Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Anna bood geen enkele weerstand toen haar man haar op de grond vlijde. Haar fijngesneden gelaat was uitdrukkingsloos en ik wist niet of ze me überhaupt wel zag. Ze mompelde iets onverstaanbaars terwijl ze ondersteund door Jan helemaal onderuit gleed. Haar rok gleed tot aan haar dijen omhoog en onthulde een schattig smetteloos wit broekje.

Jan wenkte me en ik kroop op mijn knieën naderbij.

'Ik denk niet dat het op een andere manier mogelijk was', fluisterde hij verontschuldigend. 'Ik hoop dat het zo toch gaat…'

Ik knikte. 'Laat ons maar alleen', zei ik, 'we zullen zien.'

De overslagrok bespaarde me veel moeite. Een enkel knoopje, een rits en er opende zich een aantrekkelijk werkterrein van voeten tot navel. Mooie lange benen. Iets te volle dijen misschien, maar een zeer aanlokkelijk perspectief achter het gedegen witte slipje, waar ik een overvloedige begroeiing mocht verwachten, gegeven de uitlopers ervan aan de binnenkant van haar dijen en de bovenkant van het broekje. Ik prefereer een wilde haardos boven een al te keurig getrimd, laat staan een geheel kaal geschoren kut.

Eerst de bloes open. Ze had haar ogen gesloten en leek te slapen terwijl ik de beide kanten van het bloesje netjes opzij sloeg. Redelijk volle borsten, maar niet al te groot. Ook hier werd het me gemakkelijk gemaakt, want de beha had een voorsluiting. In totaliteit een goed beeld. Kleine bruine tepeltjes in ruste op smakelijke vruchten, rustig deinend op de cadans van haar ademhaling.

Behoedzaam beroerde ik met mijn open handpalm de tepel op haar linkerborst. Ze bewoog even onrustig. Ik maakte met beide handpalmen zacht draaiende bewegingen boven de knopjes en zag ze langzaam-aan tot leven komen. Een zacht gemurmel uit haar mond begeleidde het proces. Ze sliep nog steeds, maar dat maakte haar niet ongevoelig voor deze o zo tere strelingen.

Ik boog me voorover en nam voorzichtig het linkertepeltje tussen mijn lippen terwijl ik gelijktijdig bedaard mijn linkerhand omlaag liet glijden over haar buik. De reactie kwam in de vorm van een wat onrustiger wordende ademhaling. Met mijn hand oefende ik zachte druk uit op de omgeving van haar navel, ondertussen het strakker wordende knopje in mijn mond liefkozend met mijn tong.

Anna's rechterarm, die tot dan toe slap naast haar lichaam had gelegen, kwam tot leven. Haar vingers trokken even samen. Het was interessant te zien hoe haar hand een eigen leven leek te gaan leiden. Ik maakte ruimte voor de vingers die langs haar heup omhoog slopen. Ze gleden over haar buik rechtstreeks in het broekje.

Ze zou wel geil dromen en daarop moest ik inspelen. Ik ontdeed me van mijn broek en schoof op mijn knieën omzichtig tussen haar benen. Ik wachtte tot haar kreunen een hoger octaaf hadden bereikt. Toen ging ik bliksemsnel tot actie over. Ik scheurde met beide handen haar broekje in tweeën, trok haar hand weg en duwde mijn penis direct en met kracht in haar soppende spleet. De timing was perfect. Haar armen en benen sloegen om me heen en haar mond opende zich gulzig. Op dat moment had ze zeker niet in de gaten dat ik het was die haar neukte, maar dat was ook totaal irrelevant. Als we samen eenmaal het ritme te pakken hadden, zou het haar niet meer uitmaken. Ik hield het tempo hoog en genoot intussen van de wild dansende tieten en haar staccato hijgen en kreunen. Vlak voor haar orgasme ontdekte ze de waarheid. 'Schóft!', riep ze met wijdopen ogen, maar dat deerde me niet, want ik voelde gelijktijdig haar kut verkrampen onder het aanstormende orgasmegeweld. Ze gilde het uit toen ze kwam en haar nagels trokken een vurige voor door mijn rug. Puttend uit mijn rijke ervaring wist ik dat ik haar geen tijd voor bezinning mocht geven nu, daarom bleef ik doorplempen, buik op buik, ballen tegen kut, hard, meedogenloos. Ook nu weer bracht ik daarmee de ware aard van het beestje naar boven. 'Ja, neuk me dan maar, neuk me, rotzak', gromde, blafte en jankte ze terwijl ik haar lichaam genadeloos op en neer ranselde op de grond. Het tweede orgasme was nog feller. Een oerwoudkreet die vanuit haar tenen kwam.

Het voortdurend beuken en opveren eiste zijn tol. Zweetdruppeltjes op haar vertrokken gezicht. 'Ja, zweet maar kreng', beet ik haar toe, terwijl ik onvermoeibaar doormaalde. 'Ik zal alles uit je halen wat je in je hebt. Ik neuk je helemaal te barsten.' Het was de juiste toon. Ze werd helemaal wild en we begonnen elkaar met de meest schunnige taal te bestoken. 'Geile bastaard', kermde ze toen ze voor de derde keer kwam: 'Spuit godver, spuit!' Ik deed het, maar wel recht in haar gezicht. Ogen, neus en lippen dropen van mijn sperma toen ik haar de laatste droppels liet opdrinken.

'O mijn god, mijn god', hijgde ze uit. 'Zo lekker is het nog nooit geweest.'

Ik gaf haar een sigaret en stak er zelf ook één op. Pas toen informeerde ze naar haar man. 'Die zit in het Holiday Inn', legde ik uit. 'Komt vannacht niet meer terug.' Ik vertelde er maar niet bij dat ik ook voor gezelschap voor hem had gezorgd.

'Doe je dat met de vrouwen van al je werknemers?'

'Alleen als ze de moeite waard zijn', glimlachte ik, 'als ze me geil maken…'

'En doen ze het allemaal?' 'Jij was een van de moeilijke gevallen. Je moest eerst stomdronken worden gevoerd…' Ze kleurde. 'Ik ben nu niet dronken meer…'

'Nee, dat heb je eruit geneukt.'

'En nu?'

'Dat is aan jou.' 'Kunnen we nog meer doen?'

'Nog veel meer.'

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen