Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De vriendin’ van mijn echtgenote was met haar man bij ons op bezoek.

Ze bleven eten. We gaan al geruime tijd met elkaar om en ik krijg altijd een warm gevoel als ik de vriendin van mijn vrouw’ zie. Ze is heel aantrekkelijk en heeft een perfect figuur, met lang blond haar dat tot op haar billen reikt, volle borsten’ en een paar eindeloze benen. Die avond droeg ze een zwart katoenen jurkje dat nauw om haar sensuele lijf zat gespannen. Aan haar voeten had ze rode schoenen met naaldhakken, ze was een streling voor het oog.Na het dessert bood ze me aan te helpen met de afwas en de koffie. Het vooruitzicht om even alleen met haar te zijn wond me bij voorbaat al op.

Even later stonden we in de keuken, terwijl haar man en mijn echtgenote pratend in de kamer achterbleven. Iedere keer als ze iets van het aanrecht pakte om af te drogen, schuurde ze met haar stevige volle borsten langs mijn rug en armen. Een heerlijk gevoel dat een ondraaglijke spanning in mijn broek veroorzaakte. Ik keek om en zag hoe haar stijve tepels door het katoen priemden. Ze zei niets, maar keek me met haar staalblauwe ogen smekend aan. Ik aarzelde niet, legde de afwasborstel weg, pakte haar bij haar heerlijke billen en drukte haar smeulende poes tegen mijn keiharde lul.Ze slaakte een zucht van genot toe ze mijn verdikking voelde. Onze tongen vonden elkaar in een soort vuurdans.

Met een hand masseerde ik haar opgerichte tepels, de andere gleed onder haar korte jurkje. Ik verwachtte op een miniscuul slipje te stuiten, maar tot mijn niet geringe verbazing had ik meteen haar kletsnatte kut’ te pakken. Ze droeg slechts een zwart jarretelgordeltje, waaraan haar zwarte kousen waren gehecht. Ze plaatste een van haar lange benen soepel op het aanrecht om mij meer ruimte te geven haar vurig te vingeren. Twee vingers gleden met gemak in en uit haar zachte gleufje, terwijl ik met mijn duim haar kittelaar streelde. Die was inmiddels flink in omvang toegenomen. Ze ritste mijn broek open, haalde mijn kloppend lid tevoorschijn en begon me heerlijk af te trekken.We stonden op het punt allebie te ontploffen, maar op dat moment wipte ze met haar billen op het aanrecht, spreidde haar lange benen en vroeg hees: “Neuk me, alsjeblieft , neuk me, maar doe het wel hard!” De aanblik van haar geurige poes maakte me duizelig van verlangen.

Langzaam schoof ik mijn zwaard in haar geoliede schede en het leek alsof er een onweer losbarstte. Ze wipte van haar ene bil op de andere en kronkelde met haar hele lijf onder mijn beukende bewegingen. Ze was zo nat dat het leek alsof ze in haar eigen sappen heen en weer gleed. Alsof het zo was afgesproken kwamen we samen in een zinderende climax klaar. Ze kneep haar kut samen toen ik in eeneindeloos lijkende straal in haar spoot. Hijgend kwamen we weer bij onze positieven en realiseerden on s dat we zo snel mogelijk weer naar de huiskamer moesten. Ik ritste mijn broek dicht en zij trok haar jurkje recht. Vijf minuten later serveerden we de koffie. De rest van de avond heb ik zitten genieten van de aanblik van een vrouw, van wie ik wist dat ze geen slipje droeg.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen