Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hallo allemaal,

Voordat ik mijn spannende avontuur zal vertellen wil ik me eerst aan jullie voorstellen.
Mijn naam is Elize, ben 32 jaar en getrouwd met David. We wonen al 7 jaar samen in
een knus dorp. Ik werk als ziekenverzorgster en David als ICT’er bij een groot netwerkbedrijf. Beiden hebben we een druk leven en zien elkaar weinig, david gaat regelmatig aantal dagen naar het buitenland voor zijn werk. Na mijn werk hou ik me bezig met mijn vriendinnen, gaan samen winkelen en soms met een groep meiden uit eten. De dag dat david thuis komt verteld hij me dat hij voor 3 weken naar het buitenland moet gaan.

 

Ik baal er enorm van, maar ja het is zijn werk en is er niets aan te doen. Voordat hij 3 weken weg gaat belooft hij me iets leuks, ‘’ Schat nadat ik terug ben gaan we samen heerlijk 2 weken op vakantie’’ Dat klinkt uiteraard als muziek in mijn oren en verheug me al op de dag dat jij terugkomt schat zeg ik tegen hem. Volgende ochtend pakt hij zijn koffers in en is klaar voor vertrek. Hij geeft me een flinke zoen en zegt dat hij me in die 3weken enorm gaat missen. Ik mis hem nu al, want hij is echt mijn mannetje in het leven. Dezelfde dag bel ik mijn vriendin Natascha op en vraag haar of ze vanavond met mij ergens iets wil drinken, we hebben afgesproken en zijn naar een gezellig cafe gegaan. Het is een leuke cafe en maken daar een gezellig avond samen, na enkele glazen witte wijn ga ik even buiten op terras staan om eventjes bij te komen. Ik voel me lekker losjes en ontspannen, maar toch mis ik mijn ventje. Terwijl ik beetje rondkijk zie ik een aantal jongens voorbij lopen waarvan een van hun snel mijn aandacht trekt.

Ik loop langzaam achter ze aan en zie hem opeens naar Natascha toelopen. Ze kennen elkaar, en ze heb ons aan elkaar voorgesteld.

 

Hoi mijn naam is Arthur zegt hij met een leuk glimlach op zijn gezicht. Ik heb al snel een fijn gevoel en kan leuk met hem praten. We nemen ons drankje mee en gaan op terras zitten. Mijn hoofd draait en voel me aardig aangeschoten. Op dat moment komt mijn vriendin natascha naar me toe en zegt dat ze met een vriend samen naar huis gaat. Arthur kijkt me aan en vraagt ik breng je wel naar huis als je dat wilt? Ja hoor is prima zeg ik al snel tegen hem. Na een ruime kwartiertje wilde ik al naar huis. Hij pakt me bij mijn arm en lopen langzaam naar zijn auto. Opeens stopt hij bij een steeg en zegt dat hij naar me verlangd en zin in me heeft. Mmmm….ja ik ook in jou geef ik hem als antwoord en rijden naar mijn huis.


We parkeren de auto en lopen naar binnen, de voordeur gaat dicht en arthur kust me als een gek op mijn mond. Ik pak hem bij zijn kruis en voel dat hij een enorme neukpaal heeft. Ik trek hem mee naar boven, trek zijn kleren uit en draai me met mijn rug naar hem toe. Hij staat achter me en kleed mij langzaam uit, ik word gek van elk kus die hij me geeft. Ik ga op mijn knie en maak zijn broek open en zie zijn keiharde paal voor me hangen. Ik neem zijn pik lekker in mijn mond en geef hem een flinke pijpbeurt. Ik hoor hem steeds harder kreunen, Ohh ja ga door, neem mijn paal dieper in je mondje. Hij legt me op bed en gaat met zijn tong richting mijn kletsnatte poesje.

Zal ik je kutje lekker klaar beffen? Mmmmm ohhhhh,,,, jaaaa lik me klaar schat. Hij likt mijn sappige kutje tot ik schokkend klaarkom op zijn tong en beft hij me nog langer door tot ik hem smeek om mij de hele nacht te neuken. Hij pakt mijn benen en legt ze op zijn schouders, streelt mijn kutje en duwt zijn keiharde neukpaal diep in mijn grotje.

Owhhh wat is dit lekker, met een langzaam tempo begint hij me te neuken, ik begin steeds harder te kreunen van genot en hij stoot steeds in een snel tempo zijn harde paal diep en hard mijn kutje in. Vind je het lekker schat vraagt Arthur, vind je het lekker hoe ik jouw kutje neuk? Ja ga door, neuk me, neuk me harder… Vind je mijn kutje ook lekker geef ik als antwoord terwijl ik schreeuwend klaarkom. We veranderen snel van standje en hij gaat achter me staan.

Hij duwt weer zijn paal diep in me en gaat met zijn vinger over mijn kontje. Ik voel zijn vinger langzaam mijn kontje inglijden, al snel voel ik mijn kontje steeds soepeler worden. Ik wil dat je me mijn kontje neukt. Hij maakt mijn kontje nat en glijdt met zijn paal in mijn geile gaatje. Ik ga langzaam met mijn heupen op en neer en neem zijn pik steeds dieper en dieper in mijn kontje. Hij spreid mijn billen en begint mijn kontje steeds harder en dieper te neuken, ik begin steeds harder te schokken. Hij neukt me als een beest, zelfs mijn man neukt me niet zo lekker.

Ja ga dooorrrr,,,,,,, neuk me harder en dieper beest dat je bent schreeuw ik het uit na al die enorme stoten van hem.

 

Spuit me vol, wil je sperma diep in mijn kontje voelen ohhhhh. Hij stoot nog een flinke tijd door en voel dat hij klaar gaat komen in mijn gaatje. Spuitend komt hij met een flinke lading in me. We zijn samen heerlijk klaargekomen en vooral ik, ben nooit eerder zo hard en heerlijk geneukt door een man behalve door jou zeg ik tegen hem. Hij kijkt me aan en zegt, Ik heb ook nooit zo een geil en heerlijk vrouw als jij gehad in mijn leven. We vallen samen in slaap, en worden heerlijk in elkaars armen wakker. En tot de dag dat mijn man David terug komt uit het buitenland heb ik Arthur 3 weken lang elke nacht geneukt en daarna niets meer van mezelf laten horen.


De dagen met Arthur is voor mij een avontuur geweest die ik voor de rest van mijn leven zal koesteren.

Xxxxxjes Elize

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen