Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik loop door de productieruimte, en mijn interne mobieltje gaat over. Het is Erica, onze receptioniste. “Etienne, er staat hier een vrouw van 'Runner Engineering' voor je aan de balie.” Ik grinnik inwendig want ik weet dat jij het bent. Je wilde graag een keer de fabriek bezoeken, en om geen argwaan te wekken heb ik je als vertegenwoordigster laten komen.

Aangekomen in de receptie sta je op, en we geven elkaar een hand “Etienne du Lac” stel ik me voor, en jij volstaat simpelweg met “Angie” . Onze ogen twinkelen als we elkaar aankijken, want we kennen elkaar oneindig veel beter dan hoe we het laten lijken. Mijn blik dwaalt over je heen. Je hebt het voor elkaar gekregen  om zakelijke kleding te combineren met een erotische uitstraling. Ik weet niet precies waar het hem in zit. Is het je damescolbertje wat nét wat strakker zit? Is het je bloesje wat een iets diepere decollete heeft? Zijn het je rode pumps? Je strakke rokje? Of is het mijn fantasie?. Ik weet het niet maar mijn gedachten dwalen af naar je lekkere lichaam waarvan ik weet dat het onder je kleding zit. Ikzelf draag voor mij normale werkkleding. Een strakke zwarte “nette” broek, daaronder zwarte schoenen. Verder een overhemd met korte mouwen(effen geel) en een donkerblauwe stropdas met zilveren dasspeld. Erg formeel allemaal…..

Even later lopen we door de fabriek. De machines stampen en sissen, je kan de vloer voelen dreunen. Het is een indrukwekkend gezicht. Een armdikke zuiger beweegt stampend en stomend op en neer in een cylinder, voor erotische zielen is de link naar hijgende lichamen snel gelegd. Ik zie je gefascineerd kijken naar de ritmische beweging, en ik weet dat je hetzelfde denkt als ik. Dan lopen we de Technische afdeling binnen. De monteurs kijken op van hun werk, ik zie ze naar je staren, hun blikken glijden over je borsten en billen. Elk van hun is je in gedachten aan het uitkleden. Een enkeling geeft me een bewonderende knipoog. Een van de muren is volgeplakt met pinups. De een nog uitdagender dan de ander. Je blik blijft hangen bij roodharige feeks die arrogant in de camera kijkt. Haar volle borsten met lange roze tepels steekt ze naar voren,  en tussen haar open benen is haar geschoren grot te zien. Inhaar handen houdt ze een leren rijzweepje. Ik zie de hongerige blik in je ogen, buig me voorover en zeg zachtjes tegen je “Daar zouden wij wel raad mee weten, he? Geil beertje van me”. Je antwoord is een zacht, maar veelbetekenend gegrom.

We lopen naar de volgende afdeling via een doorgang tussen de grote drogers door. Het is hier zeker 50 graden. Ik ben er aan gewend, maar op jouw voorhoofd verschijnt zweet. “Pffff heet hier” Verzucht je, en je trekt je colbertje uit. Je laat het jasje achter je rug over je armen naar beneden glijden, en door deze houding bollen je borsten strak op onder je blouse, ik zie duidelijk de contouren van een kanten BH'tje. Aan het bandje ervan zie ik de felrode kleur. Godsamme! Je draagt geen ondergoed, maar lingerie. Mijn paal spant inmiddels gigantisch in mijn broek. Het liefste zou ik je nu hier ter plekke nemen…. We lopen door de nabewerkingsafdeling. Op automatische piloot draai ik mijn verhaaltje af, ik kan me niet meer 100% concentreren. Daarvoor ben ik te geil geworden van je.

Als laatste afdeling lopen we het lab binnen. Het is middag, en de laboratoriumassistent werkt maar halve dagen, dus het lab is leeg. Ik vertel je het een en ander over productontwikkeling en grondstofcontroles die we doen. Een van die controles doen we met een microscoop. Nadat ik het apparaat scherpgesteld heb, nodig ik  je uit om er een blik door te werpen. J buigt je voorover, met rechte rug, en je kontje steekt uitdagend naar achteren. Nu ben ik niet meer te houden. Van achteren grijp ik je bij je borsten, druk mijn bobbel tegen je kont en grom in je oor. “Voel je mijn mast tegen je kont? Ik ben zo geil, ik wil je nu neuken”. Je antwoordt “O, god ja, neem me, nu! Ik wil je in me”

Ik draai je om, en leg je op het bureau. Dan knoop ik je bloes open, en schuif het BH'tje over je borsten naar boven. Een heftige tongzoen volgt terwijl ik met beide handen in je borsten knijp. Zelf schort je al je rokje op, en knoopt de onderkant van je broekje open. (Inderdaad. Lingerie. Je was goed voorbereid). Je geniet van mijn mond die nu je tepels zuigt, en onderwijl wrijf je met beide handen tussen je benen” Oh Etienne, neuk me, ik ben zo geil” . Maar nee, nog niet. Een vrijpartij is voor mij niet compleet wanneer ik niet even de poes gegeten heb. Ik pak je met mijn handen onder je kont, knijp in je billen, en val meteen aan. Ik steek eerst mijn tong in die lekkere geile kut van je, en zuig daarna je klit naar binnen. Ik maak 1 hand vrij, en steek 2 vingers in je grot. Ik hoef je maar 20 seconden met mijn vingers te neuken, en  nu al bereik je krampend en sissend je eerste orgasme.

Je komt overeind maakt snel mijn broek los, en trekt hem in een ruk tegelijk met mijn onderbroek naar beneden. Mijn staaf heeft al die tijd klem gezeten, en zwelt nu binnen enkele seconden op tot een snoeiharde en grote staaf. Je trekt me tussen je bennen, vouwt je benen achter mijn rug, en pakt mijn paal. Dan ga je achterover liggen en terwijl je je benen spant geleid je mijn pik ik je hete grot. Een paar seconden doe ik niks, en geniet van je hete en strakke kutje. Dan begin ik je te neuken zoals je dat het liefste hebt. Met lange en harde stoten. Ik zet mijn handen naast je hoofd en keer op keer ram ik mijn paal in je. Jij weet wat ik lekker vind, want je vouwt je handen achter mijn nek, je trekt je een beetje op, en begint om en om mijn tepeltjes te zuigen. “oooh, niet doen Angie” kreun ik “Als je dat doet hou ik het niet lang vol” Als antwoordt zuig je nog harder op mijn tepeltje en gromt” Spuit je ballen in mee leeg, geile stier dat je bent”. Ik voer het tempo op, en laat me helemaal gaan. Jij begint steeds luider te kreunen, en te hijgen. Aan de krampen die door je lijf schieten merk ik dat ook jij het niet meer uithoudt. En een paar stoten later komt de ontlading. Ik voel de dikke stralen mijn paal verlaten en in jou vloeien, jij voelt het pompen van mijn mast in je kut, en je trekt je rug krom draait je ogen weg en komt nu ook sidderend klaar. We ontspannen allebei, en mijn leuter glijdt uit je grotje. We geven elkaar weer een zoen. Dan staan we op, na alles gefatsoeneerd de hebben verlaten we het lab.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen