Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik heb een meisjes droom vanaf m’n 6e jaar en dat is om paard te mogen rijden, helaas vonden m’n ouders dat te duur en kwam er maar niets van en ik heb me er maar bij neer gelegd.

Nu ik 36 ben komt dat gevoel terug en wil ik toch kijken of ik iets kan doen daarmee. Ik bel enkele maneges op en vraag om prijzen en tijden van lessen.

Na enkele dagen heb ik de gegevens binnen en ben ze met elkaar aan het vergelijken en verbaas me erover dat er nogal uiteenlopende prijzen en tijden zijn.

Henry komt thuis en als hij de brochures van de verschillende maneges ziet liggen, vraagt hij wat ik daarmee wil gaan doen en ik antwoord dat ik wil kijken of ik een meisjesdroom kan laten uitkomen. Ik begin te vertellen van mijn jeugddroom en dat het er nooit van kwam omdat het te duur was volgens m’n ouders.

Henry zegt dan dat er op zijn werk ook een manege is en dat hij wel eens zal vragen of ik daar een paar keer kan rijden voordat ik definitief de onkosten maak om me bij een manege aan te melden. Ik ben ontzettend blij dat hij dat wil gaan doen en zal moeten wachten tot hij wat laat horen als hij weer op zijn werk komt.

Er gaat een week voorbij en dan belt Henry me op m’n werk op en vertelt me dat hij het voor elkaar heeft gekregen dat ik 3 x mag paard rijden voordat ik me aanmeld bij een manege, ik vind het geweldig en vraag wanneer ik voor het eerst mag rijden. Hij antwoordt dat dat vanavond al mag als ik wil. Ik ben als een kind zo blij.

Diezelfde avond togen we naar de manege en nadat ik kennis had gemaakt met de begeleidster en haar paard mochtg ik in de bak (zoals dat heet) een half uur rondjes rijden om te wennen aan het rijden op een paard, geweldig wat een genot.

Ik vind het geweldig en vraag aan de begeleidster of ik morgen terug mag komen en ze antwoordt dat dat prima is en dat als het goed gaat we dan eventueel het bos ingaan. Ik kijk verrukt naar Henry en hij lacht alleen maar.

Als we daarna thuis komen bespring ik Henry en ruk hem de kleren van het lijf en neem zijn lul die altijd stijf is bij mij in de mond en begin deze intens te zuigen, m’n tong maakt overuren aan die eikel van hem. Henry kreunt het uit van pure waanzin en zijn onderlichaam schokt, wat voor mij een teken is dat hij zich probeert in te houden. Bedreven als ik ben ga ik nog steviger tekeer, waardoor hij een flinke lading zaad laat ontsnappen en mijn slokdarm vult, ik begin te proesten en het zaad loopt langs m’n kin. Als ik zijn lul loslaat wil ik hem stevig tongen en druk ik m’n mond op de zijne en als ik m’n tong in zijn mond druk laat ik ook zijn zaad vermengd met mijn speeksel in zijn mond lopen. Hij kan niet anders dan slikken omdat ik hem stevig vasthoud.

Terwijl ik hem zo met m’n tong bewerk ga ik boven op hem zitten en laat ik zijn lul m’n kut vullen en pomp zijn zalige neukpaal helemaal naar binnen, op en neer en op en neer. Henry geniet van deze behandeling en als hij bekomen is en voor de 2e keer is klaargekomen, gaat hij dan diep in mijn neukgrot. Omdat het laat is geworden besluiten we om naar bed te gaan, want morgen is er weer een dag.

De volgende dag zal er eerst gewerkt moeten worden om daarna weer naar de manege te gaan om paard te rijden. Heerlijk, halfweg de dag belt Henry op dat hij in plaats van nachtdienst een late dienst heeft, dus niet mee kan naar de manege. Ik antwoord dat dat jammer is en vraag of hij een andere afspraak wil maken, maar hij zegt -nadat hij m’n teleurstelling heeft gehoord in m’n stem- “Lieverd, je kan gewoon gaan, ze weten dat je komt en je vind het toch leuk?” Daarop vraag ik: “Weet je het zeker?” Hij zegt:' Ja, dat weet ik zeker. '

Die avond stap ik in de auto en als ik dan aankom bij de manege hoor ik van een knul die daar loopt dat de begeleidster die met me mee zou gaan naar het bos ziek is geworden. Ik zeg dat ik dan wel een andere keer kom, waarop hij antwoordt:'Dat hoeft niet, want ik kan ook met je mee het bos in. ' Ik antwoord:' Ik weet het niet. ' Maar hij weet me te overtuigen en hij helpt me met het zadelen van het paard dat ik zal berijden. Zijn eigen paard zadelt hij vervolgens. Terwijl hij daarmee bezig is valt me op dat hij een stijve in zijn te strakke spijkerbroek heeft zitten.

Als hij naar me kijkt ziet hij dat ik naar zijn paal kijk en zegt tegen me:' Je mag ook mijn paard berijden als je dat wil. ' Ik moet lachen en vraag of hij me wil helpen met opstijgen en hij komt achter me staan en omvat m’n billen en tilt me op. Of het per ongeluk was of expres weet ik niet, maar zijn duim zat tegen m’n kut te drukken terwijl hij me omhoog hees. Hij gaf een golf van genot dat m’n bloed deed koken in m’n aderen.

Hij legt zijn warme hand op de mijne en geleidt deze naar de knop van het zadel en legt hem daarop en vertelt me dat die knop is om stevig vast te houden. Ik voel hoe glad hij is en denk willekeurig aan de gladde eikel van Henry. De jonge man ziet de opwinding in m’n ogen en antwoordt:'Nee, deze knop lijkt er op, maar die van mij is steviger. ' Ik kijk hem aan en laat m’n blik naar beneden glijden naar zijn paal die een vochtige plek achterlaat in zijn broek. Wat een heerlijke avond denk ik en ik vraag hem hoe hij heet. Hij antwoordt:'Ik heet Mark en hoe heet jij?' Ik antwoord:'Mijn naam is Esther. '

Dan bestijgt hij zijn paard en komt hij dichter naar me toe en geeft me de teugels van mijn paard en geeft nog wat aanwijzingen. Ik volg hem in een lichte draf en geniet van het gevoel van het rijden terwijl m’n haren door de wind wapperen.

We gaan van een lichte draf naar een stevige draf en ik kom bij elke beweging los van m’n zadel en voel hoe ik warm word van plezier en genot. Wat een heerlijke ervaring! Als we op een open plek aankomen stoppen we en Mark geeft me een blikje drinken aan. Ik antwoord dat ik die nooit helemaal leeg kan krijgen en hij zegt dan dat dat niet nodig is omdat hij graag het restant uit het blikje drinkt waaraan ik met mijn lippen heb gezeten. Ik word vuurrood en voel de vlekken in m’n hals optrekken.

Het paard van Mark is een hengst en dat is te zien ook want hij heeft een flinke lul onder de buik hangen en ik kijk in gedachten verzonken naar dat enorme geval. Ik kom uit m’n gepeins als Mark tegen me praat:' Esther, Esther, Esther waar ben je met je gedachten?' Ik schrik en zeg met een warme gloed op m’n gezicht: 'Nergens' Hij antwoordt:'Dat geloof ik niet, je was aardig ver weg terwijl je gebiologeerd naar de penis van m’n paard aan het kijken was. ' 'De mijne is niet zo groot maar beter hanteerbaar. ' En als ik naar zijn kruis kijk zie ik dat hij zijn hele geval uit de broek heeft hangen of beter gezegd: staan.

Hij springt van zijn paard en komt naar me toe met zijn lul uit de broek en helpt me uit het zadel en terwijl hij me langzaam laat zakken komt m’n hand quasi nonchalant langs zijn glimmende eikel en ik voel een flinke druppel vocht aan m’n hand kleven en lik dat onbewust af.

Ik kom voorover en omvat zijn lul en zak en laat hem tussen m’n lippen glijden en begin hem heerlijk te verwennen. Ooh , wat een heerlijke pijpstaaf heeft hij. Terwijl ik draaiende bewegingen maak met m’n hand, laat ik hem helemaal naar binnen glijden. Dan weer alleen zijn eikel die als een spiegel zo glad m’n gehemelte roert. Heerlijk, heerlijk, heerlijk.

Dan stelt Mark voor om terug te rijden naar de stal en naar zijn kantoor. Ik reageer gretig op dit voorstel.

Hij helpt me weer in het zadel nadat hij zijn hete vochtige tong diep in m’n mond gestopt heeft en zijn hand in m’n broek heeft geschoven. M’n toch al trillende schaamlippen gaan nog meer trillen van verlangen en opwinding.

Eenmaal in de stal kan ik niet wachten en nadat ik m’n jack heb uitgetrokken doe ik m’n broek omlaag en ga voorover staan om hem te ontvangen. Mark laat zich op zijn kont zakken en steekt zijn hoofd tussen m’n benen en begint m’n flinke schaamlippen te likken. Dit brengt me tot een grommende climax, ik kom zalig klaar door zijn gevoelige tong.

Hij weet niet van ophouden en gaat maar door. Zijn vingers dringen m’n drijfnatte kut binnen. Ooooh ik ben zo gevoelig en wil meer, meer, meeeeer en zeg kreunend tegen hem dat hij zijn staaf in m’n kut moet stoppen. Anders zou ik het zelf met m’n vingers doen.

Hij komt tussen m’n benen vandaan en gaat achter me staan en drijft met flink geweld zijn neukpaal in m’n kut en ik gil van de schrik terwijl hij me bij m’n heupen pakt en flink begint te rammen in m’n trillende kut. Ik kom voor de 3e, 4e, en 5e keer klaar en voel hoe hij begint te schokken met zijn heerlijke neukstam. Dan op het moment dat ik denk dat hij zich ontlaat in m’n buik, trekt hij zijn paal tussen m’n zuigende schaamlippen uit en spuit zijn zaad op m’n billen. Ik zeg kreunend:' Mark, waarom doe je dat, had het in me gespoten, ik wilde het zo graag hebben. ' Nadat hij zijn zaad van m’n billen heeft geveegd met een tissue, kleden we ons aan en ik kus hem en verlaat de stal om naar huis te gaan. Als ik me omdraai om te kijken wat hij doet, kijkt hij me vragend na en ik antwoord op zijn onuitgesproken vraag:'Ja Mark, je bent geweldig en ik kom zeker terug, als jij me tenminste les geeft. ' Mark knikt gretig en een brede glimlach verschijnt op zijn gezicht. Ik stap in en ga naar huis om lekker te douchen voordat Henry thuiskomt.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen