Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik had al een tijdje in het weekend veel contact met m’n ex. Ik had al een poosje geen seks meer gehad, omdat mijn toenmalige vriend gelovig was, en ik daar braaf op wachtte. Maar deze relatie ging voorbij en het begon toch steeds meer te kriebelen. Ondertussen sms’te mijn ex vrolijk door. Hij zocht ieder weekend wel een slaapplek of vroeg gewoon ronduit of ik seks wilde. Ik hield altijd de boot een beetje af, maar goed, ik ben ook gewoon een gezonde vrouw met bepaalde behoeftes.

Op een zaterdagavond hield ik het niet meer uit. Hij had de week ervoor gebeld, klonk behoorlijk serieus, maar wilde toen niet vertellen waarom hij eigenlijk belde. Hij was bang om dingen te zeggen ‘waar hij later spijt van zou krijgen’. Dus deze zaterdagavond besloot ik de stoute schoenen aan te trekken. Ik zat met wat vriendinnen bij mij thuis. We hadden de nodige alcohol achter de kiezen en weten eigenlijk alles wel van elkaar. Zij spoorden me aan om nou eens een keer de eerste stap te zetten, dus verstuurde ik een dubbelzinnig sms’je. Hij was op een verjaardagsfeest, en ik zou het plaatselijke café in. Ondertussen bleven we sms’en.

Tegen half 4 vertrok ik naar huis. Eenmaal thuis nam ik toch de nodige voorzorgsmaatregelen. Even beetje opfrissen, vast m’n panty en hoge laarzen uit, dat soort dingen. Ik was er niet zeker van of hij zou komen, maar wilde toch het zekere voor het onzekere nemen. Ik zag iemand voor het huis staan, of in ieder geval een fietslampje branden, maar kon niet goed zien wie of wat het was. Net op het moment dat ik naar de bijkeuken liep om een zaklamp te halen, zag ik iemand voor de achterdeur staan. Het was hem. Ik opende de deur en daar stonden we, onwennig tegen over elkaar. ‘Mag ik binnenkomen mevrouw?’, vroeg hij, toch een tikje verlegen. Ik deed een stapje opzij en liep hem door. We stonden wat om elkaar heen te draaien, beetje praten, het onderwerp vermijdend. En dat terwijl ik hem het liefste tegen de muur wou drukken, hevig wou zoenen en hem de kleren van z’n lijf wilde trekken. We bespraken even kort wat de bedoeling was. ‘Nou, ik kom bij je slapen, ’ zei hij. ‘Je weet de weg, ’ antwoordde ik. Hij liep naar boven en ik volgde hem.

Eenmaal boven begon hij zich uit te kleden. Ik ging op het bed zitten, met m’n jurkje, hemdje en ondergoed nog aan. Hij kwam naast me zitten en het viel stil. Plotseling voelde ik hem dichtbij komen en veegde een zachte hand mijn haar aan de kant. Ik voelde aan zijn adem dat zijn mond vlakbij de mijne was en hij drukte voorzichtig zijn lippen op de mijne. Ik beantwoordde zijn zoen door m’n mond een stukje te openen. Meteen zoende hij heviger en ik voelde zijn handen over mijn lichaam glijden, via mijn buik omhoog naar mijn borsten. ‘Die heb ik gemist, ’ fluisterde hij terwijl hij ze stevig masseerde. Hij duwde me achterover op het bed en zoende me heviger, waarbij hij af en toe afzakte naar mijn nek (voor mij een heel gevoelige plek). Na een tijdje gezoend te hebben, vroeg hij mij of mijn jurkje ook uit kon. Ik stond op en trok mijn jurkje over mijn hoofd. Mijn ogen waren inmiddels gewend aan het donker en ik zag hem met begerige ogen naar mij kijken. Hij was ondertussen onder de dekens gekropen en hield ze ‘open’ voor mij. Ik kroop ernaast en zei: ‘Nou welterusten he!’

‘Daar komt niets van in!’ fluisterde hij in mijn oor, en hij richtte zich op één elleboog op, terwijl hij met zijn andere hand over mijn lichaam gleed. Ondertussen begon hij me weer hevig te zoenen. Zijn hand verdween onder mijn hemdje en dat daardoor omhoog kroop. Hij masseerde mijn borsten over mijn bh heen, af en toe een vinger erin verdwijnend. Ik kriebelde hem intussen over zijn rug; hij was nog altijd zo lekker zacht. Af en toe liet ik mijn vinger aan de achterkant z’n boxer in glijden. ‘Uch, kan ‘dit’ *hij plukte aan mijn hemdje en bh* niet uit?’ ‘Ga je gang, ’ antwoordde ik. Meteen trok hij mijn hemdje over m’n hoofd, maar kreeg de sluiting van mijn bh eerst niet los. Ik hielp hem een handje en hij schoof de bh van mijn lichaam af, gelijk zijn kansen optimaal benuttend. Hij wipte in één beweging de bh uit bed, greep mijn borsten vast en masseerde ze goedkeurend. ‘Ja, die heb ik echt gemist. ’ zei hij weer. Hij ging weer net zo liggen als zo net en weer gleden zijn handen over mijn lichaam heen. Zachte vingers in mijn nek, naar beneden glijdend over mijn borsten. Mijn tepels masserend en verder naar beneden, aaiend over mijn buik. Z’n hand gleed verder naar beneden en masseerde mijn kutje door m’n string heen.

Ondertussen zoenden we hevig door alsof we nooit anders gedaan hadden. Vervolgens liet hij zijn hand in mijn string glijden. Zijn vingers spreidden mijn schaamlippen, op zoek naar mijn clitje. Hij kon er niet zo goed bij, dus spreidde mijn benen en ging verder met waar hij mee bezig was. Zijn vingers vonden mijn clitje en begonnen deze te verwennen. Hij speelt gitaar, dus hij heeft heerlijk snelle vingers en een onuitputtend doorzettingsvermogen. Al snel begon ik licht te hijgen en ik voelde af en toe een van zijn vingers bij me naar binnen gaan. Mijn handen gleden ook over zijn bovenlijf heen, maar ik kon niet overal goed bij. Opeens stopte hij en hij vroeg me een stukje omhoog te gaan liggen. Zelf ging hij over mijn benen heen zitten en begon me in mijn nek te zoenen. Ik kreeg spontaan overal kippenvel. Langzaam voelde ik zijn tong afglijden naar beneden, via mijn hals naar mijn borsten, cirkelend rond mijn tepels. Toen, zonder waarschuwing, naam hij een tepel vol in zijn mond en zoog er hard aan. Ondertussen masseerde hij m’n andere borst en liet mijn tepel tussen zijn vingers draaien. Beide waren keihard. Hij gleed verder naar onder en zoende mijn buik, terwijl hij mijn borsten bleef masseren. Hij zoende het randje van mijn string en zakte verder naar onder. Door mijn string heen zoende hij mijn kutje. Hij liet één borst los en ging met zijn duim over mijn string heen. ‘Mag hij uit?’ fluisterde hij. Ik knikte en meteen greep hij mijn string en trok hem in één beweging uit. Hij spreidde mijn benen opnieuw en dook er haast tussen. Ik wist niet waar ik het zoeken moest, dit had ik zo gemist.

Iedere vezel in mijn lijf genoot intens en ik begon zwaarder te ademen. Hij likte, zoog en zoende mijn kutje en clitje zo heerlijk dat mijn lichaam alleen maar meer en meer wilde. Hij stopte even met beffen en ik voelde weer een vinger tussen mijn lipjes door strijken, glijdend naar beneden. Toen, zonder pardon, duwde hij twee vingers bij me naar binnen en begon me te vingeren, terwijl hij ondertussen het beffen ook weer voorzette. Ik was al zo lang op deze manier niet bevredigd, dat ik al snel op het punt stond klaar te komen. Hij vertraagde het tempo en wachtte tot mijn bijna-orgasme een beetje afgezakt was. Daarna begon hij weer heftig te vingeren en te likken. Toen hij weer door had dat ik bijna kwam (hiervoor kennen we elkaar goed genoeg), vertraagde hij weer om het ritueel weer te herhalen. Dit alleen al zorgde ervoor dat ik hem alleen maar meer overal voelden wilde. Blijkbaar dacht hij er hetzelfde over. ‘Heb je een condoom?’ fluisterde hij. Ik deed een greep naast me, in mijn nachtkastje en toverde er een tevoorschijn. Omdat ik hem al een tijdje niet aangeraakt had vroeg ik of hij nog hulp nodig had, maar tot mijn grote verbazing stond zijn lul keihard overeind. ‘Dit windt mij genoeg op hoor, ik vind dit denk ik net zo lekker als jij het vindt, ’ zei hij ondeugend. Hij opende de verpakking en rolde het condoom om zijn lul af, terwijl ik hem weer begon te zoenen. Hij duwde mij achterover en spreidde mijn benen voor de derde keer. Iedere vezel in mijn lichaam wilde hem in mij voelen, het liefst zo snel mogelijk. Hij kroop bovenop me, zette het topje van zijn lul tegen mijn schaamlippen aan en duwde deze in één keer naar binnen.

Beide kreunden we even kort maar hevig. Toen begon hij me heerlijk te penetreren. Allemensen, wat had ik dit gemist. Ik had een ontzettend fijne tijd met mijn andere ex gehad, maar het gebrek aan seks had me altijd wel gestoken. Dit was zo fijn, en het voelde heel vertrouwd. Hij begroef zijn hoofd in mijn haar en begon me zachtjes in mijn nek te zoenen, terwijl ik zijn onderlichaam op en neer voelde gaan en zijn lul in en uit mijn kutje voelde glijden. Mijn handen gleden over zijn rug naar zijn billen toe. Zijn heerlijke strakke kont, die ik nu onder mijn handen voelde spannen en ontspannen door de penetratie. ‘Oeff. ’ kreunde hij. ‘Wat is er?’ hijgde ik. ‘We passen zo goed, je voelt zo vertrouwd, ’ antwoorde hij. ‘Ik kom al bijna, en dat wil ik nog helemaal niet!’ ‘Dan stop je even, ’ zei ik. Dat vond hij wel een goed idee. Hij trok tergend langzaam zijn lul uit mijn kutje en dook er zelf weer tussen. Weer voelde ik zijn tong tussen mijn lipjes verdwijnen, mijn genotsknopje verwennend. Jemig, wat kon die kerel beffen.

Toen hij doorhad dat ik weer bijna kwam, zette hij het neuken voort. Weer ramde hij zo diep mogelijk zijn lul in één keer bij me naar binnen. Ik sloeg m’n armen om hem heen en spoorde hem aan sneller te gaan. Hij deed z’n armen onder de mijne door en greep mijn schouders vast, zodat hij meer kracht kon zetten. Ik voelde zijn lul dieper en sneller mijn kutje in en uit glijden. Ik spande en ontspande de spieren in mijn kutje en ik hoorde hem harder hijgen. Hij zoende me in mijn hals. Ik spreidde mijn benen zo mogelijk nog een stukje verder. ‘Ooh, bijna. Bijna. ’ kreunde hij. Toen ik voor de zoveelste keer zijn lul diep in mij voelde glijden, schurend langs mijn g-spot, hield ik het ook niet meer. Iedere spier in mijn lichaam spande zich aan en dit was ook voor hem de druppel. Mijn nagels boorden zich in zijn rug en hij beet in mijn hals. Ik voelde zijn heerlijke billen samenknijpen door de ontlading en ikzelf schokte licht. ‘Jemig, wat was dat fijn, ’ verzuchtte hij, terwijl hij liggend bovenop me uit lag te puffen. Ik voelde mijn kutje na tintelen van zijn heerlijke lul die nog diep in me zat. Hij gaf kusjes in mijn nek en aaide over mijn rechterborst heen. Na een tijdje stond hij op en kuste me voordat hij naar de badkamer liep. ‘Heb je misschien nog een matras ofzo? Zo samen op jouw bed wordt een beetje krap. ’ Samen haalden we een matras en een dekbed op van een andere kamer. ‘Je komt toch wel naast me liggen he?’ vroeg hij verlegen. Ik trok mijn matras van mijn bed af en legde het naast de zijne. Daarna ging ik opzoek naar mijn string. ‘Heb jij die ergens gezien?’ vroeg ik hem. ‘Ja, die heb ik verstopt, ’ antwoordde hij. ‘Je dacht toch niet dat je die nu aan mocht?’ We kropen allebei naakt in bed en na nog even kletsen hoorde ik langzaam zijn regelmatige ademhaling de kamer vullen; hij was in slaap gevallen. Ik keek in het donker nog een tijdje naar hem tot mijn ogen moe werden en ik ook in slaap viel.

De volgende ochtend werd ik half wakker omdat ik wat onder mijn deken voelde glijden. Omdat het leek te stoppen zakte ik weer weg, tot ik een hand tussen mijn benen voelde. Vingers gleden tussen mijn schaamlippen en kriebelden heel zachtjes over mijn clitje heen. Ik hield mijn ogen gesloten en wachtte af wat er ging komen. Heel voorzichtig werd mijn been wat aan de kant getrokken, zodat hij meer de ruimte had. Zijn middelvinger gleed bij me naar binnen, terwijl zijn duim mijn clitje bleef verwennen. Ik voelde dat ik vochtig werd; hij smeerde dit een beetje uit en liet toen een tweede vinger mijn gaatje in glijden. Zachtjes werd de deken van me af getrokken en ik voelde dat hij tussen mijn benen ging liggen.

Met twee vingers werden mijn schaamlippen gespreid en ik voelde het puntje van zijn tong ertussen heen en weer vlinderen. Vanaf dat moment kon ik niet meer doen alsof ik sliep, dit was te lekker om stil te kunnen blijven. Ik begon licht te kreunen en aaide door zijn haar. Zodra hij doorhad dat ik wakker was dook hij er vol boven op en begon hard aan mijn clit te zuigen. Dit zorgde ervoor dat ik al bijna spontaan klaar kwam. ‘Sorry, ik vind het heerlijk maar wil je het liefst van binnen voelen, ’ verontschuldigde hij zich en hij reikte over mij heen naar de condooms in mijn nachtkastje. Zijn half stijve lul kwam in de buurt van mijn mond, dus ik aarzelde geen moment en nam hem in mijn mond. Meteen werd deze hard. Ik zoog hard, likte aan zijn eikel en masseerde zijn ballen. Toen zijn lul echt keihard was zei ik: ‘Kom maar op!’ en hij spreidde mijn benen.

Heel langzaam liet hij zijn lul in mijn gaatje glijden, flink diep. Hij ging half op zijn knieën zitten, trok me een stukje omhoog en pakte mijn enkels beet. Hij begon me met grote stoten te penetreren. Mijn borsten gingen heen en weer door de grote bewegingen. Hij leidde mijn handen naar mijn enkels, zodat ik zelf mijn benen zo ver mogelijk kon spreiden en greep een van mijn borsten beet. Hij draaide mijn tepel tussen zijn vingers en maakte ze keihard. Zijn linkerhand, de geoefende gitaarhand, gleed in de richting van mijn kutje. Zijn vingers draaiden rondjes om mijn clit terwijl hij vastberaden door pompte. Het voelde zo ontzettend goed dat ik al bijna kwam.

 

Dit meldde ik hem. Meteen stopte hij en vroeg of ik nog een ander standje wilde. Ik hoefde hier geen moment over na te denken en draaide me om, ging op mijn buik liggen met mijn benen wijd. Hij had verder geen informatie nodig, trok mijn billen een stukje omhoog en uit elkaar en duwde in één keer zijn lul mijn gaatje weer in. Hij kwam bovenop me liggen, ik greep zijn handen en begeleidde deze naar mijn borsten. Heerlijk, zo’n bewegend mannenlijf op je, overal zijn warmte voelend en ondertussen heerlijk geneukt worden.

Omdat we van standje gewisseld hadden konden we er beide wel weer even tegenaan. Na een tijdje begon hij harder te hijgen en lichtelijk te kreunen. ‘Ik ga zo komen, ’ hijgde hij. ‘Ik ook, ’ antwoordde ik. Hij kwam overeind, pakte me bij mijn heupen beet en trok me op mijn knieën. Doggystyle neukten we door. Hij pakte mijn billen beet en begon deze heerlijk te masseren.

Af en toe spreidde hij ze en gleed zijn duim over mijn sterretje heen. Ik duwde mijn borsten in het matras en begon mezelf te vingeren, mijn vingers ook langs zijn lul laten glijden. Zijn ballen kletsen tegen mijn kutje aan en hij begon harder en harder te kreunen. ‘Ik hou het niet meer, ’ kreunde hij en hij stootte alsof zijn leven er vanaf hing.

Ik voelde zijn lul schokken in mijn gaatje en voelde hem in mij klaarkomen. Toen hij gekomen was gunde hij zichzelf geen rust. Hij draaide me om en gaf me een zetje, zodat ik op mijn rug terecht kwam. Hij dook tussen mijn benen en begon me voor de derde keer heerlijk te beffen. Toen hij twee vingers bij me naar binnen liet glijden hield ik het niet meer en kwam ook kreunend klaar. Hij likte al mijn geiligheid op en zoende mijn clitje.

 

Daarna deed hij het condoom af en plofte naast mij op bed neer. Ik was nu klaarwakker. Door onze vrijpartij waren we wat bezweet. ‘Zullen we douchen?’ vroeg ik en samen liepen we naar de douche. Onze douche is vrij krap, dus we moesten dicht tegen elkaar aan staan. Beide kregen we weer zin, maar we moesten opschieten; mijn ouders konden elk moment thuiskomen.

 

Na het douchen droogden we ons af en kleedden ons aan. Hij vertrok na nog een lange tongzoen naar huis en ik plofte op mijn bed neer, met een gelukzalige glimlach.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen