Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Na een goede zakelijke bespreking over het fuseren van het ene bedrijf met het andere, in de Ero-Business, loopt het toch een beetje “uit de hand”. Niet zo vreemd wanneer de ene een man is met een moeilijk te beheersen sexdrift, en de ander een knappe vrouw die al evenmin vies is van een lekker stoeipartij….(lang)

In de 10 of 12 jaar dat ik nu de leiding heb gehad over de zaak, is het behoorlijk goed gegaan. De steeds verder doordringende sexuele liberalisering van de vrouw is goed te merken geweest aan de stijgende omzet. Niet alleen is de afzet aan vibrators toegenomen, maar de average price is ook gestegen. De verkochte modellen werden steeds luxer, en dus duurder, met als topper de “trilobyte”. Op het eerste gezicht een kloon van de beroemde tarzan, dus een Vibrator met klitoraal en anaalstimulator, maar onze “trilobyte” heeft een aantal extra features. Vocht en temperatuursensors houden continu de opgewondenheid van de gebruiker in de gaten, en passen daar de activiteit op aan. Bovendien kan het apparaat via een USB kabel aangesloten worden op een PC, en kan de gebruikster profielen programmeren. Zo zijn er standaard profielen voor “hard & heftig” en “lekker & lang”. Een heerlijk ding, en dan heb ik het nog niet eens gehad over het ge-octrooieerde ejaculatiemechanisme. Als ik er over nadenk, zou ik wel eens een vrouw willen zijn, om dat ding eens goed uit te proberen.

Helaas gaat het met de markt voor de traditionele “neukpop” (alleen het woord al!) snel achteruit. Dus moest er natuurlijk wel iets voor in de plaats komen. En liefst een kwaliteitsproduct natuurlijk, want de markt voor Ero-Artikelen begint meer een meer uit smoezelige sexshops en achterkamertjes te verdwijnen. Mijn visie is om eens zo ver te komen dat onze artikelen ook bij de V&D en Bijenkorf te koop zijn, en in die visie passen alleen kwaliteitsproducten. 

Het kwaliteitsproduct dat we zochten, is al op de markt en wordt geproduceerd door een concurrent van ons. Een klein bedrijf wat in een paar jaar uitgegroeid is tot een belangrijke speler in de markt. Ze produceren kwalitatief zeer goede kunstvagina's inallerhande varianten, Dus, de perfecte match voor ons bedrijf, en ik had de Directeur uitgenodigd voor een vrijblijvend gesprek op m'n kantoor. Uiteraard na werktijd. Ten eerste is het overdag veel te druk, en ten tweede wilde ik geen pottekijkers en meeluisteraars. Als diner had ik bij de traiteur een uitstekende Japanse maaltijd besteld. Een goed diner is altijd goed voor zaken.

Stipt om half 6, de afgesproken tijd, kwam m'n secretaresse in m'n kantoor.  (ik wilde haar eigenlijk “officemanager” noemen, maar om een of andere reden bleef ze zelf halstarrig vasthouden aan de term secretaresse).  “Etienne je bezoek is er” . Meldde ze. “Oh dank je Dorien, breng hem maar naar boven. Daarna kan je naar huis gaan, ik red me wel”. Tot m'n verassing antwoordde ze: “Etienne, t'is een zij hoor….”, en knipoogde naar me want (uit ervaring) wist ze dat ik m'n sexdriften niet altijd onder controle kon, of wilde houden.  “Vort, naar je kinderen jij!” Zei ik gekscherend en blies haar als afscheid een kushand toe.

Een kort klopje op de deur, en daar kwam de gast al binnen. Een vrouw van mijn leeftijd, met een professionele uitstraling. Gelukkig niet met het stereotype mantelpakje en knotje, maar een stijlvolle “ladysuit” en halflang rood,steil haar wat in cleopatrakapsel los tot op haar schouders hing. Blauwgroene ogen, een scherpe neus, en een iets grote mond vormden haar gezicht, wat verder de typische blankheid van roodharige vrouwen had.  Ik opende het gesprek: “Goedenavond mevrouw van Gelderen. Kom binnen en ga zitten” terwijl ze ging zitten ging ik verder. “Ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje verrast ben dat u een vrouw bent. Het maakt natuurlijk voor het gesprek niet uit, maar u heeft het goed verborgen weten te houden”.

“Weet je Etienne, (ik mag wel Etienne zeggen he?, ik heet Samantha), ik houd het expres geheim. Ten eerste omdat het soms afschrikt, vooral in deze industrie, en ten tweede omdat ik eigenlijk wel geniet van de verbaasde gezichten als ik ineens voor ze sta. Vooral oudere mannen in onze industrie gaan ineens hakkelen en stotteren, en proberen van alles te verstoppen. HAHAHA” lachte ze royaal. “Maar jij bent zo niet” . Het was geen vraag van haar, maar een constatering. Scherp. “Je maakt mooie dingen, Etienne” Ging ze verder, terwijl ze aandachtig een monster van de “Wannamore Large” bestudeerde. “Och” antwoordde ik. “Dan moet je bij de designafdeling zijn”.  Ze antwoordde bevestigend “Dat is natuurlijk zo. Jij bent zelf toch ook in de design begonnen? Welke is van jou?” . Zo, ze was goed op de hoogte! “Klopt ja” antwoordde ik “toevallig is de Wannamore Large die je daar in je handen hebt, een ontwerp van mij” en ik ging verder. “Ik zal je een geheimpje vertellen…… 't Is een afgietsel van mij…… Het model wat we gehuurd hadden werd ineens ziek, en deadlines en zo, nou ja. Toen heb ik het zelf maar gedaan. Anything for the company he?”. Ze maakte een goedkeurende geluidje terwijl ze de grote, dikke dildo nog eens bestudeerde. “Niet slecht Etienne, zeker niet slecht”. 

“Let's talk business” zei ik, en we begonnen een vermoeiende langdurige bespreking. Overname was onbespreekbaar. “Ik verkoop m'n kindje niet” was haar stelling. Over fusie viel te praten, maar háár personeel moest volledig in dienst blijven. Een dilemma, want hierin meegaan zou betekenen dat ik personeel zou moeten ontslaan. Toch had ik haar business keihard nodig om te kunnen groeien. Ik wist dat ze ons eigenlijk nodig had vanwege de expertise op kunststoffen en de grotere designafdeling, maar ik wist ook dat ze deze patstelling langer vol kon houden dan ik. Ze had me zogezegd “bij de ballen” en probeerde het uiterste er uit te knijpen. Om een uur of 10 kwamen we tot de conclusie dat we er die avond niet uit zouden komen en maakten een nieuwe afspraak.

“Bedankt voor de prettige onderhandeling, ik zal je even uitlaten” sprak ik, maar voordat ik op kon staan antwoordde ze: “Jezus, Etienne, het minste wat je kan doen is me een glas whisky aanbieden. Effe bijkomen hoor” Ik schonk haar en mij een glas Ierse “Bushmills, Black label” in en er begon een onderhandelingsspel met een heel andere uitkomst….

“Zeg” Etienne, begon ze “is dat echt waar, van die wannamore?”. Ze was duidelijk al wat losser geworden. “Je bedoelt dat ik dat ben? Ja, da's echt waar” “Ik vind hem echt mooi. Lang, en dik, en ook zo mooi recht en zo. Je zal wel trots zijn” “Dank je. Nu we het toch over mooi hebben, jij mag er ook zijn. Voorzover ik kan zien tenminste” “Wat vind je dan mooi?” viste ze “Nou je hebt mooi haar, en mooie ogen en….” “HAHAHAA, lul toch niet man! Ik weet best dat mannen altijd naar het lichaam kijken. Doe niet zo flauw, en vertel de waarheid”  “Oke, als ik zo naar de bolling in je blouse kijk, heb je grote borsten, ik houd van grote borsten. Zeker cup D, en misschien wel DD. Je bent redelijk slank, maar gelukkig niet mager, en volgens mij doe je aan volleybal of hardlopen, of zo, want je hebt strakke en volle billen. Het lijkt me een zinnelijk lichaam, met al die ronde vormen. Tenminste voorzover ik kan zien natuurlijk…….” Mijn analyse had haar niet onberoerd gelaten, want ik zag een blos op haar wangen, maar ze had er zelf om gevraagd. Toch liet ze verder niks merken, en ze zei op zakelijke toon: “Volgens mij zit je te smachten om me naakt te zien”. Fok! Een beetje gelijk had ze wel, maar als ze dacht dat ik nu op m'n knieën zou vallen om te smeken of ze haar bloesje uit wilde doen, had ze het mis. Ik speelde het spelletje mee. “Och, puur uit nieuwsgierigheid wel hoor. Maar je zou natuurlijk niet de eerste vrouw zijn die ik naakt zag. Dus ik sta er niet om te springen” “Ik geloof er niks van” zei ze pesterig, en ze knoopte één knoopje extra los. Haar decolleté werd zichtbaar. 

“Vertel eens, hoe maak je nou zo'n afgietsel?” vroeg ze verder. Ik begon te vertellen hoe het gegaan was. “Nou om te beginnen moet je natuurlijk een erectie hebben. Daar hebben we boekjes en films voor en zo, maar in mijn geval was dat niet nodig. Ik word nogal snel opgewonden, en het idee van het maken van het afgietsel had me al zo ongelooflijk geil gemaakt, dat ik geen extra stimulans meer nodig had” Ik zag hoe Samantha een beetje ongedurig op haar stoel begon te schuiven “Normaal maak je zo'n afgietsel met z'n tweeën, das handiger, maar ik was alleen. Ik plaatste mijn penis in de mal, en goot de warme was in de vulopening. Ik had de temperatuur precies goed ingesteld, maar schrok in eerste instantie toch van de enorme hitte die m'n paal omsloot, maar al snel daalde de temperatuur tot een draaglijke waarde. En tijdens de minuten dat het duurt om de was te laten stollen, was het gewoon erg lekker. En toen was de wasmal klaar. Die is verder door de Technische dienst verwerkt tot een echte gietmal. That's it zo'n beetje” “Interessant” Zei Samantha, en ik hoorde nu duidelijk opwinding in haar stem. Ze had zich gewoon op zitten geilen bij m'n verhaal. Ik besloot de rollen weer om te draaien en zei: “Volgens mij ben jij meer geïnteresseerd in mijn paal, dan ik in jouw borsten. Wil je soms vergelijken?”

Ze liet zich niet zo gemakkelijk uit de tent lokken en zei “Ik weet toch al hoe hij er uit ziet?” “Nothing beats the real thing…..” zei ik Hmmmm, antwoordde Samantha en ze knoopte haar bloes weer iets verder open. Haar “magische bollen” waren nu grotendeels zichtbaar in de kanten BH, en er knapte iets in m'n wil. “Verdomme. Jij wint. Ja, Samantha, ik wil op dit moment niets liever dan je grote borsten zien, en nog wel meer ook.”  “Eerst jij” sprak ze gebiedend. Nondeju! Taaie tante, ze had me weer “by the balls” Ik maakte m'n broek los, en trok hem naar beneden. M'n onderbroek spande om m'n paal en toen ik deze ook naar beneden deed, sprong de originele wannamore naar voren. Binnen enkele seconden wees hij op volle sterkte naar voren. 

“Even kijken hoor” zei Samantha, ze pakte de dildo,kwam naar voren, en hield de kunststof Wannamore naast het origineel. Na de twee aandachtig bestudeerd te hebben zei ze: “Hmmm, ik ben overtuigd. Het is hem echt”. Toen keek ze omhoog naar me, Keek me warm aan, likte langs haar rode lippen en boog zich langzaam naar voren. Haar mond naderde m'n kruis, en ze opende haar lippen. Toen zag ik haar lippen sluiten om de eikel…… van de dildo!!! Godsamme!!!!!  “Dat voelt nog best realistisch” zei ze, terwijl ze weer terug ging zitten op haar stoel. 

“Nou, je hebt je beloning wel verdiend” Ze knoopte langzaam haar bloes los en onthulde twee machtige, ronde borsten in een sexy lichtblauw kanten behaatje. Duidelijk zichtbaar was nu de aftekening van haar stijve nippeltjes. Ze trok haar bloes uit, plaatste haar handen aan weerszijde van haar boezem, en duwde ze naar boven. “Tevreden” ? was haar vraag. En ze keek er bij als een professioneel fotomodel.

Hoewel het een ongelooflijk geil gezicht was, en ik me nauwelijks kon beheersen om me ter plekke af te trekken, was ik natuurlijk NIET tevreden. Ik zei dat ook tegen haar. “Verdomme Bitch. De afspraak was dat ik ze mocht zien. En niet half”

“Tut tut tut” Is ons mannetje teleurgesteld? sprak ze op een kinderlijk toontje. “Niet zo ongeduldig hoor” Ze vouwde haar handen achter haar rug, duwde haar borsten naar voren, en maakte de sluiting van haar BH open. Toen ze de BH weghaalde, zakten de borsten in hun natuurlijke vorm. Ondanks hun fantastische omvang, hadden ze een prachtige peervorm. Mijn ervaring leerde me dat het ook echte borsten waren, en niet opgevuld met siliconen. “Sjee, wat mooi' hijgde ik, en m'n roede danste tussen mijn benen. Ik trapte m'n schoenen, broek en onderbroek uit, en kwam op haar toe.

Toen ik vlakbij haar was, stak ik 'n handen uit, om haar borsten beet te nemen. Maar (de bitch!) kruiste haar armen voor haar borst en zei “Op je knieën”. Inwendig vloekte ik haar stijf, me zo naar haar pijpen te laten dansen. Maar tegelijkertijd wond het me op, en bovendien was het vooruitzicht te verleidelijk om nu op te houden. Ik nam me wel voor om haar nog terug te pakken. Ik zakte door m'n knieën, en daar zat ik dan. In m'n blote kont met mijn overhemd nog aan, tussen de benen van een roodharige bitch met prachtige blote MegaMemmen. Ik met m'n onderlijf bloot, en zij in haar blote borsten. Ik duwde mijn hoofd naar voren en zoog haar rechtertepel naar binnen. {hmmmmff} hoorde ik haar zuchten. Toen voelde ik een ruk aan mijn nek, en m'n hoofd werd naar beneden getrokken. Ze had me bij m'n stropdas gegrepen en trok m'n hoofd met verbazende kracht naar beneden, Samantha trok me naar beneden totdat mijn hoofd op haar broek, bij haar venusheuvel rustte. De stropdas had ze inmiddels tussen haar benen doorgegeven aan haar andere hand en had hem van onderen vast.

“Daar moet je zuigen” hijgde ze dwingend. Terwijl ze met haar linkerhand m'n stropdas bleef vasthouden, maakte ze met haar rechterhand haar riem los. “Jij doet de rest” siste ze.

Geweldig! Hier had ze me dus echt niet mee! Het lekkerste wat er is, is het likken van een poes. Ongeduldig maakte ik haar rits open (wat niet meeviel want ze bleef m'n hoofd tegen haar venusheuvel trekken). Ze hief zich even van de stoel, en in één keer schoof ik haar broek en slipje van haar billen naar beneden. Zelf deed ze de rest door het spul uit te schoppen. Toen zakte ze wat onderuit, en trok me tussen haar benen. Ik snoof haar heerlijk geur op, Ze had een prachtige lichtroze strakke en lange spleet. Dun en zachtrood haar bedekte het geheel. Ik stak mijn tong naar voren en begon zachtjes te likken. Haar clitorisje sprong uit z'n schuilplaats naar voren. Mijn handen gleden naar boven langs haar benen, met de bedoeling om ze onder haar mooie ronde billen te schuiven. “Afblijven jij” hijgde ze. “likken is alles wat je mag” . Damn, dat was wel een teleurstelling, maar als een gehoorzaam hondje begon ik aan mijn taak. Ik likte met lange halen door haar split, zoog haar klitoris een aantal keren naar binnen naar buiten. Likte toen met met m'n tong buitenom haar spleet, maakte mijn tong stijf, en stootte hem naar binnen. Om vervolgens weer van voren af aan te beginnen.

“OOOH” kreunde ze. 'Wat lekker” “OOOOOH” kreunde ze weer toen ik nogmaals mijn tong ik haar grot boorde. “jaaaaaaaah, preciessssss” kreunde ze. Ze liet m'n stropdas los, en begon in haar tepels te knijpen. “shit, wat zuig jij lekker Etiennnnnnnnnhhhhhhe”. Dit was voor mij het teken dat de geilheid haar zwak gemaakt had. Ik hiel op met likken. Ging achteruit. En stond op.

“Wat doe je nou? Niet ophouden, ik ging net zo lekker” pruilde ze.  “Och, ik had geen zin meer” Ik loog natuurlijk dat ik barstte, maar ik zou haar wel hebben. “En nou, wat moet ik nou? Alsjeblieft, lik me. Maak me klaar met je vaardige tong” Haar macht over mij was in een klap omgeslagen in afhankelijkheid. “Hier, pak deze maar” En ik wierp haar een opgeladen “trilobyte” toe, ingesteld op “hard&heftig”. “'t Is dat je me zo vreselijk geil gemaakt hebt” kreunde ze. Ze ving de trylobyte op, zette hem aan, zakte wat verder onderuit en spreide haar benen maximaal. Toen schoof ze het machtige apparaat in één keer tot aan de ballen in haar gleuf. Haar ogen popten bijna uit de kassen toen het apparaat van start ging..”HOLY SMOKE!” Brulde ze…. “SUUUUUUUPER” . Keer op keer stuwde ze haar onderlijf omhoog. Dansend en draaiend van genot met haar onderlichaam liet ze zich door het apparaat neuken. Binnen 2 minuten zag ik haar gezicht vertrekken en haar lichaam verkrampen als aanloop naar het orgasme. Natuurlijk voelde de “trilobyte” dat aan, en terwijl Samantha stuiptrekkend en grommend klaarkwam, spoot de “trilobyte” z'n kunstzaad in dikke stralen bij haar naar binnen. Ik zag dat dit haar orgasme verlengde tot het moment waarop het reservoir leeg was en het pompen ophield.

Zachtjes naschokkend hing Samantha in de stoel. De trilobyte gleed uit haar grot, en viel met een zachte plof op de grond. De kunstsperma droop uit Samantha's kut. Het was een maf gezicht, want blijkbaar was de trylobyte gevuld geweest met de fluorescerend oranje variant. (hmmm sinaasappelsmaak). Schoot me te binnen. Voor de tweede keer plaatste ik mijn hoofd tussen haar dijen, en begon het kunstsperma op te likken. De frisse sinaasappelsmaak gecombineerd met de smaak van Samanthas orgasmesappen was behoorlijk opwindend. Hoewel op dat moment alles voor mij natuurlijk opwindend was. Terwijl ik zo aan het likken was, begon Samantha weer te kreunen, en na een minuutje bereikte ze een tweede orgasme. Dit keer was het een loom orgasme, wat alleen te merken was aan het knijpen van haar vagina en de zachte kreun die uit haar mond kwam.

Toen ging ik over haar heen staan, en hield mijn paal voor haar mond. Door de hele show was ik zo geil geworden dat het me verbaasde dat ik niet spontaan was klaargekomen. M'n pik en ballen deden pijn van de spanning. Hongerig keek ze me aan, ze opende haar mond, en dit kaar nam ze mijn echte eikel tussen haar lippen. Ze zoog vevolgens langzaam m'n mast naar binnen en krabbelde met haar nagels onder m'n ballen. Ik voelde m'n apparaat spannen. Ze pakte me bij m'n billen en de tweede opspanning schoot door mijn onderlichaam. Toen begon ze haar hoofd op en neer te bewegen. De spanning liep op tot het maximaal, hield daar even aan, en toen ze uiteindelijk nog eens stevig op m'n lul zoog, spoot ik m'n zaad heet en heftig in haar mond. Hmmmmmm kreunde ze terwijl ze de dikke romige stralen doorslikte. 

Ik rukte m'n stropdas en overhemd uit, en trok haar overeind uit de stoel. Eindelijk was ik in de gelegenheid om haar lichaam volledig te onderzoeken. Ik kuste haar machtige borsten. De tepels kwamen direct weer overeind. Voor het eerst pakte ik haar billen. Rond zacht en stevig. Zo vree ik tegen haar lichaam. Zij van haar kant kraste met haar scherpe nagels over mijn rug, en ging vervolgens naar voren om hetzelfde te doen met mijn tepels. Binnen enkele minuten waren we allebei weer volledig op stoom, en m'n roede stond weer hard naar voren.

Ik draaide haar om, richting de vergadertafel, en duwde haar voorover. Ze begreep de boodschap. Ze legde haar armen gekruist op de tafel en ging er met haar hoofd opliggen. Ze sloot haar ogen, en bleef verwachtingsvol met gespreide benen staan. Ik ging achter haar staan, vouwde mijn paal tussen haar dijen, en zonder enige moeite gleed het geval bij haar naar binnen. Ik pakte haar bij haar borsten en begon te pompen. Met heftige slagen boorde ik keer op keer mijn stamper in haar lustgrot. Minutenlang was er niets anders te horen dan ons gehijg en het kletsen van mijn onderlichaam tegen haar warme billen.

Na een paar minuten werd het gekreun heftiger “hoooh” hijgde Sam. “hooooooohhhh” . En ik voelde haar trillen. Ik verhoogde het tempo, en zijn stootte in hetzelfde ritme haar kont naar achteren. Ik pakte haar nu bij de heupen, om de heftige bewegingen zo goed mogelijk te kunnen blijven begeleiden. Steeds heftiger en harder neukten we. “OOOOHH GA DOOR!” riep ze.  “Ik ga weer komennnnn.KOM MET ME MEEEJJJJJ!” Weer verhoogde ik het tempo, en in een moordend ritme stampte ik in haar lijf. Haar gebrul en aanmoedigingen (“KOM DAN KOM DAN KOM DAN!!!!) hadden alle remmen bij me losgegooid en ik begon af te tellen.  “VIJF!!!!” “VIER!!!!” antwoordde Samantha “DRRRRRIEEEE” riep ik “TWWWWW” Kreunde Sam onverstaanbaar “EEEEEEEENNNNNN” zuchtten we we samen. En vervolgens greep ik haar om haar middel, drukte haar zo hard tegen me aan dat ze met haar voeten van de grond kwam, en tegelijker tijd bereikten we ons hoogtepunt…..Ik voelde mijn hete zaad voor de tweede keer in haar lichaam stromen. Ze kneep met haar kutspieren en melkte ook de laatste druppel uit mijn ballen.

Uitgeput zakten we vervolgens op de grond.

“Volgende keer bij jou?” vroeg ik gekscherend “We hebben al een afspraak staan” Antwoordde ze met een knipoog.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen