Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Hallo, mijn naam is Missy. Ik ben een vrouw van 48 jaar en getrouwd met Brabo. Ongeveer 5 jaar geleden zijn Brabo en ik naar Turkije geweest. Overdag werd er veel gewinkeld en ‘s avonds wandelden we langs terrasjes en discotheken of bleven bij ons appartement aan de gezellige bar.

Gezellig, voor Brabo ja, want dan kon hij na het drinken zo z’n bed in rollen. Brabo is een echt bartype. Met een biertje in z’n hand is hij de hele avond zoet. Zo ook die avond. Met een paar kerels stond Brabo aan de bar te drinken.

Ik zat enkele meters verderop alleen op een barkruk een beetje met de obers te praten, totdat twee mannen van rond de dertig naar me toe kwamen. Na een praatje en een drankje vroeg een van hen of ik zin had om te dansen. Ik stemde toe, want van Brabo hoefde ik zo’n vraag niet te verwachten. De dansvloer was een stuk verderop. Rob, zo heette hij, en ik begaven ons naar de dansvloer. Brabo had het niet eens in de gaten, zo druk had hij het met kletsen en drinken.

 

Rob en ik dansten en praatten gezellig tijdens het dansen. Na zo’n 5 minuten legde Rob zijn handen op mijn billen en begon me zachtjes te strelen. Vanuit de bar kon men dit niet zien. Ik liet hem z’n gang gaan en genoot van het flirten en de aandacht. Het wond me zelfs een beetje op. Rob was een echte charmeur en een gezellige prater. Ik werd zelfs een beetje nat van de opwinding. Na een kwartiertje kwam Ton, zijn vriend, naar ons toe.

Hij wilde Rob aflossen.

 

Ik had geen bezwaar en zij wisselden van plek. Rob en Ton keken elkaar veelbetekenend aan en Rob ging terug naar de bar. Ook Ton was een gezellige prater en al snel kletsen we alsof we elkaar al jaren kenden. Na enkele minuten begon ook Ton mijn billen te strelen. Hij liet zelfs zijn vingers door mijn bilnaad glijden en drukte een vinger zachtjes tussen mijn billen. Hier werd ik echt opgewonden van. Ik liet ook hem begaan en genoot van zijn aanrakingen. Ik drukte mijn schoot zachtjes tegen hem aan, met als doel hem aan te moedigen om door te gaan. Ik voelde de harde bult in zijn broek duidelijk tegen me aan.

Na een kwartiertje stelde Ton voor om terug naar de bar te gaan.

 

 

Rob zat tenslotte op ons te wachten. We liepen terug naar de bar. Brabo was nog steeds in gesprek met een groepje mannen. Waarschijnlijk de mannen waar hij morgenochtend mee zou gaan duiken. Brabo was een snorkelliefhebber en hij had zich ingeschreven voor een boottocht, die mooie snorkelplekken zou bezoeken. Teruggekomen aan de bar praatten we gezellig door. Ik vertelde ze dat Brabo een snorkelliefhebber was en over de boottocht en over koetjes en kalfjes.

Rob en Ton stonden links en rechts naast mijn barkruk.

 

Brabo stond een meter of acht verderop. Plotseling, tijdens ons gesprek legde Rob, die rechts van mij stond zijn hand op mijn dijbeen. Ik deed net of ik er geen erg in had en praatte gewoon door. Na een tijdje begon hij zijn hand naar boven en terug over mijn been te bewegen. Weer reageerde ik niet. Ik vond het spannend en genoot van de aandacht van beide mannen. Er werd nog wat te drinken besteld. De hand van Rob ging af en toe nog steeds heen en weer. Ik had de indruk dat hij telkens wat hoger ging. Na een tijdje wist ik het zeker, want zijn hand gleed onder mijn rokje. Ik was inmiddels zo opgewonden door de drank en zijn strelingen, dat ik er alleen maar van genoot en hem lekker liet gaan. Doordat Ton links van mij stond kon niemand iets zien. Brabo had inmiddels al zoveel gedronken, die zou het niet eens merken als hij naast ons stond.

Nu voelde ik zijn hand tussen mijn benen in.

 

Hij kon niet verder, omdat ik mijn benen tegen elkaar had. Gewillig spreidde ik mijn benen een beetje en direct voelde ik zijn hand tegen mijn slipje wrijven. Hij drukte zachtjes een vinger tegen mijn spleetje en begon zachtjes te wrijven.

 

Onderhand vroeg hij of ik nog wat wilde drinken. “Eh, ja doe maar”, antwoordde ik een beetje afwezig. Ik wist niet goed hoe ik moest reageren toen ik hem aankeek. Hij knipoogde en drukte zijn vinger wat steviger tegen mijn kutje aan. Ik werd helemaal vochtig van de strelingen en had moeite om stil te blijven zitten. Na een tijdje, ik was inmiddels al drijfnat geworden, drukte hij met zijn kruis tegen mijn hand, die ik nonchalant naast de barkruk had hangen.

Ik voelde de harde bult in zijn broek. In het begin negeerde ik hem, maar na een tijdje was ik zo geil geworden en wreef ik ongegeneerd over de harde bult in zijn broek. Hij had een flinke stijve lul, die ik op dat moment maar wat graag in mijn kutje wilde hebben. Ik gleed een beetje naar voren en steunde alleen nog met mijn billen op de barkruk, zodat Rob meer ruimte kreeg om mijn kutje te verwennen.

 

Hij maakte hier meteen gebruik van en gleed soepel in mijn broekje. Hij zocht en vond mijn gevoelige plekje. Hij vingerde me snel naar een orgasme. Ik kneep en wreef stevig over zijn harde lul om hem aan te moedigen en vooral door te gaan. Toen ik mijn orgasme voelde komen kneep ik keihard in zijn lul. Ik voelde me helemaal kleuren van ingehouden opwinding en kreeg het zelfs een beetje benauwd.

 

Na mijn orgasme trok Rob zijn hand terug en veranderde van positie. We praatten nog een beetje en na een kwartiertje kwam Brabo naar ons toe. Hij wilde naar bed, want morgen zou hij gaan duiken. We namen kort afscheid en vertrokken naar ons appartement. Ik was nog steeds geil van daarnet en probeerde Brabo te verleiden. Hij had echter genoeg gedronken en viel als een blok in slaap. Ik heb nog zeker een uur fantaserend wakker gelegen.

 

De volgende dag was Brabo vroeg vertrokken. Ik had een douche genomen en liep met alleen een handdoek om door het appartement, totdat er op de deur werd geklopt.

 

Ik liep naar de deur en opende hem een stukje.

 

Direct werd de deur verder opengeduwd en Rob en Ton kwamen mijn appartement ingelopen. “Hallo, wat komen jullie doen vroeg ik verbaasd“. “We zagen Brabo een tijdje terug vertrekken en wij hadden toch nog wat af te maken”, zei Rob. Hij liep op me af en zei:”Volgens mij waren we hier gebleven”. Hij kuste me en legde direct zijn hand op mijn kutje. Ton was achter me gaan staan en maakte mijn handdoek los.

 

Plotseling stond ik naakt tussen hen in. Ik protesteerde, maar Rob liet zich niet afschepen. Ook Ton liet zich niet onbetuigd en greep me achterlangs bij mijn borsten, terwijl hij zijn kruis tegen me aan drukte.’” Kom”, zei Rob. “Doe nou niet ineens zo preuts, want je wilde gisteren ook maar wat graag”, terwijl hij mijn hand pakte en naar zijn lul bracht die hij al uit zijn broek had gehaald.

Hij stond stijf overeind.

 

Hij had een onwijs grote en vooral dikke lul. Ik voelde de warmte ervan in mijn handpalm. Een beetje als een automatisme sloot ik mijn hand om zijn lul. “Ja maar….”, protesteerde ik weer, maar Rob zoende me opnieuw. Ondanks mijn verweer hield ik wel mijn hand om zijn lul geklemd en voelde mijn opwinding al weer opkomen. Toen ik gisteren zo geil was liet Brabo me ook links liggen, net zoals bijna alle dagen dat we hier waren.

 

Ik voelde ook nog steeds de behoefte om een lekkere stijve lul in mijn kutje hebben. Ik protesteerde wel, maar ondertussen voelde de grote warme lul in mijn hand steeds prettiger aan. Ik wilde wel maar twijfelde ook nog. Rob en Ton lieten zich echter niet afwimpelen. Hun handen waren overal en ik kon niet ontkennen dat ze me behoorlijk opgeilden.

 

“Stop”, gilde ik opeens en beiden staakten hun pogingen.

 

“Oke, dan niet”, zei Rob. Hij liet me los en deed een stap achteruit.

 

Mijn ogen bleven naar zijn grote stijve pik staren. “Wacht nou even”, zei ik. “Jullie overvallen me ook zo“.

Eigenlijk wilde ik maar wat graag.

Hun aanwezigheid, aanrakingen en de grote pik van Rob, hadden me bloedgeil gemaakt.

 

Ik liep naar Rob toe, pakte zijn lul weer vast en zoende hem hartstochtelijk. Rob greep me gelijk weer tussen mijn benen. Ik spreidde mijn benen een beetje, zodat hij genoeg ruimte kreeg om m’n kutje te verwennen. Rob streelde en bewerkte, net als de vorige avond mijn gevoelige plekje met veel ervaring. Al snel was ik drijfnat en hing smachtend aan zijn lippen. Ik voelde hun handen overal op mijn lichaam, terwijl ik twee grote harde neukapparaten tot mijn beschikking had.

 

Ik kon haast niet meer wachten op wat komen ging. Ik was gewoon een willoos slachtoffer, dat bereid was alles te doen wat ze van me verlangden als ze me maar zouden neuken. Dankbaar maakten zij gebruik van de situatie en het feit dat Brabo me, voor wat de sex betreft, zo verwaarloosde. Ze voelden zich opeens oppermachtig, nu ze doorhadden dat ik hunkerde om hun pik in mijn kutje te krijgen.

Dit maakte hun ook dominant. “Zie je wel dat je ook graag wilt. Volgens mij wil je dolgraag een lul in dat geile kutje van je hebben”, zei Rob. “Jaaaa, ooo, Jaaaah”, kreunde ik nu als een geile sloerie.

 

“Ga eerst maar eens op je knieën“, zei Rob. “Weet je wat we doen”, zei hij. “Wij zijn de klant en jij speelt de hoer die wij hebben gehuurd, oke?”. “Goed“, zei ik, maar wat moet ik dan doen“. “Eerst pijpen natuurlijk”, was zijn antwoord.

Rob ging achter me staan, duwde me naar de grond en hij pakte me bij m’n hoofd vast. “Laat je eerst maar eens lekker geil in je mond neuken“, zei hij. Ton hield zijn lul voor m’n mond en keek me met een geile blik aan. Ik opende mijn mond en Ton duwde zijn lul naar binnen. Hij pakte ook mijn handen vast en begon me ritmisch in mijn mond te neuken.

 

Rob knielde nu achter me en zocht opnieuw mijn kutje, terwijl hij geile dingen in m’n oor fluisterde. In korte tijd was ik drijfnat. Ik pijpte hem lekker nat en de soppende geluiden van zijn pompende lul vulden de kamer. “Goed zo. Zuigen, zuig op die geile pik van ‘m. Ik wil dat je het zaad uit zijn kloten zuigt, geile teef”, riep hij nu, terwijl hij me met zijn vingers neukte.

Ik voelde zijn andere hand tussen mijn billen. Hij drukte een vinger tegen mijn kontgaatje aan, terwijl hij in m’n oor fluisterde dat hij me gillend zou laten klaarkomen. Even later voelde ik zijn vinger mijn kontje inglijden. “Hier”, siste hij in mijn oor, terwijl hij me gelijktijdig in m’n kut en kont vingerde.

 

“Ooooooh, jaaaaaaaaah, ga dooooor”, gilde ik.

 

Dit was een totaal nieuw gevoel voor me. Hij duwde zijn vingers diep in mijn kutje en daarna diep in mijn kont. Ik kreunde luidkeels aan een stuk door, terwijl Ton me bij m’n haren vasthield en me diep in m’n mond neukte, duwde Rob zijn vingers om beurten diep in m’n kut en kont.

Ik zoog uit alle macht op z’n pik, die op het punt stond om te spuiten. Beide mannen moedigden me aan en riepen de geilste dingen .

 

“Jaaaaaah, zuigen“, riep Ton. “Ik spuit je geile pijpbek helemaal vol.“ Even later spoot hij zijn zaad met kracht in mijn keel. “Zuigen en slikken”, siste Rob me toe, terwijl hij me nog steeds in beide gaten vingerde.

Hijgend en slikkend gehoorzaamde ik. Ik wist zelf niet dat ik zo kon genieten als ze me als een hoertje behandelden.

 

Nadat Ton zijn lading zaad in mijn mond had gespoten veegde hij zijn lul links en rechts tegen mijn gezicht. “Goed zo, zei hij. Je pijpt echt als een geile hoer”. Ik kan inderdaad goed pijpen. Brabo wordt graag diep gepijpt en al zeg ik het zelf, ik heb nog nooit klachten gehad. De vingers van Rob bezorgden me bijna een orgasme. Ik zat trillend op mijn knieën en hing voorover. Voordat ik klaar kwam trok Rob zijn handen echter terug en gaf me een stevige klets op mijn billen.

“Ga staan”, zei hij. Ton hielp me overeind en leidde me naar het bed, dat voor de schuifpui stond.

 

“Op je knieën”, zei Ton.

 

Ik ging midden op het bed op mijn knieën zitten en spreidde mijn benen alvast.

 

Ik wilde nu snel door Rob genomen worden. “Goed zo, ze weet al wat ze moet doen, zie je”, zei hij tegen Ton. “Kijk dan hoe ze d’r kut en kont te koop aanbiedt.

Volgens mij neukt die Brabo je helemaal nooit. Moet ik je dan maar neuken”, vroeg hij. Ik zei niets en hoopte maar dat hij snel zou beginnen.

Ik was drijfnat en onwijs geil. Ik wilde geneukt worden.

 

Er gebeurde echter niets. Weer kreeg ik een klets op mijn kont. “He, ik vroeg je wat, moet ik je neuken of niet”, zei hij. “Ja”, zei ik getergd. “Dat kan je ook anders vragen”, zei hij genietend van zijn macht. “Alsjeblieft, neuk me. Ik wil keihard genaaid worden”. Ik hoorde mezelf smeken om geneukt te worden en schaamde me niet eens.

 

“Neuk me alsjeblieft. Ik ben zo geil. Ik wil je lul diep in m’n kutje voelen”.

 

“Kijk, dat wou ik horen. Je bent gewoon een lekkere geile slet, die een stevige neukbeurt nodig heeft. Nou, die zal je krijgen ook“, zei Rob.

 

Hij pakte me bij m’n kont en stopte zijn grote dikke eikel tussen mijn schaamlippen. Hij perste hem hard naar binnen en drukte zijn lul er stukje voor stukje helemaal in. Ik kon een kreet en een zucht niet onderdrukken.

Wat een lul had hij.

 

De lul van mijn Brabo was er niets bij. Mijn kut was nog nooit zo opgevuld. Hij pakte me bij m’n heupen vast en begon me hard en diep te neuken. Bij elke stoot slaakte ik opnieuw een kreet. Ik voelde elke centimeter van zijn lul in mijn kutje schuiven, wat me snel steeds dichter naar een orgasme bracht.

 

“Ik rek dat strakke kutje van je helemaal op“, riep hij.

 

Mijn lichaam schokte onder zijn harde stoten. Zijn buik kletste keer op keer tegen mijn billen. Met een hand hield hij mijn schouder vast en met de andere stak hij zijn vinger weer in m’n kont. “Ooooooooh, jaaaaaaah, dat is zo lekkeeeeer. Ga dooooor”. Ik smeekte hem weer om door te gaan.

Bij elke stoot trok hij mij naar zich toe, alsof hij door me heen wilde. Na een korte tijd kwam ik gillend klaar. Ik weet zeker dat ze me op de gangen konden horen. Het interesseerde me niet, zolang ik maar klaar kwam.

 

Ook Rob kwam klaar en spoot zijn warme zaad met kracht in m’n kut. “Je bent een lekker geil neukbeest”, zei hij tevreden. “Nou zullen we je eens lekker in je kont neuken.

 

Ik weet zeker dat die Brabo van jou je nog nooit in je kont geneukt heeft. Ton, jij eerst.“ Ik wilde me snel omdraaien, maar Rob duwde me plat op het bed, terwijl Ton al tussen m’n benen ging staan.

 

“Doe je kont omhoog”, zei Rob. “Je laat je door ons vrijwillig als een geile slet in je kont neuken of je stribbelt tegen, maar we naaien je in je reet”.

 

Ik besloot het maar toe te laten, want ik kon er toch niet meer onderuit. “Doen jullie alsjeblieft voorzichtig, want ik heb nog nooit een lul in mijn kont gehad”, zei ik, terwijl ik mijn kont omhoog stak. Ton knikte goedkeurend, terwijl hij stevig in mijn billen kneep. Hij trok mijn billen uit elkaar en knikte goedkeurend.

 

“Dus ze is nog maagd. Ik ben gek op zo’n lekker strak maagden kontje“, zei hij.

Hij bracht zijn gezicht tussen mijn billen en even later voelde ik zijn tong tegen mijn kontgaatje duwen.

 

“Ooooooooooh“, kreunde ik verrast.

Dat was zo’n onwijs geil gevoel, dat ik mijn kont nog verder naar achteren stak. Ton likte m’n kont met lange halen. “Jaaaaaaaaaah, oooooooh jaaaaaah, lik me, lik me. Oooo, dat is zo lekker“. Rob ging voor me zitten met zijn half stijve lul voor m’n gezicht.

“Lik m’n lul weer stijf”, zei Rob. Terwijl Ton m’n kontje likte, likte ik hongerig aan de machtige pik van Rob, vanaf z’n eikel tot aan z’n ballen. Ton likte me nog een tijdje en ik kreunde aan een stuk door. Als hij door was gegaan was ik klaar gekomen op zijn tong. Hij stopte met likken en stak nu langzaam een vinger naar binnen.

 

“Aaaaaarch”, kreunde ik weer, terwijl hij zijn vinger helemaal naar binnen duwde. Hij vingerde me een paar keer extra diep. “Jaaaaaah, oooooooh, ga door”, smeekte ik. Het voelde ook zo heerlijk. “Zie je wel, zei Rob, alle vrouwen worden geil als ze in d’r kont worden gepakt. Je zal zien dat ze nog lekkerder klaarkomt ook”. Ton liet zijn andere hand op mijn billen kletsen.

 

“Wat een geile neukreet heb je. Ik ga je kont helemaal gaar neuken”.

 

Hij trok zijn vinger terug en plaatste zijn eikel tegen mijn kontgaatje. “Jaaaaaaah, nu zal ik je sterretje eens effe verwennen, geile teef”, zei Ton, terwijl hij zijn eikel bij me naar binnen duwde. Rob hield mijn hoofd vast, stak zijn lul in mijn mond en moedigde Ton aan om me zo diep mogelijk in m’n kont te neuken.

Ik voelde mijn kont oprekken, terwijl Ton zijn eikel naar binnen drukte. Ik voelde een lichte pijnscheut. Toen zijn eikel eenmaal naar binnen was, verdween de pijn. Hij gaf me gelukkig de tijd om te wennen. Langzaam duwde hij zijn lul verder naar binnen en trok hem daarna weer terug.

 

Na de derde of vierde keer voelde het eigenlijk al prettig aan en gleed zijn lul soepel in en uit. Ik voelde zijn pik tot diep in mijn endeldarm glijden. Ik hijgde en kreunde elke keer dat hij zijn lul naar binnen duwde. Ik kon er niets aan doen, maar het voelde zo intens en geil, dat ik weer bloedheet werd.

 

“Jaaaaaah, ooooooooh, lekkeeeeeer”, gilde ik.

 

Ton leek wel steeds dieper in me te komen. Hij verhoogde het tempo en neukte me hard en diep. “Zuig op m‘n pik“, riep Rob.

 

“Ooooooh, ik kom al. Ik spuit d’r kont vol”, riep Ton.

 

Na een paar extra stoten kwam Ton klaar. Ik voelde zijn hete zaad diep in m’n kont. Het was een heerlijk gevoel.

Rob trok zijn inmiddels weer stijf geworden lul uit mijn mond en nam de plaats van Ton in. De lul van Rob was veel groter en dikker. Ik hoopte maar dat het meeviel. Protesteren had toch geen zin. Hij wilde me perse in m‘n kont nemen. Zijn imposante lul stond angstaanjagend stijf omhoog.

Hij was zeker 20 cm.lang en zijn paarse eikel glom als een appel.

 

“Zo, nu is het mijn beurt“, zei hij, pakte zijn lul vast en trok er eerst nog even aan. Ik voelde dat hij zijn eikel tegen mijn kontgaatje aanzette en hem naar binnen drukte. Ondanks dat Ton me al wat had opgerekt, had ik het gevoel dat ik weer volledig werd opgerekt. Weer die pijnscheut. “Aaaaaarch“, kermde ik.

Rob trok zich er niets van aan en drukte door. Een felle pijn schoot door mijn lichaam, toen zijn eikel bij me binnendrong.

 

“Jaaaaah”, hoorde ik hem. “Nou begint het pas echt”.

Langzaam bewoog hij zijn lul in en uit. Hij neukte me heel langzaam en leek extra te genieten van mijn strakke kontje. Na een tijdje ebde de pijn weg. Geleidelijk voerde Rob het tempo op. Ton liet me op mijn handen steunen en ging met zijn gezicht ter hoogte van mijn borsten liggen. Hij masseerde ze en zoog op mijn tepels.

Mijn borsten bungelden heen en weer, onder de stoten van Rob.

 

De lul van Rob vulde mijn kont helemaal op. Mijn kringspier sloot zich strak om de dikke en glijdende pik. Rob drong diep in mijn kont en neukte me steeds een beetje sneller en harder. Ik voelde zijn zware zak tegen me aan kletsen.

 

Plotseling voelde ik dat Ton me ook begon te vingeren. Hij neukte m’n kut met twee vingers. Iedere keer als Rob terugtrok duwde hij zijn vingers diep in m’n kutje. Ik kreunde en hijgde en had moeite om het niet uit te gillen.

Rob kon zo naar buiten kijken en zei dat hij de boot waar Brabo mee weg ging zag aankomen. Ik kon niet zien of het waar was. “Volgens mij zie ik hem zelfs staan, zei hij. Hij zoekt waarschijnlijk het appartement. Dat is pas echt geil, brulde hij. Ik zie je vent, terwijl ik jou lekker geil in je kont neuk.

Word jij daar niet extra geil van?

 

Ik zal je gelijk eens goed laten klaarkomen, misschien hoort ie je wel gillen”.

 

Ze voerden gelijk het tempo op en neukten me nog harder. Ik voelde mijn orgasme naderen.

 

“Jaaaaaa, schiet op, ga doooooooor. Ik koooooooooooooom”, neuk me reet.

 

Neuk me, neuk me, gilde ik. “Dat is pas gaaf. D’r vent staat verderop en zij smeekt om mijn pik in d’r reet en komt gillend op m’n lul klaar”.

 

Het kon me allemaal niks schelen. Ik genoot van de neukbeurt in mijn kont. Zijn machtige lul drong diep in me, terwijl ook mijn kutje werd verwend. Keihard voelde ik die heerlijke lul door m’n kont glijden. Ik klapte zowat in elkaar onder het neukgeweld. Rob en Ton riepen de geilste dingen naar me, terwijl ik rillend van genot zat klaar te komen.

Ik was nog nooit zo heftig geneukt en ook nog nooit zo klaar gekomen. Niks interesseerde me. Ik voelde alleen die heerlijke grote pik in m’n kont’.

 

Met een oerkreet kwam ook Rob klaar. Ik voelde zijn warme stralen zaad diep in m’n kont spuiten. Hij trok zijn lul uit m’n kont en kneep hard in mijn billen. Ik zakte totaal uitgeput op het bed. Rob draaide me, trok mijn benen uit elkaar en kwam op me liggen. Hij kwam met zijn hoofd bij het mijne en zei: “Jij bent het geilste wijf, dat we hebben geneukt.

 

Als Brabo weer weg gaat, doen we het nog een keertje over.”

 

Daarna zoende hij me hartstochtelijk.

 

Bij het weggaan liet hij nog even  zijn fotocamera zien knipoogde naar me, en zei: morgen zal ik je de copieën wel geven dan doen we het nog een keer over. En wij wonen ook in Brabant, dus ook thuis blijf je ons sletje, begrepen?

Geschrokken antwoorde ik ja natuurlijk, lachend stapten ze de deur uit.......

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen