Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mijn man en kinderen bleven thuis, eindelijk alleen op vakantie, tenminste dat dacht mijn man Henk. Ik was een week op vakantie in Portugal met mijn chatvriend Peter. Eindelijk de hele week had ik hem voor mij alleen.

Judith voelde hoe haar tepels strak tegen de dunne stof van het katoenen zomerjurkje prikten. Een aangename prikkeling, een tedere aanraking van haar harde knopjes met de licht glooiende stof als ze zich vooroverboog over de balkonrand. Ze zag hoe in het kleine Portugese winkelcentrum de mensen loom door de middagwarmte drentelden en hun heil zochten in de schaduw van de lindebomen die rondom het pleintje stonden.

 

Een appartement in het centrum van een lieflijk stadje aan de Middellandse Zee. Terrasjes en sfeervolle restaurantjes. Het was precies wat ze gewenst hadden. Het appartement was heerlijk privé en had een breed balkon dat uitzag over het pleintje en, even verderop, het haventje en de zee. Haar ellebogen rustten op de balkonrand en haar borsten hingen vrij binnen de stof van haar gebloemde zomerjurkje. De handen van Peter stonden aan weerkanten van haar ellebogen. Ze voelde zijn zachte lippen in haar nek zoenen. Ze hadden het hemels hier. De zon stond hoog en na een ochtend aan het strand en een verrukkelijke lunch in een pittoresk restaurantje waren ze nu eindelijk weer thuis. Samen keken ze naar het lome gekrioel onder hun balkon.

 

Judith keek op naar Peter en zoende hem liefdevol. De hand van Peter gleed teder langs haar lichaam. Over haar middel, langs haar heupen. Judith genoot van zijn streling en huiverde heimelijk toen zijn hand onder haar jurkje gleed. De streling van haar billen deed haar tepels nog iets meer zwellen. Peter leunde over haar heen en zoende opnieuw haar nek. De haartjes gingen onwillekeurig overeind staan. Zijn hand gleed tussen haar benen. Judith haalde iets dieper adem dan ze gewoonlijk zou hebben gedaan. Gelukkig was de balkonrand van ondoorzichtig beton. Zijn vingers streelden haar buik en gleden telkens lager over de te verwaarlozen stof van haar slipje. Daar begonnen ze een teder spel met haar geheime plekjes. Judith voelde hoe zijn vingers haar vulva omsloten en met zachte drang haar schaamdelen de aanwezigheid van zijn hand opdrongen. Ze zuchtte licht toen zijn vJudithr van onder naar boven door haar schaamlippen gleed.

 

Zijn aanraking prikkelde haar vulva. Judith voelde hoe ze langzaam vochtig werd onder zijn strelingen. Haar ogen volgden ongestuurd verschillende mannen en vrouwen op straat, maar registreerden niets.

 

 

Al haar aandacht was bij de sterke vingers die haar schaamstreek masseerden en die nu een steeds geiler gevoel in de jonge vrouw opriepen, terwijl ze half over de balkonrand geleund stond. Ze stak haar tong tussen haar tanden door toen ze voelde hoe Peters vingers de bovenrand van haar slipje binnendrong en zich een weg zocht naar haar vochtige gleufje. Hij zoende haar opnieuw in haar nek en hals en bij zijn beweging naar voren stootte hij door tot haar gladde spleetje. Judith kreunde en voelde hoe hij over haar klitje streelde. Haar kutje krulde open onder zijn streling en gaf zich volledig bloot om zijn opwindende vingers te ontvangen. Ze voelde dat ze kletsnat werd en haar slipje schuurde tussenhaar schaamlippen. “Zal ik mijn broekje uitdoen schat?”, fluisterde ze zacht, maar ze wachtte niet op zijn antwoord. Nu stond ze in haar blote kutje over het pleintje uit te kijken. Peter deed zich tegoed aan Judith’s gladde schaamlippen en streelde haar op de wijze waarvan hij wist dat ze ervan genoot. Ze kenden elkaar zes maanden en zes maanden lang was het één heerlijke seksuele ontdekkingsreis geweest. Dit zomeravontuur was weer een nieuwe episode in hun fijne vriendschap. Het jurkje was nu opgeschoven tot haar middel en Peter streelde haar nu eens voorlangs, dan weer achterlangs en haar borsten voelden nu fijn strak en gespannen aan.

 

Graag had ze nu handen over haar borsten en tepels gevoeld, maar die waren vanaf de straatkant te zien. Peter beperkte zich daarom tot de heerlijke streling van kutje en haar billen. Voordat hij bij haar was komen staan had hij gedoucht. Daarom stond hij in kamerjas bij haar en Judith voelde nu zijn opwinding tegen haar billen. Zijn kamerjas was kennelijk open gegleden en Judith voelde zijn harde penis tegen zich aandrukken als hij zich over haar heen boog. Judith keek niet om. Dat hoefde niet. Ze wist wat hij dacht. Ze voelde het trouwens ook. Zijn kloppende penis duwde tussen haar benen. Zocht zich een weg naar haar heerlijke roze kutje. Peter liet de balkonrand los en pakte haar bij haar middel vast. Zijn penis leidde hij naar het doel. Judith genoot. Met het zomerjurkje tot op haar middel geschoven op haar blote voeten en uitziend over het zonovergoten pleintje plaatste ze haar benen iets wijder uiteen en bood ze Peter toegang tot haar gladde vulva. Toen gleed zijn stijve lid bij haar naar binnen. Het kostte haar moeite om geen langgerekte zucht te slaken toen ze hem ontving.

En juist op het moment dat ze haar ogen wilde sluiten om het genot nog intenser te beleven zag ze hem staan.

 

Aan de overzijde van het pleintje, half verscholen achter de stam van een oude boom stond een knaap. Ze schatte hem een jaar of achttien. Een Portugese knaap met een donker lichaam in en short en een losjes om zijn schouders hangend T-shirt. En hij keek haar recht aan. Het was of de wereld om haar heen begon te tollen, of haar hart er op dat moment voor altijd mee stopte en ze door de grond ging van eeuwige schaamte.

Maar haar hart stopte niet, integendeel hoog boven in haar keel voelde ze het bonken van opwinding. En de wereld tolde niet. Ze werd stevig bij haar heupen vastgepakt door haar vriendje Peter. En in haar kut voelde ze zijn paal harder dan ze dat ooit in welk bed dan ook gevoeld had. En de dikke, gladde eikel van zijn lid klopte diep in haar buik. En hij gleed langzaam in en uit haar parelende natte spleet. Haar ogen kon ze niet meer sluiten. Ze keek recht in de ogen van de Portugese knaap en zijn blik liet haar niet los! Ze wist dat hij begreep welk geile spel zich op het balkon afspeelde. Ze besefte ook dat het de jongen ongetwijfeld grote opwinding moest schenken om haar over de balkonrand geleund te zien staan. Judith voelde hoe het bloed naar haar slapen joeg bij het besef dat de jonge man ongegeneerd stond te kijken hoe Peter haar staande nam.

 

Ze hoopte vurig één ding: dat Peter de jonge knaap niet zou opmerken. Schaamte en opwinding vochten op een plekje op de eerste rang van de racebaan van haar gedachten. En ze wist dat het de opwinding was dit het won van haar schaamte. Ze voelde nu hoe haar borsten zacht begonnen te trillen onder de bewegingen van de heupen van haar vriend. En ze kon haar ogen niet afhouden van de bruine ogen die haar aanstaarden. Steeds duidelijker moest aan de overkant te zien zijn hoe de rondingen in haar dunne zomerjurkje schudden en trilden.

Ze voelde het harde lid van Peter in haar kutje prikken en steeds duidelijker ook voelde ze zijn balzak tegen haar schaamlippen trillen als hij diep in haar stootte. Het was een geile droom en een ongekende geilheid maakte zich van haar meester. Ze stak haar tong tussen haar lippen door en likte haar lippen af van genot. Ze wist dat al haar bewegingen werden geregistreerd. En het was of ze nu ineens loops werd.

 

Nimmer tevoren was ze zo nat geworden tussen haar benen. Ze voelde hoe er straaltjes over de binnenkant van haar dijen omlaag biggelden als tranen van genot. Ze duwde haar kontje strak naar Peter omhoog en kneep de lippen van haar mond tot strakke streepjes toen Peter met meer onrust in haar binnendrong. Feller werden zijn stoten en harder schokten haar schouders en trilden haar borsten tegen de rand van het balkon. Ze voelde hoe een rilling door haar ruggengraat trok. Ze sloot haar ogen en kwam hijgend klaar…

 

Toen ze haar ogen weer opende was de plaats waar de jongeman had gestaan verlaten. Wat voelde ze nu? Opluchting? Teleurstelling? Verraad? Ze was in de war. Ze had geen enkel idee welk gevoel haar opwinding zo hevig had aangejaagd. Ze gleed weer terug in de werkelijkheid en voelde het trillende lid van Peter in haar kutje bonken.

Nog half verdwaasd wist ze zich niet goed een houding te geven, maar ze wilde weg van de balkonrand. Ze richtte zich op en draaide zich om. Ze voelde dat de harde pik van Peter uit haar kutje gleed. Onmiddellijk knielde ze voor haar vriend neer. Met haar mond stortte ze zich op zijn kloppende penis.

Peter was verrast, maar liet het zich welgevallen. Judith kon geweldig lekker pijpen. Hij leunde met zijn rug tegen de balkonrand. De straat achter zich. Zijn handen omklemden aan weerszijden de rand, terwijl de hete tong en lippen van Judith zijn jeukende eikel bewerkten. Judith kuste en zoog zijn harde lid met een heerlijk fanatisme. Peter had al vaker gemerkt dan ze van een bijna onopmerkzaam tiepje kon veranderen in een geweldig fijne geile vrouw. Hij voelde hoe ze hem strakker met haar lippen bewerkte en tot een geweldige explosie in de middagzon bracht.

 

En terwijl zijn gepijnigde lid het gladde zaad begon te braken zoog ze en zoog ze en zoog ze. En Judith wist dat de jongen weer bij de boom had plaatsgenomen.

 

Ze kon het, vanuit haar knielende positie, niet zien, maar ze wist het. Ze voelde het. En ze rilde. Die ervaring op het balkon had haar geweldig heet gemaakt. Het was een gevoel dat de hele dag niet meer uit haar lichaam wegtrok. Ze hadden gedoucht en Judith had haar handen niet van Peter kunnen afhouden. Opnieuw had ze zijn fijne lid gemasseerd tot hij als een fiere vlaggenmast voor haar stond.

Nog half nat van het douchewater had ze Peter meegetrokken op het bed en had ze zich aangeboden. Met open dijen ontving ze eerst zijn hete tong in haar zinderende kutje.

Peter likte haar zalig en haar lichaam kronkelde onder zijn natte spel. Toen had ze hem aan zijn haren omhoog getrokken. Hij begreep haar lust en kroop over haar heen. Toen zijn eikel de ingang van haar roze grotje beroerde had ze hem hees in zijn oor gefluisterd. “Neuk me schat…”. Haar tekst was eenvoudig en onbeschaamd geweest. Maar zo voelde ze zich ook. Ze wilde niets liever dan zijn harde lid in haar krampende kutje voelen beuken. En zich eraan overgeven, terwijl haar gedachten met niets anders bezig hoefden te zijn dan hun dierlijke paring.

En het was terwijl ze de heerlijkheid van zijn stotende heupen tegen de hare voelde, dat ze de jongen weer voor ogen kreeg. Het beeld drong zich op terwijl de stijve pik van Peter tot tegen haar baarmoeder beukte. Ze kon zich niet losmaken van de starende ogen in haar geest. Ze sloot haar ogen en kraste haar nagels in de rug van haar neukende vriend.

En ze voelde hoe zijn gewicht veranderde, hoe zijn hijgende adem in haar oor een andere was dan ze van Peter kende.

 

De huid onder haar vingers was een geoliede huid van een slanke Portugese jongen. En het harde lid in haar jeukende kut was de hete pik met een ongebreidelde seksdrift van een Zuideuropese puber. Ze voelde hoe haar lendenen verstrakten, hoe haar schaamstreek zich om de heerlijke kracht van Peters harde lul samentrok en hem trachtte in een vergeefse wurggreep te nemen en in zich vast te zuigen. Ze drukte haar heupen omhoog en ving zijn harde stoten op.

Voor de tweede keer die dag verging de wereld. Een hete vloed zette haar kut en klit in vuur en vlam. Haar hoofd tolde en met wilde schokken bereikte ze haar orgasme. Het wond Peter geweldig op hoe zijn geile vriendin zich door hem tot het hoogtepunt liet neuken. Bijna tegelijkertijd voelde hij zijn toppunt naderen en trok hij zijn kloppende pik uit haar fluwelen schede. Met krachtige stralen spoot hij zijn sperma over haar buik en borsten.

Toen ze bijkwam keek Judith in het lachende gezicht van Peter: “Nou, als ze hier beneden op straat voor je gaan staan klappen zou dat me niks verbazen!”. Judith keek hem niet begrijpend aan. “Je orgasme schat. Je hebt nog nooit zo hard geschreeuwd dat je klaarkwam…!”. In een flits kreeg Judith weer grip op haar omgeving en het greep haar naar de keel. Nat en naakt lagen ze op bed. Peter half over haar heen en de deuren naar het balkon stonden wagenwijd open!!!

 

En onder het balkon, wist ze… Met een mengeling van onrust, schaamte en een ongrijpbaar gevoel van opwinding sloot ze haar ogen. “Dat komt omdat jij zo lekker neukt lieverd…”, kirde ze in het oor van Peter. “Zo lekker…”. Ze keek naar zijn verslappende penis en voelde een lichte teleurstelling.

 

Was het de Portugese zon die haar zo heet maakte?

 

Ze begreep het niet. Ze stond op van het bed, sloeg een badhanddoek om haar schouders en liep naar de balkonrand. Toen ze hem in de ogen keek draaide hij zich om en liep rustig weg.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen