Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Het was de laatste werkdag van de week en aangezien het nog één van de laatste zwoele zomerdagen was zaten mijn gedachten reeds bij het weekend. Aangekomen op mijn werk veranderde hier niet veel aan deze situatie. Rond 10 uur riep één van mijn vrouwelijke collega’s mij te hulp. Ik twijfelde geen seconde aangezien het om Greetje ging, een collega waar ik iets bijzonders voor voelde en dit was wederzijds. Met de handen in het haar zat ze voor haar computerscherm. Ik nam plaats achter Greetje en vroeg wat het probleem was.

Vandaag droeg ze een strak topje met korte mouwen en ontblote navel en een zeer verleidelijk rokje. Iets wat ik de laatste dagen reeds gewend was. Greetje zat lichtjes voorovergebogen voor haar computer. Hierdoor spande ze haar rug op met als gevolg dat tegen haar prachtige lichaam haar topje zeer goed aandrukte. Zo bemerkte ik geen sporen van een bh. Met dit mooie zicht voor ogen en de gedachte dat ze geen bh’tje droeg begon mijn pik reeds te kriebelen en drukte deze tegen mijn rits.

Nu nam ik plaats naast haar en met dit unieke zicht zag ik duidelijk haar tepels drukken tegen haar topje. Ze legde haar probleem uit maar ik kon mijn gedachten er moeilijk bijhouden. Ik had zin in iets anders. Daar onze andere collega ook in het bureel was vroeg ik Greetje om mee te komen naar mijn bureau. Eenmaal plaatsgenomen voor mijn computer, we zaten knus naast elkaar, begon ik haar probleem te onderzoeken om een mogelijke oplossing te vinden. Mijn gedachten zaten nog steeds bij het nakende weekend en daar ik zo’n sexy gezelschap had stimuleerde dit nog meer.

Greetje zag onmiddellijk dat ik aan iets anders dacht. Want ik kon mijn zwelling in mijn broek niet verstoppen of beter gezegd in bedwang houden. Bovendien kon ik moeilijk mijn ogen van dit magnifieke lichaam houden. “U hebt zeker ook een probleem ?”, vroeg ze uitdagend met een spontaan lachje en verwees naar de bult in mijn broek.

Ik zag aan haar manier van doen dat ze er ook zin in had en antwoordde direct: “Mijn probleem is zeker interessanter dan het jouwe !”. “Dit zou wel eens juist kunnen zijn”, repliceerde Greetje.

Aangezien ze het spelletje handig meespeelde daagde ik haar verder uit. “Opnieuw geen bh’tje aan?” Ik kreeg als antwoord : “Dit moet je maar zelf uitzoeken!”. Ik twijfelde geen moment en legde mijn hand op haar naveltje. Ik maakte langzame bewegingen en kneep af en toe in dit zachte, opgespannen buikje van haar. Mijn handen kropen steeds hoger totdat ik aan het randje van haar topje kwam. Ik dook langzaam met een hand onder haar topje, wat zeker niet evident was. Ik voelde haar welgevormde borsten en zag onmiddellijk haar tepels verharden en iets later voelde ik dit ook. Intussen had haar hand mijn rits gevonden, geopend en bevond haar hand tegen mijn slip. Ze voelde zeer duidelijk de gespannen spieren door het slipje en plaagde mij door hier sensueel op te wrijven en haar nagels in te zetten.

Daar ik onvoldoende ruimte kreeg tussen het spannende topje besloot ik mijn terrein ook naar beneden te verleggen. Het korte rokje gaf mij vlugger toegang en meer bewegingsvrijheid. Haar hand bevond zich reeds in mijn slipje en omknelde mijn pik. Ik voelde een minuscuul slipje met een lichte vorm van vochtafscheiding. Ik vroeg haar hieromtrent enige uitleg. “Ik kan toch moeilijk droog blijven aangezien jouw eikel ook vocht begint te verliezen”, zei Greetje. Opdat moment schrokken we ons want onze collega had reeds verscheidene malen op mijn deur geklopt. Met een krop in de keel riep ik “Binnen”. Beide met een rood hoofd en zeer nerveus zaten we naar het computerscherm te kijken. “Ik stoor toch niet !” vroeg ze met een glimlach op haar gezicht. Greetje verliet vliegensvlug mijn bureau en trok haar topje en rok in de juiste plooi.

Mijn collega kwam met de melding dat ze in de namiddag verlof mocht nemen indien ik geen bezwaar had. Ik had hiermee geen enkel probleem en wou dit nieuws direct aan Greetje vertellen. Bij het verlaten van mijn bureau bleek mijn rits nog open te staan. Deze werd vliegensvlug gesloten. Wanneer Greetje mijn bureau verlaten had was ze onmiddellijk naar het toilet gestormd. Ik kon haar reactie volkomen verstaan want ik zou eveneens hetzelfde gedaan hebben indien deze mogelijkheid zich had voorgedaan.

Ik besloot dan maar een berichtje achter te laten met de vraag of ze in de namiddag eens wou langskomen. We konden dan het probleem verder oplossen aangezien onze collega in verlof was. Ik besloot eveneens naar het toilet te gaan om van mijn gezwel af te raken. Ik nam mijn lul in mijn hand en begon hem af te trekken. Op dat moment zat ik met de gedachte dat de kans vrij groot was dat in de vrouwentoilet Greetje zich aan het vingeren was. Dit gaf bij mij een extra stimulans. De ontlading naderde en die was zeer krachtig en ik liet een lichte kreet.

Dit was de eerste keer dat ik mij had gemasturbeerd op het werk. Terugkerende naar mijn bureau was Greetje opnieuw in haar bureau en had plaatsgenomen voor haar computer. Ze leek vrij ontspannen en wierp even een lachende blik naar mij toe. Intussen had ik een antwoord op mijn berichtje ontvangen. Dit was vrij duidelijk : “Hoe vlugger, hoe beter. Want alleen geeft dit ook een fijn genot, maar met jou zou dit nog beter zijn!” Uit dit berichtje kon ik vrij duidelijk opmaken dat mijn gedachte van daarnet de juiste was. Ze zal zich haar eens lekker verwend hebben in het toilet.

De volgende uren bleken een eeuwigheid te duren en om 14 uur daagde ze eindelijk op in mijn bureau. Deze keer wou ik op veilig spelen en beval haar de deur op slot te doen. Ik had al enkele knopjes van mijn hemd geopend maar ik had nog een verrassing in petto. Ik draaide me van mijn bureau weg en met gespreide benen plofte ze zich op mij neer. Ik likte met mijn tong in haar fijne oortjes en fluisterde in haar oor : “Heeft het deze morgen deugd gedaan in het toilet?”. Ik kreeg als antwoord : “Bij jou heeft het zeker ook deugd gedaan !”. Ik vond dat we genoeg gebabbeld hadden en verder moesten doen. Ik vervolgde mijn tocht naar haar mond. Hier werd het volgende nummer opgevoerd : “De tongendans”.

Vervolgens trok ik haar topje uit wat ze intussen ook al met mijn hemd had gedaan. Ik zag dat haar rokje ook meer problemen opleverde en loste dit op door deze langzaam uit te trekken. Nu plaatste ik Greetje met haar uitdagende kontje en enkel nog het minuscule slipje op mijn bureau en bleef voor haar staan. Ik kneedde haar borsten en kneep lichtjes met duim en wijsvinger op haar tepeltjes. Opdat moment opende ze mijn broek en liet deze op mijn enkels vallen. Nu kwam de verrassing.

Aangezien ik ‘s morgens opgestaan was met de gedachte dat het reeds weekend was had ik besloten een slip met open achterkant aan te doen. Ze plaatste haar beide handen op mijn billen maar tot haar grote verbazing kwam ze onmiddellijk in contact met mijn naakte kontje met enkel twee dunne bandjes. Ze speelde eventjes met deze koordjes en liet ze langzaam op mijn billen springen. Dit gaf mijn lul een extra stimulans en Greetje besloot vervolgens de haakjessluiting te openen. Daar mijn lul zo opgewonden was sprong het kleine lapje omhoog en stond er voor haar een enorme rechtopstaande pik die niet veel meer nodig had om te ontladen. Ze knielde zich voor mij en stak hem vakkundig in haar mond.

Ze pijpte verrukkelijk en liet af en toe haar tanden voelen op een speelse manier. Maar ik vond dit genoeg en wou haar prachtige lichaam verder verkennen. Ik plaatste ze opnieuw met haar kontje op mijn bureau. Ik verwijderde haar slipje en nu kreeg ik een verrassing te verwerken. Mijn ogen keken recht op een kaal geschoren kutje. Haar lipjes begonnen langzaam te glinsteren en ik wou dit zalige vocht eens proeven. Ik verdween met mijn gezicht tussen haar benen. Mijn tong maakte vlug contact met haar schaamlipjes opzoek naar haar clitje.

Na deze verkenningstocht nam Greetje opnieuw het heft in handen. Ze verwijderde het kleine lapje stof (wat mijn slipje moest voorstellen) en nu stonden we beide poedelnaakt in mijn bureau. De gedachte moest er nu iemand willen binnenkomen gaf mij extra energie om verder te doen. Greetje kneedde mijn billen, vervolgens masseerde ze mijn reet en kort daarna verdween er een vinger in mijn holgaatje. Dit was zaaaalig!!! Nu legde ik ze op mijn bureau en nam plaats boven haar. Haar borsten stelden twee sappige meloenen voor die ik eens lekker ter hand nam. Ik masseerde ze subtiel om vervolgens in haar tepeltjes zachtjes en plagerig te bijten. Nu kwam het moment om mijn pik eens te verwennen. Mijn eikel verdween langzaam in haar kale kutje om vervolgens in een zalig tempo hem erin en eruit te trekken. Ik bleef rustig stoten en voelde haar nagels steeds uitdrukkelijker in mijn billen knijpen. Het moment van ontlading naderde en ik trok mijn lul uit haar spleetje dat sompige geluiden begon te maken. Ik spoot het plakkerig goedje op haar borsten. Intussen waren haar vingers in haar spleetje verdwenen. Het toppunt werd bereikt en we bleven even naast elkaar op mijn bureau liggen om op onze positieven te komen.

Ze likte mijn staaf proper en ik kon niet achterblijven. Ik maakte haar prachtige borsten proper. Totslot nam ik haar slipje om de laatste resten sperma te verwijderen. “Wat doe je nu!”, zei Greetje. Ik kan mijn slipje niet meer aandoen. Ik antwoordde : “Geen bh, dus ook geen slipje”. Ze vond dat ik solidair moest zijn en ze nam mijn slipje mee. Die avond verlieten we beiden “SLIPLOOS” het kantoor. Dit was………..

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen