom leegt. Dan leg ze er een knoopje in en valt uitgeput op bed neer. Ik ga niet meer liggen, ik heb inmiddels gezien dat het al 14:00 is en mijn maag rommelt van de honger. Ik ga naar beneden en pak op de eerste etage mijn kleding weer bij elkaar en kleed me aan. Eenmaal beneden komt ook Ingrid naar beneden, met in haar hand triomfantelijk weer een halfvol condoom. Dan opent ze de koelkast en doet het vriesvakje open. Daar haalt ze een bakje uit en legt het derde volgespoten condoom erbij. Even kijken we elkaar geil aan, maar waar gaat dit eindigen vraag ik me af. Ik zeg Ingrid gedag (ik moest om 14:00 bij een kennis zijn om wat op te meten) en kus haar even vluchtig op haar mond. "Nou, bedankt voor het ontbijt, de seks en de volle condooms!", maar ik moet nu echt gaan. Ik loop naar huis, gris mijn opmeetspullen uit de gangkast en stap op de fiets. Het is ongeveer een minuut of 10 fietsen en met dit mooie weer is dat geen straf. Op de fiets dwalen mijn gedachten weer af naar de afgelopen uren en dat zorgt ervoor dat ik met een enigszins dikke lul bij mijn kennis aankom. Na een bakkie en het koetjes en kalfjes gepraat neem ik de maten op en een klein uurtje later fiets ik weer huiswaarts. Het is bijna half vier, de kids komen zo uit school, maar gelukkig haalt Sandra ze op, die is maandag altijd vroeg vrij. Dan schiet me ineens wat te binnen...hoe wil Ingrid straks al dat zaad bij zichzelf gaan inbrengen? Ik besluit haar te bellen en dan vertelt ze me dat ze daar nog niet over nagedacht heeft. "Wacht maar, ik regel wel wat" zeg ik haar en verbreek de verbinding. Het schiet mij ineens te binnen dat ik laatst op een blog wat zat te lezen over twee lesbo's met een kinderwens en die hadden het zaad van een donor in een soort spuitdildo gedaan en dat ingebracht.

Thuis zoek ik op Google naar 'spuitdildo' en tientallen hits komen en niet veel later zit ik de bestelling in de webshop al in te vullen. De tekst (en afbeelding) liegt er niet om! "Flexibele spuitdildo van 25cm lang en bijna 7 cm dik!! Neuk of zuig hem klaar en laat het zaad in je kut, kont of mond spuiten !! Met gratis 2 zakjes sperma poeder om in totaal 50ml nep-sperma te maken. Deze dildo kan gevuld worden met ruim 100ml (een zaadlozing is ongeveer 5ml) realistisch nep-sperma, of (voor de lesbiennes met een kinderwens) met echt sperma. Gelijk mee bestellen; Pot sperma poeder om 500ml realistisch sperma te maken! Nu 34, 95!" Ik klik op verzenden en sluit af en net op dat moment komen Sandra en de kids binnen. Met een enigszins rood hoofd sluit ik de pc af en Sandra heeft gelijk door dat ik wat 'stouts' aan het doen ben geweest. Haar hand gaat dan ook onmiddellijk over mijn kruis, waar ze -uiteraard- een keiharde lul aantreft. "He, en ik dacht dat jij je kruit nu wel verschoten had, of heb je niet de hele dag met Ingrid liggen neuken? Als ik net op het schoolplein hoorde wat jullie allemaal gedaan hebben en wat ze nog van plan is zou ik dat best kunnen begrijpen, maar je bent gewoon alweer geil!" Een beetje 'betrapt' kijk ik haar aan, maar dan vertelt ze me dat ze het een onwijs geil idee vindt wat Ingrid van plan is. Om er even zeker van te zijn dat we het over hetzelfde hebben vraag ik Sandra wat Ingrid d'r plan dan is. "Nou, dat ze zichzelf voltankt met opgespaard zaad en dat Marc of/en jij haar dan nogmaals gaan neuken". Gedurende het vertellen van dit verhaal heb ik haar eens goed aangekeken en ik hoor haar ademhaling iets versnellen. "En, zou jij dat ook wel willen?" vraag ik haar, maar daar twijfelt ze nog over zegt ze.

De kids brengen ons terug naar de realiteit en die zeggen graag even naar de speeltuin te willen gaan en net op dat moment stapt Ingrid met haar twee kids de tuin in. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is krijg ik een kus van haar en ook Sandra krijgt een kus. "En, wat gaan we doen?" vraagt ze "Marc komt vanavond pas laat thuis, dus kunnen lekker naar buiten gaan en dan ergens wat gaan eten". Even kijken Sandra en ik elkaar aan en dat lijkt ons ook wel een strak plan. We besluiten om naar de waterspeeltuin bij het Delftse Hout te gaan en daar zit vlakbij een pannenkoeken restaurantje en dat lusten alle kids gelukkig wel. Ingrid heeft alle spullen al bij zich en Sandra heeft met een minuut of 10 ook alles gepakt. In die tussentijd dat Ingrid en ik daarop wachten vraagt ze heel nieuwsgierig of ik al wat geregeld heb, maar na mijn volmondig "jazeker!" hou ik verder m’n mond dicht. Ik krijg wel een doosje condooms in mijn handen gedrukt. "Hier. Ik heb vanmiddag bij school met Sandra afgesproken dat jullie ook zaad gaan sparen, dus doe je best!" en ze werpt me een vunzige blik toe. Even weet ik niks meer te zeggen en bij het langslopen laat Ingrid heel even haar hand over mijn kruis glijden. "Wat, heb je nou alweer een harde?" fluistert ze me in het langslopen toe, maar ik kan er ook niks aan doen. De gedachte dat ik vanavond zeer waarschijnlijk mijn vrouwtje ga volspuiten (in condoom) zorgt alweer voor een harde piemel.

Het is even over vier als we bij de waterspeeltuin zijn. Normaal is die maar tot 17:00 open, maar vanwege het mooie voorjaarsweer is hij vandaag tot 18:00 open. Meestal houden de kids dat toch nooit zo lang vol, maar dit is pas de echt eerste mooie dag buiten, dus gedurende de resterende tijd vermaken ze zich prima. Sandra en Ingrid zitten lekker op een bankje te keuvelen, ik ben met de kids een kanaal aan het graven. Zo af en toe krijg ik wat schalkse blikken toegeworpen, maar ik doe net of mijn neus bloed. De dames vermaken zich prima en als ik ze zo naast elkaar zie zitten is het moeilijk voor te stellen dat we gisteravond allemaal naakt waren. Rond een uurtje of zes geeft iedereen aan best wel honger te hebben en begeven we ons naar het pannenkoeken restaurantje, hier 5 minuten vandaan. De kids zijn uitgelaten maar moe en na het eten spoeden we ons naar huis om ze nog een beetje op tijd in bed te krijgen (lees, dat er meer tijd overblijft om te neuken!) Ingrid gaat thuis ook de kids op bed leggen, maar belooft later nog even een afzakkertje te komen halen. "Is goed" zegt Sandra terwijl ze met de kids naar boven gaat om ze te douchen en naar bed te brengen. Na een goede drie kwartier is ze weer beneden en op datzelfde moment stapt ook Ingrid weer naar binnen, uitgerust met de babyfoon. "Zo, Marc belde net dat hij vanavond niet meer thuis komt, maar een nachtje een hotel induikt. Morgen moet hij daar voor zijn werk weer zijn en hij had geen zin meer om nu nog een uur terug te rijden, dan hier 5 uurtjes te slapen om vervolgens weer om zes uur 's morgens de deur weer uit te gaan"

Ik heb ondertussen thee gezet en de open haard weer aangemaakt en zo zitten we gezellig met z'n drietjes op de bank de afgelopen 24 uur nog even door te nemen. Sandra wil natuurlijk alles weten wat Ingrid en ik vandaag uitgespookt hebben en in geuren en kleuren wordt dat door Ingrid verteld. Het valt me daarbij op dat Sandra met haar benen over elkaar zit, haar hand tussen haar dijen. Ook Ingrid krijgt weer rode wangetjes als alles ter sprake komt, helemaal als ze over haar perverse plannetje verteld. Sandra trekt in eerste instantie een bedenkelijk gezicht, maar als ik haar eraan herinner dat zij het was die gisteravond 2 ladingen zaad (één lading van mij, met één lading van Marc erbij) uit Ingrid 'r kutje aan het likken was geeft ze toch wel toe dat het wel erg lekker was. Ik weet niet wat ik hoor...na haar jarenlange aversie tegen pijpen en sperma proeven vindt ze het nu ineens lekker!! Nou ja, lekker van genieten denk ik bij mezelf, totdat Ingrid vraagt waar ik het doosje met condooms heb gelaten. "Je zal vast wel weer geil zijn" zegt ze "en ik wil weten of je nóg een lading voor ons kunt produceren" zegt ze giechelend. Ik loop naar boven om het doosje te halen en als ik omkijk zie ik nog net hoe Sandra heel teder met Ingrid begint te zoenen. Eenmaal boven schiet ik ook wat makkelijks aan (schoon shirtje en m’n boxershort), gris de condooms (en een tube massagegel-glijmiddel) van het nachtkastje en spoed me weer naar beneden.

Als ik weer beneden ben zitten de dames in alleen nog hun slipje op de bank en maakt Ingrid aanstalten om Sandra te gaan beffen. Ik krijg een geile blik toegeworpen en kijk ademloos toe hoe Sandra met haar billen op de rand van de bank zit/onderuit hangt en dat Ingrid daar op handen en knieën tussen kruipt. Gisteravond was het Sandra die tussen de benen van Ingrid kroop, nu zijn de rollen omgedraaid. Ik ben echter gek op billen, dus behoedzaam neem ik plaats achter Ingrid en kus haar heerlijke kont. Even kijkt ze naar Sandra, dan naar mij, maar dan schuift Ingrid Sandra 'r slipje opzij en duikt ze op de kale kut van mijn vrouw. Dan schuif ik haar slipje van haar billen af, pakt de tube massage-gel en begin haar billen daarmee in te smeren. Het is een gel die een beetje warm wordt als je hem wrijvend aanbrengt en het duurt dan ook niet lang voordat ze met haar heupen begint te draaien. De gel geurt naar aardbeien, maar bovenal ruik ik gewoon Ingrid haar geur, die ondertussen Sandra naar haar eerste orgasme likt. Stiekem zit ik af en toe met mijn vinger in haar kont en na een goedkeurende kreun kwak ik nog wat massage-gel op haar ster en trek haar billen iets van elkaar. Gauw trek ik mijn boxershort uit, ontbloot mijn eikel en schuif in één vloeiende beweging mijn lul tot aan mijn ballen haar kont in.

Met een diepe kreun (die het midden houdt tussen een pijn- en een genot kreun) laat ze het gebeuren en dan worstelt Sandra zich vrij en begint Ingrid haar billen te strelen. Mijn lul glipt uit haar kont, maar Sandra stopt hem er weer netjes in terug. Die zit er ondertussen met haar neus bovenop en als een paar tellen later mijn lul weer uit haar kont glipt aarzelt ze geen moment en neemt hem in haar mond. Het is een hemels gevoel, om van een toch wel strakke, ietwat 'ruwe' kont in een zachte, warme, vochtige mond terecht te komen. Ingrid heeft zich onder mij vandaan geworsteld en die dwingt nu min of meer Sandra op haar knieën. Doggy is niet haar meest favoriete positie weet ik, maar ze laat het allemaal toe, ook dat Ingrid nu een klodder glijmiddel op haar anus kwakt. Dan zie ik de ranke vingers van Ingrid in Sandra 'r kontje glijden en ik ben verbaasd dat ze geen verzet biedt. Gauw pak ik een condoom, maak met mijn boxershort mijn lul een beetje droog en rol dan het condoom erom af. Doe ik dat niet dan zal ik vrijwel direct bij het binnengaan van dat maagdelijke kontje van mijn vrouw klaarkomen vrees ik. Ingrid kijkt me geil aan; "Neuk je vrouw in haar kont, ik wil zien hoe je lul haar kont inglijdt!" en behoedzaam zit ik mijn dikke pik tegen haar kringspier. Ze houdt haar adem in en terwijl Ingrid haar billen een beetje uit elkaar trekt glijdt (door het overvloedige glijmiddel) mijn lul vrij simpel haar nauwe kontgaatje in.

Even hou ik me rustig om Sandra even een moment te geven om aan mijn dikke lul in haar kont te wennen, anderzijds omdat het natuurlijk een vreselijk geil gezicht is om -voor het eerst!- mijn lul in haar kont te zien zitten! Ze moest vanmorgen -met het schaamrood op haar kaken- bekennen dat ze het gisteravond een erg geil gezicht had gevonden, Ingrid die door mij en Marc werd gesandwiched en ze gaf toe haar best te gaan doen om ook een pik (die van mij, of die van Marc) in haar kont proberen te krijgen. Ingrid trekt ondertussen Sandra 'r billen een beetje van elkaar en heel beheerst glij ik een stukje verder haar kont in. Dan begint Sandra zelf haar kont naar achter te bewegen en heel beheerst begin ik in en uit haar te stoten. Ingrid zit er met haar neus bovenop en die begint Sandra 'r clitje te masseren en al na een paar minuten komt mijn vrouw luid kreunend klaar, daarmee heftig met haar sluitspier knijpend en grommend spuit ik vervolgens het condoom in de kont van mijn vrouw vol. Voor mijn gevoel klap ik dubbel, maar als Sandra zich voorover laat zakken floept mijn lul uit haar kont. Ingrid bekijkt met grote ogen het volgespoten condoom, maar dan neemt ze mijn pik in haar mond en begint me weer te pijpen en tot mijn verbazing wordt mijn lul niet slapper, integendeel zelfs, hij blijft maximaal hard ! Het is wel een vreemd gevoel op gepijpt te worden met een vol condoom om, maar Ingrid blijft fanatiek doorgaan en Sandra is weer een beetje bij haar positieven gekomen en om de beurt nemen ze mijn pik in hun mond.

Dan dwingt Ingrid me om op rug te gaan liggen (weer voor die hete open haard!) en terwijl Sandra mijn lul vasthoudt laat Ingrid zich (met haar rug en billen naar me toe) er overheen zakken. Ik waarschuw haar dat het condoom wel eens kan scheuren, maar die waarschuwing zorgt er juist voor dat Ingrid nog wilder op mijn pik begint te rijden. Terwijl Sandra ervoor zorgt dat mijn pik in haar vriendin blijft zitten holt Ingrid haar rug waardoor ik recht tegen haar ster aankijk en zonder veel moeite 'ram' ik twee vingers diep haar kont in. Het wilde geneuk van Ingrid begint bijna pijn te doen, maar als ik met mijn vingers in haar kont mijn lul in haar kut begin te strelen komt ze luid kreunend en zuchtend klaar en na het voelen van een golfje warm kutsap (of is toch het condoom gescheurd?) wat op mijn zak lekt hou ik het ook niet meer en kom voor de vierde keer vandaag klaar. Glimlachend kijkt Sandra me aan en terwijl ze mijn lul nog steeds vast heeft klautert Ingrid langzaam van mijn lul af en mijn verrassing is groot dat a) het condoom nog steeds heel is en er b) een giga bultje opstaat, gevuld met zaad! Ze vragen me te gaan staan, want als ze nu liggend het condoom van mijn lul stropen loopt alsnog alles eruit en traag kom ik overeind. Nog heel even neemt Sandra mijn lul haar mond, maar ik 'smeek' ze om het condoom eraf te halen en beheerst begint Ingrid het condoom eraf te halen. Mijn lul begint nu wat te verslappen en dan is het condoom er eindelijk af en kijken de dames met ontzag naar de door mij geproduceerde lading zaad. Bezweet en uitgeput laat ik me op de bank ploffen, terwijl de dames met hun 'buit' naar de keuken lopen en het volle -dichtgeknoopte- condoom een verborgen plekje in de vriezer geven.

Wordt vervolgd...

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen