Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

's Ochtends opstaan is iedere ochtend voor mij een worsteling tussen het verlangen warm te blijven liggen en het besef van een verplichting die op me wacht, het werk. Maar sinds een paar maanden gaat het opstaan me beter af, naar het werk gaan heeft een extra dimensie gekregen doordat ik jou anders leer kennen.

Wat eens begon als een grappige dubbelzinnige e-mail correspondentie is nu een opwindend spel geworden. De meest intieme gedachtes en fantasieën, soms haast porno in verdekte woorden, verzenden we heen en weer over het netwerk. Mijn mailbox blijf ik alert in de gaten houden en als daar weer het “nieuw bericht icoontje” verschijnt, voel ik de opwinding in mijn lijf en het verlangen en de onbeheersbare drang meteen te kijken. Mijn eerste gedachte “Ik hoop dat het van hem is….”. Bang dat mijn opwinding en onrust opgemerkt wordt door andere collega's adem ik even rustig in en uit, open mijn mailbox terwijl ik rondkijk of er mogelijke “stoorzenders” in aantocht zijn. Nee gelukkig niet en als ik op mijn scherm kijk en in een oogopslag je naam lees voel ik ondeugende geile kriebeltjes in mijn buik.

Met spanning open ik steeds je mails en zie dan meestal maar een klein aantal regeltjes staan. Maar achter deze regeltjes schuilt zoveel meer, dit klein groepje woorden vertegenwoordigt een groot verlangen, een verlangen naar lust, warmte, genot, spanning, aandacht, geile seks. Dat voel ik en het windt me vreselijk op, want deze gevoelens van verlangen uit je naar mij. Ik voel me duidelijk aangesproken want mijn lichaam reageert op je woorden, ik voel me geil en verlangd wat steeds als resultaat heeft dat ik met een natte slip achter de pc zit. Zo nat dat ik soms naar het toilet ga om mijn poes droog te deppen want op sommige momenten, voelt het niet geil maar vervelend en plakkerig.

Het doet me goed te lezen dat ik niet de enige ben die “last” heeft van verlangens die zich openbaren, driftig sabbel ik op mijn pen terwijl ik op mijn mobieltje de boodschap lees dat je al de hele ochtend last hebt van een stijve waardoor je broek zo strak zit. Mmmm wat zou ik je daar graag vanaf helpen en ik voel mijn tong al beweeglijk worden.

Deze geile mailtjes en smsjes in combinatie met het naar elkaar lonken tijdens de lunch of vergaderingen maakt me gek van verlangen. Vaak laat je me vluchtig, op de meest ongemakkelijke momenten, je lekkere geile tong zien. Beweeglijk tussen je lippen, nat glinsterend. In een glimp zie ik dan soms je piercing of hoor ik deze tikken tegen je tanden. Op zo'n moment voel ik me helemaal week van verlangen worden en denk dan vaak aan een van je allereerste woorden: “ik wil je graag kennis laten maken met deze extra optie”. Het zo elkaar opgeilen is zelfs een keertje haast ondragelijk geworden zodat ik het excuus had om mijn verstand op nul te zetten en de eerste aanzet gaf om een fantasie werkelijkheid te laten worden.

Deze keurige maar innerlijk botergeile secretaresse was van haar buro weggegaan op weg naar het toilet om geile seks te beleven. En geil was het. We spraken amper een woord uit angst ontdekt te worden. Met grote geile ogen keek je me aan, onze handen gleden over elkaars lichaam, wat rook je lekker. Met volle teugen snoof ik je geur op, het was een mix van after shave en je warme huid. We kusten voorzichtig en ik voelde geile scheuten in mijn buik toen onze tongen elkaar gevonden hadden. Mmmmmm, ik voelde inderdaad je piercing en vroeg me af of ik dat ook zou voelen als je tong over mijn klitje zou gaan.

Je handen schoven onder mijn rok en je kneep me stevig in mijn billen waardoor ik tegen je aan gedrukt werd en ik een harde bobbel tegen mijn onderbuik voelde. Mijn hand pakte jouw hand en ik leidde je in mijn slip naar mijn warme en natte kutje en als vanzelf gleden je vingers naar binnen, zo nat was ze. Ik verlangde ernaar gevingerd te worden maar dat deed je niet, je pakte me bij mijn heupen en draaide me om. Met twee handen zocht ik steun tegen de koude tegelmuur terwijl ik voelde dat je mijn slip naar beneden trok. Mijn billen naar achter stekend boog ik wat verder naar voren om je een goede blik te gunnen op wat tussen mijn billen en benen verscholen zit. Je ogen voelde ik branden op mijn kontje en natte kutje en gretig grepen je handen daarna naar mijn billen, trok ze uit elkaar waardoor mijn lipjes ook van elkaar getrokken werden. Ik hoorde je voorover buigen, voelde het puntje van je neus even over mijn billen strelen en een vochtige warme adem tussen mijn bilnaad, besefte wat daarna zou kunnen volgen en sloot afwachtend mijn ogen. Voelde vrijwel meteen daarna je tong met lange halen over mijn klitje en door mijn lippen gaan. Bij elke lik voelde ik een siddering totdat je tong mijn kutje binnendrong. Dat voelde zo heftig waardoor er een geile kreun ontsnapte die als een schreeuw klonk in het doodstille toilet. Je stopte meteen.

Mijn kutje was nu natter dan nat gelikt en stond open voor meer genot, wat ik ook zou krijgen als ik beloofde het in stilte te ontvangen. Gewillig stak ik mijn billen nog verder naar achteren en ik voelde je warme eikel tegen mijn lippen drukken waarna je harde warme penis bij me naar binnen drong. Zachtjes stootte je steeds dieper in me. Mijn verlangen naar meer en harder hoefde ik niet kenbaar te maken. Het mezelf staande houden door je kracht op te vangen met mijn handen tegen de muur kostte me steeds meer moeite. Je heupen beukten tegen mijn billen en je ballen voelde ik tegen mijn kutje slaan bij iedere stoot. Voor mij mocht je zo eeuwig doorgaan, maar je stopte omdat je anders klaar zou komen. Uitgeput draaide ik me om, liet mezelf op de dichte wc zakken en jij kwam op adem terwijl je verkoeling zocht door tegen de koude muur te leunen. Maar al snel was je, door de aanblik van mij wijdbeens zittend op het toilet, weer op adem. Plagend speelde ik met mijn poesje wat al snel door jouw vingers werd overgenomen.

Op dat moment stonden we even als verstomd, want we hoorden iemand naderen. Gelukkig was het een heer en hoorden we de deur in het andere toilet dichtslaan. We gingen voorzichtig verder, maar het soppende geluid van je vingers in mijn geile kutje leek al veel te luid om ontspannen door te kunnen gaan. Gelukkig werd er naast ons doorgetrokken en haalden we opgelucht adem, waarvan je meteen gebruik maakte. Ik kreeg amper de kans om uit te ademen, want al die tijd had ik een lekker uitzicht gehad op die harde pik van je, maar kreeg hem nu gevoerd. Gretig hapte ik naar hem en zoog hem helemaal tot diep in mijn keel naar binnen en kon zo ook mezelf proeven. Terwijl mijn ene hand met je ballen speelde en mijn nagels af en toe plagend over je ballen kriebelden omklemde ik met mijn andere hand je warme geil harde paal. Zo pijpte ik je en trok ik je af totdat je bijna klaarkwam. Daar had je een ander plekje voor in gedachte, fluisterde je. Ik vroeg me af hoe lang we al op dat toilet bezig waren. Aan de ene kant leek het door het genot een seconde, maar door de spanning een eeuwigheid.

Ik stond op, keek op mijn horloge en van mijn horloge weer in jouw grote geile kijkers. Zo verlangend keken ze me aan. Deze kon ik niet weerstaan, want ik was even al méér dan verlangend. Ik zei je dat ik zo geil was, dat je alles met me mocht doen en dat het me allemaal niks meer kon schelen dat ik hiervoor misschien wel ontslagen kon worden. Draaide me om, stak mijn billen naar achteren en stond alweer klaar om genomen te worden. Weer voelde ik je handen mijn billen uit elkaar trekken en weer begon je me lekker te likken. Je vrat me haast op en ik werd supergeil van je stevige befbeurt. Voelde af en toe je tanden en het bolletje van je piercing duidelijk over mijn klitje gaan en hoorde deze soms tegen je tanden tikken. Ik wilde helemaal open voor je staan, zette mijn benen wijder en stak mijn billen zo ver mogelijk naar achteren, terwijl ik je warme tong over mijn kontje voelde. Je tong maakte ook mijn kringetje nat en soms leek het wel of je ook met je tong naar binnen drong. Sloot mijn ogen en wachtte gespannen, vroeg me af of je naar hetzelfde verlangde als ik.

Het antwoord was snel voelbaar, je pakte me met een hand bij mijn heup en met de andere haalde je je harde paal door mijn bilspleet, langs mijn kontje, tot mijn kutje, stak je eikel een stukje in mijn warme natte spleet, waardoor je eikel glom van het nat en bracht deze ter hoogte van mijn kringetje. Toen voelde ik je eikel tegen mij kontje drukken. Even voelde ik me gespannen want zo was ik nog nooit genomen, maar al snel merkte ik dat door mijn lust mijn kontje goed meegaf en ik gaf me over. Ik voelde je voorzichtig bij me binnendringen, viel haast in zwijm bij het idee, vond het zo geil, keek om en zag dat jij met je ogen dicht intens van dit moment genoot. Toen ik je ballen tegen mijn kutje voelde drukken besefte ik dat je er helemaal in zat en jij voelde dat ook. Je opende je ogen en keek meteen naar dit geile schouwspel. Verlekkerd begon je me zachtjes te neuken, terwijl je keek hoe je lul in en uit mijn kontje schoof. Ik voelde verbazing dat dit zo makkelijk ging. Alleen het voelde zo heftig, ik wist niet hoe lang ik het nog kon verdragen.

Met één hand hield ik me staande tegen de muur en de andere ging als vanzelf naar mijn kutje. Driftig begon ik mezelf te vingeren, terwijl je me anaal nam en ik kwam klaar. Geile zachte kreuntjes ontsnapten, terwijl de warme scheuten door mijn lichaam golfden en een geile tevreden kreuntjes van jou in mijn oor, toen je voelde hoe mijn kontje en kutje zich samentrokken tegen en om je penis.

Terwijl de scheutjes wegebden begon je me weer zachtjes te neuken en pakte me vast bij beide borstjes, totdat je ineens stopte en ik je pik voelde kloppen in mijn kontje. Je handen knepen zowat mijn borsten fijn en ik genoot intens, zou zo wel als versmolten willen blijven staan. Maar toen voelde ik je eruit gaan en uit een reflex kneep ik mijn billen bij elkaar. Ik voelde of mijn kontje nat was maar ze had zich helemaal gesloten en daar wilde ik gebruik van maken. Vond het een lekker idee om al dat geil in me te dragen op het werk zonder een natte slip te krijgen. Snel hadden we ons aangekleed en zeiden helaas vluchtig gedag. Amper twee minuten later zaten we weer op onze werkplek. Ik zag toen dat ik maar een kwartier van mijn plaats was geweest. Vanaf het moment dat ik weer op mijn stoel zat leek wat zojuist was gebeurd zo onwerkelijk alsof het niet zo voelbaar was en ik voelde jouw nat in mijn slip sijbelen…..

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen