Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Een paar jaar geleden had ik voor mijn werk in een conferentieoord een cursus met enkele overnachtingen. Na de ontvangst, voor het begin van de eerste ochtendzitting keek ik zo eens de vierkante ring tafels rond naar mijn medecursisten, afkomstig van verschillende bedrijven. Veel grijze muizen in businesscamouflage van jasje-nietszeggend dasje, enkele vrouwen die niet veel sprankelender aandeden. En buiten regende het. Juist toen de inleider wilde beginnen, ging de deur open en kwam er nog een cursiste binnen. Het was alsof de zon doorbrak. Ze was rijzig, liep mooi gracieus rechtop en nam de plaats bijna recht tegenover mij. Zij had een mooi, kalm gezicht, veel lang, lichtblond haar dat zij opgestoken droeg. Kortom: een ontzettend aantrekkelijke vrouw. Mijn eerste indruk was dat zij iets ouder was dan ik, een jaar of vijf, hooguit.  Tijdens het rondje voorstellen bleek dat ze Marjan heette en een mooie stem had, alt, schatte ik zo in. De cursus kabbelde wat voort volgens het gebruikelijke patroon: wat uitleg van een en ander, opdrachten om in subgroepen uit te werken, plenair resultaten bespreken en zo. Het gelukkig toeval wilde dat Marjan en ik in dezelfde subgroep ingedeeld werden en daar merkte ik dat zij niet alleen erg mooi was, maar ook verre van dom.  Tijdens de lunch kwam zij aan mijn tafel zitten en met de rest van het gezelschap wisselden wij wat uit over ons werk. 's Avonds tijdens het onvermijdelijke bargebeuren kwamen wij samen in gesprek, eerst over het werk, later breidde het zich wat uit naar andere zaken, zonder echt intiem te worden. Ik moet zeggen dat ik ontzettend op haar viel. Ze wasvolslank met mooie vormen, voor zover ik kon zien. En geleidelijk aan kreeg ik de indruk dat zij mij ook niet onaantrekkelijk begon te vinden. Maar toen ik de laatste avond voor mijn kamerdeur vroeg of ze niet mee naar binnen wilde komen, zei ze neen. Ze had een relatie, zei ze met iets van spijt in haar stem, en ze ging niet vreemd.

Erg jammer, maar niet geschoten is altijd mis. Ruim een half jaar later werd ik op een middag op mijn werk gebeld: Marjan. Hoe het met mij ging. En of wij eens wat konden gaan drinken. Als ik nu iets niet verwacht had! Wij spraken af voor ruim een week later. Nou, zij had op mij nog steeds hetzelfde effect. Haar haren droegen daar nog extra aan bij: ik vind lang, niet al te strak opgestoken haar gewoon ontzettend erotisch. Maar wijs geworden door mijn eerdere ervaring hield ik het bij gewoon een zeer gezellige verdere kennismaking en probeerde ik niets. Samen gaan eten konden wij niet; ik moest 's avonds sporten en zij had ook iets, ik weet niet meer wat. Maar tegen de tijd dat wij zouden gaan, zei ze dat ik maar eens een keer moest komen eten.  Haar woonkamer had veel daglicht en was erg smaakvol ingericht. Marjan had een donkere bloes aan en een rok; ze zag er uit om op te eten. Ik had een bos bloemen meegebracht, die zij meteen in een vaas zette. Het gesprek werd al spoedig wat persoonlijker. Haar relatie, die ten tijde van de cursus al behoorlijk problematisch was, had zij kort nadien beëindigd. Zij vertelde wat over haar leven tot dusver en over haar twee kinderen, die bij hun vader woonden. Op mijn beurt vertelde ik ook een en ander, alles tijdens het eten. Zij had voortreffelijk gekookt: lekker, maar gelukkig niet zwaar. Naarmate de avond vorderde, voelde ik in mijn buik een prettige spanning toenemen. En ik zou geen enkel echt teken kunnen noemen, maar het was duidelijk dat het hij haar ook zo was. Toen het iets begon te schemeren, maar nog lang niet donker was, deed Marjan alle gordijnen dicht.

Dit was mijn teken! Ik ging naar haar toe en nam haar in mijn armen.

Zij sloeg haar armen om mijn nek en wij kusten elkaar voorzichtig. Allengs werd het heviger. Toen wij even stopten om weer op adem te komen, zei ze dat ik nog lekkerder kuste dan zij al had gedacht. De schat! En wij gingen verder. Ik begon wat met mijn handen over haar lijf te voelen. Al die mooie vormen bleken lekker stevig. En natuurlijk ging ik uiteindelijk met een hand naar haar nek en achterhoofd om haar glorieuze haar te voelen.  Zij begon mijn overhemd uit mijn broek te trekken en streelde daaronder mijn rug. Zo vreeën wij staand verder, af en toe wat knoopjes en kleding losmakend. Onder haar bloes droeg zij een magnifieke zwarte beha, onder haar broek een zwart slipje. Uiteindelijk waren wij beiden naakt en bekeken wij elkaar eens goed. Stel je voor: zij had grote, stevige borsten met tepels als ronde dobbelstenen, een mooie, welvende buik, stevige, maar niet dikke bovenbenen die naar beneden mooi uitliepen naar fraaie enkels. En een gezicht als een godin.

Ik voelde diep in mij iets opspringen. Nu begreep ik die primitieve vruchtbaarheidsbeelden: Marjan belichaamde werkelijk al mijn tot dusver onbewuste erotische verlangens.  Ik voelde haar borsten, haar heupen, haar kont, haar hoofd, ik streelde haar hele lijf. En zij het mijne. Ik kuste en likte haar borsten, zoog aan haar grote tepels, likte haar navel, haar nek bij het begin van haar haren, kneedde haar billen. En zij bij mij! Ze ging met haar nagels langzaam en voorzichtig langs mijn ruggengraat omlaag tot mijn stuitje. Haar buik werd nat en glibberig van het voorvocht uit mijn totempaal en langs haar dijen begon ook wat vocht te lopen. Zij bracht haar hand naar haar achterhoofd en maakte in één keer haar haren los. De dikke bos kwam tot twee handbreedten boven haar taille.  Ik leidde haar bij de hand naar een groot, dik tapijt dat voor de bank lag.

Zij vroeg mij op mijn rug te gaan liggen en knielde over mij heen. Zij bracht haar mond naar de mijne en in die beweging streelde zij mij met haar haren. Ze likte en zoog aan mijn tepels, ging langzaam met haar tong omlaag en raakte toen pas voor het eerst mijn penis aan. Met haar haar, dat over mijn eikel streek. Zij likte mijn paal enkele keren langs de volle lengte en begon toen het vocht van mijn eikel te likken alsof het een ijsje was. Dat vulde zich wel aan! Ze nam mij in haar mond en likte en zoog zachtjes. Maar ze was geraffineerd! Ze stopte op tijd en verlegde haar aandacht en haar mond naar mijn ballen. Ik deed ondertussen niets, lag alleen maar te genieten. Langzaam kwam ze overeind, pakte mijn paal en liet zich er over heen glijden. Ze pakte mijn handen en keek mij aan; ik voelde haar van binnen over mijn pik samentrekken. Maar ook nu voelde zij blijkbaar precies hoe ver ik was en juist op tijd liet ze mij weer langzaam uit haar gaan. Haar bewegingen waren loom en sensueel, als van een kat.  Zij kwam naast mij liggen; nu was het mijn beurt om haar te verwennen. Ik begon weer met strelen en kussen. Haar haren, mond, hals, borsten, heel langzaam naar beneden. Haar heerlijk blond plukje tussen haar benen was lekker nat. Ik voelde eens voorzichtig met mijn vingers aan haar kutje, maar dat was zo open en nat, dat ik met twee vingers in haar glipte, voor ik er erg in had. Ik was benieuwd hoe ze zou smaken, dus likte ik mijn vingers maar eens af. Wauw! Dat was lekker! Ik deed opnieuw mijn twee vingers naar binnen en gaf ze aan Marjan om af te likken. Ze aarzelde geen moment. Ik voelde nog zo wat rond haar schaamlippen en ging langzaamaan verder naar binnen. Marjan begon zachtjes te kreunen. Geleidelijk verlegde ik binnenin mijn aandacht naar de voorkant, waar het wat sponsachtig aanvoelt.

Ondertussen likte en zoog ik ook af en toe aan haar rechter tepel. Marjan kreunde heftiger en begon haar bekken meer en meer te bewegen. Op een gegeven moment haalde ik mijn vingers uit haar kut, pakte haar onder haar billen en begon haar te likken. Eerst de schaamlippen, langzaam verder naar haar spleetje, zo diep als ik kon en tenslotte naar haar klitje. Nou, zeg maar gerust klit! Geheel in verhouding met haar tepels! Marjans gekerm werd steeds luider en ze begon steeds woester te bewegen. Toen ik voelde dat zij er klaar voor was, haalde ik een hand onder haar vandaan en ging ik weer met twee vingers naar binnen, naar haar sponsje. Tja, toen was er geen houden meer aan. Bijna schreeuwend kwam zij klaar. Ik voelde haar lijf heftig schokken en haar kut zich samentrekken om mijn vingers.

En het ging maar door!

Dit was way off de schaal van Richter! Ze bleef nog een tijdje naschokken, als ik mijn vingers iets bewoog. Het duurde even eer ze er weer was. Dat gaf niet, ik had geen haast en genoot ervan naar haar te kijken. Toen zij haar ogen open deed en naar mij keek, voelde ik iets heftigs in mijn borst. “Nu jij”, zei ze en trok mij naar zich toe. Haar kutje, buik en borsten likkend schoof ik langzaam steeds hoger over haar heen tot mijn eikel licht tegen haar schaamlippen kwam. Zij legde haar hand op mijn onderrug en ik schoof naar binnen. Langzaam begon ik haar te neuken met lange halen. Ik vond het heerlijk en zo te horen en te voelen zij ook. Geleidelijk aan voerde ik het tempo op en ik pakte haar billen beet. Haar bilspleet was inmiddels een glibberglijbaan en met mijn middelvinger ging wat heen en weer over haar poepgaatje.

Ze was o zo lekker. Alweer begon ze te kermen van genot, steeds heviger. Bij mijzelf voelde ik het ook komen, als een trein uit de verte. En jawel, daar kwam Marjan zomaar alweer klaar. Mijn trein kwam steeds dichterbij; ik had geen enkele zin om het tegen te houden. Marjan legde haar hand op mijn stuitje en gaatje en in krachtige golven kwam ik klaar, diep in haar kut, langer en heftiger dan ik ooit had meegemaakt. Ik moet ook wel hevig gekermd hebben, zo ongelofelijk lekker was het.

Het kwam van onder uit mijn ruggengraat, mijn hele onderlijf was één en al genot.  Wij lagen lekker na te genieten. Toen Marjan weer wat was bijgekomen van het heerlijk geweld, haalde zij wat te drinken. Wij zeiden niets, keken alleen maar en raakten elkaar af en toe aan. Na een tijdje begon zij mij te strelen met haar handen, met haar haren, met haar lippen en haar tong. Zij was weg van mijn tepels, die nog nooit zo verwend waren. Op een gegeven moment draaide ze mij op mijn zij en likte verschillende keren langs mijn ruggengraat tot aan mijn stuitje. Zij likte de achterkant van mijn ballen en toen, ongelofelijk, mijn gaatje! Dat kende ik nog niet, maar wat was dat lekker!

Het puntje van haar tong ging uitgebreid over mijn poepgaatje en soms was het alsof ze mij een klein beetje van binnen likte. Nu was het mijn beurt om te kreunen! Ze ging hier gelukkig een tijdje mee door, tot ze langs mijn ballen likkend naar voren ging en mij op mijn rug draaide. Net als eerder likte zij aan mijn eikel alsof het een ijsje was. Met één hand onder mijn ballen, de vingertoppen lekker ver naar achteren, begon zij mij te pijpen. Ze wist precies hoe ze alle plekjes met haar tong kon verwennen.

Het duurde niet lang of ik voelde het komen en ik waarschuwde haar, want niet iedere vrouw vindt het lekker als een man in haar mond klaar komt. Vlak voor het moment suprème nam ze mij dieper in haar mond; daar spoot ik mijn sperma terwijl wij elkaar aankeken. En ze slikte het door. Ik ben gebleven en wij hebben weinig geslapen. Keer op keer streelden, likten, voelden wij elkaar, wij konden er geen genoeg van krijgen. Hoe vaak Marjan die nacht nog is klaargekomen, ik weet het niet. En van mijzelf heb ik het ook niet geteld.

Zoals Heer Bommel zou zeggen: “Ik wist niet dat ik het in mij had.” Toen ik 's ochtends vroeg weg ging, was voor ons beiden wel duidelijk dat wij dit vaker zouden doen. 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen